Thuisverpleging PRO-Care
Vlasgaard 1
DeerlijkTrefwoorden: Wondzorg, Palliatieve zorg, Sondevoeding, Inspuitingen, Diabetes, Blaaskatheter, Oncologische zorg, Medicatie klaarleggen, Sondage, Hygiënische verzorging

Rubrieken: ThuisverplegingContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuisverpleging PRO-Care, Deerlijk

Op zoek naar een thuisverpleger in de regio Kortrijk? Dan bent u bij Thuisverpleging PRO-Care aan het juiste adres. Thuisverpleging PRO-Care wordt geleid door Daley Jodts. Met al jarenlange expertise en ervaring in de zorgsector de geschikte partner voor uw thuisverpleging. Met een menselijke aanpak, een warm hart en een luisterend oor staan we elke dag voor u klaar om u de juiste zorg te bieden in het comfort van uw eigen vertrouwde omgeving. We maken het voor u als patiënt zo makkelijk mogelijk. Zo werken we met de derdebetalersregeling en gebeurt de betaling rechtstreeks met uw ziekenfonds. 

Specifieke verzorging

Doordat we continue met opleidingen bezig zijn en een up-to-date kennis in de sector, zijn we gespecialiseerd in verpleegtechnische toepassingen voor patiënten die thuis een aangepaste verzorging nodig hebben. Door een nauwe samenwerking met uw behandelde arts voelt alles zeer vertrouwt voor u aan. Voor speciale verzorging kunnen we o.a. ondersteunen op het vlak van:

  • Enterale en parenterale voeding
  • Pijnpompen
  • Infuustherapie
  • Thuisdialyse
  • Poortkatheterzorg en chemotherapie                   

Wat verstaan we onder palliatieve zorg?

Palliatieve zorg wil eigenlijk zeggen zorg in de laatste levensfase waarbij genezing niet meer mogelijk is. Palliatieve zorg is gericht op het verzachten van ongemakken, pijn onder controle te krijgen en uw een comfortabeler gevoel te geven. Zowel fysiek als op psychologisch vlak. Het is een intensieve ondersteuning waarbij ook andere zorgverleners betrokken zijn. Niet alleen met uw behandelde arts werken we graag samen maar ook met andere zorgpartners vormen we graag een team om u een zo hoog mogelijk levenskwaliteit te bieden.

Meer informatie over onze diensten kunt u terug vinden op onze website