Abts Eric BVBA
Hoegaardsesteenweg 91A
Opvelp (Bierbeek)
Meer informatie
ACR Klimatechniek
Ambachtstraat 1139
Nieuwerkerken
Meer informatie
Ag Techniek
François Demarsinstraat 4
Wilsele
Meer informatie
Alleklusjes.be
Graaf van Vlaanderenplein 40
Gent
Meer informatie
Andy Morren Technics in Berbroek, deskundige loodgieter voor verwarming, sanitair en ventilatie Bent u op zoek naar een ervaren loodgieter? Maak dan snel een afspraak met Andy Morren Technics in Berbroek. U kunt ons inschakelen voor de installatie van centrale verwarming, het onderhoud en herstelling van verwarming, evenals de installatie van vloerverwarming. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van gas cv ketels en het plaatsen van radiatoren. Bovendien verzorgen wij uw complete sanitaire onderhoud en het plaatsen van sanitaire installaties op maat. Ook voor alles op het gebied van ventilatiesystemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u duurzaam verwarmen? Informeer dan naar onze warmtepompen lucht water. Het team van Andy Morren Technics staat klaar om u van dienst te zijn. Professionele loodgieter uit Berbroek Bij Andy Morren Technics staat een team van deskundige loodgieters klaar u te helpen met al uw verwarmingszaken, sanitair en ventilatie. Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de loodgietersbranche, kunt u bij ons rekenen op een vakkundige service en een deskundig advies. Wij voeren al onze opdrachten uit met veel oog voor detail en werken uitsluitend met materialen van de beste kwaliteit. Zo geniet u van een duurzaam resultaat, waar u weer jarenlang van geniet. Bent u benieuwd naar onze marktconforme prijzen? Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Duurzaam verwarmen in de regio Limburg Met de huidige energieprijzen is het des te belangrijker te onderzoeken waar u in het dagelijks bestaan kunt besparen op uw energierekening . Met een uitgekiend verwarmingssysteem, zorgt u niet alleen voor minder CO?-uitstoot, maar ook voor een lagere maandelijkse kostenpost. Met een warmtepomp lucht water bijvoorbeeld, kunt u zelfs tot 75% op uw stookkosten besparen. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek. Bekijk onze website voor diverse voorbeelden Wilt u een goede indruk krijgen van onze werkzaamheden? Neem dan vast een kijkje op onze website naar verschillende voorbeelden van tevreden klanten die u zijn voorgegaan. Wij zijn werkzaam in de hele regio Limburg bij zowel particulieren als bedrijven. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Installatie van centrale verwarming Onderhoud en herstelling van verwarming Vloerverwarming Warmtepompen lucht water Ventilatiesystemen Plaatsen van gas cv ketels Plaatsen van radiatoren Sanitaire installaties Sanitair onderhoud Loodgieter Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Andy Morren Technics
Heerlestraat 1
Berbroek
Meer informatie
Aqua-Fix
Omer de Vidtslaan 51
Roosdaal
Meer informatie
Avalon Projects
Gontrodestraat 158
Gentbrugge (Gent)
Meer informatie
Bellinkx
Pastorijstraat 49
Herk-de-Stad
Meer informatie
Blondeel G. bvba
Hooiwege 30
Sleidinge (Evergem)
Meer informatie
Boone Verwarming
Kuipersbos 43
Ichtegem
Meer informatie
Bousan BVBA
Lange Limaertstraat 7
Diksmuide
Meer informatie
Bousan BVBA
Lange Limaerstraat 7
Diksmuide
Meer informatie
Braet Luc
Westkapelse Steenweg 37
Dudzele (Brugge)
Meer informatie
Broeckaert Arthur
Mariakerksesteenweg 51
Gent
Meer informatie
Bruaux
Hippodroomlaan 16 C
Bredene
Meer informatie
BSS Technics
Frans Buekenhoutstraat 12
Diegem (Machelen)
Meer informatie
Buekenhout BVBA
Oudebaan 33
Bertem
Meer informatie
Bugabel
Krijgsbaan 377
Burcht (Zwijndrecht)
Meer informatie
Creemers Bart
Neerlee 42
Opoeteren (Maaseik)
Meer informatie
CV Wijnants
Lutselustraat 138
Diepenbeek
Meer informatie
CVS ADO
Blauwkasteelweg 7
Sint-Kruis (Brugge)
Meer informatie
D&V Technics
Grote Baan 270
Haacht
Meer informatie
D-Technics
Denderdreve 79
Zelzate
Meer informatie
De Beule & Partners
Broekstraat 4
Overmere (Berlare)
Meer informatie
Demeulemeestere Kevin
Ieperseweg 58
Roeselare
Meer informatie
Deneckere Rik
Oude Desselgemstraat 51
Waregem
Meer informatie
Depa Delgouffe NV
Edingsesteenweg 166
Asse
Meer informatie
Dewisan
Wagestraat 13
Diksmuide
Meer informatie
Digi Group
Winkelsestraat 41 C bus 13
Lendelede
Meer informatie
DT Projects
Landverhuizerskaai 2 9000 Gent
Gent
Meer informatie
Duytschaever Winand
Hellestraat 117
Roeselare
Meer informatie
Badkamerrenovatie/Rioleringswerken
Eco Klusser
Lange Schipstraat 40/bus 2
Mechelen
Meer informatie
