Kebab Store
Nieuwstraat 224
Diepenbeek


Vandaag gesloten
overige dagen


Trefwoorden: Lekkere kapsalon, Grill schotel, Vegetarisch schotel, Turkse pizza, Turkse keuken, Turkse specialiteiten, Turks restaurant, Durum bestellen, Falafel, Snackbar in de buurt

Rubrieken: Turkse restaurants, Snackbar, Take-a-way, Kebabzaak


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Geniet bij authentiek Turks restaurant Kebab Store in Diepenbeek Limburg

Heeft u zin in heerlijk Turks eten in Limburg? Kom dan snel eens naar Kebab Store in Diepenbeek. We heten u van harte welkom in ons restaurant om te genieten van een lekkere kapsalon, grill schotel, vegetarisch schotel en Turkse pizza uit onze authentieke Turkse keuken. Als specialist in Turkse specialiteiten bent u bij ons Turks restaurant juist. En geniet ook van onze eenvoudige bestelsite om durum bestellen, falafel en meer. U vindt het allemaal in uw heerlijke snackbar in de buurt! Mogen we u ook eens van het lekkerste uit de Turkse keuken serveren?

Het Turks restaurant in Limburg

Kebab Store staat welbekend als het lekkerste Turkse restaurant in Limburg. We bieden u huisspecialiteiten en alles bereid volgens authentiek recept. Met een superieure service laten we u genieten van een heerlijke middag of avond uit. Wenst u liever thuis van het beste uit de Turkse keuken te genieten? Neem dan direct een kijkje naar het menu en bestel online. U heeft de keuze uit bezorging aan huis en zelf afhalen bij ons in het restaurant.

Kom langs, proef en geniet in Diepenbeek

Bij Kebab Store staat ons team dagelijks (met uitzondering van de woensdag) voor u klaar om de beste gerechten uit de authentieke Turkse keuken te bereiden. Mogen we u ook eens verblijden met een keuze uit ons heerlijke menu? We bieden u een zeer gevarieerd aanbod en de beste: 

  • Lekkere kapsalon
  • Grill schotel
  • Vegetarisch schotel
  • Turkse pizza
  • Turkse keuken
  • Turkse specialiteiten
  • Turks restaurant
  • Durum bestellen
  • Falafel
  • Snackbar in de buurt

Onze specialiteiten bereid met de beste producten

Om ervoor te zorgen dat u van iedere hap geniet, gebruiken we alleen de lekkerste en meest verse producten. Daarom zoeken we voor u de lekkerste streekproducten uit om die heerlijke schotels en Turkse specialiteiten te creëren. Van de eerste tot de laatste hap zult u genieten van de ingrediënten, producten en de bereiding door ons ervaren en gepassioneerde keukenteam. Met een glimlach, een klantgerichte service en uitstekende bediening wordt uw maaltijd een moment om onvergetelijk van te genieten. Mogen we u binnenkort ook met een superieure service onze heerlijke specialiteiten serveren?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het plaatsen van een bestelling en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Turks restaurant Diepenbeek, Limburg