Thuisverpleging Swerts Katleen
Hasseltsesteenweg 17
Sint-TruidenTrefwoorden: Verpleegkundige, Verpleging aan huis, Diabetische zorg, Palliatieve zorg, Wondzorg, Inspuitingen

Rubrieken: ThuisverplegingContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Thuisverpleging Swerts Katleen in Sint-Truiden, Alken, Hasselt en Nieuwerkerken

Verpleegkundige hulp of thuis verpleging nodig? Thuisverpleging van Swerts Katleen in Sint-Truiden, Alken, Hasselt en Nieuwerkerken is uw helpende hand. De verpleegkundige biedt u verpleging aan huis, zodat u nog zo lang mogelijk in uw eigen huis en eigen omgeving kunt wonen. Voor specifieke zorg, hulp bij dagelijkse activiteiten, begeleiding en ondersteuning biedt de verpleegkundige u verpleging op maat. Diabetische zorg, palliatieve zorg, wondzorg of inspuitingen, de verpleegkundige helpt u graag.

Wondzorg op maat met verpleging aan huis door de verpleegkundige

Behoefte aan wondzorg? De verpleegkundige heeft ervaring met complexe, chronische en acute wondzorg en inspuitingen. Swerts Katleen helpt u graag met uw wondzorg. Ook voor palliatieve zorg komt Swerts Katleen graag met verpleging aan huis. Katleen Swerts kijkt samen met u, uw mantelzorger, artsen en andere betrokkene naar hoe de verpleegkundige u het beste van dienst kan zijn. Zij is uw ware helpende hand in verpleging aan huis.

De diensten van verpleging aan huis in de omgeving van Sint-Truiden

Swerts Katleen helpt u graag met verschillende uitdagingen en problemen met haar verpleging aan huis in de omgeving van Sint-Truiden. Van diabetische zorg, inspuitingen tot palliatieve zorg, niks is Swerts Katleen teveel gevraagd. De verpleegkundige helpt u graag op een hygiënische wijze waar u zich prettig bij voelt. Zo kunt u denken aan:

  • Hulp bij medicatie
  • Wondzorg
  • Palliatieve zorg
  • Diabetische zorg
  • Inspuitingen
  • Verpleging aan huis

Voor persoonlijke verpleging aan huis is Swerts Katleen u perfecte verpleegkundige. Zij zorgt ervoor dat u comfortabel kunt blijven leven in uw eigen woning en omgeving.

Diabetische zorg, palliatieve zorg in de vorm van verpleging aan huis

Verschillende soorten zorg door een verpleegkundige in de vorm van verpleging aan huis. Wat wilt u nog meer? Op deze wijze kunt u gemakkelijk en op een hygiënische wijze thuis in uw eigen omgeving blijven wonen. De verpleegkundige heeft jaren ervaring in verpleging aan huis. Zij heeft het als haar doel om mensen in haar omgeving zo goed mogelijk te kunnen verzorgen. Swerts Katleen is dan ook de perfecte verpleegkundige voor verpleging aan huis.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact opnemen met verpleegkundige Swerts Katleen uit Sint-Truiden.

 Thuisverpleging Swerts Katleen, Sint-Truiden