Aqua-Fix
Omer de Vidtslaan 51
Roosdaal
Meer informatie
BK Technics
Westkerkestraat 115
Eernegem
Meer informatie
Boesman Stefan BVBA
Bedrijvenlaan 6
Lochristi
Meer informatie
Boone Verwarming
Kuipersbos 43
Ichtegem
Meer informatie
Braet Luc
Westkapelse Steenweg 37
Dudzele (Brugge)
Meer informatie
Centracom BVBA
Eugeen Meeusstraat 126
Merksem (Antwerpen)
Meer informatie
D'Hoedt
Steenbakkersstraat 13
Oostende
Meer informatie
DAMBOUW Bvba
Heibloemstraat 34
Nijlen
Meer informatie
Demeulemeestere Kevin
Ieperseweg 58
Roeselare
Meer informatie
DVL
Essensteenweg 16B/0013
Kapellen
Meer informatie
GKD Bvba
Autolei 35-3
Wommelgem
Meer informatie
J.V.B. Construct
Eeuwfeestlaan 201/2
Lier
Meer informatie
Jofraka
Remincourt 88
DEUX-AC (Lessen)
Meer informatie
Lipinski, Balen Jan Lipinski van Lipinski BVBA en zijn team, staan klaar om u te helpen! We zijn gespecialiseerd in verwarming, sanitair en renovatie van badkamers. We werken altijd met kwalitatieve merken zoals Villeroy en Boch, Vaillant en Duravit. Bovendien vinden we het belangrijk dat u bij ons een perfecte (na)service krijgt. Werkzaamheden: Verwarming: Wij installeren uw radiatoren, vloerverwarming en verwarmingsketels op stookolie en gas. Natuurlijk kunt u ook bellen voor onderhoud of reparatie. Wij vinden het belangrijk om hierbij ook rekening te houden met het milieu. Sanitair: Van afbraakwerken tot de afwerking, u kunt ons inschakelen voor alle badkamer- en sanitairklussen. We hebben jarenlange ervaring in nieuwbouw en renovatie. Ventilatie: Onze woningen zijn steeds beter geisoleerd, daarom is het belangrijk om ook aandacht aan de ventilatie te besteden. Zonneboiler: Verwarm uw water met de kracht van de zon. Een zuinige en duurzame oplossing, waar we u graag over vertellen. Warmtepompen: Een andere manier van verwarmen is een warmetepomp, deze haalt de warmte uit de bodem, het grondwater en de lucht. Badkamer: Wij kunnen uw badkamerrenovatie compleet realiseren. In onze showroom kunt u de toestellen kiezen die bij u passen. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden ? Neem dan gerust contact op!
Lipinski BV
Postelweg
Balen
Meer informatie
Loodgieter De Witte
Aandorenstraat 59
Tienen
Meer informatie
Loodgieter Thomas
Bergstraat 50
Haaltert
Meer informatie
Loodgieter Wim
De Neufstraat 41
Deurne
Meer informatie
Lyma Sanitair
Brouwerijstraat 4
Oudenburg
Meer informatie
MW Techniek BV
Archimedeslaan 7/4
Edegem
Meer informatie
Nikgroup Bv
Zeven Zillen 48
Herentals
Meer informatie
Pandelaere Kevin
Industriepark De Bruwaan 27I
Bevere (Oudenaarde)
Meer informatie
PVDM
Grote Steenweg 11b
Zevergem (De Pinte)
Meer informatie
RDH Loodgieter
Blaubergsesteenweg 107
Herselt
Meer informatie
Roos cvsi
Eikenlaan 85
Genk
Meer informatie
Sanitair en CV Verwilt
Jozef Gijselsstraat 26
Schoten
Meer informatie
Sanitair Maes
Romeins Veld 6
Rumst
Meer informatie
SDV Systems
Hoogstraat 84
Sint-Maria-Lierde (Lierde)
Meer informatie
Smulders Installatiebedrijf
Wiekenweg 25
Baarle-Hertog
Meer informatie
Taps & Toilets
Biesbosstraat 37
Wortegem-Petegem
Meer informatie
TC-Verwarming
De Tomermaat 79
Braschaat
Meer informatie
Tom Luyten Sanitair-Verwarming in Mol, voor al uw sanitaire installaties, vloerverwarming, mazoutketels en meer Heeft u een professionele loodgieter nodig die meer doet dan uw gootsteen ontstoppen? Dan bent u bij Tom Luyten Sanitair-Verwarming in Mol aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van sanitaire installaties, badkamerrenovaties en vloerverwarming leggen. Naast uw badkamer aanpassen, kunt u Tom Luyten Sanitair-Verwarming inhuren voor het plaatsen van condensatieketels, het plaatsen van mazoutketels en het plaatsen van gasketels. Badkamerrenovaties in regio Antwerpen Bij een badkamer renovatie komt een hoop kijken. Voor de nieuw aangeschafte apparatuur moeten vaak nieuwe leidingen aangelegd worden, de betegeling moet worden aangepast en badkamermeubels moeten geplaatst worden. Tom Luyten Sanitair-Verwarming voorziet u van een passend advies over de mogelijkheden en meest optimale inrichting van uw badkamer. Gaat u niet renoveren, maar heeft u enkele aanpassingen nodig aan bijvoorbeeld het leidingwerk? Ook dat kan gerealiseerd worden. Informeer eens