BMS Electro
Ambachtstraat 5
Bocholt


Vandaag 07:00 - 19:00 op afspraak
overige dagen


Trefwoorden: Elektricien voor nieuwbouw, Elektrische installateur voor renovatieprojecten, Elektricien voor particulieren, Elektricien voor bedrijven, Elektrische huisinstallaties, Industriele elektrische installaties, Relighting van bedrijfshallen, Domotica, Installatie van laapalen, Installeren van videofonie en parlofonie

Rubrieken: Elektriciens, Industriële elektriciteitswerken, Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken, Laadpalen voor Elektrische wagens


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

BMS Electro in Bocholt, de vakkundige elektricien voor particulieren en bedrijven

Bent u op zoek naar een vakkundige en betrouwbare elektricien? Vertrouw dan op BMS Electro. Deze professional is zowel elektricien voor nieuwbouw als elektrische installateur voor renovatieprojecten. Deze vakman is gespecialiseerd in elektrische huisinstallaties, industriële elektrische installaties, relighting van bedrijfshallen en domotica. Ook kunt u op deze specialist rekenen voor installatie van laadpalen en het installeren van videofonie en parlofonie. Deze vakman beschikt over een ruime expertise en is zowel elektricien voor particulieren als elektricien voor bedrijven. Neem gerust contact op.

Elektricien voor particulieren - BMS Electro, Bocholt

Industriële elektrische installaties

BMS Electro is gespecialiseerd in industriële elektrische installaties en staat voor u klaar voor relighting van uw verlichting. Met relighting wordt uw bestaande verlichtingsinstallatie gerenoveerd. Dit zult u merken in uw energierekening. Door nieuwe technieken en mogelijkheden biedt relighting een flinke besparing op uw energieverbruik. Het enthousiaste team installeert alles zorgvuldig en werkt alles tot in de puntjes af. Wilt u uw huis verkopen of is uw woning afgekeurd? U kunt bij BMS Elektro terecht voor een keuring. Deze elektricien voor particulieren zorgt voor een keuringsdossier en de nodige elektrische schema’s. Eventuele gebreken kunnen in samenspraak met de klant worden bekeken en opgelost. 

Lichtstudie en huisinstallatie

Wilt u het beste uit uw woning halen? Kies dan voor een lichtstudie van BMS Elektro. Een lichtstudie heeft een grote invloed op de sfeer in uw woning. Bij de lichtstudie kijkt deze professional zorgvuldig per ruimte waar welk type verlichting het best kan worden toegepast. Hierbij wordt rekening gehouden met uw persoonlijke wensen. Naast een lichtstudie kunt u bij BMS Elektro terecht voor huisinstallaties, projectwoningen en voor grotere residentiële projecten. Zowel voor grote als kleine projecten staat het enthousiaste team voor u klaar.  Deze professional werkt volgens de regels van de kunst en levert een uitstekende service. 

Elektricien voor particulieren en bedrijven

Wanneer u kiest voor BMS Electro, kiest u voor professionaliteit, kwaliteit en een uitstekende service. Deze vakman heeft al vele klanten blij mogen maken met een feilloze realisaties van verschillende projecten. U kunt onder andere terecht voor:

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Elektricien voor particulieren - BMS Electro, Bocholt