Blockx Greet Verzorging aan huis
Molenweg 15
Drieslinter (Linter)
Meer informatie
Body Confidence
Pierstraat 204
Aartselaar
Meer informatie
Boogaerts Kathleen zelfstandig verpleegkundige in Lubbeek Voor ervaren thuisverpleging op maat moet u bij Boogaerts Kathleen zijn. Boogaerts Kathleen heeft al meer dan twintig jaar ervaring in verpleging aan huis, dit maakt dat ze een zeer brede expertise heeft in thuiszorg. Wilt u hulp bij u thuis aangeboden krijgen door een professioneel verpleegster met hart voor de zorg? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Boogaerts Kathleen gevestigd in Lubbeek. Zij staat elke dag voor u klaar voor zaken als: Wondzorg, Inspuitingen, Maagzorg, Blaaszorg, Toediening van medicatie, Toiletzorg of Diabetes. Gun uzelf of u naasten de persoonlijke zorg van Boogaerts Kathleen. Alle zorg die u wenst op maat bij u thuis Heeft u medische zorg nodig maar wilt uw naasten of kennissen hier niet mee opzadelen, laat een professional bij u thuis komen voor verpleging op maat. Geen gehaaste ziekenhuispersoneel of onprettige ziekenhuisomgeving, bij u thuis krijgt u van Boogaerts Kathleen thuisverpleging zoals u dat wenst op een persoonlijke manier. Boogaerts Kathleen houdt goed contact met andere zorgverleners zodat ze altijd op de hoogte is van uw medische uitdagingen. U zult een prettige vertrouwensband opbouwen met Boogaerts Kathleen, omdat ze zo gepassioneerd is over haar werk en met liefde de patiënt verzorgd Brede dienstverlening met persoonlijk karakter U kunt voor een brede medische dienstverlening bij Boogaerts Kathleen terecht, zo vervult zij voor u onder andere: Thuisverpleging Blaaszorg Thuiszorg Wondzorg Inspuitingen Maagzorg Verpleging aan huis Toediening van medicatie Toiletzorg Diabetes Heeft u een verzorger nodig bij u thuis voor uw noden? Twijfel dan niet en neem contact op met Boogaerts Kathleen. Zelfstandige verpleegkundige in Lubbeek Wilt u zorg op maat krijgen van een zeer ervaren en professionele verpleegster? Dan moet u bij Boogaerts Kathleen zijn. Zij zal u graag van dienst zijn in en rondom omgeving Lubbeek. Of het nou gaat om toiletzorg of toedienen van medicatie, het is fijn als iemand hier u in kan bijstaan. U verdient de beste zorg mogelijk, u kunt vertrouwen dat bij Boogaerts Kathleen te ontvangen. Kathleen Boogaerts verleent haar diensten in en rondom omgeving Lubbeek. Wilt u graag meer informatie opvragen over wat Boogaerts Kathleen voor uw situatie kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op voor al uw vragen. Liever gelijk een afspraak inplannen? Dat kan uiteraard ook door Boogaerts Kathleen te contacteren. Ook kunt u in contact komen door ons een bericht te sturen via het invulformulier.
Boogaerts Kathleen
Aardebrug 3
Lubbeek
Meer informatie
Hygiënische zorgen en palliatieve zorgen door thuisverpleging Dekno in Westouter (Heuvelland) Zoekt u thuisverpleging in Westouter (Heuvelland) of wijde omgeving? U kunt vrijblijvend terecht bij Dekno, de ervaren verpleging aan huis. De verpleegster van Dekno is gespecialiseerd als diabetes educator. Personen met diabetes die wat extra hulp aan huis kunnen gebruiken doen er goed aan contact op te nemen met Dekno. Daarnaast staat de verpleegster ook voor u klaar voor hygiënische zorg, of het afkoppelen van chemo. Wenst u stoma zorg aan huis? Of gebruikt u diverse medicatie en vindt u het fijn begeleidt te worden in het klaarzetten en opvolgen van medicatie? Dan is thuisverpleging aan te raden. Professionele hulp van een ervaren team, en dat met een persoonlijke toets. U krijgt de zorg die u nodig heeft. De Port-A-Cath spoelen, of begeleiding met wondverzorging aan huis… Dekno in Westouter staat voor u klaar. Wist u dat onze professionals ook een medische pedicure aan huis kunnen verzorgen? U kunt tevens terecht bij onze thuisverpleging voor palliatieve zorgen. Wondverzorging Heeft u onlangs een wond opgelopen waar u onder behandeling voor bent bij de arts of het ziekenhuis? De nazorg van een wond kan knap lastig zijn. Hier is professionele hulp bij nodig. Neem gerust contact op met Dekno voor specialistische wondverzorging aan huis. De verpleegster verschoond de wond nauwkeurig en brengt zorgvuldig nieuw verband aan. U kunt ook rekenen op Dekno in Westouter voor stoma zorg aan huis of voor het afkoppelen van chemo. Palliatieve zorgen Wenst u of uw dierbare palliatieve zorgen te ontvangen van een opgeleide verpleegster? Dekno werkt met getraind personeel dat goed in staat is om de wensen van de patiënt om te zetten in werkelijkheid. Heeft u behoefte aan een luisterend oor? De verpleegster geeft u altijd de persoonlijke aandacht die u verdient. Als de patiënt zich in de fase van palliatieve zorgen bevindt, richten we onze focus op het bieden van verzachting en verlichting. Diabetes curator Zoekt u een specialist op het gebied van diabetes? Twijfel dan niet om in contact te komen met Dekno! Wij bieden u een diabetes curator aan die op al uw vragen en noden een antwoord heeft. De speciaal geschoolde verpleegster komt graag bij u aan huis om u van dienst te zijn. Zoekt u thuisverpleging in Westouter of omgeving? Kom dan vooral in contact met Dekno, wij staan vriendelijk voor u klaar. Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Laat uw bericht achter via het contactformulier.
Dekno
Blauwepoortstraat 23
Westouter (Heuvelland)
Meer informatie
Erca Thuisverpleging, Paal Hebt u nood aan een ervaren verpleegkundige om u bij te staan bij de verzorging van uw inspuitingen, uw wonden of andere medische behandelingen? Contacteer gerust Erca Thuisverpleging, zodat zij u thuis kunnen verplegen. Erca Thuisverpleging te Beringen is een team van geschoolde verpleegkundigen die samenwerkt om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Hun specialisaties zijn wondzorg, diabetische educatie en palliatieve zorg, maar u kunt hier terecht voor allerhande medische behandelingen. U vindt hiervan een overzicht op de website . Het team van Erca Thuisverpleging staat ook tot uw dienst voor het nodige medische materiaal. Bovendien geven zij u met plezier advies over gezins- of bejaardenhulp, maaltijdbedeling aan huis of andere soorten dienstverlening die het u gemakkelijker maken. De patiënten van Erca Thuisverpleging hoeven hen nooit zelf te betalen. Zij hebben enkel een klevertje van het ziekenfonds nodig en, voor de meeste diensten, een voorschrift. Erca Thuisverpleging regelt vervolgens alles met uw ziekenfonds of landsbond, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.