Zoekt u een elektrische installateur? Dan bent u bij Electro Sani Tec in Geel Antwerpen aan het juiste adres Voor al uw elektrische installaties en diensten kunt u terecht bij Electro Sani Tec in Geel, en deze specialisten zijn ook actief als loodgieter. Voor binnenshuis verlichting installaties, buitenshuis verlichting installaties, elektrische depannage, domotica, sanitaire installaties, badkamerrenovaties en vloerverwarming aanleggen uw allround elektrische installateur. Neem contact op voor uw nood of project. Voor particulieren en bedrijven staat dit team klaar. Graag komen zij langs om uw wensen te bespreken en oplossingen te bieden voor uw behoeften.  De elektrische installateur uit Geel voor de regio Antwerpen Heeft u een elektrische installateur in regio Antwerpen nodig? Electro Sani Tec uit Geel zorgen voor de aanleg, uitbreiding, keuring en het onderhoud van elektrische installaties. Het team van gecertificeerde elektrotechnische installateurs bestaat uit techneuten met een hart voor de zaak die graag aan het werk gaan voor de beste oplossing voor u. Zij staan voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid en dat is terug te zien in het werk dat zij als elektrische installateur leveren. Het deskundig personeel is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zij voldoen aan alle benodigde certificeringen. Neem vandaag nog contact op voor uw nood, behoefte en project. Loodgieter en het plaatsen van sanitaire installaties   De naam van deze specialist is Electro Sani Tec, waarbij Sani duidt op sanitair. Deze vakkundige specialisten leggen zich naar de elektro techniek ook toe op het voorzien van sanitaire installaties en zijn erkend loodgieters. Welk project of probleem u ook heeft, bij Electro Sani Tec staat er een team voor u klaar die u helpt. Voor nieuwbouw, renovaties, particulieren en bedrijven. U kunt voor al uw kleine en grote projecten een beroep doen op deze experts. Waar heeft u nood of behoefte aan? Vraag Electro Sani Tec om langs te komen, uw project te bespreken en uw wensen om te zetten worden omgezet in een uitstekend resultaat.  Alle elektrische services op een rij voor de regio Antwerpen Voor de regio Antwerpen staat het team van Electro Sani Tec klaar om de volgende services te verlenen: Loodgieter Binnenshuis verlichting installaties Buitenshuis verlichting installaties Elektrische depannage Domotica Sanitaire installaties Badkamerrenovaties Vloerverwarming aanleggen Elektrische installateur Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Electro Sani Tec
Bruggenhoofdweg 7
Geel
Meer informatie
Feko Bvba
Brielstraat 76
Melsele
Meer informatie
Flex-c
Louis Delebecquelaan 18
Sint-Denijs-Westrem-Afsnee
Meer informatie
Gaspar I.T., Hoboken Gaspar I.T. voor onderhoud en vernieuwing van uw installatie Voor een CV installatie heeft u een erkend onderhoudsspecialist nodig. Gaspar I.T. uit Hoboken verzorgt het hele traject, van onderhoud, vernieuwing tot transitie. U kunt uw energiekosten verminderen door het plaatsen van een warmtepomp, zonneboiler of zonnepanelen. Met Gaspar I.T. krijgt u een ATAG Select Dealer bij u aan huis of op de zaak. Heeft u pas een CV installatie laten plaatsen, dan kunt u volstaan met regelmatig onderhoud. Bent u toe aan een nieuwe dan zijn er andere oplossingen mogelijk. Contacteert u voor advies Gaspar I.T. en neem daarna een besluit over uw energietransitie. U krijgt een expert met veel ervaring in installatie, onderhoud, reiniging en herstelling. U krijgt niet alleen minder kans op storingen, u voorkomt ook problemen met garantie op uw installatie. Op termijn zijn warmtepomp en zonnepanelen rendabel Ook u heeft aandacht voor moderne energievoorziening. Is de warmtepomp iets voor u? Er is een ruime keuze. De warmtepomp gebruikt temperatuur die wordt opgepompt uit de natuur, om vervolgens uw gebouw daarmee op te warmen. De zon is in ons land niet altijd zichtbaar maar wel aanwezig en is ook dan op te vangen met zonnepanelen. Steeds meer huishoudens in België beslissen om een PV-installatie aan te schaffen en op deze manier de eigen groene energie op te wekken. Een effectieve manier om energie beter en comfortabeler te gebruiken is de toepassing van vloerverwarming. Gaspar I.T. verzorgt het infrezen van vloerverwarming in uiteenlopende vloer typen. Mede doordat Gaspar I.T. allround is, zijn en blijven onze klanten tevreden omdat zij op één adres alle diensten kunnen betrekken. Energiebeheer op de meest moderne en profijtelijke manier Wenst u een offerte? U krijgt deze gratis, vrijblijvende en volledig op maat aangeboden. Eerst komen wij op afspraak ter plaatse om de situatie juist in te schatten. Zo zorgt u er voor dat energiebeheer op de meest moderne en profijtelijke manier. Gespecialiseerd in Centrale verwarming - installatie en onderhoud, Plaatsen van centrale verwarming, Onderhoud en herstelling van centrale verwarming, Vloerverwarming, Het plaatsen van cv ketels, Badkamerrenovatie, Warmtepompen, Ventilatiesystemen, Het plaatsen van zonneboilers, Het plaatsen van thermische zonnepanelen en ATAG Select Dealer in Hoboken, Antwerpen.
