Bos en Tuin

Puurs - Sint-Amands
Meer informatie
Bosman Projects
Oud Arenberg 55
Kieldrecht
Meer informatie
Brondel Boomverzorging
De Nachtegaal 63
Schilde
Meer informatie
Buffel Niels
Sijslostraat 53
Ruddervoorde
Meer informatie
Buitengewoon Tuinarchitectuur
Knesselarestraat 186
Beernem
Meer informatie
Daniels Tuinwerken
Lentestraat 15
Diepenbeek
Meer informatie
Voor een prachtige tuin, schakelt u de diensten in van professionele tuinman DB Works in Aalten Droomt u ook van een tuin die er het hele jaar door verzorgd uitziet? Maak dan eens een afspraak met DB Works uit Aalten. Als professionele tuinman kunt u ons inhuren voor alle werkzaamheden in en rondom uw tuin. Zo kunt u denken aan hekken aanleggen tuin, een complete professionele tuinaanleg door ons laten verzorgen, maar ook een schutting laten zetten behoort tot de mogelijkheden. Bovendien verzorgen wij alle grondwerken tuin; zoals graafwerken voor zwembad en tuin graven. Heeft u nog klusjes die gelijk aangepakt moeten worden? Als ervaren klusjesman, helpen wij u hier graag mee. Voor de beste tuinman in de buurt, gaat u naar DB Works. Complete tuinaanleg in Aalten Beschikt u over een tuin, maar niet over groene vingers? Dan kunt u vast wel wat hulp van een professionele tuinman gebruiken. Welk soort tuin u ook wilt, wij maken het mogelijk. Bij DB Works maken we eerst uitgebreid een inventarisatie van uw wensen. In welke stijl wilt u uw tuin inrichten, wenst u een aparte loungehoek of een speelhoekje voor de kinderen, of heeft u ook graag een zwembad in de tuin? Hierbij houden we uiteraard ook rekening met de hoeveelheid onderhoud. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden van een tuin op maat, in een persoonlijk adviesgesprek. Nieuwe schutting in Oost-Vlaanderen Een schutting biedt niet alleen bescherming tegen ongenode gasten, maar geeft u ook extra privacy wanneer u lekker van uw tuin geniet. Bovendien zijn er zoveel verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar; waardoor u met een nieuwe schutting ook een persoonlijke touch aan uw tuin kunt geven. Van warm en landelijk tot strak en modern. Zo maakt u met een nieuwe schutting een mooi verlengstuk van uw woning.  Een aanspreekpunt voor uw tuin Omdat DB Works ook uw benodigde graafwerkzaamheden voor zijn rekening neemt, heeft u tijdens uw tuinrenovatie slecht te maken met een aanspreekpunt. Dat houdt het aanleggen van uw droomtuin wel zo overzichtelijk. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Professionele tuinaanleg Professionele tuinman Beste tuinman in de buurt Hekken aanleggen tuin Schutting laten zetten Alle grondwerken tuin Tuin graven Graafwerken voor zwembad Klusjesman Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
DB Works
Nieuwe Dreef 13
Aalter
Meer informatie
De Groene Tuin
Groenerf 7
Nijlen
Meer informatie
De Groene Vingers
Edegemsestraat 175
Mortsel
Meer informatie
De Maere Antoni
Proosdijstraat 104
Hertsberge
Meer informatie
Den Tuintovenaar BVBA
Denderstraat 28
Dendermonde
Meer informatie
DHT Dak Huis Tuin
Stationsstraat 25
Drieslinter
Meer informatie
DMD Tuinen
Kuipersstraat 28
Aalst
Meer informatie
Driljeux-Dewit
Diestsesteenweg 111
Nieuwerkerken
Meer informatie
Floramon
Neerbeekstraat 54
Wevelgem
Meer informatie
Garden Creation BVBA
Lelielaan 17
Aartselaar
Meer informatie
Gebroeders Van Cappellen
Westrodestraat 91
Wolvertem
Meer informatie
Gingko Gardens
Reetsesteenweg 219 bus 1
Aartselaar
Meer informatie
Grazie Landscaping
Toekomststraat 17 bus 2
Heusden-Zolder
Meer informatie
Groenbedrijf Limburg
Morgenstraat 19
Lummen
Meer informatie
