D&V Technics
Grote Baan 270
Haacht


Trefwoorden: Installatie van centrale verwarming, Onderhoud van centrale verwarming, Plaatsen van vloerverwarming, Ketel vervangen, Renovatie mazout & gasketels, Video- en parlofonie, Algemene elektriciteitswerken, Badkamer renovaties, Omschakeling van verlichting naar LED verlichting, Buderus ketels

Rubrieken: Centrale verwarming - installatie en onderhoud


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

D&V Technics voor installatie en onderhoud CV, vloerverwarming en badkamerrenovatie

In Haacht en wijde omgeving kunt u voor al uw CV projecten, onderhoud verwarming, video- en parlofonie en algemene elektriciteitswerken terecht bij D&V Technics. Een bijzondere dienstverlening betreft het helpen omschakelen van traditionele verlichting naar Led verlichting. U krijgt een bekwame elektricien met ervaring op elk gebied: van een elektrisch plan tot de uiteindelijke wettelijk verplichte keuring.

Een vakman die werkt voor een aanvaardbaar tarief

Ook voor het verhelpen van een incidentele storing aan de boiler of geiser kunt u D&V Technics inschakelen. Een hardnekkige verstopping drijft eigenaren of bewoners vaak tot wanhoop. Alleen met de juiste kennis en ervaring kan het probleem worden opgelost. Kortom u heeft een vakman nodig, die uw klus aanpakt en uiteraard tegen een aanvaardbaar tarief. De nieuwe trend is verduurzaming. Wilt u de voordelen genieten van meer isolatie en met name van vloerverwarming, dan kunt u D&V Technics advies hierover vragen. Bij het vernieuwen van uw CV ketel is het belangrijk om opnieuw deze afweging te maken hoe uw systeem het meest verantwoord vervangen kan worden.

Keuze maken uit groot aanbod paneel- tot designradiatoren

Voor het vernieuwen van radiatoren wordt u geadviseerd over de nieuwste producten en hoe deze het best in de bestaande situatie kunnen worden ingepland. Er is een breed assortiment radiatoren: van standaard paneelradiatoren tot de nieuwste designradiatoren, met variatie in hoogte, lengte, type en wattage.
Een laagspanningsinstallatie laten aanleggen voor de elektriciteit binnen uw bedrijf? Een bekwame elektricien gezocht voor de kabelberekening of bekabeling in uw woning? Een lichtstudie laten uitvoeren in uw woning of kantoor of winkel? Wilt u overschakelen naar complete Led verlichting? Dan gaat het ook om de kleurentemperatuur en de keuze van de lampen. D&V Technics is uw expert.

Contacteer D&V Technics voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte.

White Out ketels plaatsen/Elektriciteitswerken voor particulieren/Elektriciteitswerken voor bedrijven.