Tuinwerken Knoops
Smeetsstraat 82
Molenbeersel


Trefwoorden: Gazon laten onderhouden, Planten van bomen, Kiezels laten leggen in tuinen, Bemesten van gras, Tuin winterklaar maken, Onderhouden van planten, Tuinman

Rubrieken: Onderhoudswerken, Tuinaanleg & -onderhoud, Snoeiwerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Tuinwerken Knoops in Molenbeersel, uw professionele tuinman voor uw volledige tuinonderhoud en stralend gazon

Zoekt u een deskundige tuinman voor uw tuinonderhoud? Maak dan kennis met Tuinwerken Knoops in Molenbeersel. Voor het vakkundig planten van bomen of bijvoorbeeld uw tuin winterklaar maken, bent u hier aan het juiste adres. Voor een strak gazon kunt u ook door ons uw gazon laten onderhouden, hierbij verzorgen wij direct het bemesten van gras. Al het onderhoud van uw planten laat u met een gerust hart aan onze groene vingers over. Ter decoratie, kunt u door ons ook kiezels laten leggen in tuinen. Kortom, voor de complete verzorging en het onderhoud van uw tuin, staat Tuinwerken Knoops voor u klaar.

Tuinman Molenbeersel, Limburg

Uw allround tuinman uit Molenbeersel

Zaakvoerder Jelle Knoops, is met zijn achtergrond in de tuinbouw en dik vijf jaar ervaring als tuinman, een ware professional binnen de tuinensector. Hij weet elke tuin om te toveren tot een droomtuin. Of het nu een kleine stadstuin betreft, of een groot gazon; elke denkbare stijl mogelijk. Wilt u strak en onderhoudsvrij of bloemrijk en weelderig? Tuinwerken Knoops denkt met u mee over de invulling van uw ideale tuin. Van onderhoud en aanplanting van bomen tot het snoeiwerk en het onderhouden van uw gazon; elke opdracht is bespreekbaar. Bel direct, dan maken we gelijk een afspraak!

Een winterklare tuin

We staan er wellicht niet altijd bij stil, maar alles wat groeit en bloeit heeft ook bescherming nodig tegen ons koele klimaat. Het inhuren van een tuinman is dan geen overbodige luxe. Wij helpen u graag met het winterklaar maken van uw tuin, zodat uw beplanting de winter overleeft en in het voorjaar alles weer mooi kan opbloeien. Bij het winterklaar maken zorgen we ervoor dat alles netjes op tijd is gesnoeid en uw gras ietsje hoger staat dan in de zomer. Ook wordt uw gazon lekker bijgemest en verwijderen we overtollige afgevallen bladeren. Uw planten krijgen de nodige bescherming. Laat de winter nu maar komen!

Een breed dienstenpakket

Met ons brede scala aan diensten, kunnen we elke klant helpen bij de nodige tuinverzorging. Staat uw opdracht er niet tussen? Overlegt u dan gerust, we komen er samen vast wel uit. Voor referenties neemt u vast een kijkje op onze website. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Gazon laten onderhouden
  • Planten van bomen
  • Kiezels laten leggen in tuinen
  • Bemesten van gras
  • Tuin winterklaar maken
  • Onderhouden van planten
  • Tuinman

Heeft u nog vragen, of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Tuinman Molenbeersel, Limburg