JBI Solutions
Rozenlaan 24
ZwalmTrefwoorden: Elektrische installatie, Domotica, Elektrische depannage, Binnenverlichting, Buitenverlichting, Databekabeling, Video en parlofonie, Elektricien nieuwbouw, Elektricien renovatie

Rubrieken: Elektriciens - InstallateursContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

JBI Solutions in Zwalm, voor al uw professionele elektriciteitswerken 

JBI Solutions in Zwalm is een elektricien waar u terecht kunt voor professionele elektriciteitswerken. Zij zijn beschikbaar als een elektricien nieuwbouw zowel als een elektricien renovatie. Voor de noodzakelijk elektrische installatie wordt verzekerd dat dit op een veilige en correcte manier wordt uitgevoerd. Als u uw woning wilt automatiseren kunnen domotica systemen worden aangelegd. Deze elektrische depannage kan ook vakkundig binnenverlichting en buitenverlichting aanleggen. Als u databekabeling in uw woning wilt aanleggen voor bijvoorbeeld video en parlofonie dan kan dit professioneel en tegen een goede prijs voor u worden geregeld. JBI Solutions levert vakwerk op maat en in overleg met het bedrijf kunnen uw wensen worden gerealiseerd.

127038015_129977792251371_7414261274788921615_n.jpg - JBI Solutions, Zwalm

Elektriciteitswerken

JBI Solutions is een elektricien waar u terecht kunt voor het plaatsen van elektriciteit in uw woning. Zij bieden een totaalpakket aan om elektriciteit in uw woning te kunnen verzorgen, die op een veilige en correcte manier wordt geplaatst. U kunt bij dit bedrijf onder andere terecht voor: 

  • Installatie stopcontact
  • Aansluiting van het elektriciteitsnet
  • Een uitgewerkt lichtplan

Nieuwbouw en renovatie

Om uw veiligheid te kunnen garanderen is het noodzakelijk om het elektriciteitsnetwerk te controleren. Op deze manier kunnen verouderde kabels en aansluitingen vervangen worden waardoor u de veiligheid bevordert, maar ook met nieuw materiaal de levensduur van het elektriciteitsnetwerk bevordert. JBI Solutions is in staat kleine herstellingen uit te voeren zoals stopcontacten vervangen of nieuwe zekeringen plaatsen. Bij de renovatie wordt er natuurlijk rekening gehouden met de geldende veiligheidsnormen. Een elektriciteitsnetwerk kan ook door deze elektricien bij een nieuwbouwwoning worden aangelegd. Met het verzekeren van elektriciteit in uw woning kunt u de laatste hand leggen aan woning door bijvoorbeeld het aanleggen van buitenverlichting en binnenverlichting. 

Elektricien met passie

Bij JBI Solutions in Zwalm bent u verzekerd van een elektricien met ervaring en kennis over elektriciteitswerken. De problemen waar u in uw nieuwbouwwoning of renovatieprojecten tegenaan loopt kunnen gemakkelijk door dit bedrijf worden aangepakt. Zij gaan het gesprek met u aan om uw wensen voor het elektriciteitsnetwerk in uw woning te kunnen bespreken. Ook zijn zij in staat om databekabeling in uw woning aan te leggen. Na het aanleggen van de databekabeling kunnen ook systemen van video en parlofonie geïnstalleerd worden om de veiligheid in uw woning extra te verzekeren. Als u de behoefte heeft uw woning te moderniseren zijn er verschillende domotica oplossingen die zij voor u kunnen aanleggen. 

Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt een bericht achterlaten bij het contactformulier. 

126945697_129977782251372_3147849274991711113_n.jpg - JBI Solutions, Zwalm