Dierenarts Filip Hanssens
Sint Eloois Winkelstraat 8
LedegemTrefwoorden: Hospitalisatie, Huisbezoek, Vaccinatie, Chirurgie, Operatie

Rubrieken: Dierenartsen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dierenarts F. Hanssens

In de praktijk van dierenarts Filip Hanssens worden alle kleine huisdieren behandeld en verzorgd. Graag staan zij u bij om uw huisdier vanaf de geboorte de nodige medische begeleiding te geven. Preventie staat centraal als het op de gezondheid van uw geliefde huisdier aankomt. Denk hierbij aan vaccinatie en dergelijke. Ook het zo comfortabel mogelijk maken van de laatste dagen beschouwen zij als een belangrijke taak.

Dankzij regelmatige bijscholingen en de samenwerking met specialisten, is uw dier hier in goede handen en krijgt het steeds de beste zorgen. De sterke band die bestaat tussen u en uw huisdier is voor de dierenartsenpraktijk dan ook een permanente motivatie om patiƫnten respectvol en op hoog niveau te verzorgen. De voldoening die zij hieruit halen, is de drijfveer voor deze dierenartsenpraktijk.

Gezonde en aangepaste dierenvoeding is belangrijk voor uw huisdier. U kan elke werkdag tussen 18 en 19 uur voeding of andere producten komen ophalen bij de dierenartsenpraktijk, zonder dat u een afspraak hoeft te maken. Op de pagina klantenkaart krijgt u meer uitleg over de interessante korting op voeding en andere producten die worden aangeboden.

Diensten

Dierenarts Filip Hanssens verleent de volgende diensten:

  • Radiografie
  • Echografie
  • Chirurgie
  • Analyses
  • Hospitalisatie

Openingsuren

Consultaties zijn uitsluitend op afspraak. Zo kunnen lange wachttijden zo veel mogelijk vermeden worden. Bovendien kan op deze manier extra tijd voor het onderzoek en de behandeling van uw huisdier worden ingepland. Er is geen meerprijs verbonden aan het maken van een afspraak. Huisbezoeken zijn eveneens mogelijk. U kunt 24u op 24u, zeven op zeven terecht.