Technieken De Bodt
Leliestraat 6
LievegemTrefwoorden: Elektrische depannage, Domotica, Databekabeling, Video en parlofoon installatie, Installeren van laadpalen, Binnen en buiten verlichting, Slimme verlichting aansluiten, Automatisatie van poorten, Installeren van camerabewaking, Smart folie aansluiten

Rubrieken: Verlichting, Elektriciens, Elektriciens - Installateurs, AutomatisatieContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Technieken De Bodt in Lievegem, voor al uw elektrische installaties

Bij Technieken De Bodt in Lievegem kunt u terecht voor al uw elektrische installaties. Het team is gespecialiseerd in het plaatsen van binnen en buiten verlichting, ze kunnen bijvoorbeeld slimme verlichting aansluiten. Het installeren van domotica is hier ook een mogelijkheid. U kunt Technieken De Bodt inschakelen voor een video en parlofoon installatie bijvoorbeeld het installeren van camerabewaking. Ook de automatisatie van poorten kan hier worden geregeld. Het installeren van laadpalen om uw elektrische voertuig op te laden is ook een mogelijkheid. Daarnaast zijn de elektriciens gespecialiseerd in het aanleggen van databekabeling. Ook kunnen ze smart folie aansluiten en helpt het team u graag met de nodige elektrische depannage. 

Uiteenlopende diensten bij Technieken De Bodt

Als u op zoek bent naar een elektricien dan bent u bij Joachim De Bodt aan het juiste adres! De zelfwerkende zaakvoerder is gespecialiseerd in het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken, domotica en verlichting. Klanten in de regio van West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen kunnen vertrouwen op Technieken De Bodt. U kunt hier onder andere terecht voor de volgende diensten:

  • Elektrische depannage
  • Automatisatie van poorten
  • Smart folie aansluiten
  • Zekeringkast plaatsen

Domotica en verlichting in Lievegem

Bij Technieken De Bodt kunt u terecht voor verschillende domotica toepassingen. Uw thuisnetwerk kan door de elektricien worden geautomatiseerd om uw wooncomfort te verbeteren. Het is dan mogelijk om vanuit een tablet of gewoon uw smartphone het gehele thuisnetwerk te bedienen. Zo kunt u de lichten bedienen, de temperatuur in uw woning regelen en poorten en hekken openen, allemaal vanuit uw telefoon! Ook is het mogelijk om door Technieken De Bodt verlichting te laten installeren. Ze gebruiken kwaliteitsmateriaal om de nodige binnen- en buitenverlichting te plaatsen bijvoorbeeld prachtige klassieke verlichting. Ook is het mogelijk om door de zaakvoerder slimme verlichting te laten aansluiten. Ze werken hiervoor met de slimme verlichting van Philips Hue om uw woning voor elke sfeer en setting in het juiste licht te zetten. 

Elektriciteitswerken bij Technieken De Bodt 

Bij Technieken De Bodt is het mogelijk om voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten elektriciteitswerken uit te voeren. Bij renovatieprojecten staat de zaakvoerder in voor een volledige of gedeeltelijke vernieuwing van uw elektrische installaties en bedrading. Ook kunnen ze smart folie aansluiten in uw woning of kantoor. Smart folie kan op de ramen worden geplakt, met een beetje elektriciteit verandert de folie van transparant naar ondoorzichtig. Hiermee zorgt u voor meer privacy in uw woning. U kunt bij Technieken De Bodt in Lievegem terecht voor al uw elektriciteitswerken. 

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

71194537_s.jpg - Technieken De Bodt, Lievegem