Lestaeghe CVBA
Torhoutsesteenweg 516
Oostende


Vandaag 07.00 - 18.30
overige dagen


Trefwoorden: Elektriciteitswerken, Elektrische verwarming, Domotica, Videofonie, Parlofonie, Elektrische installaties, Elektrische boilers, Loodgieter, Sanitair, Verlichting

Rubrieken: Elektriciens - Installateurs
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Lestaeghe CVBA, Oostende

Lestaeghe CVBA, Oostende

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en ervaren bedrijf voor u elektriciteitswerken? Lestaeghe bestaat sinds 1966 en is uitgegroeid tot een modern vennootschap dat u de beste service en kwaliteit garandeerd. We zijn ook op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen zoals parlofonie, videofonie en andere domotica.

Werkzaamheden:

  • Herstellingen: Is de elektriciteit uitgevallen? Wij zorgen ervoor dat alles zo snel mogelijk weer op rolletjes loopt. We maken de zekeringkast in orde en kunnen ook zorgen dat uw kabels opnieuw worden getrokken.
  • Lestaeghe CVBA, OostendeRenovatie: Bent u begonnen aan een renovatieproject? Wij kunnen zorgen voor het elektriciteitsnetwerk. We gaan met u in gesprek over uw wensen en zorgen voor een installatie naar uw wens.
  • Nieuwbouw: Heeft u nieuwbouw gekocht? Schakel ons in voor al uw licht en stroompunten. We komen graag bij u langs om advies te geven.
  • Producten: Wij kunnen u informatie geven over de werking van uiteenlopende producten, van kabels tot vaatwasmachines. Neem gerust contact op!