Erca Thuisverpleging
Brelaarstraat 6
Paal (Beringen)
Meer informatie
Hofmans Thuisverpleging Bvba
Spiedamstraat 16
Buggenhout
Meer informatie
Knops Kurt
Slagvelden 14
Heist-Op-Den-Berg
Meer informatie
La Monaca Elena
Sint-Jansstraat 1
Helchteren (Houthalen-Helchteren)
Meer informatie
Luc Hermans Cema Thuisverpleging in Bilzen, voor zorg op maat aan huis Heeft u zorg nodig, maar wilt u het liefst in een vertrouwde omgeving blijven? Vertrouw dan op de ruime ervaring en expertise van Luc Hermans Cema Thuisverpleging. Deze thuisverpleging biedt hulp aan huis en staat voor u klaar voor: inspuitingen aan huis, toiletzorg aan huis, infuustherapie aan huis en palliatieve zorgen bij u thuis. Zoekt u hulp bij uw diabetes? U kunt op Luc Hermans Cema Thuisverpleging rekenen voor het toedienen van insuline van diabetes patiënten aan huis en voor diabetes patiënten opvolgen aan huis. Ook kunt u deze professional inschakelen voor het aan en afkoppelen van chemo thuis en het spoelen van port-a-cath aan huis. Neem gerust contact op. Diabetes en palliatieve zorg Diabetes is een lastige ziekte. Luc Hermans Cema Thuisverpleging maakt het u graag ietsje gemakkelijker. Uw gespecialiseerde thuisverpleger volgt uw diabetes op aan huis en komt langs om inspuitingen toe te dienen. Daarnaast staat de verpleger u graag bij met raad en daad. Wanneer een patiënt in aanraking komt met een levensbedreigende ziekte kan dit een erg moeilijke tijd zijn. Deze professional staat de patiënt graag bij door middel van palliatieve zorg. Bij palliatieve zorg is er niet enkel aandacht voor de fysieke klachten, maar krijgt u ook psychische ondersteuning. Kwaliteit zorg op maat Iedereen heeft op een andere manier zorg nodig en herstelt op zijn eigen tempo. Luc Hermans Cema Thuisverpleging luistert daarom goed naar uw noden en wensen en past de zorg hierop aan. Zo kunt u herstellen in de rust van uw eigen huis en bent u verzekerd van het beste herstel. Uw thuisverpleger zet graag dat extra stapje om de zorg te kunnen bieden die uw nodig heeft. Persoonlijke aandacht en warmte zijn behoeften die ieder mens heeft. Bij deze thuisverpleging bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. Deze thuisverpleger staat in voor het welzijn van de patiënt.  Diensten Luc Hermans Cema Thuisverpleging Zoekt u verpleging aan huis? Dan bent u bij Luc Hermans Cema Thuisverpleging aan het juiste adres. Deze thuisverpleging heeft een ruim aanbod aan diensten. U kunt onder andere terecht voor: Inspuitingen  Toiletzorg  Hygiënische zorgen  Palliatieve zorgen Infuustherapie Het toedienen van insuline van diabetes patiënten  Het aan en afkoppelen van chemo  Het spoelen van port-a-cath Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Luc Hermans Cema Thuisverpleging
Jeugdstraat 10
Bilzen
Meer informatie
Marleen Baeten
Antwerpsestraat 406
Boom
Meer informatie
Meyhiu Mieke Thuisverpleging in Ingelmunster, voor kwalitatief hoogwaardige zorg op maat aan huis Bent u via uw huisarts of vanuit het ziekenhuis doorverwezen naar thuiszorg? Dan bent u bij Meyhiu Mieke in Ingelmunster aan het juiste adres. Als thuisverpleegkundige kunt u Mieke Meyhiu inschakelen voor palliatieve zorgen aan huis, inspuitingen bij u thuis, aan- en afkoppelen van chemo aan huis, spoelen van port-a-cath en bijvoorbeeld thuiszorg voor compressietherapie. Ook zonder doorverwijzing van uw huisarts kunt u bij ons terecht. Taken als  het klaarzetten en opvolgen van medicatie,  hygiënische zorgen aan huis, toilet zorg aan huis, wondzorg bij u thuis en thuisverpleging voor stomazorg voeren wij op vakkundige en discrete wijze voor u uit. Verpleging aan huis Het kan ons allemaal overkomen dat we tijdelijk, of zelfs permanent, verpleegkundige hulp nodig hebben. Om hiervoor steeds naar een ziekenhuis heen en weer te rijden is een kostbare en tijdrovende zaak. In zo’n geval biedt thuiszorg uitkomst. De speciaal opgeleide thuisverpleegkundige komt op een afgesproken dag en tijd bij u thuis om u te helpen met uw zorgwens. Ook kan de thuisverpleging hulp bieden aan uw mantelzorger. Dankzij thuiszorg hoeft u niet onnodig lang in het ziekenhuis te blijven en kunt u in uw vertrouwde omgeving verzorging ontvangen. Leren omgaan met een stoma In België leven zo’n 25000 mensen met een stoma. Jaarlijks komen hier nieuwe patiënten bij. Het krijgen van een stoma heeft een grote impact op uw leven, er verandert namelijk een heleboel. Bovendien moet u leren omgaan met de stoma en de verschillende stomamaterialen. Nadat u uit het ziekenhuis ontslagen bent, kunt u geleidelijk aan wennen aan het hele proces, samen met de stomaverpleegkundige. Dankzij onze thuiszorg, gebeurt dit in alle rust, gewoon in uw eigen omgeving aan huis.  Thuisverpleging op maat Bij Mieke Meyhiu bent u verzekerd van professionele en deskundige zorg aan huis. Wij hebben aandacht voor u als persoon en begrijpen dat elk mens uniek is, met zijn eigen behoeften en wensen. Thuiszorg kan wellicht in het begin ongemakkelijk aanvoelen, maar dankzij onze vriendelijke verpleegkundigen wordt het ontvangen van thuiszorg al snel heel gewoon. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten: Palliatieve zorgen aan huis Inspuitingen bij u thuis Aan- en afkoppelen van chemo aan huis Spoelen van port-a-cath Klaarzetten en opvolgen van medicatie Thuiszorg voor compressietherapie Heeft u nog vragen of wilt u weten of u voor thuiszorg in aanmerking komt? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, wij staan u graag te woord. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken.   
Meyhiu Mieke
Brigandsstraat 3
Ingelmunster
Meer informatie
Nurse Care at Home voor kwalitatieve zorg aan huis Heeft u, of uw familielid nood aan zorg aan huis? Zoek dan niet verder. Bij Nurse Care at Home kunt u rekenen op thuisverzorging met hart voor de patiënt. Zij bieden een breed scala aan diensten: van stomazorg tot het afkoppelen van chemo en inspuitingen. Of het nu gaat om kleinere zorgtaken zoals toiletzorg, of om hulp bij bredere palliatieve zorg: zij bieden gepaste hulp bij elke nood. Ongeacht de aard van de dienst, kernwaarden blijven: kwalitatieve zorg, persoonlijke aandacht, open communicatie en een flinke dosis passie. Brede dienstverlening Thuisverpleging kent veel details. Voor Nurse Care at Home zijn ze allemaal bekend. U kunt bij hen terecht voor een breed scala aan diensten voor uzelf of een familielid. Denk bijvoorbeeld aan wondzorg, stomazorg, diabetesucator, oncologische zorgen, TPN, het afkoppelen van chemo, inspuitingen, hygiënische zorgen en het klaarzetten van medicatie. Ook voor palliatieve zorg kunt u terecht. Hierbij is veel aandacht voor de kwaliteit van leven. Nurse Care at Home zorgt er voor dat u, of uw familielid, zo min mogelijk last heeft van klachten als pijn en benauwdheid. De zorg gaat verder dan alleen lichamelijke klachten: er wordt ook stilgestaan bij uw gevoelens en gedachten. U kunt rekenen op steun. Altijd een persoonlijk behandelplan Bij Nurse Care at Home kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. De thuisverpleger is zeer betrokken en gaat goed met u in gesprek om tot een zorgplan te komen dat precies aansluit bij uw noden en verwachtingen. Thuiszorg is meer dan alleen het toedienen van medicatie. Bij Nurse Care at Home vindt u mentale steun, support en advies. Zo begeleiden zij u door uw ziekte- of herstelproces. Prettig herstel in de eigen omgeving Als u kiest voor de steun van Nurse Care at Home, kunt u rekenen op een empathische houding. Het team heeft liefde en passie voor de job- en dat merkt u. Een belangrijk voordeel van thuisverpleging is dat u minder lang in het ziekenhuis hoeft te blijven en kunt herstellen in het comfort van uw eigen huis. Ook zorgen zij er voor dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen om zo veel mogelijk van hun oude dag te genieten, waarbij de intrek in een rusthuis kan worden uitgesteld. Het is hierbij prioriteit dat u zich prettig voelt binnen uw eigen omgeving. Neem gerust contact op voor meer informatie, of om een afspraak te maken.
Nurse Care at home
Heirweg 42
Moerbeke
Meer informatie
Sinnesael Sabine voor professionele thuisverpleging, van wondzorg tot aan palliatieve zorg in Kortemark Heeft u behoefte aan professionele medische zorg aan huis voor u of uw familie? Sinnesael Sabine zorgt voor kwalitatieve thuisverpleging waarbij de wensen van de patiënt voorop staan. Door de kennis, ervaring en empathische houding van Sinnesael Sabine kunt u rekenen op gepaste zorg. Zij heeft een goede opleiding op zak die zij geruime tijd in de praktijk heeft gebracht. U kunt bij Sinnesael Sabine Thuisverpleging terecht voor een breed scala aan diensten: van toiletzorg tot sondevoeding aansluiten, afkoppelen chemo, inspuitingen, steunkousen aan en uittrekken, palliatieve zorg, spoelen van port-a-cath, wondzorg, het klaarzetten van medicatie en stomazorg. Sinnesael Sabine Thuisverpleging helpt u graag verder in Kortemark en omgeving. Van toiletzorg tot aan het afkoppelen van chemo Thuisverpleging kent veel details. Voor Sinnesael Sabine zijn ze allemaal bekend. U kunt bij haar terecht voor een breed scala aan diensten voor uzelf of een familielid. Denk bijvoorbeeld aan toiletzorg, sondevoeding aansluiten, afkoppelen chemo, inspuitingen, steunkousen aan en uittrekken, spoelen van port-a-cath, wondzorg, het klaarzetten van medicatie en stomazorg. Ook voor palliatieve zorg kunt u terecht. Hierbij is veel aandacht voor de kwaliteit van leven. Sinnesael Sabine zorgt er voor dat u, of uw familielid, zo min mogelijk last heeft van klachten als pijn en benauwdheid. De zorg gaat verder dan slechts lichamelijke klachten: er wordt ook stilgestaan bij uw gevoelens en gedachten. U kunt rekenen op steun. Een flexibele en toegankelijke aanpak Sinnesael Sabine heeft liefde en passie voor de job. Zij staat u bij met een open en empathische houding. Dit maakt dat u minder lang in het ziekenhuis hoeft te blijven en kan herstellen in het comfort van uw eigen huis. Het is hierbij prioriteit dat u zich prettig voelt binnen uw eigen omgeving. Ook zorgt zij er voor dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen om zo veel mogelijk van hun oude dag te genieten, waarbij de intrek in een rusthuis kan worden uitgesteld. Sinnesael Sabine hecht veel waarde aan respect, een vriendschappelijke band, en een nieuwe samenwerking met de behandelend arts en uzelf. Ook staat zij garant voor een flexibele en toegankelijke aanpak. Meer dan het toedienen van medicatie of wondzorg: mentale steun, support en advies Bij thuiszorg is een persoonlijk aanpak essentieel. Sinnesael Sabine gaat goed met u en de betrokkenen in gesprek om tot een zorgplan te komen dat precies aansluit bij uw noden en verwachtingen. Thuiszorg is meer dan alleen het toedienen van medicatie of wondzorg. Bij Sinnesael Sabine vindt u mentale steun, support en advies. Zo begeleidt zij u door uw ziekte- of herstelproces. Heeft u behoefte aan professionele zorg aan huis? Neem gerust contact op met Sinnesael Sabine Thuisverpleging in Kortemark. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Sinnesael Sabine - THUISVERPLEGING
Steenstraat 80A
Kortemark
Meer informatie
Tanghe
Het Speelgoed 29
Roeselare
Meer informatie
Team Petra uit Tielt-Winge voor thuisverpleging aan huis Wanneer u, of iemand in uw omgeving, behoefte heeft aan verpleging aan huis, schakelt u de hulp in van Team Petra uit Tielt-Winge. U kunt bij hen rekenen op thuiszorg op maat, van de beste kwaliteit. De thuisverplegers hebben de juiste opleiding genoten en draaien al jaren mee in het vak, waardoor zij goed kunnen inspelen op de noden en wensen van de hulpbehoevende. U kunt rekenen op hulp bij wondzorg, palliatieve zorg, inspuitingen en zorg voor ouderen. Niet alleen wordt de patiënt goed verzorgd: bij Team Petra is ook aandacht voor de naasten. Ook wordt, wanneer gewenst, contact gehouden met derde partijen zoals de behandelend arts. Brede dienstverlening Bij Team Petra uit Tielt-Winge kunt u rekenen op een uitgebreide dienstverlening. Waar u ook ondersteuning bij wenst, u kunt steeds rekenen op kwaliteit en een empathische aanpak. U kunt Team Petra onder andere inschakelen voor: Palliatieve zorg Zorg voor ouderen Inspuitingen geven Wond zorg Voor palliatieve zorg Bij Team Petra uit Tielt-Winge kunt u ook terecht voor palliatieve zorgen. Bij palliatieve zorg staat het behouden van de kwaliteit van leven van de patiënt voorop. Waar mogelijk wordt gestreefd naar verbetering. Palliatieve zorg gaat over meer dan de fysieke behoeften. Team Petra helpt ook op het gebied van sociale en psychische behoeften. Prioriteit is het zo comfortabel mogelijk maken voor de hulpbehoevende. Op empathische wijze helpt Team Petra u verder, waarbij u kunt rekenen op respect en discretie. Ook voor de naasten is genoeg aandacht. Ervaren team en passie voor het vak Bij Team Petra bent u verzekerd van de beste zorg op maat. Bij verpleging aan huis is een persoonlijke aanpak essentieel. Het team gaat steeds met u in gesprek om er achter te komen wat precies uw noden en wensen zijn, en welke aanpak u prefereert. Naast fysieke steun kunt u ook rekenen op mentale steun. Team Petra zorgt voor  support. Door hun ervaring en passie voor het vak is Team Petra uit Tielt-Winge uw ideale partner. De hulpbehoevende wordt uitstekend begeleid door zijn of haar ziekte- of herstelproces. Ook voor advies op maat kunt u terecht. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. 
