Dierenarts Duthoo
Gillès de Pélichylei 1
's-GravenwezelTrefwoorden: Dierenarts voor paarden, Dierenarts voor gezelschapsdieren, Dierenarts voor kleine huisdieren, Behandeling van paarden, Behandeling van honden, Behandeling van katten, Behandeling van cavia's, Radiologische diagnose voor paarden, Begeleiding van merries en honden bevalling, Radiologische diagnose voor kleine huisdieren

Rubrieken: Dierenartsen en -klinieken, Dierenartsen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dierenarts Duthoo in ‘s-Gravenwezel is gespecialiseerd dierenarts voor paarden en gezelschapsdieren

De dierenartsen van Dierenarts Duthoo in ‘s-Gravenwezel hebben hart voor alle dieren. Zij nemen echt de tijd om uw dier te leren kennen alvorens deze met de grootste zorg te behandelen. U kunt langs komen voor onder andere de behandeling van paarden, de behandeling van honden, de behandeling van katten en de behandeling van cavia’s. Natuurlijk zijn alle andere dieren ook welkom bij deze dierenarts voor paarden, dierenarts voor gezelschapsdieren en dierenarts voor kleine huisdieren. Naast de standaardbehandelingen zijn ze gespecialiseerd in het geven van radiologische diagnose voor paarden, radiologische diagnose voor kleine huisdieren en begeleiding van merries en honden bevalling.

Dierenarts voor paarden - Dierenarts Duthoo, 's-Gravenwezel

Dierenarts voor paarden en andere dieren

Bij Dierenarts Duthoo in ‘s-Gravenwezel zijn vele dieren welkom, zij zijn dierenarts voor paarden, dierenarts voor gezelschapsdieren en dierenarts voor kleine huisdieren. De dierenartsen staan u vriendelijk te woord en behandelen uw dier net zo. Kom langs voor

  • Behandeling van paarden
  • Behandeling van honden
  • Behandeling van katten
  • Behandeling van cavia’s
  • Het team voert vele diagnoses en onderzoeken uit, onder andere
  • Radiologische diagnose voor paarden
  • Radiologische diagnose voor kleine huisdieren
  • Begeleiding van merries en honden bevalling

Een uitgebreider beeld en een juiste diagnose

Voelt uw dier zich niet goed, dan wilt u graag weten wat er aan de hand is. Bij Dierenarts Duthoo in ‘s-Gravenwezel, waar alle artsen gekwalificeerd radiologen zijn, gaan ze grondig te werk om er tot in detail achter te komen wat er met uw trouwe viervoeter aan de hand is. Ze gaan stap voor stap te werk om van het grote geheel tot het kleine unieke te komen. Bij problemen met bijvoorbeeld buik, hart, longen, botten of gewrichten, zullen ze een röntgenfoto maken om de juiste diagnose te stellen. 

Houdt uw dier veilig, bescherm het tegen ziektes

Als u uw dier niet beschermd tegen ziektes, dan kan deze daar erg ziek van worden. Breng uw dier daarom op tijd naar Dierenarts Duthoo in ‘s-Gravenwezel. Hier kunnen ze uw huisdier ontwormen, het liefst drie of vier keer per jaar, diverse vaccinaties toedienen, zij kunnen u uitleggen wanneer en hoe vaak dit moet gebeuren, en vlooien verwijderen wanneer u deze opmerkt bij uw dier. Voorkom erger en maak op tijd een afspraak met het ervaren team van Dierenarts Duthoo. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Dierenarts Duthoo in ‘s-Gravenwezel. U kunt ook het contactformulier invullen.

Dierenarts voor paarden - Dierenarts Duthoo, 's-Gravenwezel