Groendesign BVBA
Hospitaalstraat 15
Steendorp (Temse)
Meer informatie
Hellebaut Jan
Kortrijksesteenweg 303
Sint-Martens-Latem
Meer informatie
JH Jimmy Heens
Wezelsbaantje 23
Herselt
Meer informatie
Joris Vandenberghe
Tempelare 69
Lo-Reninge
Meer informatie
Josse van Buggenhout BVBA
Neromstraat 68
Wolvertem (Meise)
Meer informatie
Karweiwerken JDL
Abeelstraat 26
Mechelen
Meer informatie
KWIM+ Wim Huls
Valmeerstraat 140
Herderen
Meer informatie
Landschap En Tuinarchitekt
Kasteelhoevestraat 1
Kanegem (Tielt)
Meer informatie
Landschapsverzorging Huber
Vogelenzangstraat 78
Kalmthout
Meer informatie
M-Diana Company
Europalaan 14
Destelbergen
Meer informatie
Melis Group
Wiekstraat 10
Genk
Meer informatie
Mivady Tuinen
Brakenberg 41
Zoersel
Meer informatie
Voor tuinonderhoud kiest u voor de groene en verzorgende service van Muzikaal Hoefje in Kalmthout  Een mooie tuin zorgt ervoor dat u altijd het gevoel heeft een beetje op vakantie te zijn. Voor voorjaarsonderhoud gazon, snoeiwerk, renoveren van tuinen en gazonaanleg staat Muzikaal Hoefje voor u klaar om u dit gevoel dagelijks te laten ervaren. Wat u ook wenst, deze experts komen graag langs om uw project door te nemen. Heeft u daarnaast behoefte aan verzorging voor uw viervoeter of stallen? Zij staan voor u klaar als dieren oppas, voor stallen uitmesten, huisdieren borstelen en huisdieren voeden. Voor uw tuin en uw viervoeter de beste keuze in de regio Kalmthout.  Tuinonderhoud en renoveren Het begon allemaal met de groene vingers van de oprichter. Met een passie voor tuinen en het onderhoud van tuinen startte Muzikaal Hoefje de werkzaamheden. Inmiddels kunt u hen benaderen voor alles omtrent tuinen, van aanleg tot complete renovatie. Het team komt graag langs om uw wensen te bespreken en adviseert u over de aanleg, plaatsing, eventuele afwatering en meer. Bent u op zoek naar een professioneel die gepassioneerd voor u aan de slag gaat? Het werk wordt accuraat, netjes en volgens schema voor u uitgevoerd. Uw wens wordt realiteit met het team van Muzikaal Hoefje.  Met passie voor dieren Bij het Muzikaal Hoefje is er een grote passie voor tuinen, maar ook voor dieren. U kunt hen inschakelen als oppas, uitmester, borstelaars en voor het verzorgen en voederen van uw huisdieren. Uw trouwe viervoeter is in uitstekende handen bij deze zorgzame verzorgers. Gaat u een paar dagen weg? Vraag naar de mogelijkheden voor langdurige oppas. Uiteraard komt het team graag langs om kennis te maken met u en uw dieren, en te zien of er een goede klik is. Bij deze professionals is uw dier in goede handen, maar het is ook belangrijk dat u een goede band heeft met de verzorgers.  Tuin & Dier - de services voor u Met een passie voor tuinen en dieren staat dit team voor u klaar. Wij nodigen u uit contact op te nemen met hen voor: Voorjaarsonderhoud gazon Snoeiwerk Renoveren van tuinen Gazonaanleg Dieren oppas Stallen uitmesten Huisdieren borstelen Huisdieren voeden Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Muzikaal Hoefje
Driehoeven 2
Kalmthout
Meer informatie
Nomadswork
Timmerik 2
Herent
Meer informatie
Opdencamp Bart
Ketelstraat 27
Zolder
Meer informatie
Outdoor JD
Lichterstraat 16 A
Puurs-Sint-Amands
Meer informatie
Renoba
Kerkhofstraat 25
Schelle
Meer informatie
Robin de Jong BV
Rauwelkoven 87 Bus R
Geel
Meer informatie
