Vannecke L
Stuiverstraat 538
OostendeTrefwoorden: Diergeneeskunde, Kleine huisdieren, Dierenkliniek

Rubrieken: DierenartsenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Vannecke L in Oostende is de dierenkliniek voor uw geliefde huisdier

Vannecke L in Oostende is een dierenkliniek waar u altijd welkom bent. De praktijk zorgt ervoor dat zowel het baasje als de patiënt zich prettig en ontspannen voelt. De goed uitgeruste praktijk vindt u in Oostende aan de Stuiverstraat 538. Het enthousiaste team staat klaar om met de nodige kennis en toewijding, zowel preventief als curatief, de gezondheid van uw dier te bewaken. Er is veel sympathie voor de ongeruste diereigenaar en geduld met de onrustige patiënten.

Voor algemene diergeneeskundige ingrepen

Honden en katten kunnen met hun baasje of bazin wachten in de ontvangstruimte. De praktijk beschikt over voldoende apparaten om tot een correcte diagnose te komen. Chirurgie is soms nodig om uw geliefde huisdier veel leed te besparen of zelfs het leven te redden. De service gerichte dierenartsenpraktijk is uitgerust met moderne middelen. U kunt er terecht voor algemene diergeneeskunde, operatieve ingrepen, tandheelkunde, laboratorium-onderzoeken, radiografie, echografie, dierenapotheek, hospitalisatie.

Tijdens weekeinde alleen voor spoedgevallen

Dierenartsenpraktijk Vannecke L aan de Stuiverstraat levert een belangrijke bijdrage aan de zorg voor uw huisdier. De praktijk is het aangewezen adres voor diergeneeskundig advies, vaccinaties, preventieve gezondheidsprogramma's, tandheelkundige zorg, voedingsadvies, behandeling van dierziekten en operaties. Medicatie en voeding kunnen tijdens de openingsuren afgehaald worden. Huisbezoeken worden afgelegd na een telefonische afspraak. Tijdens het weekend is de praktijk uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

Het begint altijd met stellen juiste diagnose

Dierenbezitters hebben alles over voor hun huisgenoot. Dan is het belangrijk dat zij kunnen vertrouwen op de vakkennis en de bezieling van de behandelende arts. Dat vinden zij in de praktijk van de Vannecke L. Het is een goed georganiseerde praktijk, waar uw huisdier op afspraak en in nood acuut geholpen wordt. Zonder directe nood kunnen honden en katten met hun baas of bazin op een comfortabele wijze wachten in de wachtruimte.

Bezoek de dierenartsenpraktijk Vannecke L of maak een afspraak voor een bezoek op locatie.