Coiffure de Luxe
Noorderlaan 46 bus 1
Waregem


Vandaag gesloten
overige dagen


Trefwoorden: Dameskapper, Herenkapper, Kinderkapper, Kleurtechnieken, Opsteekkapsels, Haarkleuring

Rubrieken: Kapsalons, KapperContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Coiffure de Luxe, Waregem

HaarkleuringenCoiffure Deluxe is dé “place to be” voor ieder die zich graag laat verwennen en er mooi en hip wil uitzien. Deborah Verhaeghe staat bekend als de meest trendy haarsnit kapper uit Waregem en ook voor u zal zij het perfecte kapsel kunnen toveren.

Haar jarenlange ervaring zorgt voor een omgang met de klanten, die hiervoor zowel vanuit eigen streek als van ver buiten komen. Service en persoonlijk advies, dat is waar Coiffure de Luxe voor staat. Zowel mannen, vrouwen als kinderen worden hier van kop tot hals verwend met de beste haarproducten.

OpsteekkapselsBij een lekker kopje koffie kan u genieten van uw haarbehandeling en ondertussen gezellig kletsen met andere klanten of een tijdschrift of boekje lezen. U zal het kapsalon verlaten met een mooie coupe en een fantastisch gevoel zodat u bij uw volgend kappersbezoek ongetwijfeld naar deze kapsalon zal terugkeren.

Naast de diverse  haarbehandelingen kan u ook allerhande accessoires en juwelen terugvinden bij Coiffure de Luxe.  Eens wij u onder handen genomen hebben stapt u buiten  als een totaal ander mens dat er fantastisch en mooi uitziet. De wereld zal aan uw voeten liggen na een bezoekje aan Coiffure de Luxe!

Accessoires