Het aanleggen van tuinen, of het plaatsen van tuinhuizen laat u over aan RVDV Tuinen in Pepingen Wilt u een mooi onderhouden tuin? Zoekt u iemand die verstand heeft van groenwerk in Pepingen of omgeving? Dan is RVDV Tuinen uw aangewezen partner. De professionals staan klaar voor het onderhouden van tuinen, plaatsen van afsluitingen, aanleggen van opritten, en nog veel meer. Kortom, u kunt met één tuinaannemer direct uw droom tuin realiseren. Vanaf de aanleg van vijvers tot het snoeien en vellen van bomen. Ook grote of kleien graafwerken laat u aan RVDV Tuinen over. Het bedrijf beschikt niet alleen over de kennis en knowhow, maar heeft ook de juiste apparatuur ter beschikking om uw tuin geheel te renoveren en op te knappen. Droomt u van het hebben van een zwembad in uw tuin? Voor het aanleggen van zwembaden neemt u contact op met ons. Ook voor een prachtige plaatsing van klinkerwerken of voor het aanleggen van terrassen kunt u bij ons terecht. Onderhouden tuin Wij houden ons voornamelijk bezig met het aanleggen en onderhouden van tuinen . Denkt u dan aan het plaatsen van een boompje tot een volledig totaalproject. Wij doen zowaar alle tuinwerken. Zo ook het snoeien en vellen van bomen, of het inzaaien van gazons. Wat uw wensen ook zijn: een prachtig groen grasveld met hier en daar een struik of wat bloemen, of een wildere tuin met veel bomen en planten samen met prachtig aangelegde klinkerwerken. U bepaalt, wij realiseren het! Grote of kleine graafwerken Bij een tuinrenovatie zijn graafwerken nodig. Gelukkig hoeft u daar geen aparte aannemer voor in te schakelen. Wij zijn uw partner voor al uw tuinwerken, van de graafwerken tot het inzaaien, van A tot Z! Ook als het gaat om het aanleggen van carports of het aanleggen van opritten rekent u op onze vakkundigheid. Zoekt u een ervaren tuinman? Dan contacteert u RVDV Tuinen uit Pepingen. Vijvers of zwembaden Een vijver kan een zekere esthetische waarde geven aan uw tuin. Wij graven de vijver uit en zorgen vervolgens voor een gezond ecosysteem. Ook voor het plaatsen van zwembaden rekent u op ons. Neem gerust contact op voor onder andere de volgende diensten: Aanleggen van tuinen Onderhouden van tuinen Grote of kleine graafwerken Aanleg van vijvers Aanleggen van zwembaden Snoeien en vellen van bomen Klinkerwerken Aanleggen van opritten Aanleggen van terrassen Plaatsen van afsluitingen Plaatsen van tuinhuizen Plaatsen van carports Inzaaien van gazons Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
RVDV Tuinen
Ninoofsesteenweg 106A
Pepingen
Meer informatie
Laat Swerts Jaron uit Perk, Vlaams-Brabant, al uw kleine en grote tuinen aanleggen voor het beste resultaat Met veel toewijding en passie neemt het team van Swerts Jaron uit Perk alle soorten en maten tuinen voor u onderhanden. Mocht u nog geen tuin hebben, dan kunnen wij speciaal op uw wensen afgestemde tuinen aanleggen. Ook wanneer u al een bestaande tuin heeft, maar deze niet meer aan uw eisen voldoet, kunnen wij ingeschakeld worden voor tuin inrichten. Wij nemen het gehele proces van begin tot eind van u over. Zo maken wij de plannen en kunt u bij ons terecht voor opritten, omheiningen, poorten en hekken. Uiteraard besteden wij veel aandacht aan de afwerking van uw tuin. Ook voor renovatie en onderhoud van uw tuin kunt u contact met ons opnemen. Ruime kennis op het gebied van tuinen aanleggen Dankzij de jarenlange ervaring van het team van Swerts Jaron uit Perk brengen wij elke tuin klus tot een goed einde. Of u nu een balkon heeft dat u om wilt toveren tot een zo efficiënt mogelijke buitenplaats, of een woonboerderij met riante tuin, wij maken uw dromen waar. Een greep uit ons dienstenaanbod Tuinen aanleggen Opritten Omheiningen Poorten Hekken Onderhoud Renovatie Tuin inrichten Met onze poorten ervaart u ultieme privacy in Perk Na een lange werkdag of in het weekend is niks