Dakwerken Delbroek
Industrieweg 13
GrimbergenTrefwoorden: Leggen van hellende daken, Aanleggen van platte daken, Isolatie van daken, Bekleden van gevels, Dakwerken, Gevels isoleren, Plaatsen van dakramen, Plaatsen van lichtkoepels, Ervaren dakdekker voor het timmeren van dakconstructies, Koper en zinkwerken

Rubrieken: Dakbedekkingen, Dakenreparaties, Dak- en timmerwerken, Dak Isolatie, Dakdekker


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Vertrouw uw dakrenovatie toe aan Dakwerken Delbroek uit Grimbergen

Zoekt u een ervaren dakdekker voor het timmeren van dakconstructies? Dan bent u bij Dakwerken Delbroek uit Grimbergen aan het juiste adres. Al uw dakwerken, van A tot Z, door ons op professionele wijze uitgevoerd. Naast algemene dakwerken, zoals het leggen van hellende daken of het aanleggen van platte daken, de isolatie van daken of het vakkundig opzetten van houtskeletbouw, staan wij ook voor andere aanverwante werkzaamheden voor u klaar. Denkt u dan aan: gevels isoleren, plaatsen van dakramen, of het plaatsen van koper en zinkwerken. Door de plaatsing van lichtkoepels komt natuurlijk licht prachtig uw ruimte binnen. Zo maakt u uw zolderrenovatie helemaal af. Delbroek heeft expertise in het leggen van diverse dakbedekkers, zoals: tegelpannen, keramische leien, natuurleien of vezelcement leien. Ook het bekleden van gevels is een klus die ons op het lijf is geschreven.

Dakisolatie en gevelisolatie

Is uw dak toe aan vernieuwde isolatie? Wij zijn het bedrijf in de omgeving van Grimbergen met de beste prijs-kwaliteitverhouding voor de isolatie van daken en gevels. Laat de gevels isoleren door onze vakkundige klussers. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten die de levensduur van uw woning bevordert. Daarnaast werken wij nauwkeurig, vlot, hebben wij oog voor de kleinste details, en laten we de werf altijd netjes achter.

Hellende en platte daken

Zoekt u een firma voor het leggen van hellende daken? U vertrouwt op onze service. Of het nu gaat om de houtskeletbouw of om herstellingen van uw hellende dak; wij staan voor u klaar. Met de jarenlange ervaring in het leggen van verschillende dakbedekking kunnen wij u altijd passend advies geven. Wilt u tegelpannen, keramische leien, natuurleien, of vezelcement leien? Geen probleem, wij weten de klus te klaren. Ook voor het aanleggen van platte daken kunt u ons vrijblijvend contacteren.

Dakwerken van A tot Z

Velux dakraam plaatsen? Of liever lichtkoepels? Wat uw dak wensen ook zijn, Dakwerken Delbroek voert het voor u uit. Kom gerust in contact voor onder andere onze volgende vakkundige diensten:

 • Leggen van hellende daken
 • Platte daken aanleggen
 • Isolatie van daken
 • Houtskeletbouw
 • Bekleden van gevels
 • Gevels isoleren
 • Plaatsen van dakramen
 • Plaatsen van lichtkoepels
 • Ervaren dakdekker voor het timmeren van dakconstructies
 • Koper en zinkwerken
 • Plaatsen van dakbedekking

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!