Amitech
Kleine Amer 14
Puurs - Sint-Amands


Trefwoorden: Laadpalen voor elektrische wagens, Laadstations, Elektrische installatie nieuwbouw, Elektricien voor renovaties, Kwalitatieve domotica systemen, Thuisbatterij voor zonnepanelen, Installeren van zonnepanelen, Elektriciteit conform maken voor nieuwbouw als renovatie, Hernieuwbare energie, Elektrische schema opstellen

Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Zonnepanelen, Elektriciteitswerken, Laadpalen voor Elektrische wagens, Elekriciens


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Amitech in Puurs-Sint-Amands, voor elektriciteitswerken, laadpalen voor elektrische wagens en meer

Zoekt u een veelzijdige elektricien die gespecialiseerd is in hernieuwbare energie? Wees welkom bij Amitech in Puurs-Sint-Amands. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor laadpalen voor elektrische wagens en het installeren van zonnepanelen inclusief een thuisbatterij voor zonnepanelen. Naast laadstations, installeren wij ook kwalitatieve domotica systemen, verzorgen wij de complete elektrische installatie nieuwbouw en fungeren wij als elektricien voor renovaties. Ook kunnen wij voor u een elektrisch schema opstellen. Wilt u duurzame elektrische verbeteringen of uw elektriciteit conform maken voor nieuwbouw als renovatie? Ons team staat klaar u van dienst te zijn.

Elektricien voor renovaties Puurs - Sint-Amands, Antwerpen

Waarom kiest u voor Amitech?

Bij Amitech hebben we een hart voor elektra. Met onze ruime expertise binnen het vakgebied, bieden wij een breed scala aan diensten voor u als klant. Wij denken met u mee in oplossingen, voorzien u van een deskundig advies en leveren vakwerk volgens de wettelijk voorgeschreven regels. Of het nu een herstelling betreft, het aanleggen van nieuwe elektra of een uitbreiding, elke opdracht voeren wij met evenveel aandacht voor detail voor u uit. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten, kunt u op ons rekenen.

Laadpalen voor elektrische wagens

Beschikt u al over een elektrische wagen? Dan weet u dat het opladen best een flink kostenplaatje met zich meebrengt. Ook zijn de publieke laadpalen niet altijd beschikbaar op een moment dat u deze nodig heeft. Met de installatie van een laadpaal aan huis, wordt uw wagen tot vijf keer sneller opgeladen en betaalt u minder kosten. Koppelt u de laadpaal aan uw thuisbatterij of zonnepanelen? Dan laadt u uw auto voortaan gratis op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Informeer gerust naar onze prijzen 

Heeft u een nieuw stopcontact nodig, een meterkast die moet worden uitgebreid of wilt u weten of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? Elke opdracht is met ons bespreekbaar, waarbij u gerust van tevoren informeert naar een vrijblijvende offerte. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Laadpalen voor elektrische wagens
  • Laadstations
  • Elektrische installatie nieuwbouw
  • Elektricien voor renovaties
  • Kwalitatieve domotica systemen
  • Thuisbatterij voor zonnepanelen
  • Installeren van zonnepanelen
  • Elektriciteit conform maken voor nieuwbouw als renovatie
  • Hernieuwbare energie
  • Elektrische schema opstellen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wenst u meer informatie? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Laadpalen voor elektrische wagens Puurs - Sint-Amands, Antwerpen