Gaspar I.T.
Louisalei 36
Hoboken
Meer informatie
GM Co
Nieuwpoortlaan 17
Genk
Meer informatie
Hendrickx Marc
Reeenlaan 81 bus 7
Heusden-Zolder
Meer informatie
Heremans Quinten
Kopstraat 292
Schoten
Meer informatie
Hesa BVBA
Boshoek 284
Boechout
Meer informatie
Het Loodgieterke uit Berchem voor uw sanitaire installaties, CV-onderhoud, installatie ventilatiesystemen en dakwerken voor zowel platte daken als hellende daken Zoekt u een betaalbare en betrouwbare loodgieter, die ook uw badkamerrenovatie en dakwerken uitvoert? Het Loodgieterke is een vertrouwde naam in Berchem en omgeving, bekend om geleverde kwaliteit en de snelheid waarmee ze ter plekke zijn. De deskundige loodgieters- en installatiediensten leveren zij aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Daarbij steunen ze op een deskundig team van vakspecialisten en plaatsers. Hierdoor kunt u rekenen op een brede dienstverlening: van centrale verwarmingen en onderhoud tot vloerverwarming leggen, sanitaire installaties, installatie ventilatiesysteem, het plaatsen van dakgoten, of koper en zinkwerken. Daarnaast kunt u ook voor roofing terecht: voor zowel platte daken als hellende daken. U kunt op het Loodgieterke rekenen voor nieuwbouw, renovaties, openbare en industriële gebouwen.  Uitstekende na-service bij installatie in Berchem en omgeving Het Loodgieterke is een erkend bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van centrale verwarming. Dit kan zowel voor nieuwbouw als voor renovaties, mazout of gas, afgestemd op het budget of de wens van de klant. Natuurlijk krijgt u na een nieuwe installatie correcte na-service, zoals het jaarlijkse onderhoud en eventuele herstellingen. De tweede activiteit bestaat uit de renovatie of onderhoud van daken, hellende daken zowel als platte daken, inclusief het plaatsen van dakgoten en koper en zinkwerken. Neem gerust contact op om uw situatie door te spreken. Het team van Het Loodgieterke denkt graag met u mee.  Een echte vakman voor uw sanitaire installaties in regio Antwerpen Voor een hardnekkige verstopping, een CV-ketel storing of het beoordelen van complete gas- of waterleidingen heeft u een vakman nodig, die beschikt over professionele apparatuur. Een lekkage is soms moeilijk te detecteren. U merkt de gevolgen, zoals vochtigheid of nat behang, maar de exacte bron is onduidelijk. Het Loodgieterke uit Halle heeft alle gereedschap dat nodig is voor uw klus, zoals lekdetectie apparatuur. Vakkennis en ervaring staan garant voor een snelle beoordeling en aanpak, zodat de kosten beperkt blijven. Voorkom noodsituaties en ga een algemeen onderhoudscontract aan met deze vakman, die service hoog in het vaandel heeft staan. Een snelle aanpak van uw probleem Gaat het om acute problemen als lekkages, verstopping of een irritante geurhinder? Voor een sanitair project zoals installatie van een nieuwe CV, een regenwaterinstallatie of installatie ventilatiesysteem kunt u Het Loodgieterke inschakelen. Maar ook voor het aanleggen van vloerverwarming. Het bedrijf is een vertrouwde naam in de omgeving, bekend om geleverde kwaliteit en de snelheid waarmee ze ter plekke zijn wanneer u nood aan ze heeft. Ze leveren vakkundig werk aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Contacteer Het Loodgieterke in Berchem voor een afspraak of een offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. Het team van Het Loodgieterke komt zo spoedig mogelijk bij u terug.  