Team Petra
Blerebergstraat 71
Tielt-Winge
Meer informatie
Oncologische zorgen door Team Thuisverpleging Els Degraeve in Oostrozebeke West-Vlaanderen Bent u op zoek naar een verpleegkundig team met hart voor zorgen? Dan bent u bij Team Thuisverpleging Els Degraeve in Oostrozebeke aan het juiste adres. We staan klaar om u te helpen met en het verlichten van toiletzorg, palliatieve zorgen, inspuitingen aan huis, stomazorg en wondzorg. Ook voor het aan en afkoppelen chemo, het klaarzetten van medicatie, compressietherapie en oncologische zorgen staat ons team verpleegkundige en professionals voor u klaar. Het verblijf in een ziekenhuis na een ingreep wordt steeds ingekort en dit betekent dat heel wat mensen nog bijkomende zorgen nodig hebben wanneer ze thuiskomen. Als u ook zorgen thuis nodig heeft, dan kunt u op ons team rekenen. Voor zorg met een groot hart voor zorgen.  Maximale ondersteuning met onze thuisverpleging De kosten van rust- en verzorgingstehuizen lopen hoog op en voor veel mensen is dit nagenoeg onbetaalbaar. Daarom doet de overheid heel wat inspanningen om mensen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te laten blijven. Thuisverpleging is hier een belangrijk onderdeel van. Ons team van Els Degraeve uit Oostrozebeke helpt u dan ook waar mogelijk om u optimaal te ondersteunen. Elke patiënt is anders en daarom wordt er steeds gekeken naar wat iemand echt nodig heeft. Dit kan zowel op medisch vlak zijn als op psychisch vlak. Met andere woorden, sommige mensen houden van een dagelijkse babbel tijdens de verzorging maar anderen vinden dit maar niets. Ons team is professioneel opgeleid en kijkt wat elke patiënt echt nodig heeft om hieraan dan ook maximaal te kunnen voldoen. Oncologische zorgen door ons team in Oostrozebeke Als u te maken krijgt met kanker, kan dat voor veel ongerustheid zorgen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk weten wat er met u aan de hand is en welke behandeling er mogelijk is. Na de diagnostiek (het onderzoeken wat er aan de hand is) kunt u bij ons terecht voor al uw thuiszorgen die voortvloeien uit de ziekte en de behandeling, zoals het aan- en afkoppelen van uw chemotherapie. Bij Team Thuisverpleging Els Degraeve staat professionaliteit en een hart voor zorgen voorop. Er wordt steeds gezorgd voor een zeer persoonlijke aanpak en begeleiding op maat van de behoeftes van onze patiënten. Ook de familieleden van patiënten kunnen steeds bij ons terecht met vragen of opmerkingen.  Ons team en onze diensten in West-Vlaanderen Els Degraeve startte in 1983 als verpleegster aan huis en diende thuiszorg aan mensen regio Oostrozebeke. Ondertussen is het team uitgebreid en zetten ook Leen, Celine en Mieke zich ten volle in voor alle patiënten. Bent u of is een van naasten hulpbehoevend op permanente of tijdelijke basis? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsafspraak . U kunt op ons rekenen voor: Toiletzorg Palliatieve zorgen Inspuitingen aan huis Stomazorg Wondzorg Aan en afkoppelen chemo Klaarzetten van medicatie Compressietherapie Oncologische zorgen Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een kennismakingsafspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Team Thuisverpleging Els Degraeve
Kalbergstraat 155
Oostrozebeke
Meer informatie
Thuisverpleging Amolive
Stadionlaan 4 bus 0302
Deinze
Meer informatie
Thuisverpleging An Vanhercke voor betrouwbare zorg aan huis in omgeving van Slijpe, Middelkerke Zoekt u een betrouwbaar adres voor thuisverpleging wegens ziekte, herstel of ondersteuning van zelfstandig wonen? Dan kan u contact opnemen met Thuisverpleging An Vanhercke in Slijpe, Middelkerke. Het gaat om vele diensten: palliatieve zorg, wondzorg, inspuitingen, diabetes, hygiënische zorgen, toiletzorg, medicatie, oogdruppels, om er maar een paar te noemen. Het motto van An Vanhercke voor de thuisverpleging is: wij zijn er als verpleegkundige - particulier voor de patiënt. Ze komen in een eerste gesprek tot een goede afstemming van wensen en mogelijkheden. Daarna wordt een werkzaam plan opgesteld. Essentiële zorg voor herstel na operatie nodig Thuiszorg, medicatie Palliatieve zorg Wondzorg, verzorgen van wonden Oogdruppels Inspuitingen, diabetes Hygiënische zorgen Toiletzorg Diabetes hulp Hulp bij medicatie innemen Thuisverpleging met brede dienstverlening Door het inschakelen van Thuisverpleging An Vanhercke bent u verzekerd van een brede dienstverlening op het gebied van de thuisverpleging en thuiszorg. De algemene coördinatie van deze omvangrijke praktijk wordt uitgevoerd door An Vanhercke, verpleegkundige met veel ervaring. Het uitgangspunt van de praktijk van An is dat oudere bewoners zo lang mogelijk op een aangepaste wijze thuis kunnen verblijven. “Ik bekijk elke patiënt in zijn totaliteit en de zorgen geven die ze nodig hebben. Een persoonlijke aanpak staat daarbij hoog in het vaandel. Wat is er mooier dan mensen verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving.” Kosten rechtstreeks verrekenen met mutualiteit Vooral om de levenskwaliteit te verbeteren en ze zolang mogelijk in hun vertrouwde omgeving te laten, is het team van An Vanhercke volledig uitgerust, met zowel kennis, ervaring als materialen. Alle behandelingen krijgt u inclusief contact met andere hulpverleners, zoals uw huisarts. Bent u aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds of mutualiteit? Dan werkt deze professionele thuisverpleging volgens de derdebetalersregeling. Uw kosten worden rechtstreeks verrekend met de instantie waarbij u bent aangesloten. Ook als u niet bent aangesloten bij een Belgisch ziekenfonds, neem dan toch contact met ze op. Contacteer Thuisverpleging An Vanhercke voor professionele thuishulp in de regio Sint-Pieters-Kapelle, Schore, Leffinge, Slijpe in West-Vlaanderen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging An Vanhercke
Monnikenstraat 62
Slijpe (Middelkerke)
Meer informatie
Voor palliatieve zorgen, algemene toiletzorg of inspuitingen, vertrouwt u op Thuisverpleging Budo in Heers Thuisverpleging Budo is al sinds 1999 actief in de zorgsector. Wij helpen mensen aan huis onder andere met: het toedienen van inspuitingen, stomazorg, het afkoppelen van chemo, het aan en uitrekken van steunkousen, en nog veel meer. Het ervaren team houdt altijd nauw contact met alle betrokken dokters en mutualiteiten. Heeft u behoefte aan thuisverpleging? Omdat u een tijd in het ziekenhuis heeft gelegen en u zich in een revalidatieproces bevindt, of omdat u moeite heeft met lopen en/of bewegen? Jong en oud, Thuisverpleging Budo in Heers staat voor iedereens noden klaar. Ook voor palliatieve zorgen kunt u op ons vertrouwen. Ons team is zeer gespecialiseerd, laat zich constant bijscholen en zij dragen allen een warm hart voor het verplegen. Heeft u wonden die professioneel moeten worden verzorgd? Wij bieden de juiste behandeling voor wondzorg. Of het nu gaat om medicatie klaarzetten of sondevoeding toedienen, Thuisverpleging Budo helpt u graag. Ook voor het specialisme van een Port-a-Cath toedienen vertrouwt u op ons ervaren personeel. Algemene toiletzorg Wij bieden de nodig hulp bij uw dagelijkse toilet : wassen en aankleden. Vooral voor hen die slecht ter been zijn, of op leeftijd, kan het fijn of zelfs nodig zijn om dagelijkse hulp te ontvangen. De thuisverpleger of verpleegster zal ook nalopen of u uw eventuele medicatie moet nemen. Veranderd er iets in uw medische situatie? Geen probleem, wij houden steeds contact met betrokken dokters en andere specialisten. Zo zijn wij compleet op de hoogte van uw situatie en kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Uw welzijn is onze zorg. Port-a-Cath toedienen Een Port-A-Cath is als het ware een ‘kastje’, deze ligt onder de huid in het vetweefsel van de borstkas. Aan het kastje is een verbinding gemaakt met de bloedbaan. Een Port-a-Cath wordt gebruikt om gemakkelijk injecties toe te dienen, bedoeld voor patiënten die chemotherapie ondergaan of dagelijkse medicatie nuttigen. Ook kan er via de Port-a-Cath bloed afgenomen worden. Onze verpleegkundigen zijn gespecialiseerd in het Port-a-Cath toedienen . Warme thuiszorg Krijg de aandacht die u verdient. Afgestemd op het individu, en één op één verzorging: dat is de kwalitatieve zorg van Thuisverpleging Budo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor onder andere: Stomazorg Behandeling voor wondzorg Palliatieve zorgen Toedienen van inspuitingen Medicatie klaarzetten Algemene toiletzorg Aan en uittrekken van steunkousen Sondevoeding toedienen Afkoppelen van chemo Port-a-Cath toedienen Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan u vriendelijk te woord. Wilt u een afspraak maken? Ook dan neemt u gerust contact op. U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten op deze pagina via het contactformulier.
