AircJo
Smisstraat 133
Londerzeel
Meer informatie
Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier uit Langemark-Poelkapelle voor verbouwingen, herstellingen en renovatie Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand te verbouwen? Denk aan de vakman Geert Bouttelisier. Hij heeft een professionele aanpak met zijn aannemersbedrijf Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier, sinds jaren gevestigd in Langemark-Poelkapelle. Het is een betrouwbare adres om uw kostbare project uit te besteden. De voorbereidingen zijn belangrijk. Zaakvoerder van het bouwbedrijf Geert Bouttelisier komt bij u langs voor een eerste gesprek. Daarna worden de mogelijkheden besproken die binnen uw budget haalbaar zijn. U staat versteld hoe snel deze vakman u naar de oplossing brengt. Droomproject tot goed einde brengen De diensten van Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier zijn divers: verbouwingen, fundering, herstellingen, vloeren, woning uitbouwen, woning renovatie, karweien, nieuwbouw, complete huizen realiseren. Het is een bedrijf met alle ervaring in verbouwing en verbouwingswerken. Zoekt u een betrouwbare aannemer voor het uitvoeren van uw vloer- of tegelwerken? Dan bent u ook aan het goede adres bij Geert Bouttelier. Hij zorgt er voor dat uw droomproject tot een goed einde wordt gebracht en opgeleverd binnen de gestelde bouwtijd en het beschikbare budget. Ook voor gespecialiseerde taken kunt u bij deze aannemer terecht. Herstel leidt soms tot een renovatie Bestaande gebouwen kunnen wel eens een onverwacht defect kennen. Schakel de aannemer Geert Bouttelisier meteen in voor grondige herstellingen. Ze voeren uw dringende depannages, zoals een gevelherstelling, feilloos uit, terwijl ook andere bijkomende problemen worden aangepakt, die zich aandienen. Vaak leidt dit tot een grotere aanpak dan alleen herstel. Hiervoor maken ze eerst een duidelijke analyse. Contacteer voor een advies over een te vernieuwen badkamer, keuken, inclusief het plaatsen van baden, douches, toiletten, wastafels, keukenblok en apparaten. Funderingswerken bepalen kwaliteit gebouw De kwaliteit van een gebouw is afhankelijk van de fundering. Daarvoor heeft u een specialist nodig. Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier is zo’n aannemer. Van het een komt het ander en voor u het week bespreekt u met Geert ook de details van de opvolgende bouwfasen. Verbouwingen of karweien Fundering en vloeren Herstellingen uitvoeren Woning uitbouwen of renoveren Complete nieuwbouw Contacteer Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier in Langemark-Poelkapelle voor een afspraak of het opstellen van een offerte.
Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier
Stadensteenweg 42
Langemark-Poelkapelle
Meer informatie
AR Renovaties
Houtemsesteenweg 191
Vilvoorde
Meer informatie
ASome Construct
Mechelbaan 422 bus 4
Putte
Meer informatie
Bouw-Advies
Steenweg 13
Herk-de-Stad
Meer informatie
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken, voor al uw verbouwingswerken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is de juiste partner om in te schakelen voor totaal renovaties aan woningen en totale nieuwbouw projecten. De professionals helpen u in de beginfase van uw woning bij de ruwbouw laten zetten. Ze staan bij bouwprojecten in voor het uitvoeren van kleine en grote afbraakwerken. De aanleg van een riool is natuurlijk ook van belang; bij de vakmannen bent u ervan verzekerd dat het aanleggen van riolering correct wordt gedaan. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA helpt u graag met de herstellingen aan gevels om uw woning er prachtig uit te laten zien. Ook is metselwerk laten uitvoeren hier een mogelijkheid en kan in verschillende vormen worden gerealiseerd.  Diensten Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een professioneel bouwbedrijf die werkzaam is in de regio van Lanaken. U kunt hier altijd rekenen op de kennis en ervaring van het enthousiaste team. Hun jaren van ervaring zorgen ervoor dat de werkzaamheden altijd snel en efficiënt worden uitgevoerd. Ze blijven constant met u communiceren om er zeker van te zijn dat de projecten geheel naar uw wensen en verwachtingen worden uitgevoerd. