AircJo
Smisstraat 133
Londerzeel
Meer informatie
Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier uit Langemark-Poelkapelle voor verbouwingen, herstellingen en renovatie Heeft u plannen om uw woning of bedrijfspand te verbouwen? Denk aan de vakman Geert Bouttelisier. Hij heeft een professionele aanpak met zijn aannemersbedrijf Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier, sinds jaren gevestigd in Langemark-Poelkapelle. Het is een betrouwbare adres om uw kostbare project uit te besteden. De voorbereidingen zijn belangrijk. Zaakvoerder van het bouwbedrijf Geert Bouttelisier komt bij u langs voor een eerste gesprek. Daarna worden de mogelijkheden besproken die binnen uw budget haalbaar zijn. U staat versteld hoe snel deze vakman u naar de oplossing brengt. Droomproject tot goed einde brengen De diensten van Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier zijn divers: verbouwingen, fundering, herstellingen, vloeren, woning uitbouwen, woning renovatie, karweien, nieuwbouw, complete huizen realiseren. Het is een bedrijf met alle ervaring in verbouwing en verbouwingswerken. Zoekt u een betrouwbare aannemer voor het uitvoeren van uw vloer- of tegelwerken? Dan bent u ook aan het goede adres bij Geert Bouttelier. Hij zorgt er voor dat uw droomproject tot een goed einde wordt gebracht en opgeleverd binnen de gestelde bouwtijd en het beschikbare budget. Ook voor gespecialiseerde taken kunt u bij deze aannemer terecht. Herstel leidt soms tot een renovatie Bestaande gebouwen kunnen wel eens een onverwacht defect kennen. Schakel de aannemer Geert Bouttelisier meteen in voor grondige herstellingen. Ze voeren uw dringende depannages, zoals een gevelherstelling, feilloos uit, terwijl ook andere bijkomende problemen worden aangepakt, die zich aandienen. Vaak leidt dit tot een grotere aanpak dan alleen herstel. Hiervoor maken ze eerst een duidelijke analyse. Contacteer voor een advies over een te vernieuwen badkamer, keuken, inclusief het plaatsen van baden, douches, toiletten, wastafels, keukenblok en apparaten. Funderingswerken bepalen kwaliteit gebouw De kwaliteit van een gebouw is afhankelijk van de fundering. Daarvoor heeft u een specialist nodig. Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier is zo’n aannemer. Van het een komt het ander en voor u het week bespreekt u met Geert ook de details van de opvolgende bouwfasen. Verbouwingen of karweien Fundering en vloeren Herstellingen uitvoeren Woning uitbouwen of renoveren Complete nieuwbouw Contacteer Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier in Langemark-Poelkapelle voor een afspraak of het opstellen van een offerte.
Algemene Bouwwerken Geert Bouttelisier
Stadensteenweg 42
Langemark-Poelkapelle
Meer informatie
AR Renovaties
Houtemsesteenweg 191
Vilvoorde
Meer informatie
ASome Construct
Mechelbaan 422 bus 4
Putte
Meer informatie
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken, voor al uw verbouwingswerken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is de juiste partner om in te schakelen voor totaal renovaties aan woningen en totale nieuwbouw projecten. De professionals helpen u in de beginfase van uw woning bij de ruwbouw laten zetten. Ze staan bij bouwprojecten in voor het uitvoeren van kleine en grote afbraakwerken. De aanleg van een riool is natuurlijk ook van belang; bij de vakmannen bent u ervan verzekerd dat het aanleggen van riolering correct wordt gedaan. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA helpt u graag met de herstellingen aan gevels om uw woning er prachtig uit te laten zien. Ook is metselwerk laten uitvoeren hier een mogelijkheid en kan in verschillende vormen worden gerealiseerd.  Diensten Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een professioneel bouwbedrijf die werkzaam is in de regio van Lanaken. U kunt hier altijd rekenen op de kennis en ervaring van het enthousiaste team. Hun jaren van ervaring zorgen ervoor dat de werkzaamheden altijd snel en efficiënt worden uitgevoerd. Ze blijven constant met u communiceren om er zeker van te zijn dat de projecten geheel naar uw wensen en verwachtingen worden uitgevoerd. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is u onder andere van dienst met het volgende: Metselwerken Ruwbouw Afbraakwerken Gevelrenovatie Totale nieuwbouw woning in Lanaken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een ervaren bouwbedrijf die u graag helpt bij totale nieuwbouw projecten. Om ervoor te zorgen dat uw woning vanaf het begin helemaal uniek is schakelt u het professioneel bedrijf in. Nadat u aangeeft hoe u wilt dat uw droomwoning eruit komt te zien gaat het enthousiaste team aan de slag! Zo zijn ze u van dienst met het laten zetten van de ruwbouw van uw woning. Met de ruwbouw van de woning wordt onder andere de riolering, fundering en metselwerken bedoeld. Bij een nieuwbouw woning is het belangrijk dat vanaf het begin de riolering correct wordt aangelegd; hiermee worden lekkages, verstoppingen en andere problemen voorkomen.  Totaal renovaties bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Niet alleen voor nieuwbouw woningen, maar ook voor totaal renovaties bent u bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA aan het juiste adres! Bij renovatieprojecten is het soms noodzakelijk om kleine en grote afbraakwerken te laten uitvoeren bijvoorbeeld een bijgebouw van uw woning. De professionals zorgen ervoor dat dit altijd netjes gebeurt. Daarnaast schakelt u dit ervaren team ook in voor herstellingen aan gevels. Uw gevels zijn belangrijk voor hoe uw woning eruit ziet en om te beschermen tegen wisselende weersomstandigheden. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is een professioneel bedrijf die u inschakelt voor nieuwbouw en verbouwingswerken. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA
Ambachtsweg 3
Lanaken
Meer informatie
BVDH Construct
Alouis Blommaertstraat 13A Bus 1
Wuustwezel
Meer informatie
Dakra BVBA
Ninovestraat 72 bus 003
Ronse
Meer informatie
De Backer Bjorn
Ganzestraat 102
Geraardsbergen
Meer informatie
DWtechnics
Bergstraat 23
De Klinge
Meer informatie
Goyens-Eerlings BV
Koningin Astridlaan 28
Maaseik
Meer informatie
Group BRS
Weiveldlaan 41
Zaventum
Meer informatie
KL Ondernemingen in Vosselaar: renovatiewerken en tuinwerken op maat Heeft u een ervaren klusser nodig in de omgeving van Vosselaar? Iemand met verstand van buitenwerken, zoals het aanleggen van terras? Twijfel dan niet om contact op te nemen met KL Ondernemingen! Het aannemersbedrijf staat voor u klaar voor diverse karweiwerken. U kunt op KL Ondernemingen rekenen voor terraswerken, tuinwerken, algemene bouwwerken, of voor woning renoveren of woning verbouwen. Wilt u een aanbouw plaatsen? Laat het secuur en vlot aanleggen door KL Ondernemingen. Expert in woningbouw staat ook voor u klaar voor metselwerken. KL Ondernemingen is uw woning metselaar in regio Vosselaar! Mooie tuin begint met tuinwerken Wilt u ook genieten van uw buitenruimte? Laat uw tuin dan op professionele wijze opknappen door KL Ondernemingen. Van kleine grondwerken tot het plaatsen van nieuwe afsluitingen, u kunt rekenen op de klusjesmannen van KL Ondernemingen. Wat dacht u van een mooi terras aan laten leggen? Met een mooi terras creëert u een plek waar u vooral in de zomer, kunt zitten en eten in de buitenlucht van uw eigen tuin. Maar ook voor metselwerken of het aanleggen van een garage pad, kunt u rekenen op een mooie afwerking. Renoveren van uw woning Is het de hoogste tijd voor een renovatie aan uw woning? Of wilt u een stuk aan uw woning laten bouwen? KL Ondernemingen heeft ruime ervaring in de woningbouw. Het aannemersbedrijf staat dan ook graag voor u klaar om uw woning te verbouwen. Een aanbouw is een goede oplossing om net even dat extra beetje ruimte mee te pakken. Wat dacht u van een serre? Met veel ramen in de serre creëert u een prachtige ruimte waar u zowel in de zomer als in de winter fijn kunt zitten om te genieten van de lichtinval. Diverse dienstverlening KL Ondernemingen staat tot uw dienst voor diverse karweiwerken, neem vrijblijvend contact op voor onder andere: Woning verbouwen Aanleggen van Terras Terraswerken Tuinwerken Woningbouw Woning renoveren Algemene bouwwerken Aanbouw Woning metselaar Wilt u graag meer informatie, of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op met KL Ondernemingen! Of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier.