Thuisverpleging Budo
Steenweg 83 bus 3
Heers
Meer informatie
Thuisverpleging Callewaert Kathy
Herdersstraat 107
Rumbeke (Roeselare)
Meer informatie
Thuisverpleging Candy
Schaluinstraat 52
Tremelo
Meer informatie
Voor infuustherapie aan huis of toiletzorg aan huis rekent u op Thuisverpleging Casier Sven in Aartrijke Krijg de persoonlijke zorg die u verdient met Thuisverpleging Casier Sven uit Aartrijke. De ervaren thuisverpleger komt bij u langs voor onder andere het aan en afkoppelen van chemo, spoelen van port-a-cath, of voor het verlenen van stomazorg aan huis. Wenst u of uw dierbare palliatieve zorg te krijgen van een geaccrediteerde verpleger? Neem gerust contact met mij op, ik kom graag bij u langs voor een kennismaking. U kunt ook op mij rekenen voor wondzorg bij u thuis, maar ook voor toiletzorg aan huis of het opvolgen van diabetes patiënten ben ik steeds beschikbaar. Thuisverpleging Casier Sven staat voor een persoonlijke en vertrouwelijke aanpak, waar de klant steeds op nummer één staat. Moet u verschillende medicatie nemen en kunt u wel wat hulp gebruiken bij het toedienen en opvolgen van deze medicatie? Dan is thuisverpleging een goede uitkomst. Heeft u dagelijkse hulp nodig, of wilt u bijvoorbeeld enkel voor inspuitingen aan huis hulp krijgen? Geen probleem, geef gerust aan wat uw zorgnoden zijn. Palliatieve zorg U of uw dierbare is wegens ziekte niet in staat voor zichzelf te zorgen en wilt op een compassievolle manier zorg en/of medische aandacht ontvangen. Thuisverpleging Casier Sven heeft ruime ervaring en is opgeleid tot een gedegen verpleger om palliatieve zorg aan huis te verlenen. Deze zorg richt zich voornamelijk op het verlichten van pijn en het voorzien in de klant zijn of haar wensen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of om een kennismakingsgesprek in te plannen. Inspuitingen aan huis Zowel jong als oud kan rekenen op de Thuisverpleging Casier Sven uit Aartrijke. Heeft u bijvoorbeeld dagelijkse medicatie nodig via inspuitingen, maar kunt of wilt u dat zelf liever niet uitvoeren? De ervaren verpleging staat vriendelijk voor u klaar. Een veel voorkomende dienst van Thuisverpleging Casier Sven is bijvoorbeeld het opvolgen van diabetes patiënten. Dit houdt in dat medicatie wordt toegediend, of dat bloedwaarden worden opgemeten waar vervolgens een medisch advies uit volgt. Toiletzorg Wilt u dagelijks geholpen worden met aan- of uitkleden? Of wilt u toiletzorg aan huis ontvangen van een ervaren verpleegkundige? U kunt steeds op mij rekenen. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere: Palliatieve zorg Infuustherapie aan huis Inspuitingen aan huis Toiletzorg aan huis Wondzorg bij u thuis Aan en afkoppelen van chemo Spoelen van port-a-cath Opvolgen van Diabetes patiënten Stomazorg aan huis Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Schroom dan niet om in contact te komen. U kunt ook in contact komen door uw bericht achter te laten via contactformulier op deze pagina.
Thuisverpleging Casier Sven
Brugse Heirweg 141
Aartrijke (Zedelgem)
Meer informatie
Thuisverpleging De Dapper Ingrid uit Zarlardinge (Geraardsbergen) voor wondzorg, palliatieve zorg, toiletzorg en meer Lukt het niet meer om door omstandigheden uzelf te voorzien van zorg en bent u daardoor op zoek naar thuishulp ? Met meer dan 35 jaar ervaring ben ik uw specialist op dit gebied. U kunt bij mij als verpleegkundige terecht voor onder andere: wondverzorging, hulp met voeding, parenterale/enterale toedieningen, inspuitingen, toilet schoonmaken, stomazorg, palliatieve zorg, medische zorg, wondzorg en nog heel veel meer. Heeft u 's avond of in het weekend hulp nodig? Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Mijn werkzaamheden voer ik uit in Geraardsbergen, Deftinge en Goeferdinge. Voor hulp op maat kunt u altijd contact met mij opnemen. Diensten Thuisverpleging De Dapper Ingrid Thuisverpleging : Iedereen verdient een goede zorg en daar draag ik van Thuisverpleging de Dapper Ingrid graag mijn steentje aan bij! Mijn hart staat altijd dicht bij mijn patiënten en daar waar ik kan doe ik altijd net even meer dan u van andere thuisverplegers bent gewend. Ik zal alles in het werk stellen om u een zo goed en vertrouwelijk mogelijk gevoel te geven. Steeds weer sta ik voor u klaar om u van dienst te zijn geheel gelang uw wensen. Alles om die glimlach weer op uw gezicht te toveren. Ik kan u verder helpen met wondzorg, inspuitingen, palliatieve zorg, diabetische zorg, stomazorg en toiletzorg. Wondzorg & Inspuitingen : Een wond kan zich bevinden in verschillende fases waardoor er professionele hulp gewenst is om de wond optimaal te laten genezen. Doordat wonden zich soms langzaam en moeizaam genezen is een behandeling nodig door een ervaren verpleegkundige noodzakelijk. Door de juiste verzorgingsproducten ervaart u minder pijn en ontstaan er minder littekens. Tevens kunt u bij mij terecht voor inspuitingen. Of dit nou dagelijks is om met enig regelmaat. Ik kom graag bij u langs om dit te verzorgen. Daarnaast kan ik u adviseren en begeleiden bij het zelf toedienen van uw inspuitingen zodat u straks zelfstandig uw inspuiting kunt verzorgen. Palliatieve zorg : Tevens kunt u bij mij terecht voor palliatieve zorg . Ik bied ondersteuning zodat de levenskwaliteit wordt behouden. Door regelmatig op bezoek te komen zorg ik ervoor dat ook familieleden even op adem kunnen komen. Mocht er de nodige emotionele ondersteuning nodig zijn dan kunt u bij mij daar ook op rekenen. Mijn palliatieve zorg is te verdelen in verschillende categorieën. Bij lichamelijk zorg bevorder ik het comfort met pijnbestrijding en andere comfort verhogende maatregelen. Bij psychologische zorg ondersteun ik bij het helpen met onder anderen het aanvaarden en daarnaast sta ik de omgeving bij tijdens dit zware proces van aanvaarding en rouw. Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier voor een professionele verpleegkundige. Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier, Thuisverpleging, Wondzorg, Inspuitingen, Palliatieve zorg, Diabetische zorg, Stomazorg, Toiletzorg en Verpleegkundige in Zarlardinge, Oost-Vlaanderen.
Thuisverpleging De Dapper Ingrid
Brouwierstraat 6A
Zarlardinge
Meer informatie
Thuisverpleging De Klaver
Katelijnsesteenweg 112
Duffel
Meer informatie
Thuisverpleging de Temmerman Wendy: een breed scala aan specialistische zorg aan huis Wendy de Temmerman is een zeer gedreven en bovenal ervaren verpleegkundige, gespecialiseerd in de taken rondom thuishulp. Ben u in nood voor een verpleegkundige aan huis, die u persoonlijke aandacht geeft en een luisterend oor is? Wendy Temmerman helpt u thuis met uiteenlopende zaken, zoals Diabetische zorg, Palliatieve zorg, Toilet zorg, Infuus therapie, Wond zorg, Inspuitingen, Compressietherapie, of helpt u met het aantrekken van Steunkousen. Niets is belangrijker dan een hechte vertrouwensband, daarom geeft Wendy de Temmerman u thuis de persoonlijke aandacht die past bij uw noden. Heeft u interesse en wilt u meer informatie in een kennismakingsgesprek? Neem gerust contact op. Persoonlijke en Professionele zorg in de breedste zin Niet alleen het opbouwen van een band tussen verpleegkundige en klant is uiterst belangrijk, Wendy de Temmerman zal ook het contact tussen client en huisarts, familie en specialisten onderhouden om de best mogelijke zorg te bieden. Thuis bent u in uw vertrouwde omgeving, daar hoort een familiaar en vriendschappelijk contact vorm bij. Geen enkele vraag is te gek, Wendy de Temmermans diensten zijn bedoeld voor iedereen in noden; zij staat dan ook paraat voor allerlei aan verzoeken. De Temmerman is aangesloten bij een specialistisch medisch centrum , hiervan uit geniet zij continue bijscholing en zijn de lijntjes met het ziekenhuis en co-collega’s kort waardoor er sprake is van een zekere voorsprong op verpleegkundige technieken. Zeer diverse zorg bij u aan huis Wendy de Temmerman biedt nauwkeurige zorg aan huis voor onder andere de volgende hulpvragen : Thuishulp Verpleegkundige hulp Diabetische zorg Wond zorg Palliatieve zorg Inspuitingen Toilet zorg (Begeleiding bij) Steunkousen Infuus therapie Compressietherapie Meer weten over wat De Temmerman voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend telefonisch contact op via: 0473830670 Wendy de Temmerman staat voor u klaar! Bent u benieuwd wat de expertise van verpleegster Wendy de Temmerman voor u kan betekenen? Of wilt u meer informatie inwinnen? Neem dan vandaag nog contact op voor verdere informatie over Diabetische zorg, Wond zorg, Palliatieve zorg, Inspuitingen, Toilet zorg, Infuus therapie, of Compressietherapie. Bel of mail Wendy de Temmerman voor het maken van een persoonlijke afspraak, zij zal u van harte te woord staan. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook kunt u via het contactformulier ons een bericht sturen.  