Het Loodgieterke
Minervastraat 4
Berchem
Meer informatie
J.V.B. Construct
Eeuwfeestlaan 201/2
Lier
Meer informatie
Janssens Mazout
Lumbeekstraat 58
Dilbeek
Meer informatie
JC in Beverst, voor uw centrale verwarming installatie en onderhoud Bij JC in Beverst kunt u terecht voor het onderhoud en de installatie van uw centrale verwarming en het onderhoud van sanitair. De professionals zijn in staat om een nieuwe ketel te plaatsen, maar voorzien ook in het herstellen van centrale verwarming. Wilt u liever een duurzame optie om uw woning te verwarmen? Dan is het plaatsen van warmtepompen of het plaatsen van zonneboilers een milieuvriendelijke keuze. Daarnaast helpt JC u met het sanitair bijvoorbeeld met het nodige onderhoud van sanitair. Door het uitvoeren van regelmatig onderhoud voorkomt u noodgedwongen herstellingen en vervanging. Mochten er toch problemen optreden dan bent u voor het herstellen van sanitair aan het juiste adres! Ook plaatst het team HVAC installaties. Uiteenlopende diensten bij JC JC is een professioneel bedrijf met jaren van ervaring in hun vakgebied. Door de kennis en vaardigheden waar ze over beschikken bent u verzekerd van een perfecte afwerking van de werkzaamheden. Dit gaat bij de professionals altijd gepaard met een snelle en efficiënte service. Het enthousiaste team gaat graag met u het gesprek aan over de uit te voeren projecten zodat dit altijd naar wens gebeurt. JC realiseert onder andere de volgende werkzaamheden:  Plaatsen van zonneboilers Onderhoud van sanitair Plaatsen van warmtepompen HVAC installaties Een centrale verwarming van kwaliteit Tijdens de wintermaanden is het natuurlijk van belang om de warmte in huis te halen. JC is gespecialiseerd in de installatie en het onderhoud van de centrale verwarming. Voor een nieuwbouwwoning kan een nieuwe centrale verwarming worden geplaatst. Ook helpen de professionals met het plaatsen van een nieuwe verwarming als de oude aan vervanging toe is. Samen met JC wordt gekeken welk type centrale verwarming de beste keuze voor u is. Het onderhoud van de cv-ketel is natuurlijk ook van belang! Hiermee voorkomt u verdere schade aan de verwarming en blijft deze optimaal en veilig werken. Naast de keuze voor een centrale verwarming zijn er ook meer duurzame opties tot uw beschikking. De specialisten kunnen namelijk ook warmtepompen en zonneboilers plaatsen; milieuvriendelijke opties om warmte in de woning te verzekeren en geld op uw energierekening te besparen. Herstellen van sanitair bij JC Naast hun werk op het gebied van cv-ketel installatie en onderhoud is JC gespecialiseerd in het onderhoud en herstel van sanitair. Als er problemen optreden met het sanitair in uw badkamer of toilet dan helpen de professionals u graag met de nodige herstellingen bijvoorbeeld aan uw douche of toilet. Om mogelijke schade en herstellingen te voorkomen is het onderhoud essentieel. Zo blijft het sanitair in topconditie en kan het optreden van mogelijke problemen zoals lekkages op tijd worden verholpen. JC in Beverst voorziet in het plaatsen en onderhoud van uw centrale verwarming en sanitair. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u bericht achterlaten bij het contactformulier.  
JC
Laarstraat 76
Beverst
Meer informatie
Jef Nevelsteen
Heieinde 22/1
Oevel
Meer informatie
Voor al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken bent u welkom bij Jimmy Noyez bvba in Harelbeke Gaat u verbouwen of renoveren? Jimmy Noyez bvbva in Harelbeke helpt met al uw loodgieterswerk en elektriciteitswerken. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor uw badkamer renovaties, het plaatsen van zonneboilers en centrale verwarming installaties, plaatsen en onderhouden van cv ketels, maar ook voor uw domotica, video en parlofonie installatie. Daarnaast verzorgen wij uw verlichting binnen en buiten en elektrische depanage bij storingen, blikseminslag en kortsluiting. Eerste hulp bij storingen Een storing aan uw elektrische installatie kan u veel overlast bezorgen. Een kortsluiting bijvoorbeeld kunt u soms oplossen door de veroorzaker te verwijderen, bijvoorbeeld een defect elektrisch apparaat. Maar wanneer u het defect niet kunt traceren is het van belang snel hulp in te schakelen om erger te voorkomen. Bij Jimmy Noyez bvbva bent u verzekerd van deskundige hulp. Wij helpen u accuraat en zorgen voor veilige oplossingen van uw elektrische depannage. Installatie van uw domotica U herkent het vast; u bent in de winter onderweg naar huis en ziet op tegen de koude woonkamer. Bij thuiskomst duurt het zeker 20 minuten voordat u zich behaaglijk warm voelt in uw eigen woning. Met de installatie van domotica kunt u elke gewenst elektrische apparaat op afstand bedienen. Zo kunt u vanuit uw luie stoel de verlichting aan en uit schakelen, uw temperatuur regelen maar ook uw rolluiken en bijvoorbeeld poort openen en sluiten. Domotica zorgt voor extra veel comfort en gemak. De veelzijdigheid van onze diensten Naast elektriciteitswerken kunt u bij ons ook terecht voor al uw kwalitatief hoogwaardige loodgieterswerken. Dat is handig want zo hoeft u maar één partij in te schakelen voor meerdere diensten. We zetten een aantal van onze diensten voor u op een rij: ·       Loodgieterswerk ·       Plaatsen van zonneboilers ·       Plaatsen van cv ketels ·       Installatie van domotica ·       Installatie binnen- en buitenverlichting ·       Onderhoud cv ketels ·       Installatie video en parlofonie Elektriciteits- en loodgieterswerken omvatten een veelheid aan diensten. Bij Jimmy Noyez bvba werken wij professioneel en servicegericht aan uw opdracht. Staat uw project hier niet bij? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn u graag van dienst.