KL Ondernemingen
Hofeinde 211
Vosselaar
Meer informatie
Lavens BVBA
Kruisekestraat 391
Wervik
Meer informatie
LC Worx BV
Sint-Odilialaan 74A
Hamont-Achel
Meer informatie
Lyma Sanitair
Brouwerijstraat 4
Oudenburg
Meer informatie
ME Solutions bv
Santvoortbeeklaan 25
Deurne
Meer informatie
Pavlov BV
Sint-jorislaan 104
Herk-de-stad
Meer informatie
Projecten Rob Wens
Wijngaardstraat 31
Westmalle (Malle)
Meer informatie
Slaets Jozef BV in Ham, vakkundige renovatieprojecten van a tot z, tuinhuizen, aanbouw en nieuwbouw Bent u op zoek naar een professional in totaal bouwen? Maak dan een afspraak met Slaets Jozef BV in Ham. Wij verzorgen op vakkundige wijze uw totaalproject verbouwen, bijbouwen en alle soorten sleutel op de deur projecten. Of u nu een nieuwe woning of appartement wilt laten bouwen, wij zorgen voor een droomwoning naar wens en geheel op maat. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuwe aanbouw van A tot Z, ruwbouw opdrachten en renovatieprojecten van A tot Z. Kortom, voor een ervaren totaalaannemer in bouwen en verbouwen met een breed scala aan diensten, bent u welkom bij Slaets Jozef BV. Waarom Slaets Jozef BV uit Ham? Als professional in de bouwsector, hebben wij jarenlange ervaring op de teller staan. Wij garanderen u vakwerk tegen een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Bij onze opdrachten houden we ons aan een strakke planning en tijdige oplevering van uw project. Hierbij zijn wij inzetbaar voor de realisatie van uw nieuwbouw , bijbouw en renovatie. Voorafgaand aan de opdracht bespreken we uw wensen en zorgen vervolgens voor de complete verbouwing of nieuwbouw van A tot Z. Van de voorbereiding tot een gedetailleerde afwerking, alles wordt door ons tot in de puntjes voor u verzorgd. Renovatieprojecten van A tot Z provincie Limburg Heeft u plannen uw woning te moderniseren? Dan staan wij klaar om u te helpen met het volledige traject. Vanaf het afbreken van muren en wanden tot het opnieuw opbouwen. Hierbij horen bijvoorbeeld ook de elektriciteitswerken en het, indien gewenst, plaatsen van isolatiematerialen. Tijdens de gehele renovatie heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Bovendien kunnen wij de werken perfect op elkaar afstemmen, waardoor geen onnodige vertraging ontstaat. Wij vertellen u graag meer over onze totaalrenovaties in een persoonlijk gesprek. Breed pakket aan diensten Dankzij ons gevarieerde dienstenaanbod, kunnen wij ook uw nieuwe tuinhuis op maat maken in elke denkbare houtsoort of uw binnenschrijnwerk voor u uitvoeren. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Totaal bouwen Totaalproject verbouwen Bijbouwen Sleutel op de deur Nieuwe woning of appartement Aanbouw van a tot z Renovatieprojecten van a tot z Ruwbouw Totaal aannemer Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Slaets Jozef BV
Wasseven 65
Ham
Meer informatie
Totalworx BVBA
Sint-odilialaan 74A
Hamont-Achel
Meer informatie
Van Heuele Gebroeders
Zandvoordestraat 453
Oostende
Meer informatie
VDM Electrics
Dorpsstraat 33
Oostduinkerke
Meer informatie
WE DA BVBA
Hobbelweg 29
Vosselaar
Meer informatie
Windowpro in Putte, ervaren ramen plaatser voor al uw ramen en deuren van aluminium en pvc Wilt u nieuwe deuren en ramen kopen? Maak dan snel een afspraak met uw professionele ramen plaatser in de buurt; Windowpro uit Putte. U kunt bij ons terecht voor het plaatsen van pvc ramen, het plaatsen van pvc deuren, het plaatsen van aluminium ramen en het plaatsen van aluminium deuren. Ook bent u welkom voor een nieuw rolluik, vliegenramen, schuifdeuren en garagepoorten. Wat is het verschil tussen aluminium en pvc, vraagt u zich af? Als ervaren ramen plaatser en ervaren deuren plaatser leggen we u alle voor- en nadelen uit van beide materialen. Kortom, voor een expert in ramen en deuren in elke stijl, gaat u eerst naar Windowpro. Ervaren ramen plaatser in Putte en omgeving Bij Windowpro krijgt u te maken met een echt familiebedrijf. Al sinds 2015 verzorgen wij met liefde en de uiterste zorg, ramen en deuren voor woningen en gebouwen . Samen met ons vakkundige team, komen we bij u thuis om bestaande ramen en deuren van aluminium en pvc te herstellen, of nieuwe ramen en deuren te op maat te plaatsen. Van ramen en deuren tot garagepoorten en zelfs vensterbanken; alles is mogelijk. Wij vertellen u graag meer over de veelzijdigheid van onze producten in een persoonlijk adviesgesprek. Bel u ons gerust voor een afspraak. Aluminium ramen en deuren in de regio Antwerpen Met aluminium kiest u voor een duurzaam product wat bestand is tegen alle weersinvloeden. Dit materiaal is roestvrij waardoor u er weinig onderhoud aan heeft. Alleen schoonmaken zorgt ervoor dat uw kozijnen en deuren in topconditie blijven.  Aluminium gaat tientallen jaren mee en kan ook heel grote raampartijen dragen met een groot gewicht. Bovendien is aluminium volledig recycleerbaar en daarmee vriendelijk voor het milieu. Dankzij de vele kleurstellingen, is er een aluminium raam en deur voor elke stijl. De kleuren vervagen overigens niet, waardoor u jarenlang plezier beleeft aan uw nieuwe ramen en deuren. Bekijk onze website voor de mogelijkheden Wilt u graag wat inspiratie opdoen? Dan nodigen we u uit vast een kijkje te nemen op onze website voor diverse voorbeelden . Ook bent u van harte welkom in onze showroom om onze producten zelf te bekijken. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Plaatsen van pvc ramen Plaatsen van pvc deuren Plaatsen van aluminium deuren Plaatsen van aluminium ramen Wat is het verschil tussen aluminium en pvc Deuren en ramen kopen Ervaren ramen plaatser Ervaren deuren plaatser Professionele ramen plaatser in de buurt Rolluik Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Windowpro
Molenlei 3a
Putte
Meer informatie