Thuisverpleging De Temmerman Wendy
Boembeekstraat 41
Volkegem
Meer informatie
Thuisverpleging De Westhoek
Brugsevaart 22/A
Nieuwpoort
Meer informatie
Thuisverpleging Veerle Dereere, voor zelfstandige verpleging aan huis in regio Lichtervelde Zoekt u naar persoonlijke verpleegkundige aan huis in regio Lichtervelde of de regio Torhout - Gits? Neem dan gerust contact op met Thuisverpleging Veerle Dereere . Als zelfstandige thuisverpleegkundige is Veerle Dereere gespecialiseerd in psychiatrische thuiszorg. U kunt bij Veerle Dereere terecht voor psychiatrische hulp na een opname zodat u hulp krijgt bij bijvoorbeeld het klaarzetten en opvolging van medicatie. Daarnaast kunt u gebruikmaken van stoma zorg bij u thuis, inspuitingen toedienen, het aan en afkoppelen van chemo, spoelen van port-a-cath en sondevoeding aan huis. Ook verleent Veerle Dereere hulp bij wondzorg aan huis. Sedert december 2022 is Veerle referentie verpleegkundige wondzorg. De palliatieve zorgen aan huis worden in samenwerking met de familie, huisarts en mantelzorger verleent. Veerle Dereere is 24/7 bereikbaar, dus aarzel niet om contact op te nemen, zelfs midden in de nacht mocht u een noodgeval voorhebben. Thuisverpleging en thuiszorg Als verpleegkundige aan huis biedt Veerle Dereere thuisverpleging aan patiënten die net uit het ziekenhuis ontslagen zijn of herstellen van een ongeluk of aandoening. Zij dient geneesmiddelen of inspuitingen toe, verzorgt wonden, en verleent palliatieve zorgen. Daarnaast kunt u ook bij Veerle Dereere terecht als u thuiszorg zoekt voor zieken, personen en met een beperking en hulpbehoevende bejaarden. Tevens biedt zij palliatieve hulpverlening aan zieke mensen die het einde van hun leven in hun vertrouwde thuissituatie willen doorbrengen.  Psychiatrische hulp aan huis Als psychiatrisch thuisverpleegkundige begeleidt Veerle Dereere ook psychiatrische patiënten bij wie het functioneren wordt beïnvloed door psychische problemen. Veerle Dereere beschikt over jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg, hierdoor helpt zij ook graag mensen die het mentaal moeilijker hebben en gebaat zijn bij psychische ondersteuning , dit in alle discretie én met het volste respect voor hun privacy. Dit gebeurt steeds in nauw overleg met hun mantelzorgers, huisarts en andere zorgverleners.  Diensten van Veerle Dereere Als verpleegkundige aan huis biedt Veerle Dereere hulp aan iedereen. U kunt bij Veerle Dereere terecht voor zorg in uw eigen vertrouwde thuisomgeving, waaronder: Hygiënische verzorgingen Klaarzetten medicatie & toedienen inspuitingen Palliatieve zorgen aan huis Port-à-cath zorg & sondevoeding Psychiatrische hulp Stomazorg Wondzorg Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op.
Thuisverpleging Dereere Veerle
Groenstraat 11
Lichtervelde
Meer informatie
Thuisverpleging Du&Da
Koolmijnlaan 400 bus 3
Beverlo
Meer informatie
Thuisverpleging France Moureaux
Ketsingerdries 24
Berg (Tongeren)
Meer informatie
Thuisverpleging Grace Sabbe
Leenmolenstraat 56
Wingene
Meer informatie
Thuisverpleging Koningshooikt
Tallaart 41
Koningshooikt (Lier)
Meer informatie
Persoonlijke aandacht en zorg op maat door Thuisverpleging Margot Colpaert uit Evergem Thuisverpleging Margot Colpaert uit Evergem weet als geen ander hoe belangrijk persoonlijke aandacht in de zorg is. Ervaren en gedreven als Margot Colpaert is, staat ze in voor alle taken die de klant nodig heeft. Margot Colpaert is breed gespecialiseerd in allerlei taken rondom thuisverpleging. Zij is in te zetten bij u thuis voor onder andere: Palliatieve zorgen, Sondevoeding, Wond zorg, Inspuitingen, Klaarzetten van medicatie, Verpleging aan huis, Toilet zorg, Afkoppelen van chemo, Compressietherapie of Steunkousen aan en uittrekken. Heeft u behoefte aan een ervaren zorgmedewerker bij u thuis? Neem dan contact op met Thuisverpleging Margot Colpaert uit Evergem via het contactformulier. Het persoonlijke karakter van Thuisverpleging Of het nou gaat om hulp bij steunkousen of het afkoppelen van chemo, het is belangrijk dat een specialist dit met nauwkeurigheid en in afstemming met de cliënt uitvoert. Neem nou Palliatieve zorg; bij het verzorgen van een ongeneselijke zieke staat verzachting of verlichting van pijn centraal, hiervoor is persoonlijke aandacht erg belangrijk. De kwaliteit van leven van iemand met een ongeneeslijke ziekte betekend dat er net dat stapje extra wordt gedaan om het de cliënt zo prettig mogelijk te maken. Het stapje extra is waar Thuisverpleging Margot Colpaert voor staat, en dat allemaal bij u thuis. Wilt u graag thuisverpleging krijgen, of kent u iemand die dit wenst? Plan een afspraak in bij Margot Colpaert door uw gegevens in te vullen in het contactformulier. Margots Brede aanbod aan Thuisverpleging Of het nou gaat om toilethulp of inspuitingen, Thuisverpleging Margot Colpaert helpt u graag. Margot is erg breed gespecialiseerd in allerlei taken rondom Thuisverpleging. U kunt op haar hulp rekenen voor de volgende taken: Sondevoeding Inspuitingen Palliatieve zorgen Compressietherapie Wond zorg Klaarzetten van medicatie Verpleging aan huis Toilet zorg Afkoppelen van chemo Steunkousen aan en uittrekken Door de jarenlange ervaring in de zorg, heeft u met Margot Colpaert zekerheid van een discrete en zeer nauwkeurige thuisverpleging. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over het ruime aanbod diensten van Thuisverpleging Margot Colpaert in Evergem. De Thuisverpleging voor uw noden Een luisterend oor én een medisch specialist die aanvoelt wat de cliënt het meest nodig heeft, dan bent u bij Thuisverpleging Margot Colpaert aan het juiste adres. Geen vraag is te gek, iedereen verdient persoonlijke aandacht en assistentie. Thuiszorg is voor iedereen die in nood zit, zowel jong als oud. Wondzorg, klaarzetten van medicatie of Toilet zorg, Margot Colpaert verzorgt het bij u thuis. Heeft u interesse in de diensten van Thuisverpleging Margot Colpaert, of wilt u meer informatie? Kom dan in contact door uw gegevens in te vullen in het contactformulier. Gelokaliseerd in Evergem zal ze u in en rondom deze omgeving van harte te woord staan. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u Thuisverpleging Margot Colpaert uit Evergem een bericht sturen via het contactformulier.  
Thuisverpleging Margot Colpaert
Lochtingstraat 20
Evergem
Meer informatie
Thuisverpleging Marijke Bruggeman uit Opwijk voor thuisverpleging op maat Wanneer u of iemand in uw omgeving behoefte heeft aan professionele thuisverpleging met persoonlijke aandacht voor de hulpbehoevende, kunt u de hulp van Thuisverpleging Marijke Bruggeman uit Opwijk inschakelen. Met behulp van professionele thuiszorg kan de thuissituatie van een hulpbehoevend persoon sterk worden verbeterd. Marijke Bruggeman is een gemotiveerde verpleegkundige die breed is gespecialiseerd. U kunt onder andere terecht voor palliatieve zorgen, hygiënische zorgen, wondzorg, stomazorg, toiletzorg, inspuitingen, afkoppelen chemo, het klaarzetten van medicatie en sondevoeding. Marijke Bruggeman werkt in de regio Merchtem en Meise. Van hygiënische zorgen tot inspuitingen Of u nu de hulp van Thuisverpleging Marijke Bruggeman uit Opwijk inschakelt voor hygiënische zorgen of inspuitingen: u kunt rekenen op een toegankelijke en flexibele aanpak. Er wordt altijd gekeken naar wat precies de noden en wensen zijn van de hulpbehoevende en de omgeving. Met een empathische houding staat zij klaar om alle zorgen op zich te nemen. Zij begrijpt als geen ander dat u zich prettig moet voelen in uw eigen omgeving. Daarom staat open communicatie en een vriendschappelijke band hoog in het vaandel. Daarnaast werkt zij ook graag samen met de behandelend arts wanneer dit nodig of gewenst is.  Palliatieve zorgen op maat Wanneer u of iemand in uw omgeving ongeneeslijk ziek is, heeft dit grote impact. Om de ingrijpende omstandigheden zo comfortabel mogelijk te maken is het fijn om in de vertrouwde omgeving te kunnen blijven. Thuisverpleging Marijke Bruggeman uit Opwijk helpt u graag om dit te verwezenlijken. Marijke Bruggeman heeft veel aandacht voor de kwaliteit van leven. Zij zorgt niet alleen op fysiek vlak dat de hulpbehoevende zo min mogelijk klachten heeft, ook wordt stilgestaan bij de innerlijke belevenis. Door haar ervaring met palliatieve zorgen weet zij goed stil te staan bij gevoelens en gedachten.  Brede dienstverlening Marijke Bruggeman heeft de juiste opleiding genoten en heeft daarnaast ruime ervaring op zak om u goed van dienst te kunnen zijn. Haar brede oriëntatie maakt dat zij onder andere voor de volgende diensten in te schakelen is:  Palliatieve zorgen  Hygiënische zorgen  Wondzorg  Stomazorg  Toiletzorg  Inspuitingen  Afkoppelen chemo  Klaarzetten van medicatie  Sondevoeding Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Ook kunt u Thuisverpleging Marijke Bruggeman uit Opwijk een bericht sturen via het contactformulier. 