lekkerder dan genieten en uitrusten in uw eigen tuin. Het is dan extra fijn als u op dat moment niet gestoord wordt door buren of voorbijgangers die bij u in uw tuin kunnen kijken. De omheiningen en poorten van Swerts Jaron uit Perk bieden daarvoor de beste oplossingen. Wij werken met alle soorten afsluitingen, van bijvoorbeeld hout of staal, om er voor te zorgen dat uw tuin goed afgeschermd is. Dit is niet alleen prettig voor uw gevoel van privacy, ook zorgt dit voor extra veiligheid van uw woning. Laat ons uw tuin in Vlaams-Brabant onderhouden U de lusten, wij de lasten, dat is één van de vele motto’s die we bij Swerts Jaron uit Perk proberen na te volgen. Wij vinden het heerlijk om met onze handen de aarde te bewerken, en ook de tevredenheid van onze klanten staat hoog bij ons in het vaandel. Aangezien wij beschikken over de juiste kennis, materialen en middelen zijn de meeste tuinklussen voor ons een fluitje van een cent. Of het nu gaat om eenmalig of periodiek onderhoud, wij staan voor u klaar. Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Swerts Jaron uit Perk. U kunt ook het contactformulier invullen.
Swerts Jaron
Steenbeekweg 14
Perk
Meer informatie
TH Easy Construct
Hasseltsesteenweg 25
Sint-Truiden
Meer informatie
Tom Gazon
Meulebeeksesteenweg 70
Tielt
Meer informatie
TRP tuinen
Bergstraat 60A
Nieuwerkerken (Aalst)
Meer informatie
Tuinaanleg Bettens
Kruisweg 13 bus 105
Anzegem
Meer informatie
Tuinaanleg J. Paulussen
Leyssenstraat 54/1
Opglabbeek
Meer informatie
Tuinaanleg Jelle Sterckx
Beverenstraat 65
Leisele
Meer informatie
Tuinaanleg Witte
Pandhoevestraat 62
Begijnendijk
Meer informatie
Tuinconcept Davy
Avelgemstraat 17
Spiere-Helkijn
Meer informatie
Tuinen Alluyn Jeffrey
Hofkouterstraat 32
Dikkelvenne
Meer informatie
Tuinen Bohez
Drieslaan 8
Moorsele
Meer informatie
Tuinen Devriendt
Bellerochelaan 18
Oudenburg
Meer informatie
Tuinen Evrard
Aalstgoed 4
Eeklo
Meer informatie
Tuinen Isenborghs BV
Pijpenveldstraat 17
Lubbeek
Meer informatie
Tuinen Meert
St.-Katharinastraat 44
Ruisbroek
Meer informatie
Tuinen NBJW
Bovendonkstraat 52
Buggenhout
Meer informatie
Tuinen Soetemans
Stekene Heistraat 152
Stekene
Meer informatie
Tuinen Termote
Kleine Wijnbergstraat 17
Wevelgem
Meer informatie
Tuinen Van der Beken uit Wakken voor tuinrenovatie, snoeien en vellen hoge bomen en grasaanleg Zoekt u een professionele hovenier die een perfect grasveld aanlegt en ook de hoogste bomen aanpakt? Dan bent u aan het goede adres bij Tuinen Van der Beken , gevestigd in Wakken. De werkzaamheden van dit tuinaanleg en -onderhoud bedrijf betreffen niet alleen tuin renovatie, maar ook een compleet tuinontwerp, dat aan de uitvoering vooraf gaat. Voor tuinen die al heel lang bestaan, is Tuinen Van der Beken beschikbaar voor snoeien van bomen, vellen van bomen. Gras aanleg en regelmatig onderhoud van grasperken zijn terugkerende taken. Alle opdrachten voor tuinen mogelijk Ook het aanleggen van een terras en oprit is onderdeel van een renovatieproject voor Tuinen Van der Beken. Het heeft alles te maken met de beschikbare buitenruimte en de wensen van u als klant. Soms moeten te hoge bomen worden gesnoeid of geheel verwijderd. Hiervoor hebben ze een specialist, wiens talent letterlijk tot grote hoogte is gestegen. Al dit soort werkzaamheden worden omringd met veiligheidsmaatregelen. Tegelijk mag u rekenen op het beste advies voor de mogelijkheden tot herbeplanting van de ontruimde delen van de tuin van zowel particulier of bedrijf. Taken van Tuinen Van der Beken Een fraai uitgevoerde tuin versterkt het karakter en het aanzicht