Jimmy Noyez bvba
Peter Benoitlaan 80
Harelbeke
Meer informatie
Jofraka
Remincourt 88
DEUX-AC (Lessen)
Meer informatie
Keepers Technieken in Pelt, voor sanitair, verwarming, ventilatie en warmtepompen Al ruim 30 jaar zijn wij werkzaam op het gebied van sanitaire installaties en alles wat met uw centrale verwarming te maken heeft.  U kunt bij Keepers Technieken terecht voor het plaatsen van gasketels, plaatsen van olie stookketels en het plaatsen van zonneboilers. Bij de aanleg van een centrale verwarming, of vloerverwarming leggen, komt een hoop kijken. Wij verzorgen, naast de aanleg, ook goed onderhoud van centrale verwarming. Ook voor de aanleg van duurzame warmtepompen bent u bij ons op het juiste adres. Bovendien kunnen wij ventilatiesystemen plaatsen voor particulieren. Welk CV systeem kiest u?  Heeft u een centrale verwarming, dan wordt uw huis in de meeste gevallen verwarmd door een gasgestookte cv-ketel. Wanneer u aan vervanging toe bent van uw verwarmingsapparatuur kunt u ook kiezen voor verwarming met hulp van een warmtepomp . Een warmtepomp is een milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor het traditionele gasgestookte systeem. De pomp stoot tot wel 40% minder CO2 uit. Dat is goed voor het milieu, maar dit ziet u ook terug in uw energierekening. Wij adviseren u graag over het voor u meest geschikte systeem. Onderhoud van uw verwarming Maar liefst 74% van ons jaarlijkse energieverbruik wordt gebruikt om onze woning en ons water te verwarmen. Dit betekent dat we onze centrale verwarming flink laten werken. Een gedegen onderhoud is hierdoor erg belangrijk. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, gaat uw cv-ketel langer mee, voorkomt u storingen maar draagt u ook bij aan de veiligheid in huis. Een gasgestookte cv-ketel kan door een slechte verbranding namelijk koolmonoxide uitstoten. Met goed onderhoud, kunnen wij dit probleem tijdig achterhalen en zo gevaarlijke situaties voorkomen.  Wij staan voor u klaar Of u nu voor duurzaamheid kiest in de vorm van zonneboilers en warmtepompen, comfort door de aanleg van vloerverwarming of veiligheid door regelmatig onderhoud. Wij zijn er voor elke klus, groot of klein. Wenst u vooraf meer informatie over onze tarieven? Dan kunt u via onze website een offerte aanvragen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Keepers Technieken
Dahliastraat 8
Pelt
Meer informatie
KT Projects
Berkenlaan 7
Kapellen(Antwerpen)
Meer informatie
Loodgieter Wim
De Neufstraat 41
Deurne
Meer informatie
LVS Technics
Astridlaan 247
Overpelt
Meer informatie
Maene Allround
Markt 13
Merksplas
Meer informatie
Michael Geernaert
Zuidstraat 79B
Koekelare
Meer informatie
MW Techniek BV
Archimedeslaan 7/4
Edegem
Meer informatie
NG Building Projects
Herentalsstraat 8 b3
Turnhout
Meer informatie
Nuytten M in Oostrozebeke: voor al uw binnen- en buitenklussen Nood aan een loodgieter in de omgeving van Oostrozebeke? U kunt rekenen op Nuytten M! Maar ook voor het plaatsen van sanitaire installaties, badkamer renovaties, airco installaties of onderhoud aan centrale verwarming bent u bij Nuytten M aan het juiste adres. Naast de karweien binnenshuis, staan de ervaren klussers van Nuytten M ook voor u klaar om uw dakwerken uit te voeren, of bijvoorbeeld opritten en asfalt aan te leggen. Denkt u er aan een zonneboiler aan te schaffen? Voor het plaatsen van zonneboilers kunt u rekenen op Nuytten M! Op zoek naar een firma voor het secuur leggen van rubberen daken? Schakel het klusbedrijf in voor een perfecte afwerking. De firma heeft ook ervaring in het plaatsen van zinkwerk en koperwerk. Neem gerust contact op als u een klus heeft in de omgeving van Oostrozebeke. Tijd voor een badkamerrenovatie Is uw badkamer toe aan een vervanging? Heeft u last van mankementen aan uw sanitaire installaties? Of wilt u graag een nieuwe stijl in uw badkamer incorporeren? Dan is het de hoogste tijd voor een badkamerrenovatie! Gelukkig kunt u voor een complete badkamerrenovatie rekenen op Nuytten M uit Oostrozebeke.  De aannemer staat voor goede en heldere communicatie zodat de wensen van de klant op correcte wijze worden gerealiseerd. Hou het zomers koel met een airco installatie Het kwik kan behoorlijk oplopen in de zomer, hetgeen een ondragelijke hitte in uw huis kan veroorzaken. Veel van de Belgische huizen zijn niet gemaakt voor extreme warme periodes. Kies daarom voor een airco installatie. Zo zit u er koeltjes bij als het te warm wordt. U kunt op Nuytten M vertrouwen voor een secure installatie van uw airco. Neem gerust contact op voor meer informatie Voor al uw klussen binnen- en buitenshuis Nuytten M staat voor allerlei klussen voor u klaar, zowel binnen als buiten. U kunt vrijblijvend rekenen op de expertise van het klusbedrijf voor onder andere: Loodgieter Onderhoud aan Centrale verwarming Sanitaire installaties Badkamer renovaties Zinkwerk Koperwerk Asfalt Leggen van Rubberen daken Plaatsen van zonneboilers Airco installaties Heeft u vragen over de uitgebreide dienstverlening, of wilt u gelijk een afspraak inplannen? Neem dan gerust contact op! U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.