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is u onder andere van dienst met het volgende: Metselwerken Ruwbouw Afbraakwerken Gevelrenovatie Totale nieuwbouw woning in Lanaken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een ervaren bouwbedrijf die u graag helpt bij totale nieuwbouw projecten. Om ervoor te zorgen dat uw woning vanaf het begin helemaal uniek is schakelt u het professioneel bedrijf in. Nadat u aangeeft hoe u wilt dat uw droomwoning eruit komt te zien gaat het enthousiaste team aan de slag! Zo zijn ze u van dienst met het laten zetten van de ruwbouw van uw woning. Met de ruwbouw van de woning wordt onder andere de riolering, fundering en metselwerken bedoeld. Bij een nieuwbouw woning is het belangrijk dat vanaf het begin de riolering correct wordt aangelegd; hiermee worden lekkages, verstoppingen en andere problemen voorkomen.  Totaal renovaties bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Niet alleen voor nieuwbouw woningen, maar ook voor totaal renovaties bent u bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA aan het juiste adres! Bij renovatieprojecten is het soms noodzakelijk om kleine en grote afbraakwerken te laten uitvoeren bijvoorbeeld een bijgebouw van uw woning. De professionals zorgen ervoor dat dit altijd netjes gebeurt. Daarnaast schakelt u dit ervaren team ook in voor herstellingen aan gevels. Uw gevels zijn belangrijk voor hoe uw woning eruit ziet en om te beschermen tegen wisselende weersomstandigheden. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is een professioneel bedrijf die u inschakelt voor nieuwbouw en verbouwingswerken. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA
Ambachtsweg 3
Lanaken
Meer informatie
BVDH Construct
Alouis Blommaertstraat 13A Bus 1
Wuustwezel
Meer informatie
Dakra BVBA
Ninovestraat 72 bus 003
Ronse
Meer informatie
De Backer Bjorn
Ganzestraat 102
Geraardsbergen
Meer informatie
DWtechnics
Bergstraat 23
De Klinge
Meer informatie
Goyens-Eerlings BV
Koningin Astridlaan 28
Maaseik
Meer informatie
Group BRS
Weiveldlaan 41
Zaventum
Meer informatie
Group MDS
Meerskant 159
Zele
Meer informatie
Jud Bouw Dakwerken en Totaalprojecten
Ernest Claesstraat 113
Scherpenheuvel-Zichem
Meer informatie
KL Ondernemingen in Vosselaar: renovatiewerken en tuinwerken op maat Heeft u een ervaren klusser nodig in de omgeving van Vosselaar? Iemand met verstand van buitenwerken, zoals het aanleggen van terras? Twijfel dan niet om contact op te nemen met KL Ondernemingen! Het aannemersbedrijf staat voor u klaar voor diverse karweiwerken. U kunt op KL Ondernemingen rekenen voor terraswerken, tuinwerken, algemene bouwwerken, of voor woning renoveren of woning verbouwen. Wilt u een aanbouw plaatsen? Laat het secuur en vlot aanleggen door KL Ondernemingen. Expert in woningbouw staat ook voor u klaar voor metselwerken. KL Ondernemingen is uw woning metselaar in regio Vosselaar! Mooie tuin begint met tuinwerken in Vosselaar Wilt u ook genieten van uw buitenruimte? Laat uw tuin dan op professionele wijze opknappen door KL Ondernemingen. Van kleine grondwerken tot het plaatsen van nieuwe afsluitingen, u kunt rekenen op de klusjesmannen van KL Ondernemingen. Wat dacht u van een mooi terras aan laten leggen? Met een mooi terras creëert u een plek waar u vooral in de zomer, kunt zitten en eten in de buitenlucht van uw eigen tuin. Maar ook voor metselwerken of het aanleggen van een garage pad, kunt u rekenen op een mooie afwerking. Renoveren van uw woning Is het de hoogste tijd voor een renovatie aan uw woning? Of wilt u een stuk aan uw woning laten bouwen? KL Ondernemingen heeft ruime ervaring in de woningbouw. Het aannemersbedrijf staat dan ook graag voor u klaar om uw woning te verbouwen. Een aanbouw is een goede oplossing om net even dat extra beetje ruimte mee te pakken. Wat dacht u van een serre? Met veel ramen in de serre creëert u een prachtige ruimte waar u zowel in de zomer als in de winter fijn kunt zitten om te genieten van de lichtinval. Diverse dienstverlening in regio Antwerpen KL Ondernemingen staat tot uw dienst voor diverse karweiwerken, neem vrijblijvend contact op voor onder andere: Woning verbouwen Aanleggen van Terras Terraswerken Tuinwerken Woningbouw Woning renoveren Algemene bouwwerken Aanbouw Woning metselaar Wilt u graag meer informatie, of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op met KL Ondernemingen! Of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier.
