GKD Bvba
Autolei 35-3
Wommelgem


Trefwoorden: Karweiwerken, Totaal renovaties, Professionele loodgieter, Gyprocwerken, Elektriciteitswerken, Aanleggen van opritten, Verhardingswerken, Verbouwingswerken, Bouwwerken

Rubrieken: Loodgieterij, Elektriciens, Karweiwerken, Opritten en Parkings, Schrijnwerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

GKD Bvba in Wommelgem, al uw karweiwerken van de hoogste kwaliteit uitgevoerd naar wens in regio Antwerpen

Bent u toe aan het moderniseren van uw woning? Neem dan meteen contact op met GKD Bvba uit Wommelgem. Als ervaren bouwbedrijf, verzorgen wij al uw karweiwerken en totaal renovaties op maat. Zo beschikken wij over een professionele loodgieter voor het aanleggen van uw sanitair, rioolwerkzaamheden en verwarmingsinstallatie, maar kunt u ook bij ons terecht voor al uw elektriciteitswerken en bijvoorbeeld gyprocwerken. Wilt u ons inschakelen voor verbouwingswerken buitenshuis? Ook dat is mogelijk. Wij realiseren de uitvoering van al uw bouwwerken, het aanleggen van opritten en andere verhardingswerken. Het team van GKD Bvba staat klaar om u van dienst te zijn.

Waarom kiest u GKD Bvba?

Wanneer u gaat verbouwen, wilt u uw karweien laten uitvoeren door een ervaren professional met kennis van zaken. Bij GKD Bvba bent u aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de bouwsector, beschikken wij over de juiste expertise om u van dienst te zijn met een breed scala aan diensten. Wij staan garant voor het leveren van kwaliteit en werken volgens een strakke planning. Onze prijzen zijn eerlijk en worden altijd op voorhand helder met u gecommuniceerd. Geef ons gerust een seintje over uw plannen, dan maken wij meteen een vrijblijvende offerte voor u op.

Alle karweiwerken en verbouwingswerken vanuit Wommelgem

Als deskundig bouwbedrijf staan wij u bij met een keur aan diensten. Heeft u een bestaande woning waarbij u de indeling wilt wijzigen? Wij regelen het voor u op een veilige manier. Hierbij plaatsen we zelf de poutrels en zorgen met Gyproc en schrijnwerken voor de indeling zoals u die in gedachten heeft. Wilt u uw buitengevel weer doen stralen? Door cementering ziet uw gevel er weer uit als nieuw. Of geef uw keuken en badkamer een nieuwe look, door gebruik te maken van onze tegelwerken. Elke opdracht is uitvoerbaar en bespreekbaar.

Voor particulieren en bedrijven in regio Antwerpen

GKD Bvba werkt in opdracht van zowel particulieren als bedrijven. Hierbij kunt u ons inschakelen voor zowel kleine opdrachten als grotje projecten. Heeft u twijfels of uw opdracht geschikt is voor ons? Leg het gerust eventjes aan ons voor; geen vraag is ons te gek! Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Karweiwerken
  • Totaal renovaties
  • Professionele loodgieter
  • Gyprocwerken
  • Elektriciteitswerken
  • Aanleggen van opritten
  • Verhardingswerken
  • Verbouwingswerken
  • Bouwwerken

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Elektriciteitswerken Wommelgem, Antwerpen