Elektriciteitswerken Ledda Franco
Overheidestraat 2
GenkTrefwoorden: Domotica, Elektricien, Parlofonie, Videofonie, Nieuwbouw en renovatie, Automatisering

Rubrieken: ElektriciteitswerkenElektriciteitswerken Ledda Franco in Genk is uw specialist voor al uw elektriciteitswerken

Laat uw elektriciteitswerken in de omgeving van Genk geschieden door Ledda Franco. De specialist heeft al meer dan dertig jaar ervaring in elektriciteitswerken, voor al uw elektriciteits-vraagstukken bent u bij hem dus aan het juiste adres. Wilt u graag videofonie of parlofonie plaatsen zodat u ziet en hoort wie er bij u voor de deur staat? Schakel dan vooral de ervaren elektricien Franco Ledda in! Ook voor automatisering in uw woning kunt u bij Elektriciteitswerken Ledda Franco terecht, in een handomdraai heeft hij domotica voor u geïnstalleerd. Nieuwbouw en renovatie projecten zijn ook geen probleem, u kunt rekenen op de vakkundige elektricien.

Automatisering

Voor hetzelfde gemak heeft u uw elektriciteit zaken geautomatiseerd in uw woning. Denkt u dan aan zonwering, rolluiken of schutters. Of ga voor een complete huisautomatisering met domotica, dit besturingssysteem zorgt ervoor dat u met één klik op uw smartphone of tablet de televisie aanzet, de verwarming reguleert of de lichten dimt. Laat al uw automatiseringswensen over aan Elektriciteitswerken Ledda Franco. De vakman is gespecialiseerd in automatisering. Neem dus gerust contact op om uw wensen kenbaar te maken.

Parlofonie en videofonie

De deur openen voor gasten die u kent of waar u op gerekend heeft, is wel zo fijn. Met parlofonie kunt u via een intercom praten met degene die bij u aan de deur staat. Videofonie betreft ook camerabeeld, zodat u kunt zien wie er aanbelt. Elektriciteitswerken Ledda Franco staat graag in voor een goede beveiliging van uw woning of gebouw. Dus als u videofonie of parlofonie in Genk of omgeving nodig heeft, contacteert u gemakkelijk de elektricien. Informeer gerust naar de gratis offerte.

Uw vertrouwde elektricien

Kom vandaag nog in contact voor een betrouwbare elektricien die nauwkeurig en vakkundig te werk gaat. Elektriciteitswerken Ledda Franco komt graag bij u langs voor onder ander:

Neem gerust contact op met Franco Ledda voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier.

117378654_s.jpg - Elektriciteitswerken Ledda Franco, Genk