Nuytten M
Molstenstraat 43
Oostrozebeke
Meer informatie
Pandelaere Kevin
Industriepark De Bruwaan 27I
Bevere (Oudenaarde)
Meer informatie
Paralelo BVBA
Van Deynsestraat 9
Antwerpen
Meer informatie
Installateur centrale verwarming nodig? PLR Technics in Tienen Vlaams-Brabant staat voor u klaar Bent u op zoek naar een goede installateur voor uw centrale verwarming? Of wenst u uw badkamer volledig te renoveren? Dan bent u bij PLR Technics in Tienen aan het juiste adres. Dit team specialisten staat klaar om uw project met beide handen aan te pakken. Voor het renoveren van badkamers, het renoveren van stookplaatsen, het plaatsen van stookolie ketels en het plaatsen van gaswandketels. De installateur centrale verwarming, die zich ook inzet voor kleine tegelwerken, herstelling en onderhoud van centrale verwarming, gyprocwerken en volledige badkamerrenovatie. Neem contact op en bespreek uw project met deze specialisten.  Installateur centrale verwarming en onderhoud PLR Technics is een gespecialiseerd team voor de installatie van centrale verwarming. Met de kennis en kunde van dit team, zit u er altijd goed bij. Zij zijn door hun jarenlange ervaring en continue bijscholing niet alleen specialist in de installatie, maar ook voor al uw onderhoud, reparatie of vervanging van alle problemen met uw centrale verwarming . Wat is uw wens qua centrale verwarming? Wellicht bent u op zoek naar een toekomstgerichte renovatie van uw huidige centrale verwarmingssysteem. Wenst u dat het team van PLR Technics langskomt om u te adviseren hoe u uw woning het beste toekomstbestendig maakt, en daarmee wellicht veel geld aan energiekosten bespaart? Neem dan contact op, zij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.  Renoveren van badkamers in Tienen en omstreken Wat een droom, uw badkamer volledig gerenoveerd naar uw wens en met uitsluitend de beste materialen. Het kan! Graag komt PLR Technics bij u langs om uw badkamer renovatie door te nemen. Deze specialist geeft u graag advies en voert uw project graag uit. Voor ieder project en ieder budget kan er een droombadkamer gecreëerd worden. Voor al uw sanitaire werkzaamheden en vraagstukken staan zij klaar. Ook voor onderhoud en herstellingen aan waterleidingen, het opsporen en oplossen van lekkages, verstopte afvoer of riolering, vervangen en installeren van sanitair voor uw badkamer en toilet, onderhoud en reparatie. Alle diensten op een rij voor regio Vlaams-Brabant Deze specialisten staan klaar om voor u aan de slag te gaan in de regio Vlaams-Brabant. Neem contact op met PLR Technics in Tienen als u een project heeft in of nood heeft aan: Renoveren van badkamers Renoveren van stookplaatsen Plaatsen van stookolie ketels Plaatsen van gaswandketels Installateur centrale verwarming Kleine tegelwerken Herstelling en onderhoud van centrale verwarming Gyprocwerken Badkamerrenovatie Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
PLR Technics
Groot Overlaar 3
Tienen
Meer informatie
PVDM
Grote Steenweg 11b
Zevergem (De Pinte)
Meer informatie
Pvg Technics in Herent, uw optimale installatie -en onderhoudservaring Sanitair, Verwarming, Badkamers en zoveel meer, u vindt het bij Pvg Technics te Herent.  Voor echt ervaringsdeskundig advies moet u bij Pvg Technics zijn. Zowel ervaring in het zetten van verscheidene installaties als het aanleveren van producten van gerenommeerde merken. Het grote aanbod van Pvg Technics omvat onder andere: Vloerverwarming, Warmtepompen, Ventilatiesystemen, Airco installaties, Badkamer renovaties, Sanitaire installaties, hulp bij Nieuwbouw projecten, hulp bij Renovatie aan woningen, en ook Plaatsen van verwarming ketel. Interesse in een van de diensten of producten? Contacteer Pvg Technics dan nu om meer informatie op te vragen. Sanitaire oplossingen op maat Is uw huidige sanitair toe aan een opknapbeurt of een gehele renovatie? Dan zit u bij Pvg Technics aan het juiste adres. Kleine sanitaire mankementjes kunnen al snel grotere problemen veroorzaken, twijfel daarom niet en vraag raad bij Pvg technics. Herstellen van lekkende kranen bijvoorbeeld, of oplossingen tegen kalk. Ook voor het grotere werk – zoals gehele renovaties – zit u bij Pvg technics aan het juiste adres.  