Plein 15
Sint-Michielsplein 15/A
Westerlo-Oevel


Vandaag 11:30 - 21:00
overige dagen


Trefwoorden: Koffiebar, Eethuis, Gezellige brasserie, Huisgemaakte hamburgers, Verse panne koeken, Lekkere wafels, Italiaanse spaghetti

Rubrieken: IJssalons, Brasserie, Koffiebar
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Plein 15 in Westerlo-Oevel, een gezellige brasserie voor een lekkere lunch of smaakvolle maaltijd

Houdt u ook van die verborgen pareltjes, die je alleen weet te vinden als je het weet? Dan vindt u Plein 15 in Westerlo-Oevel vast een mooie ontdekking. In onze gezellige brasserie is het goed toeven met lekkere wafels of verse pannenkoeken. Ons sfeervolle eethuis is vijf dagen per week geopend voor een smaakvolle lunch of maaltijd. Onze huisgemaakt hamburgers zijn befaamd in de wijde omgeving van Westerlo-Oevel en met onze Italiaanse spaghetti, waant u zich direct in Italiaanse sferen. Kom lekker genieten op het terras van onze koffiebar van een verse kop koffie en laat de waan van de dag van u afglijden. We zien u graag binnenkort bij Plein 15!

Huisgemaakte hamburgers Westerlo-Oevel, Antwerpen

Gezellige brasserie in Westerlo-Oevel

Achter de Sint Michielskerk in Westerlo-Oevel, vindt u ons sfeervolle eethuisje op Plein 15. Wij vinden dat iedereen zich thuis moet voelen, dat ziet u al meteen terug in onze knusse inrichting. Over smaak valt niet te twisten, maar wij doen er alles aan om de lekkerste gerechten voor u op tafel te zetten. Of u nu langskomt voor een kop koffie met een lekkere ijscoupe of een glas sangria met een smaakvolle pasta, alles wordt met aandacht voor u klaargemaakt. Zelfs onze koffie wordt artisanaal gebrand in Turnhout en ons ijs uit de Kempen, staat in de top honderd van beste ijs makers ter wereld!

Een lekker gerecht voor iedereen

Bij Plein 15 delen we onze liefde voor lekker eten graag met onze gasten. Zo is het voor ons bijvoorbeeld  een uitdaging om de lekkerste huisgemaakte hamburgers te bereiden. Wat dacht u van een pulled pork hamburger of onze “Don Corleone”, met rucola, pesto, parmezaanse kaas en pijnboompitjes? Voor de zoetekauwen hebben wij verse wafels en pannenkoeken, om over het aanbod overheerlijke taartjes nog maar te zwijgen. Ook benieuwd naar onze gerechten? Ons enthousiaste team ontvangt u met een glimlach en vertelt u graag meer over de suggestie van de maand.

Vijf dagen per week geopend

Plein 15 is zeven dagen per week geopend om u samen met uw gasten te verwelkomen. Van woensdag t/m zaterdag zijn wij geopend vanaf 11:30 uur in de ochtend tot 21:00 uur in de avond en op zondagen tussen 14:00 en 18:00 uur. Reserveren doet u gemakkelijk telefonisch. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en gerechten:

  • Koffiebar
  • Eethuis
  • Gezellige brasserie
  • Huisgemaakte hamburgers
  • Verse panne koeken
  • Lekkere wafels
  • Italiaanse spaghetti

Heeft u nog vragen, of wilt u graag een tafeltje reserveren? Neem dan snel contact met ons op. Voor een sfeerimpressie, kijkt u vast op onze Facebook pagina.

Gezellige brasserie Westerlo-Oevel, Antwerpen