van uw onroerend goed. Een professioneel en regelmatig uitgevoerd onderhoud versterkt die aanblik en is een lust voor het oog van de bewoners en de bezoekers. Tuinaanleg Tuinonderhoud Gazononderhoud Bomen snoeien en vellen Tuinman die dag en nacht bereikbaar is voor u Na een storm kan het plotseling nodig zijn om direct contact te hebben met Tuinen Van der Beken in Wakken. Een afgewaaide tak of zelfs geheel omgevallen boom kan een gevaar opleveren voor passanten. U kunt dit tuinbedrijf dag en nacht bereiken voor dergelijke spoedklussen . Wanneer de eerste nood is gepasseerd krijgt u uitgebreid advies over de mogelijkheden tot renovatie van uw tuin of buitenruimte. Ook de hernieuwde invulling met laag groeiende beplanting zal het totaalbeeld van uw tuin verder verbeteren. Contacteer Tuinen Van der Beken in Wakken voor een eerste advies of voor het opstellen van een offerte. Kijk op Facebook naar de realisaties.
Tuinen Van der Beken
Markegemstraat 18
Wakken
Meer informatie
Tuinen van Dorpe Andy
Diksmuidestraat 31
Middelkerke
Meer informatie
Tuinen Wyckhuyse in Wortegem-Petegem, vakman in de aanleg van tuin, terras en omheining Heeft u ook de wens uw tuin er stralend uit te laten zien? Maak dan een afspraak met Tuinen Wyckhuyse in Wortegem-Petegem voor een nieuwe aanleg van tuin. Wij verzorgen het complete traject van A tot Z. vanaf het ontwerpen van tuinen tot beplanting, de aanleg van gazon en het plaatsen van terrassen. Ook kunt u onze service inschakelen voor uw algemene grondwerken, het plaatsen van hekken. Het plaatsen van omheiningen en verzorgen van grasvelden. Kortom, voor een allround hovenier; gaat u naar Tuinen Wyckhuyse. Perfecte aanleg van tuin in Wortegem-Petegem Of u nu de voorkeur heeft voor een bloemrijke en weelderige tuin, of kun u juist genieten van een moderne, strakke en onderhoudsvrije tuin? Bij Tuinen Wyckhuyse bekijken we eerst samen de mogelijkheden bij u thuis. Wilt u ook ruimte overhouden voor een gazon, terras en speelhoek voor de kinderen? Dan nemen we dit allemaal mee in uw ideale ontwerp. Nadat het plan compleet is, ontvangt u van ons een passende offerte. Geeft u vervolgens akkoord? Dan voeren we voor u de volledig aanleg voor u uit. Zo geniet u snel van de tuin van uw dromen. Gazonaanleg en onderhoud in Oost-Vlaanderen Een stralend gazon, is een mooie aanvulling op elke tuin. Maar om uw gazon mooi te houden, moet u er wel tijd en aandacht in steken. Beschikt u zelf niet over groene vingers? Dan helpen we u graag een handje met het onderhoud. Zo komen we kale plekken bijwerken, verwijderen we onkruid, maaien het gras en zaaien het gazon bij, daar waar nodig. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor gazononderhoud op maat? Belt u ons gerust voor onze marktconforme prijzen. Ook voor een prachtig terras en omheining Geniet u ook graag zomers van een lekker plekje om te ontspannen? Dan leggen wij graag een mooi terras voor u aan op de plek waar u dit wenst. Met een bijpassende omheining, geniet u ook van voldoende privacy. Wij zijn werkzaam in de ruime omgeving rondom Wortegem-Petegem. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Aanleg van tuin Algemene grondwerken Aanleg van gazon Plaatsen van terrassen Beplanting Ontwerpen van tuinen Plaatsen van hekken Verzorgen van grasvelden Plaatsen van omheiningen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Tuinen Wyckhuyse
Blaarhoek 6
Wortegem-Petegem
Meer informatie
Tuinwerken de Pooter
Olmsebaan 118
Meerhout
Meer informatie
Tuinwerken Helven
Mortelstraat 28
Diepenbeek
Meer informatie
Tuinwerken Knoops
Smeetsstraat 82