Wilt u een nieuwe wasbak of spoeltafel? Vraag Pvg Technics om advies over de laatste trends op gebied van sanitaire installaties . Een warm huis zonder hoge energiekosten Bij Pvg Technics kunt u prima terecht bij allerlei vraagstukken omtrent energiezuinig uw huis verwarmen. Vraag naar de nieuwste installatietechnieken, zoals bijvoorbeeld vloerverwarming , of om hulp bij uw renovatie. Een warm huis geeft niet alleen gezelligheid het is ook goed voor de gezondheid, maar hoe zit dat met de portemonnee? Tegenwoordig zijn er allerlei slimme manieren om energiezuinige verwarmingsinstallaties in uw huis te plaatsen. Daarnaast wil het oog ook wat! Vraag bij Pvg Technics naar de nieuwste radiotoren. Liever iets moderns? Of toch klassiek? Het kan allemaal, kom aan de juiste informatie bij Pvg Technics in Herent. Badkamers van A tot Z Renoveer de boel en laat u inspireren met de nieuwste trends op het gebied van badkamer renovaties . Ook hierin krijgt u uitgebreid advies over het plaatsen van de badkamer, als ook het uitzoeken van de benodigde accessoires. Mogelijkheden voor het aanpassen van de badkamer is er voor elk budget type. Vraag naar de mogelijkheden bij Pvg Technics of contacteer hen direct. Inspiratie opdoen van Pvg Technics? Kijk eens rond op hun Instagram of LinkedIn. Pvg Technics is uw nieuwe specialist als het gaat om installaties of onderhoud in uw huis. Met hun jarenlange ervaring weten ze op al uw vragen een antwoord te geven. Gelokaliseerd in Herent, staat Pvg technics van harte voor u klaar in en rondom Vlaams-Branband. Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak in te plannen. Ook kunt u ons via het contactformulier een bericht sturen.
Pvg Technics
Warotstraat 22
Herent
Meer informatie
RDH Loodgieter
Blaubergsesteenweg 107
Herselt
Meer informatie
Rik's Verwarmingsservice
Schopdriesweg 23
Zonhoven
Meer informatie
Robelco
Stationsstraat 23
Drieslinter (Linter)
Meer informatie
Rudeco BVBA
Bredeheide 23
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
S&VT Vanhaelewyn in Schoten, uw verwarmingsinstallateur voor warmtepompen, ketels en meer Bent u op zoek naar een veelzijdige verwarmingsinstallateur? Wees welkom bij S&VT Vanhaelewyn in Schoten. Naast onderhoud en herstellingen van verwarmingsinstallaties op gas, kunnen wij ook nieuwe ketels plaatsen of ketel vervangen. Ook voor het installeren van warmtepompen en de aanleg van vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Tevens verzorgen wij totaalrenovaties badkamer, het plaatsen van sanitaire installaties, airco installaties en het plaatsen van ventilatiesystemen. Bovendien realiseren wij ook het onderhoud en herstellingen airco. Kortom voor een specialist in verwarming, sanitair en ventilatie, gaat u naar S&VT Vanhaelewyn. Waarom S&VT Vanhaelewyn? Met ons brede aanbod aan diensten op het gebied van sanitair, verwarming en ventilatie, realiseren wij voor u totaaloplossingen van A tot Z. Zo heeft u tijdens uw gehele verbouwing slechts 1 aanspreekpunt. Dit maakt uw renovatie een stuk overzichtelijker. Met meer dan 8 jaar ervaring op de teller, staan wij garant voor een accurate uitvoering van al uw opdrachten. Daarbij werken wij altijd met producten van de hoogste kwaliteit, passend bij uw budget. Wenst u persoonlijke service op maat? Dan bent u bij ons helemaal op uw plaats. Uw veelzijdige verwarmingsinstallateur Als specialist op het gebied van verwarmingsinstallaties bieden wij een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van verwarmen. Wilt u besparen op uw energierekening en duurzaam verwarmen? Dan kunnen wij bijvoorbeeld vloerverwarming voor u installeren. Dankzij vloerverwarming heeft u geen radiatoren meer in huis en geniet u van een uitstekend rendement. Een andere manier van duurzaam verwarmen is met hulp van zonneboilers en ketels. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden om zowel op uw energierekening te besparen als vriendelijk te zijn voor het milieu. Onze dienst op een rij Naast verwarmingen in ventilatiesystemen, kunt u ook een beroep op ons doen, wanneer u badkamer aan vernieuwing toe is. Wij komen langs voor zowel grote als kleine werken. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Sanitaire installaties Totaalrenovaties badkamer Airco installaties Onderhoud en herstellingen airco Aanleg van vloerverwarming Verwarmingsinstallateur Plaatsen van ventilatiesystemen Installeren van warmtepompen Nieuwe ketels plaatsen Ketel vervangen Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Of maak gebruik van het contactformulier op onze website. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
S&VT Vanhaelewyn
Brechtsebaan 1/Unit 5
Schoten
Meer informatie
S.C.D.