naar de mogelijkheden. Vloerverwarming leggen voor optimaal comfort Met vloerverwarming verhoogt u uw woongenot dankzij de gelijkmatige verdeling van de warmte. Omdat warmte vanaf de vloer opstijgt, wordt de hele ruimte gelijkmatig verwarmd, in tegenstelling tot radiatoren, die de meest warmte afgeven dicht bij de radiator. Bovendien bespaart u met vloerverwarming 15% op uw energierekening. Ook heeft u extra ruimte door het ontbreken van radiatoren. Zo kunt u mooi een extra meubel plaatsen of genieten van de vrije ruimte. Tom Luyten Sanitair-Verwarming realiseert graag uw vloerverwarming in huis. Waarom loogieter Tom Luyten Sanitair-Verwarming uit Mol? Dankzij onze specialistische vakkennis en expertise zijn wij inzetbaar voor diverse projecten in uw woning. Hierdoor hoeft u slechts één opdrachtnemer in te huren en werkt u met één aanspreekpunt. Dit scheelt u een hoop geregel. Laten we eens kijken naar ons dienstenpakket: Uitvoering van sanitaire installaties Vloerverwarming leggen Realiseren badkamerrenovaties Badkamer aanpassen Plaatsen van condensatieketels Plaatsen van mazoutketels Plaatsen van gasketels Wellicht staat uw opdracht niet direct in ons dienstenoverzicht. Neemt u dan gerust eens contact met ons op voor een oriënterend gesprek en meer informatie. Wij staan u graag uitgebreid te woord en bekijken samen hoe we u van dienst kunnen zijn.
Tom Luyten Sanitair - Verwarming
Vennestraat 48
Mol
Meer informatie
Vander Schaeven BVBA
Vossenbergstraat 10
Oostakker (Gent)
Meer informatie
De professionele loodgieters van ZR Construction in Wielsbeke West-Vlaanderen Bent u op zoek naar een professionele en erkende loodgieter en HVAC-specialist in West-Vlaanderen? Dan bent u bij ZR Construction in Wielsbeke aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor ons ambacht voor al uw werken. Ons team is gespecialiseerd in alles omtrent verwarming en sanitair. Voor de mooiste en optimaal functionele regendouches, perfect geplaatste badkamertegels, uw warmte boilers laten plaatsen, centrale verwarming, gasboilers, gasleidingen verleggen, gasketel installatie tot aan een badkuip laten plaatsen. Bij ons vindt u de loodgieter installateur combinatie die uw dromen verwezenlijkt. Mogen we u hier eens meer over vertellen? Uw professionele loodgieter in West-Vlaanderen De kern van ons bedrijf is onze passie voor ons vak: Loodgieter! We zijn gediplomeerd, erkend en leggen ons al jaren toe op het tot in detail toeleggen op ons ambacht. We zijn op de hoogte van de laatste technieken, materialen en kiezen duurzaamheid bij de uitvoering van onze werken. Dit is belangrijk voor ons en voor u, want zonder duurzaamheid zouden we u ook geen garantie op de door ons uitgevoerde werken kunnen bieden. U kunt een beroep ons doen voor al uw projecten, nieuwbouw, renovatie en aanpassingen, maar u kunt ook zeker in onvoorziene en noodsituaties een beroep op ons doen. Bij ZR Construction staan we klaar om u verder te helpen.  Onze diensten en services vanuit Wielsbeke Met kwaliteit, duurzaamheid, service en een uitstekende communicatie hoog in het vaandel, staat ons team uit Wielsbeke voor u klaar. Bij ZR Construction kunt u rekenen op maatwerk en detailwerk van al onze diensten en services: Professionele loodgieter Regendouches Badkamertegels Warmte boilers laten plaatsen Centrale verwarming Gasboilers Gasleidingen verleggen Gasketel installatie Badkuip laten plaatsen Loodgieter installateur Uw sanitair tot in detail perfect geïnstalleerd Droomt u al langere tijd van een badkamerrenovatie? Of heeft u een nieuwbouwwoning of pand waarvan u de sanitair nog moet laten installeren? In alle gevallen kunt u op ons rekenen. Van het uittekenen van uw droombadkamer tot het perfect installeren van uw regendouche(s). We starten onze werken altijd met een persoonlijke kennismaking om zo uw droom, visie en de ruimte(s) met u door te nemen. Vervolgens maken we een plan van aanpak en schetsen we voor u de toekomstige realisatie. Tot slot maken we dromen waar door uw badkamer tot in detail op maat van uw wensen en behoeften te renoveren en installeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
ZR Construction
Rijksweg 213 bus 201
Wielsbeke
Meer informatie