KL Ondernemingen
Hofeinde 211
Vosselaar
Meer informatie
Lavens BVBA
Kruisekestraat 391
Wervik
Meer informatie
LC Worx BV
Sint-Odilialaan 74A
Hamont-Achel
Meer informatie
Lyma Sanitair
Brouwerijstraat 4
Oudenburg
Meer informatie
Marnick Beernaert in Lichtervelde, expert in totaalrenovaties aan woningen en nieuwbouwprojecten Heeft u renovatieplannen of de bouw van uw nieuwbouwwoning in de planning? Neem dan snel contact op met Marnick Beernaert uit Lichtervelde. Wij zijn uw deskundige partner in totaalrenovaties aan woningen op maat. Van een eenmalige opdracht tot complete nieuwbouwprojecten, ons ervaren team realiseert uw gehele project van a tot z. Naast ruwbouw, kunt u ons ook inschakelen voor uw betonafsluitingen en beton herstellingen, het plaatsen van gevelbekleding, de isolatie van gevels of bijvoorbeeld het vernieuwen van gevels. Ook uw tuin pakken we gelijk mee; zo komen wij opritten aanleggen en terrassen aanleggen naar wens. Van stenen vloeren leggen, badkamers en keukens tot uw complete nieuwbouw; het team van Marnick Beernaert staat klaar om u van dienst te zijn. Totaalrenovaties aan woningen vanuit Lichtervelde Wanneer u gaat renoveren, kan dit best de nodige spanning met zich meebrengen. Bij Marnick Beernaert, doen we er alles aan om voor u een zorgeloze renovatie te realiseren. Van tevoren maken we heldere afspraken over uw wensen en het beschikbare budget. Tijdens de uitvoering, houden we ons stipt aan onze afspraken en zorgen we voor een tijdige oplevering. Onze ervaren vakmensen werken met passie aan uw project en zorgen voor een excellente afwerking. Door gebruikmaking van kwalitatieve materialen, zorgen wij voor een duurzaam resultaat, waar u weer jarenlang van geniet. Informeert u gerust vast naar onze marktconforme prijzen. Nieuwbouw specialist in West-Vlaanderen Beschikt u over een kavel en zijn de bouwtekeningen van de architect gereed? Dan gaan we graag voor u van start met de bouw van uw droomhuis. Als specialist in nieuwbouwprojecten , zorgen we voor een perfecte afronding van het totale traject. Vanaf de grondwerken, de aanleg van de riolering en fundering, tot en met de plaatsing van het dak; uw nieuwe woning wordt wind- en waterdicht opgeleverd. Is de ruwbouw eenmaal gerealiseerd? dan kunt u ons vervolgens inschakelen voor de afbouwfase binnenshuis. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Ook inzetbaar voor al uw losse karweien Heeft u een nieuw terras, oprit of bijvoorbeeld een betonafsluiting nodig?  Ook dan staat ons team klaar om voor u aan de slag te gaan. Voor grote en kleine projecten, particulieren en bedrijven, elke opdracht is bespreekbaar . Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Nieuwbouwprojecten Totaalrenovaties aan woningen Stenen vloeren leggen Opritten aanleggen Terrassen aanleggen Betonafsluitingen Gevelbekleding Isolatie van gevels Vernieuwen van gevels Beton herstellingen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Marnick Beernaert
Weststraat 54a
Lichtervelde
Meer informatie
ME Solutions bv
Santvoortbeeklaan 25
Deurne
Meer informatie
NNB Construct
Vlasbloem 66
Sint-Jan-in-Eremo
Meer informatie
Pavlov BV
Sint-jorislaan 104
Herk-de-stad
Meer informatie