Hoekestraat 35
Knesselare (Aalter)
Meer informatie
Sandro Dewulf
Tinhoutstraat 42
Beernem
Meer informatie
Sani-Centrale BVBA
Molenstraat 37
Reet (Rumst)
Meer informatie
Sanicore BV
Rommersheide i 5
Brecht
Meer informatie
Sanipo
Processiestraat 94
Waregem
Meer informatie
Sanitair en CV Verwilt
Jozef Gijselsstraat 26
Schoten
Meer informatie
Sanitair Jurgen
Foksveldstraat 2
Opwijk
Meer informatie
Installatiebedrijf, Nieuwbouw, Renovatie en Warmtepompen
Sanitair Vandenbroucke Youri CVBA
Zwevegelsestraat 59
Harelbeke
Meer informatie
Schoors David
Breedstraat 34A
Stekene
Meer informatie
Smulders Installatiebedrijf
Wiekenweg 25
Baarle-Hertog
Meer informatie
Stofferis Rieno
Rozestraat 41
Aalter
Meer informatie
Sumatec
Kattestraat 71
Westrozebeke
Meer informatie
Timmers Gastechniek
Maasveld 4
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Van Handenhove Jurgen
Vennestraat 2
Begijnendijk
Meer informatie
Van Hecke Marc in Sint-Niklaas, voor uw centrale verwarming installatie en onderhoud Bent u op zoek naar een expert op het gebied van uw centrale verwarming? Dan bent u bij Van Hecke Marc in Sint-Niklaas aan het juiste adres! Het ervaren team voorziet onder andere in de installatie van centrale verwarming en het onderhoud van centrale verwarming. Zo is het plaatsen van gasketels mogelijk, maar ook het plaatsen van radiatoren en het plaatsen van condensatie en mazout ketels. Na de plaatsing voorziet de verwarming installateur ook in het onderhoud van ketels. Als u altijd voor een aangename binnentemperatuur wilt zorgen dan is Van Hecke Marc u graag van dienst bij het leggen van vloerverwarming.  Uiteenlopende diensten bij Van Hecke Marc Van Hecke Marc is een verwarming installateur met jaren van ervaring in hun vakgebied. U kunt bij het ervaren team altijd rekenen op een snelle en efficiënte service. Goed contact met de klanten staat altijd centraal. De professionals helpen u dan ook graag te kijken welke soort verwarming het beste is voor uw woning en voorzien in de uiteindelijke plaatsing hiervan. Het professionele bedrijf staat voor u klaar met deskundig advies zodat u een duidelijk beeld over de werkzaamheden heeft en alles naar wens wordt uitgevoerd. Van Hecke Marc is u onder andere van dienst met het volgende: Leggen van vloerverwarming Plaatsen radiatoren Plaatsen van condensatie en mazout ketels Gasketels plaatsen Centrale verwarming installatie in Sint-Niklaas    Van Hecke Marc is gespecialiseerd in de plaatsing van de juiste centrale verwarming voor uw woning. Een centrale verwarming is van groot belang om uw huis mee te kunnen verwarmen. Door de installatie van de centrale verwarming aan de professionals over te laten weet u altijd dat u de juiste kiest voor uw woning en dat deze op de correcte manier wordt geïnstalleerd. Met het plaatsen van een gasketel heeft u de mogelijkheid om uw woning op energiezuinige manier te verwarmen; hiermee bespaart u gemakkelijk op uw energierekening. Niet alleen voorzien ze in de plaatsing maar ook het onderhoud van de gasketel. Ook is het plaatsen van een condensatie en mazout ketel bij Van Hecke Marc een optie waarmee u zorgt voor een groter wooncomfort en lagere energiekosten. Plaatsen van radiatoren bij Van Hecke Marc Van Hecke Marc is de juiste partner om in te schakelen voor het plaatsen van radiatoren. Het plaatsen van een radiator zal ervoor zorgen dat u centrale verwarming goed blijft werken. Het is belangrijk dat een radiator op de juiste plek in uw woning wordt geplaatst om voor warmte-uitstraling over de gehele ruimte te kunnen zorgen, dit kan bijvoorbeeld onder een vensterbank. Ook is het een mogelijkheid om bij Van Hecke Marc vloerverwarming te laten leggen. Vloerverwarming zorgt voor een groter wooncomfort omdat de warmte zich over de vloer verspreid zodat u altijd warme voeten heeft. Van Hecke Marc in Sint-Niklaas is een verwarming installateur die u van dienst is bij centrale verwarming - installatie en onderhoud. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Van Hecke Marc
Grote baan 69
Sint-Niklaas
Meer informatie
Van Reepingen bvba
Steenhuffelstraat 68
Londerzeel
Meer informatie
Vanhaste BVBA
Loviestraat 65
Poperinge
Meer informatie
Vehatec
Neteweg 11
Boom
Meer informatie
Winne Kris Sanitair en CV
Volhardingslaan 36
Petegem-aan-de-Leie (Deinze)
Meer informatie
Y.C Technieken
Tegelrijstraat 172
Nieuwerkerken
Meer informatie
Yannick Technics
Liersesteenweg 65
Aarschot
Meer informatie