Thuisverpleging Marijke Bruggeman
Steenweg Op Lebbeke 61
Opwijk
Meer informatie
Voor het klaarzetten en opvolgen van medicatie moet u bij Thuisverpleging Mieke in Zulte zijn Wilt u graag dat beetje extra hulp aan huis ontvangen zodat u volledig aan uw zorgnoden bent voorzien? Contacteer dan Thuisverpleging Mieke , actief in Zulte en omgeving. Zij komt u helpen bij het aan en uittrekken van steunkousen, of voor bijvoorbeeld het klaarzetten en opvolgen van medicatie. Bovendien is thuisverpleging Mieke in Zulte specialist in stomazorg. Met thuisverpleging van de professionele verpleegster krijgt u de persoonlijke aandacht die u verdient. Er wordt naar uw wensen geluisterd. Door de zachte en vriendelijke aanpak van Mieke voelt u zich snel op uw gemak. Neem contact op met de verpleegster voor het afkoppelen van chemo, of voor zorgzame palliatieve zorgen. Thuisverpleging Mieke is specialist in wondzorg; door het volgen van trainingen en behalen van geaccrediteerde opleidingen is het team steeds op de hoogte van de nieuwste technieken binnen het zorgveld. Wilt u ook zorg aan huis krijgen? Thuisverpleging Mieke komt u helpen bij wassen en aankleden in Zulte en omgeving. Medicatie opvolgen Thuisverpleging Mieke helpt jong en oud aan huis met het klaarzetten en opvolgen van medicatie. Vooral als u verschillende medicatie moet innemen kan het verwarrend en gecompliceerd zijn om dit zelf te regelen. Daar is de thuisverpleging ook voor! Voor al uw zorgnoden neemt u contact op. Zo ook voor het verzorgen van wonden. Bent u gevallen? Of heeft u onlangs een operatie gehad waar u nog herstellende van bent? De wonden hebben specialistische zorg nodig om een succesvolle genezing te waarborgen. Steunkousen en aankleden Bent u slecht ter been en heeft u moeite met het zelfstandig aankleden? Voor dit soort zaken vertrouwt u op Thuisverpleging Mieke. De professionele verpleegster komt u helpen bij het wassen en aankleden. Zij komt u ook helpen bij het aan en uittrekken van steunkousen . Begin uw dag goed, met de persoonlijke zorg uitgevoerd door Mieke Thuisverpleging. De diensten van de thuisverpleging stoppen daar niet… ook voor het afkoppelen van chemo, of voor stomazorg bent u bij Mieke aan het juiste adres. Persoonlijke zorg Door voor Thuisverpleging Mieke te kiezen bent u verzekerd van een persoonlijke aanpak. U staat centraal, en uw zorgnoden worden serieus genomen. Neem vrijblijvend contact op met de zorgspecialist in Zulte voor onder andere: Specialist in stomazorg Klaarzetten en opvolgen van medicatie Helpen bij wassen en aankleden Helpen bij het aan en uittrekken van steunkousen Specialist in wondzorg Afkoppelen van chemo Palliatieve zorgen Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op. U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.
Thuisverpleging Mieke
Statiestraat 162
Zulte
Meer informatie
Thuisverpleging Myriam en Bianca in Dendermonde, Oost-Vlaanderen, voor de beste hygiënische zorgen aan huis  Het team van Thuisverpleging Myriam en Bianca in Dendermonde biedt professionele zorgen aan huis. Of het nu gaat om hygiënische zorgen aan huis, inspuitingen aan huis of aan en afkoppelen chemo aan huis, wij beschikken over het juiste personeel met ruime ervaring. Ook wanneer iemand in uw omgeving toiletzorg, stomazorg, compressietherapie of intraveneuze therapie nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Tenslotte kunnen wij ook helpen met palliatieve zorgen en het klaarzetten van medicatie.  Professionele hygiënische zorgen aan huis in Oost-Vlaanderen Met hart voor de zorg, en persoonlijke aandacht voor al onze patiënten bieden wij hygiënische zorgen aan huis aan. Wanneer u contact opneemt met het team van Thuisverpleging Myriam en Bianca in Dendermonde dan wordt de zorg altijd binnen 24 uur opgestart. Een greep uit ons aanbod Hygiënische zorgen aan huis Inspuitingen aan huis Toiletzorg Aan en afkoppelen chemo aan huis Stomazorg Compressietherapie Klaarzetten van medicatie Palliatieve zorgen Intraveneuze therapie Goede verzorging in uw vertrouwde omgeving in Dendermonde Wanneer u of uw naasten zorg nodig hebben, dan is het belangrijk dat u dit met een gerust hart aan de verpleging kan overlaten. Dankzij de thuisverpleging van Thuisverpleging Myriam en Bianca in Dendermonde kan de patiënt in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven, wat meestal zorgt voor een snellere genezing. Wij hebben alle materialen en kennis in huis om dezelfde kwaliteit zorg aan huis te bieden als die u verwacht bij zorg vanuit een instelling. Uiteraard houden we nauw contact met familie om ervoor te zorgen dat de zorg altijd aan de wensen van de patiënt blijft voldoen. Thuisverpleging Myriam en Bianca helpt bij een waardig afscheid Wanneer onze geliefden ongeneeslijk ziek zijn, dan komt er een heleboel op ons af. Het is dan goed om te weten dat u, als u in Dendermonde en omgeving woont, een beroep kan doen op Thuisverpleging Myriam en Bianca. Een ziekte kan langzaam verlopen, maar het kan ook plotseling heel snel gaan. Soms is er palliatieve zorg nodig wanneer iemand niet meer kan genezen, maar nog wel met de ziekte kan leven. Wij hebben hier veel ervaring mee en zetten de zieke centraal. In een kennismakingsgesprek nemen we uw wensen door zodat wij de meest passende zorg kunnen bieden. Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Neem dan contact op met Thuisverpleging Myriam en Bianca in Dendermonde. U kunt ook het contactformulier invullen.
Thuisverpleging Myriam en Bianca
Vossenhoek 33
Dendermonde
Meer informatie
Palliatieve zorg, Diabeteszorg.