Installatie van ramen en deuren door de specialisten van Prohouse BV in Deurne Antwerpen Bent u op zoek naar een installatie specialist voor uw ramen en deuren? Dan bent u bij Prohouse BV in Deurne aan het juiste adres. Ons team is gespecialiseerd in alle vormen en maten ramen, deuren en toebehoren! Reken op ons voor de perfecte installatie van Pvc ramen, Pvc deuren, aluminium ramen, aluminium deuren, houten deuren, houten ramen, rolluiken, schuifdeuren tot vliegenramen aan toe. Kortom, zoekt u een ervaren en gepassioneerde vakman voor de installatie van ramen in de groot regio Antwerpen? Neem dan snel eens contact met ons op. Bij Prohouse BV helpen we u graag verder en staan we garant voor een droomresultaat. Installatie van ramen door de specialist in Deurne Prohouse staat voor kwaliteit in de bouwsector. Wij hebben een groot aanbod in deuren, ramen, rolluiken en poorten voor woningen en bedrijven. U kunt voor professionele installatie altijd een beroep op ons doen. Het installeren van de juiste ramen in uw woning of pand is een belangrijk onderdeel om uw wooncomfort te verhogen en uw woning of pand de juiste uitstraling te geven die u graag wenst. Al onze diensten zijn maatwerk en detailwerk. Of het gaat om een gebouw met vele appartementen of een klassieke boerderijwoning , u heeft ramen nodig die perfect passen. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw wensen samen met u door te nemen en de nodige opmetingen te doen. Vervolgens brengen we u een offerte op maat uit en staat ons team klaar voor de perfecte installatie van de perfect passende ramen .  Onze diensten en services vanuit Antwerpen We nodigen u van harte uit een kijkje te nemen naar ons fotoalbum met realisaties. Geniet bij het zien van onze geleverde werken, doe inspiratie op en neem contact met ons op als we ook u verder mogen helpen met de installatie van:  Pvc ramen Pvc deuren Aluminium ramen Aluminium deuren Houten deuren Houten ramen Rolluiken Schuifdeuren Vliegenramen Installatie van ramen Met Prohouse kiest u voor kwaliteit en maatwerk Kiest u voor Prohouse BV dan kiest u voor kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid. Ons streven is uw volledige tevredenheid en onze garantie is onze ervaring en vakkennis. Neem bijvoorbeeld vliegenramen, muggenhorren en muggenramen, deze houden die vervelende beestjes buiten wanneer uw ramen en deuren open staan. Het plaatsen van deze ramen en horren is puur maatwerk! We zorgen ervoor dat onze vliegenramen en muggenhorren perfect passen op al uw reeds bestaande of nieuw te installeren ramen, deuren en schuifdeuren . Een specialistisch detailwerk, maar er is geen raam of deur die we niet van een perfect passend vliegenraam kunnen voorzien. Vraag eens naar onze ramen en horren, onze specialisten leggen u graag de verschillende types en mogelijkheden uit. Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of een vrijblijvende prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Prohouse BV
Jan Welterslaan 47a
Deurne
Meer informatie
Projecten Rob Wens
Wijngaardstraat 31
Westmalle (Malle)
Meer informatie
RSBT BV in Overijse uw aannemer in ruwbouw, specialist in HVAC en expert in het plaatsen van vloerverwarming Bent u op zoek naar een aannemer, verwarmingsspecialist en erkende elektricien? Lees dan snel verder over RSBT BV in Overijse. Reken op onze expertise, ervaring, vakmanschap en passie voor perfecte installatie en bouwwerken. We zijn breed gespecialiseerd en kunnen u hierdoor een scala aan diensten aanbieden. Doe een beroep op onze diensten als aannemer met ervaring in ruwbouw, waaronder gevelmetselwerk nieuwbouw, voegen repareren en uitbouw en opbouw nieuwbouwwoningen. Onze ervaren verwarmingsinstallateurs staan klaar voor het plaatsen van vloerverwarming en uw sanitair. Erkende elektricien gezocht voor elektrische laadpaal installeren, thuisbatterij met zonnepanelen of elektriciteit installatie nieuwbouw? Ook die vindt u bij RSBT BV, want we bieden u graag de mogelijkheid tot een totaalpakket aan.  