Net-Flex Elektriciteitswerken
Kolibriestraat 3
Leopoldsburg


Trefwoorden: Draadloze camerabewaking, Videofonie installatie, Toegangscontrole systeem, Ventilatiesystemen badkamers, Vernieuwing elektrische installatie, Erkend installateur Niko Home, Laadpaal voor woning, Tuin LED verlichting, Elektrische depannage, Plaatsen van zonnepanelen

Rubrieken: Ventilatoren en ventilatiesystemen, Elektriciens - Installateurs, Zonnepanelen, Elektriciteitswerken, Laadpalen voor Elektrische wagens


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Net-Flex Elektriciteitswerken in Leopoldsburg: staat voor u klaar voor al uw elektrische installaties

Van het leggen en vernieuwing elektrische installatie tot het plaatsen van zonnepanelen, u bent bij Net-Flex Elektriciteitswerken aan het juiste adres! Daarnaast kunt u voor nog veel meer diensten terecht bij de ervaren elektriciens, zoals: installatie van draadloze camerabewaking, laadpaal voor woning installeren, plaatsen van binnen en tuin LED verlichting, domotica, plaatsen van ventilatiesystemen badkamers, of videofonie installatie. Bent u bezig met uw nieuwbouwproject of verbouwing? Laat uw elektrische installaties voor verbouwingen over aan Net-Flex. Tevens zijn wij erkend installateur Niko Home installaties. Ook voor de beveiliging van uw huis door middel van een toegangscontrole systeem kunt u vertrouwen op de ervaren monteurs. De firma is actief in de omgeving van Leopoldsburg. Net-Flex Elektriciteitswerken helpt ook particulieren en bedrijven bij elektrische depannage.

Plaatsen van zonnepanelen Leopoldsburg, Limburg

Domotica voor een volledige huisautomatisering

Bij installatie van domotica in uw woning of appartement kunt u zo ver gaan als u zelf wilt. Domotica is een systeem dat in uw huis geplaatst wordt om allerlei elektrische processen te automatiseren. Zo kunt u met een druk op de knop uw verwarming, verlichting en rolluiken op afstand bedienen of volgens een tijdsschema instellen. De investering verdient zich snel terug, want u verbruikt geen onnodige elektriciteit. U doet er goed aan zich bij het proces te laten begeleiden en te laten adviseren door Net-Flex. De firma beschikt over een brede kennis om huisautomatisatie op maat aan te bieden. Wij zijn erkend installateur Niko Home.

Gezonde lucht met ventilatiewerken in Leopoldsburg

Om een gezonde leefruimte tot stand te brengen is een propere ventilatie nodig. Dit is gemakkelijk te bereiken met een ventilatiesysteem. Doe een beroep op Net-Flex uit Leopoldsburg voor de installatie van de juiste woningventilatie voor uw gebouw. De flexibele elektricien is uw expert voor het uitvoeren van ventilatiewerken in nieuwbouwprojecten of bij grote verbouwingen. Voor ieder type woning beschikt Net-Flex Elektriciteitswerken over een geschikt systeem. Neem gerust contact op voor een advies op maat.

Al uw elektriciteitswerken in Limburg

Wilt u videofonie of parlofonie in uw woning of appartement laten installeren? Zodat u kunt zien en horen wie er aan de deur staat? Net-Flex heeft ruime ervaring in diverse modellen op het gebied van huisbeveiliging. Ook het plaatsen van camera’s kunt u overlaten aan de firma. Neem gerust contact op voor een van de vele diensten die Net-Flex aanbiedt:

 • Plaatsen van zonnepanelen
 • Installatie van draadloze camerabewaking
 • Videofonie installatie
 • Toegangscontrole systeem
 • Plaatsen van ventilatiesystemen badkamers
 • Vernieuwing elektrische installatie
 • Elektrische installaties voor nieuwbouw
 • Laadpaal voor woning
 • Binnen en tuin LED verlichting
 • Elektrische depannage
 • Domotica: erkend installateur Niko Home

Meer informatie, of gelijk een afspraak inplannen? Neem direct contact op! U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.

Elektrische depannage Leopoldsburg, Limburg