Thuisverpleging Pajottenland
Bosstraat 25
Heikruis
Meer informatie
Thuisverpleging Peeter Els
Tegelrijstraat 213
Nieuwerkerken
Meer informatie
Thuisverpleging People2Care
Hogevelden 6A
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
Thuisverpleging Peskens, Kortenaken Zoekt u thuiszorg of een verpleegkundige in Bekkevoort, Kortenaken, Halen of Geetbets? Neemt u dan contact op met Thuisverpleging Peskens . U kunt bij ons onder andere terecht voor wondzorg, diabetische zorg en inspuitingen. Maar ook voor palliatieve zorg, blaasspoelingen, stomazorg en toiletzorgen staan wij graag voor u klaar. Wilt u meer informatie over onze verpleegkundige zorgen aan huis? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
Thuisverpleging Peskens
Krawatenstraat 44/H
Kortenaken
Meer informatie
Diabetische zorg met een hart voor zorgen door Thuisverpleging Raskin in Halen Limburg Zet ook u uw herstel in met thuisverpleging op maat? Dan staat Thuisverpleging Raskin in Halen met een groot hart voor zorgen voor u klaar. Reken op ons voor palliatieve zorg, wondzorg, diabetische zorg, toilet zorg en stomazorg. Ons team professionals staat klaar om voor u inspuitingen, compressie therapie en port-a-cath spoelingen te voorzien. En dit uiteraard 24 uur per dag en 7 dagen per week. Heeft u behoefte aan thuisverpleging in de omgeving van Halen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak. We leren u (en uw naasten) graag kennen en werken met een persoonlijke benadering. Bij Thuisverpleging Raskin zijn uw zorgen in warme en professionele handen.   Diabetische zorg én een medische pedicure in Halen? Voor het herstel na een operatie, tijdens het ondergaan van een behandeling of in uw strijd tegen een ziekte blijft u liever in een bekende en comfortabele omgeving. U vindt bij ons team thuisverpleegkundige de ideale partner om uw noodzakelijke verpleging aan huis te brengen. Ons team bestaat uit Jasmien, Martine en Lise uit Halen en met onze thuisverpleging brengen wij een brede variatie aan zorgen bij u thuis. Schakel ons in voor onder andere diabetische zorg, toiletzorg , wondzorg en stomazorg. Als extra zorgservice kan alle verpleging aangevuld worden met een medische pedicure . We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen als u behoefte heeft aan meer informatie, advies en voor het maken van een kennismakingsafspraak. Want u leren kennen en uw zorgen persoonlijk doornemen is voor ons stap nummer één.  Onze werkwijze en de derdebetalersregeling Bij Thuisverpleging Raskin bouwen we graag een nauwe band met u op. Hierdoor voelt u zich rustiger wanneer we langskomen om inspuitingen te doen of om uw port-a-cath te spoelen. Zo ook voor de palliatieve zorg zult u een gemoedelijke en respectvolle benadering door ons ervaren, voor u en uw naasten. We ontzorgen u graag zo goed mogelijk op alle gebieden. En daarom werken we ook met de derdebetalersregeling . Bij medische behandelingen zoals ziekenhuisopnames en operaties komt veel administratief werk kijken en de kosten kunnen wel eens hoog oplopen. Om ervoor te zorgen dat u niet aan deze zaken hoeft te denken, werken we met het derdebetalerssysteem voor onze verpleging aan huis. We zorgen voor een efficiënte afhandeling van de administratie en betalingen met uw ziekenfonds. Ons aanbod voor uw thuisverpleging in Limburg Bij Thuisverpleging Raskin geloven we in een goede genezing en het aangenamer ondergaan van uw behandeling(en) in uw vertrouwde omgeving. Haal uw verpleging daarom naar huis en zet onze expertise en ervaring in om u de juiste zorg aan huis te verlenen. U kunt op onze zorgprofessionals rekenen voor uw: Palliatieve zorg Wondzorg Diabetische zorg Inspuitingen Compressie therapie Port-a-cath Toilet zorg Stomazorg Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een kennismakingsafspraak en/of een vrijblijvende prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Raskin
Kauwplasstraat 68
Halen
Meer informatie
Thuisverpleging Roel De Koninck, Morkhoven Bent u op zoek naar een thuis verpleegkundige? Dan bent u bij Thuisverpleging Roel De Koninck uit Morkhoven aan het juiste adres. Wij bieden u een totaal verzorging op maat aan. Hieronder vindt u een aantal diensten die wij voor u kunnen leveren. Als er nog vragen zijn of u wenst meer informatie? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op want iedereen verdiend toch de juiste zorg op maat? Dat kan bij Thuisverpleging Roel De Koninck! Verpleegkundige zorg op maat Wij zorgen ervoor dat u de juiste zorg ontvangt die u wenst en nodig heeft. Door onze sterke aanwezigheid in Herentals en Vorselaar kunnen wij u een nog betere thuiszorg op maat aanbieden. Door onze jarenlange ervaring bieden wij u de mogelijkheid aan om de optimale zorg van hoge kwaliteit te ontvangen. Wij leggen hierbij de lat erg hoor en dat doen we graag voor u! Wij vinden het enorm belangrijk een goede vertrouwensrelatie op te bouwen die bestaat uit privacy en respect. Daardoor bij ons dus geen 10 verpleegkundigen maar iedere keer weer een vertrouwelijk gezicht. Wij zijn actief in de regio's Herentals en Vorselaar. Verpleegkundige zorgen Wondzorg Stomazorg Toiletten Inspuitingen Verzorging zwaar zorgbehoevenden Palliatieve zorgen Klaarzetten medicatie Verpleegkundig team Ann Vercammen Arne Marinus David Jonckers Roel De Konick Wenst u meer informatie en/of zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord! Thuisverpleging, Wondzorg, Palliatieve zorg, Verzorging zwaar zorgbehoevenden, Stomazorg, Inspuitingen, Toiletzorg en Klaarzetten Medicatie in Morkhoven, Morselaar, Noorderwijk, Herentals, Vorselaar, Antwerpen.    
Thuisverpleging Roel De Koninck
Kapelstraat 45
Morkhoven
Meer informatie
Thuisverpleging Sonja Hilven uit Neeroeteren voor kwalitatieve thuisverpleging op maat Bent u op zoek naar een deskundige verpleger voor verzorging aan huis in de regio van Neeroeteren? Dan kunt u bij Sonja Hilven terecht. U kunt rekenen op een brede dienstverlening, zoals palliatieve verzorging, wondverzorging, inspuitingen en hygiënische zorg. Thuisverpleging gebeurt altijd in een sfeer van absoluut vertrouwen. Immers u moet uw moeizame strijd voor revalidatie of een betere gezondheid leveren met een ander van wie u de hulp hard nodig heeft. Sonja Hilven uit Neeroeteren is bij uitstek zo’n vertrouwenspersoon. Zodra ze bij u langs is geweest, weet u dat iemand met een warme en zachte aanpak haar uiterste best voor u gaat doen in de voor u vertrouwde woon- of leefomgeving. U kijkt uit naar het volgende bezoek. Dienstverlening Thuisverpleging Sonja Hilven Het aantal diensten dat Sonja Hilven thuis aanbiedt is bijzonder uitgebreid. Het betreft particuliere verpleging, algemene verzorging aan huis, palliatieve zorg, inspuitingen, wondverzorging en overige vormen van thuiszorg. Sonja Hilven biedt professionele verpleegkundige diensten aan huis. Haar diensten voor thuisverpleging zijn verdeeld in een ruime waaier aan medische diensten van wassen en aankleden, hygiënische zorgen, wondzorg en sondages, inspuitingen en palliatieve verzorging. Verpleging aan huis is meer dan enkel techniek. Bij Thuisverpleging Sonja Hilven krijgt u de tijd die nodig is. En belangrijk is altijd een luisterend oor voor u. Een zorgvuldige en veilige behandeling Alle diensten worden uitgevoerd met de meest veilige werkwijze. Zo worden de moderne types mondmaskers gebruikt. Alles wordt gedaan om iedereen goed te beschermen tegen verkeerde invloeden. Een extra zorg, die geldt voor iedereen. Alles begint met een goed gesprek, zo nodig ook met specialisten. Sonja Hilven heeft genoeg ervaring om snel vast te stellen welke vorm van zorg aan huis in uw geval nodig is. Dan maakt zij meteen haar plan en legt dat voor ter overweging. Daarna begint zij aan de uitvoering. Het gaat daarbij om zowel de dagelijkse verzorging als afspraken met uw behandelend arts. Het tijdstip, de regelmaat en het totaal aantal bezoeken is onderdeel van het  zorgplan. De kosten gaan via de derdebetalingsregeling De betaling van uw verzorging gebeurt via derdebetalingsregeling. Alle kosten worden rechtstreeks met uw ziekenfonds afgerekend, zodat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken. U kunt zich dan ook optimaal concentreren op uw herstel, wat het belangrijkste is. U kunt gerust contact opnemen met Sonja Hilven om meer informatie te krijgen over de derdebetalingsregeling. De thuisverpleger denkt graag met u mee en zet alles op alles om u van de best passende zorg te kunnen voorzien. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Sonja Hilven
Oude Kerkweg 19
Neeroeteren
Meer informatie
Thuisverpleging Swerts Katleen
Hasseltsesteenweg 17
Sint-Truiden
Meer informatie
Palliatieve zorg en verpleging aan huis door Thuisverpleging Team Mariën in Hallaar Heist-op-den-Berg Bent u op zoek naar thuisverpleging met hart voor zorgen? Denk dan aan Thuisverpleging Team Mariën in Hallaar (Heist-op-den-Berg). Bij ons vindt u een team professionals die met hart en ziel hun werk uitvoeren en waar u en uw geliefden centraal staan. Wij staan klaar voor palliatieve zorg, inspuitingen, bloedafnames, diabetes zorg, toiletzorg, gehandicaptenzorg, wondzorg, sondevoeding voorbereiden en toedienen, oncologische zorg en zorg bij revalidatie. Heeft u behoefte aan thuiszorg of verpleging aan huis? Neem dan contact met ons op en plan een kennismakingsgesprek met ons in. Wij starten graag met een persoonlijk gesprek over uw behoeften, de mogelijkheden en vinden het belangrijk dat u een goede klik met ons heeft.  Palliatieve zorg: u staat er niet alleen voor Wat verstaan we nu eigenlijk onder palliatieve zorg ? Waar verpleegkundige zorgen voornamelijk gericht zijn op herstel en genezing, is het bij palliatieve zorg de bedoeling om verlichting te bieden en de levenskwaliteit van de patiënt te bevorderen. Toepassingen in verband met pijnbestrijding komen hierbij aan bod, maar ook emotionele begeleiding en ondersteuning behoren tot het pakket van de palliatieve zorgen. Thuisverplegingsteam Mariën komt bij u thuis langs voor palliatieve zorg in samenspraak met u en de behandelende arts. We willen daarbij benadrukken dat we ook het gezin en/of de familie betrekken bij deze zorg. Op deze manier trachten wij een totaalondersteuning te bieden voor u en uw naasten. Wij hebben hier veel ervaring mee en staan steeds voor u klaar. Onze belangrijkste verplegingsdiensten op een rij Thuisverpleging is vaak een alternatieve oplossing voor een opname in het ziekenhuis of in een woonzorgcentra. Door middel van verpleging aan huis door Thuisverpleging team Mariën kunt u optimaal herstellen of verzorgd worden in het comfort van uw eigen woning. Dit vormt dan ook de kern van onze aanpak. Wij staan klaar om u te helpen met: Palliatieve zorg Inspuitingen Bloedafnames Diabetes zorg Toiletzorg Gehandicaptenzorg Wondzorg Sondevoeding Oncologische zorg Revalidatie Ons enthousiaste team verpleegkundigen  Het team van Thuisverpleging Team Mariën bestaat uit enthousiaste medewerkers met passie voor hun werk. Dagelijks gaan we op pad om de medemens in nood (thuis) te helpen met de dagelijkse handelingen. Voor ieder die deze niet meer zo gemakkelijk of helemaal niet meer kunt uitvoeren. Zowel de medische kant als het menselijk aspect staan bij onze teamleden hoog in het vaandel. We streven naar een persoonlijke en vriendschappelijke band met u (de patiënt), uw geliefden en uw omgeving. Ons werkgebied is regio Hallaar, Heist-op-den-Berg, Hulshout en de omliggende deelgemeenten. Thuisverpleging Team Mariën staat voor u klaar met een groot hart, een luisterend oor en bij ons staat u als patiënt centraal. Neem gerust contact op voor meer informatie en/of het maken van een eerste kennismakingsafspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Team Mariën