Over RSBT BV in Overijse RSBT BV in Overijse is een ervaren en dynamische onderneming. We staan voor detailwerk en maatwerk, ongeacht de grootte van de klus. Ons team is allround opgeleid en gecertificeerd, hierdoor kunnen we u de garantie van technisch hoogstaande werken aanbieden. Reken op ons vakmanschap en neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie, advies en voor het maken van een afspraak. We voorzien u van een offerte op maat en plan van aanpak na het doornemen van uw project, uw wensen, behoeften en budget.   Plaatsen van vloerverwarming en sanitair Onze HVAC-specialisten staan klaar om u verder te helpen met alle installaties omtrent klimaatregeling en sanitair. Kies voor de juiste plaatsing van vloerverwarming door het inzetten van onze experts en u bent verzekerd van duurzaamheid. Laat ons ook meedenken naar slimme oplossingen en uw wooncomfort te verhogen, terwijl uw energienota verlaagd wordt. Hebben we uw interesse gewekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Heeft u acute nood aan uw installatie of verwarming? Bel dan direct. We zijn voor noodsituaties 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.  Onze diensten en services vanuit Vlaams-Brabant Welkom bij RSBT BV, uw partner voor (ver)bouw, elektra en installatieprojecten in Overijse. We staan vanuit Vlaams-Brabant klaar om u verder te helpen met raad en daad en bieden u maatwerk en detailwerk voor al onze diensten en services, waaronder: Aannemer met ervaring in ruwbouw Gevelmetselwerk nieuwbouw Voegen repareren Plaatsen van vloerverwarming Ervaren verwarmingsinstallateur Elektrische laadpaal installeren Uitbouw en opbouw nieuwbouwwoning Thuisbatterij met zonnepanelen Elektriciteit installatie nieuwbouw Erkende elektricien gezocht Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
RSBT BV
Vriendschapsstraat 32
Overijse
Meer informatie
Slaets Jozef BV in Ham, vakkundige renovatieprojecten van a tot z, tuinhuizen, aanbouw en nieuwbouw Bent u op zoek naar een professional in totaal bouwen? Maak dan een afspraak met Slaets Jozef BV in Ham. Wij verzorgen op vakkundige wijze uw totaalproject verbouwen, bijbouwen en alle soorten sleutel op de deur projecten. Of u nu een nieuwe woning of appartement wilt laten bouwen, wij zorgen voor een droomwoning naar wens en geheel op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuwe aanbouw van A tot Z, ruwbouw opdrachten en renovatieprojecten van A tot Z. Kortom, voor een ervaren totaalaannemer in bouwen en verbouwen met een breed scala aan diensten, bent u welkom bij Slaets Jozef BV. Waarom Slaets Jozef BV uit Ham? Als professional in de bouwsector, hebben wij jarenlange ervaring op de teller staan. Wij garanderen u vakwerk tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Bij onze opdrachten houden we ons aan een strakke planning en tijdige oplevering van uw project. Hierbij zijn wij inzetbaar voor de realisatie van uw nieuwbouw , bijbouw en renovatie. Voorafgaand aan de opdracht bespreken we uw wensen en zorgen vervolgens voor de complete verbouwing of nieuwbouw van A tot Z. Van de voorbereiding tot een gedetailleerde afwerking, alles wordt door ons tot in de puntjes voor u verzorgd. Renovatieprojecten van A tot Z provincie Limburg Heeft u plannen uw woning te moderniseren? Dan staan wij klaar om u te helpen met het volledige traject. Vanaf het afbreken van muren en wanden tot het opnieuw opbouwen. Hierbij horen bijvoorbeeld ook de elektriciteitswerken en het, indien gewenst, plaatsen van isolatiematerialen. Tijdens de gehele renovatie heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Bovendien kunnen wij de werken perfect op elkaar afstemmen, waardoor geen onnodige vertraging ontstaat. Wij vertellen u graag meer over onze totaalrenovaties in een persoonlijk gesprek. Breed pakket aan diensten Dankzij ons gevarieerde dienstenaanbod, kunnen wij ook uw nieuwe tuinhuis op maat maken in elke denkbare houtsoort of uw binnenschrijnwerk voor u uitvoeren. