Dierenarts Christine Devos
Serpentsstraat 66
Oudenaarde - EineTrefwoorden: Dierenklinieken, Bloedanalyse, Voeding, Chirurgie, Hospitalisatie, Knaagdieren behandelen, Radiografie, Medicatie, Dierenarts op afspraak, Digitale radiografie

Rubrieken: Dierenartsen
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Zoekt u dierenklinieken? Kom naar Dierenarts Christine Devos in Oudenaarde-Eine Oost-Vlaanderen 

Bent u op zoek naar een uitstekende arts voor uw dieren? Kom dan naar dierenarts Christine Devos in Oudenaarde-Eine. Een van de beste dierenklinieken, waar bloedanalyse in het eigen laboratorium wordt uitgevoerd. Voor voeding, chirurgie, hospitalisatie, knaagdieren behandelen, radiografie en medicatie de beste keuze voor uw dier. Christine werkt als dierenarts op afspraak en kan u voorzien van digitale radiografie. Maak een afspraak als uw dier hulp nodig heeft, een jaarlijks onderzoek nodig heeft of voor vaccinaties en meer. 

Dierenarts in hart en nieren uit Oudenaarde-Eine

Chrisine Devos werkt sinds 30 jaar als dierenarts kleine huisdieren (inclusief knaagdieren en pluimvee). Zij heeft heel wat ervaring opgedaan en blijft zich altijd bijscholen. In de dierenkliniek werkt zij alleen, maar met een nauwe samenwerking met collega's uit de regio. Als ervaringsdeskundige heeft zij regelmatig stagiaires, dit zijn studenten diergeneeskunde en dierenzorg. Christine is zelf gespecialiseerd in operaties, zij beschikt over digitale radiografie apparatuur en een bloed analyse toestel. Met een diepe passie voor dieren staat zij voor u en uw dier klaar. U en uw trouwe gezel zijn hier in uitstekende handen. 

Extra inzet voor dierenwelzijn en stop op broodfokken

Sinds januari 2020 werkt deze dierenarts uitsluitend op afspraak, met uitzondering van ernstige spoedgevallen. Dit betekent dat eigenaars van katten niet samen zullen wachten met honden eigenaars. Zo zullen de katten zich minder angstig voelen in de wachtkamer, of kunnen ze er zelfs vrij lopen. De wachttijden zijn zo kort mogelijk te houden, zodat er geen conflicten kunnen ontstaan in de wachtkamer. Daarnaast probeert Dierenarts Christine Devos broodfokkerij te verbannen door de mensen zoveel mogelijk te sensibiliseren over dit item. Wat een enorme uitdaging blijft, is dat dieren uit het buitenland in grote getale aangeboden blijven! De hospitalisatie ruimte van de praktijk is sinds kort vergroot, wat het makkelijker maakt om ook deze patiënten optimaal te verzorgen. Er is een quarantaine plaats zodat indien nodig zieke en besmettelijke dieren apart kunnen worden gehouden. 

De dierenarts onder dierenklinieken Oost-Vlaanderen

Christine Devos is een specialist onder de dierenartsen in Oost-Vlaanderen. Heeft u acuut een probleem, bel dan en kom direct aan. Voor alle overige aangelegenheden verzoekt zij u een afspraak te maken. Kom langs als u op zoek bent of nood heeft aan:

  • Dierenklinieken
  • Bloedanalyse
  • Voeding
  • Chirurgie
  • Hospitalisatie
  • Knaagdieren behandelen
  • Radiografie
  • Medicatie
  • Dierenarts op afspraak
  • Digitale radiografie

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Dierenklinieken Oudenaarde