Smerderijstraat 9
Hallaar (Heist-op-den-Berg)
Meer informatie
Thuisverpleging Virant in Kinrooi, voor het verlenen van zorg op maat Heeft u nood aan persoonlijke thuiszorg aan huis? Dan bent u van harte welkom bij Thuisverpleging Virant in Kinrooi, voor het verlenen van zorg op maat. Bij Thuisverpleging Vitant, kunt u terecht voor het geven van infuustherapie, toiletzorg, wondzorg en inspuitingen. Ook zijn wij inzetbaar voor een deskundige medische pedicure en het op professionele wijze verzorgen van ouderen. Wacht niet langer en informeer direct naar de mogelijkheden bij u thuis. Verlenen van zorg op maat We kunnen helaas allemaal in een situatie terechtkomen waarbij we tijdelijk, of permanent, zorg aan huis nodig hebben. Op dat moment weet u misschien niet direct waar u moet starten met zoeken. Gelukkig kunt u gebruikmaken van de professionele thuiszorgdiensten van Thuisverpleging Virant. Wij werken discreet en met respect voor onze patiënten. Een persoonlijke benadering staat bij ons altijd voorop, met een hulpverlening, toegespitst op uw wensen en behoeften. Wij zijn er voor u om u te ontlasten en te helpen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld met onze medische pedicure dat u weer pijnvrij kunt bewegen of zorgen ervoor dat uw infuus op de juiste manier wordt toegediend. Hulp bij inspuitingen Wanneer u voor het eerst uzelf moet injecteren, is dat best een uitdaging. Als thuisverpleegkundige helpen we u structureel met inspuitingen of bieden we hulp bij het aanleren van het toedienen van injecties. Wij verzorgen zowel inspuitingen die rechtstreeks in het spierweefsel worden toegediend (intramusculair) als injecties die onderhuids worden geplaatst (subcutaan). Dit alles gebeurt uiteraard volgens het voorgeschreven schema van uw behandelend arts. Onze diensten voor u Wij zijn er om u te helpen op een deskundige en individuele manier. Elk mens is immers verschillend en voelt zich prettig bij een andere benadering. Bij Thuisverpleging Virant bent u in goede handen; wij weten wat zorg op maat betekent. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Medische pedicure Geven van infuustherapie Toiletzorg Wondzorg Verzorgen van ouderen Inspuitingen Verlenen van zorg op maat Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Thuisverpleging Virant
Simpelstraat 25
Kinrooi
Meer informatie
Thuisverpleging Vita
Kerkhovenweg
Leopoldsburg
Meer informatie
Thuisverpleging Volkaerts Lieve
Gommerijnstraat 12
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Algemene thuisverpleging door het team van Thuisverpleging Willems Gianni in Wellen Limburg Heeft u behoefte aan algemene thuisverpleging? Reken dan op het warme en professionele team van Thuisverpleging Willems Gianni in Wellen. Ons team staat klaar voor uw palliatieve zorgen aan huis, wondzorgen aan huis, het klaarzetten van medicatie voor patient, hygienische zorgen aan huis, algemene thuisverpleging, inspuitingen aan huis, diabetes insuline toedienen, stomazorg aan huis, toilet zorg aan huis en het aan en afkoppelen van chemo aan huis. We starten graag met een persoonlijke kennismaking met u en uw omgeving om u exact de zorg op maat te geven waar u behoefte aan heeft.  Algemene thuisverpleging in Limburg Er zijn vele redenen waarom iemand thuisverpleging nodig heeft. Het is niet altijd eenvoudig om hulp te vragen, maar als u behoefte heeft aan thuisverpleging of thuiszorg, dan kunt u op ons warme, zorgzame en professionele team rekenen. We geven de voorkeur aan een vaste verpleger voor onze cliënten. Zo leert u elkaar goed kennen en kunnen we exact die zorg geven die u nodig heeft. Met een warm hart voor zorgen en kennis van zaken. Ook voor uw omgeving staat ons team klaar, want voor u zorgen, dat betekent ook zorgen voor uw geliefden.  Onze zorgdiensten in Wellen en omstreken Graag nodigen we u uit een kennismakingsafspraak met ons in te plannen, waarin we u graag leren kennen en uw zorgen, wensen en behoeften uitvoerig met u doornemen. U kunt onder andere een beroep op ons doen voor: Palliatieve zorgen aan huis Wondzorgen aan huis Klaarzetten van medicatie voor patient Hygienische zorgen aan huis Algemene thuisverpleging Inspuitingen aan huis Diabetes insuline toedienen Stomazorg aan huis Toilet zorg aan huis Aan en afkoppelen van chemo aan huis De derdebetalersregeling Om u zo goed en volledig mogelijk te ontzorgen, werken we bij Thuisverpleging Willems Gianni met de derdebetalersregeling. Dit wil zeggen dat de financiële afhandeling direct met uw mutualiteit geregeld wordt. Hierdoor heeft u minder administratie en u ontvangt altijd een kopie van de in rekening gebrachte diensten. Zo houden we alles transparant en proberen we ook dit onderdeel van uw zorgen over te nemen. Mogen we u meer vertellen over onze werkwijze of heeft u aanvullende vragen over de derdebetalersregeling?  Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Willems Gianni
Tervoortstraat 23
Wellen
Meer informatie
Thuiszorg Annabel, Genk Thuiszorg Annabel uit Genk is er voor kwalitatieve thuisverpleging dichtbij. Tegenwoordig worden patiënten vaker en vroeger uit het ziekenhuis ontslagen. Het is daarom belangrijk dat u in een vertrouwde omgeving en door vertrouwde gezichten kan worden verzorgd. Reken daarom op Thuisverpleging Annabel voor zelfstandige thuisverpleging in Hasselt, Diepenbeek, Kortessem en Genk. Handelingen U kunt bij Thuiszorg Annabel terecht voor de volgende handelingen: Algemene verpleging Palliatieve zorgen Diabeteszorg Wondzorg Thuiszorg Annabel neemt dagelijks uw medische verzorging op zich. U ziet dus altijd dezelfde verpleegkundige, waardoor er een goede vertrouwensband kan ontstaan. Ook uw familie wordt bij de behandeling betrokken. Als u vragen hebt, meer informatie wilt of een afspraak wilt maken in Hasselt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Thuiszorg Annabel.  
Thuiszorg Annabel
Geenhornstraat 3
Genk
Meer informatie
Thuiszorg op zijn best
Hoekstraat 27
Leopoldsburg
Meer informatie
Tielemans H
Jan Nuytsstraat 1
Wespelaar (Haacht)
Meer informatie
Troonbeeckx
Weegbreelaan 26
Ekeren
Meer informatie
Türkan Verpleging
Mimosastraat 2
Maasmechelen
Meer informatie
Van Kerckhove Guy
Frans Broeckaertlaan 51
Overmere
Meer informatie
Vandevelde Silvie
Staatsbaan 111
Kortemark
Meer informatie
Vanmeenen Kathleen
Nonnebosstraat 20
Wevelgem
Meer informatie
Werbrouck Ineke
Hottonstraat 20
Izegem
Meer informatie
Zorg-plus is de persoonsgerichte thuisverpleegkundige in Brugge Voor hygiënische zorgen aan huis in Brugge of omgeving, kunt u steeds terecht bij Zorg-plus . Het ervaren team thuisverplegers staat voor u klaar om kwaliteitszorg in de thuiszorg te verlenen. Neem contact op voor onder andere de volgende zorgnoden: spoelen van de port-a-cath, wondzorgen bij u thuis, inspuitingen aan huis, of het afkoppelen van chemo aan huis. Ook voor palliatieve zorgen aan huis kunt u vrijblijvend contact opnemen. Thuiszorg staat voor persoonlijke zorg waar uw zorgnoden gehoord en begrepen worden. U krijgt de aandacht die u verdient. Bent u op zoek naar een thuisverpleegkundige voor het klaarzetten en opvlogen van medicatie in Brugge of omgeving? Zorg-plus is er voor u! Ook patiënten met diabetes vragen en noden kunnen terecht bij de professionele diabeteseducator uit de thuisverpleging. Kwaliteitszorg Bij Zorg-plus thuisverpleging bent u geen nummertje, maar wordt u gehoord. U krijgt persoonlijke zorg: één op één. Dit betekent dat er ook tijd is voor een gesprek en een kop koffie. Heeft u onlangs een operatie gehad? Zit u in een revalidatietraject of heeft u een vervelende wond die zorg nodig heeft? Dit zijn allemaal situaties waar de kwaliteitszorg in de thuiszorg u een handje kan helpen. De ervaren thuisverpleegkundige komt langs voor wondzorgen bij u thuis, of helpt u met hygiënische zorgen. Diabeteseducator Diabetes is een chronische aandoening die wereldwijd miljoenen mensen treft. Leven met diabetes is niet altijd even makkelijk, en patiënten kunnen zich vaak onbegrepen voelen. Dé uitdaging is dan ook dat zorgvragers kwalitatieve, multidisciplinaire en patiëntgerichte zorg krijgen. De expert op het gebied van diabetes, de diabeteseducator uit de thuisverpleging van Zorg-plus, helpt patiënten met het toedienen van medicatie, of het onderwijzen van zorg. Thuisverpleegkundige De persoonsgerichte thuisverpleegkundige van Zorg-plus staan alle dagen van de week, in Brugge en wijde omgeving voor u klaar voor om kwaliteitszorg in de thuiszorg te verlenen. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere: Palliatieve zorgen aan huis Hygiënische zorgen aan huis Thuisverpleegkundige voor het klaarzetten en opvolgen van medicatie Afkoppelen van chemo aan huis Spoelen van de port-a-cath Persoonsgerichte thuisverpleegkundige Inspuitingen aan huis Wondzorgen bij u thuis Diabeteseducator uit de thuisverpleging Infuustherapie thuis Oncologische zorg aan huis Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met het team op!
Zorg-plus
Beenhouwersstraat 117
Brugge
Meer informatie
Zorgteam De Maan Antwerpen
Weerstandlaan 85
Borgerhout
Meer informatie