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Totaal bouwen Totaalproject verbouwen Bijbouwen Sleutel op de deur Nieuwe woning of appartement Aanbouw van a tot z Renovatieprojecten van a tot z Ruwbouw Totaal aannemer Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Slaets Jozef BV
Wasseven 65
Ham
Meer informatie
Totalworx BVBA
Sint-odilialaan 74A
Hamont-Achel
Meer informatie
Van Heuele Gebroeders
Zandvoordestraat 453
Oostende
Meer informatie
Vanspeybrouck Bouw uit Diksmuide voor ruwbouw voor nieuwbouw en renovatie in West-Vlaanderen  Iedereen die op zoek is naar ervaren en betrouwbare bouwvakkers kan het beste naar Vanspeybrouck Bouw in Diksmuide gaan. Zo hebben wij een aannemer voor binnenvloeren die verstand heeft van het plaatsen van parket vloeren en het plaatsen van laminaat vloeren en een aannemer die verstand heeft van het aanleggen van terrassen en opritten, buitenvloeren laten plaatsen en wandtegels laten plaatsen. Ook voor compleet totaalrenovaties aan gebouwen raden wij u aan om een samenwerking met ons aan te gaan. Tenslotte bent u voor ruwbouw voor nieuwbouw en renovatie, aanbouw voor nieuwbouw en renovatie en opbouw aan een gebouw van harte welkom. Wat kan ons ervaren team van Diksmuide voor u betekenen? Al vele jaren weet iedereen met een klein of groot bouwproject de weg te vinden naar Vanspeybrouck Bouw in Diksmuide. Omdat ons team hun krachten heeft gebundeld, kunnen wij een zeer divers dienstenaanbod bieden. Bij ons kunt u terecht voor onder andere Ruwbouw voor nieuwbouw en renovatie Aanbouw voor nieuwbouw en renovatie Opbouw aan een gebouw Aanleggen van terrassen en opritten Plaatsen van parket vloeren Plaatsen van laminaat vloeren Aannemer voor binnenvloeren Buitenvloeren laten plaatsen Wandtegels laten plaatsen Compleet totaalrenovaties aan gebouwen Wij zijn zeer ervaren met ruwbouw voor nieuwbouw en renovatie Het team van Vanspeybrouck Bouw uit Diksmuide heeft zich gespecialiseerd in de basis van het bouwen. Met het uitvoeren van onze ruwbouw werkzaamheden zorgen wij letterlijk voor de stevige basis van zowel uw nieuwbouw als uw renovatie projecten. Bij ruwbouw zorgen wij bijvoorbeeld voor het leggen van de fundering en de riolering, maar ook voor de dragende muren en het dak. Na de ruwbouwfase is uw project wind- en waterdicht en kan er begonnen worden met de afbouw. Ook voor deze tweede fase, en de fase van de oplevering kunt u bij ons terecht. Geniet extra van de ruimte om uw woning in West-Vlaanderen Uw eigen woning is meestal één van uw grootste bezittingen, en uiteraard wilt u graag zo goed mogelijk gebruik maken van de ruimte in en de ruimte om uw woning. Vanspeybrouck Bouw uit Diksmuide kan u helpen om uw buitenruimte optimaal te benutten. Dit doen wij bijvoorbeeld door het aanleggen van terrassen en opritten. Zo kunt u, wanneer het weer het toe laat, lekker genieten in uw tuin en weet u dat uw voertuigen altijd veilig bij uw woning geparkeerd kunnen worden. Wij werken met alle soorten materialen zodat we u steeds van dienst kunnen zijn. Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Vanspeybrouck Bouw uit Diksmuide. U kunt ook het contactformulier invullen.
Vanspeybrouck Bouw
Laagvlaktestraat 17
Diksmuide
Meer informatie
VDM Electrics
Dorpsstraat 33
Oostduinkerke
Meer informatie
WE DA BVBA
Hobbelweg 29
Vosselaar
Meer informatie
Windowpro
Molenlei 3a
Putte
Meer informatie