Molenbeersel
Meer informatie
Tuinwerken Mathias Mornie
Schuisplanklos 3
Oudenaarde
Meer informatie
Tuinwerken Vets Milan in Herentals, van het onderhoud van tuinen tot een complete tuinrenovatie op maat Bent u op zoek naar een veelzijdige hovenier? Maak dan snel een afspraak met Tuinwerken Vets Milan in Herentals. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het onderhoud van tuinen, maar ook voor het aanleggen van tuinen naar wens. Zo kunt u, naast beplantingswerken, denken aan siervijvers aanleggen, het snoeien en vellen van bomen en het aanleggen van gazon. Ook kunt u ons inschakelen voor complete tuinrenovaties met bijbehorende klinkerwerken, omheiningen en afsluitingen plaatsen. Voor een prachtige tuin, het hele jaar door, gaat u naar Tuinwerken Vets Milan. Vakkundig onderhoud van tuinen in Herentals Bij Tuinwerken Vets Milan hebben we een passie voor groenaanleg. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis, kunnen we voor u de tuin van uw dromen realiseren. Of u nu de voorkeur geeft aan een strakke en moderne, onderhoudsvrije tuin, of een weelderige bloementuin; alles is mogelijk. Wij zijn uw partner voor al uw tuinwerkzaamheden groot en klein. Van eenmalig onderhoud tot een periodiek onderhoudsplan, wij voeren elke opdracht geheel naar de wens van onze klanten uit. Belt u ons gerust voor een persoonlijk adviesgesprek. Complete tuinrenovaties in de regio Antwerpen Bij een bestaande tuin, denken we graag met u mee over het vernieuwen van de inrichting. We maken eerst een inventarisatie van uw wensen en bespreken de beplanting en indeling. Wilt u een fijn zonneterras met tuinpad, een speelhoek voor de kinderen en een strak gazon? Dan zorgen wij voor de aanleg van a tot z. Uiteraard denken we ook na over een bijpassende omheining en tuinafsluiting, in de stijl van uw nieuwe tuin. Wij voorzien u met plezier van een vrijblijvende offerte. Ook voor het snoeien en vellen van bomen Heeft u een boom die met haar takken uw dak dreigt te beschadigen? Wilt u ruimte maken voor andere aanplanting of een bijgebouw? Wij zorgen voor vakkundig snoeiwerk, of vellen uw boom voor u, zodat u snel weer verder kunt met de verdere inrichting. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Aanleggen van tuinen Onderhoud van tuinen Klinkerwerken Omheiningen Afsluitingen plaatsen Snoeien en vellen van bomen Aanleggen van gazon Beplantingswerken Tuinrenovaties Siervijvers aanleggen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Tuinwerken Vets Milan
Morkhovenseweg 20
Herentals
Meer informatie
Uw Tuinonderhoud
Holleweg 40
Kapellen
Meer informatie
Van Doninck Tuinen
Grensstraat 11
Grobbendonk
Meer informatie
Van Haverbeke Tuinen
Riemegemstraat 3
Kruishoutem
Meer informatie
Vandeputte Silvere Bvba
Vichtestraat 162
Deerlijk
Meer informatie
Vermiesch Gerry
Klapstraat 90
Sint-Martens-Latem (Deurle)
Meer informatie
Zit u met een vochtprobleem, dan hebben wij voor u de oplossing ! W-V Construct is een een betrouwbare firma die gespecialiseerd is in allerlei vochtproblemen. Als u met ons contact opneemt, sturen wij u een vakman dat gratis een diagnose komt opstellen en u een professionele advies geeft over uw vochtprobleem. Omdat we er zeker van zijn dat onze werken goed uitgevoerd worden, krijgt u na het opleveren van de werken een kosteloze garantie. Hierbij maken wij uiteraard geen gebruik van ‘’kleine lettertjes’’. Zo bent u er zeker van dat u met volle teugen kunt genieten van een droge woning.
W-V Construct
Brusselsesteenweg 24-2
Leuven
Meer informatie
Wimpie's Tuinen
Eeksken 37
Sleidinge
Meer informatie