't Pittemnaerke
Tieltstraat 116
Pittem
Meer informatie
Chez Daisy BVBA
Kerkstraat 73
Sint-Gillis-Waas
Meer informatie
Diest Orient
Delphine Alenuslaan 39
Diest
Meer informatie
Egmont Snack
Graaf Van Egmontstraat 2
Mechelen
Meer informatie
Foodtruck Company
Peperstraat 1
Wetteren
Meer informatie
Frituur 't Borochetje
Ingelmunstersestraat 23
Emelgem (Izegem)
Meer informatie
Frituur Baaltje
Strandlaan 365
Koksijde
Meer informatie
Frituur Ben's Place
Jonkershoevestraat 106
Houthulst
Meer informatie
Snackbar De Vlammingdam in Brugge West-Vlaanderen, het fastfoodrestaurant voor een hapje, drankje en bestellingen met huisverse producten Heeft u trek in een snelle hap of lekkere afhaal snackbar maaltijd? Kom naar Snackbar de Vlamingdam in Brugge, West-Vlaanderen, en geniet van een hapje en een drankje, waaronder pils van 't vat. Met de beste Amerikaanse hamburgers, verse huisgemaakte friet met saus een uitstekend lokaal fastfoodrestaurant. Probeer het zelfbereid stoofvlees of kies uit het ruime aanbod afhaalmaaltijden in winkel. Alle lekkerste snacks uit de frituur vindt u hier, de beste friturist in Brugge met verse frietjes met Belgische mayonaise. De snackbar met een leuke ambiance in Brugge Welkom in snackbar De Vlamingdam, uiteraard voor bestellingen, maar ook zeker om heerlijk te ontspannen in het restaurant. Met een interieur dat doet denken aan de jaren '60 in Amerika, nostalgisch en leuk. U kunt hier onder het genot van een pilsje uit 't vat of ander drankje genieten van de fijne sfeer, de lekkerste snacks en maaltijden. Of u nu alleen komt, of met een groot gezelschap, een fijne plek om te zijn. Kijk voor een goede impressie van de snackbar ook op de Facebookpagina . Iedere dag staat het team vanaf 11.30 uur voor u klaar.  De Vlamingdam een straat met historie! De Vlamingdam loopt van de Sint-Jorisstraat tot aan de Koningin Elisabethlaan in Brugge. In het jaar 1305 ontstond de naam de Vlamingdam naar de keerdam die werd gebouwd om te beletten dat het stadsdeel, dat lager lag dan de vestingen, onder water zou lopen. Het is een leuke straat met winkels en de snackbar genoemd naar deze historische straat. Van het klooster de Engelendame tot aan woonhuizen een nostalgische straat. Verassend genoeg niet genoemd naar de inwoners van Vlaanderen, maar naar 'Vlaming' afgeleid van 'Flamma' wat laag liggende moerasgrond of overstroomd land betekende in vroegere tijden! De specialiteiten van lokaal fastfoodrestaurant De Vlamingdam De Vlamingdam biedt aan wat menig fastfoodrestaurant aanbiedt, maar dan beter en gespecialiseerd! Kom langs bij de beste friturist en proef zelf de sfeer en producten van deze afhaal snackbar, en kom terug, keer op keer. Geniet van: Amerikaanse hamburgers Frisdrank en bieren, waaronder pils van 't vat Frietjes met Belgische mayonaise Verse huisgemaakte friet Lekkerste snacks Zelfbereid stoofvlees Alle frituur snacks Ruime keuze afhaalmaaltijden in winkel Afhaal snackbar Neem gerust contact op voor meer informatie of een bestelling. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Frituur De Vlamingdam
Vlamingdam 8
Brugge
Meer informatie
Frituur De Zilverberg
Meensesteenweg 464
Roeselare
Meer informatie
Frituur Den Boomgaard
De Fourneaustraat 54
Berchem
Meer informatie
Frituur en Snackbar 't Blokske
Kasterleesteenweg 41
Lichtaart
Meer informatie
Haci Baba
Edmond Van Beverenplein 11
Gent
Meer informatie
Het Dilemma Broodjes & Snacks in Hulshout, heerlijke dagschotels, belegde broodjes, soepen en meer Bent u op zoek naar een broodjeswinkel waar u niet alleen lekker kunt ontbijten en lunchen, maar ook kunt afhalen en op het bedrijf laten bezorgen? Ga dan snel eens langs bij Het Dilemma Broodjes & Snacks in Hulshout. U vindt bij ons niet alleen een keur aan belegde broodjes, maar ook heerlijke dagschotels, burgers, koude schotels, dagverse soep en desserten. Ook een warme lunch behoort tot de mogelijkheden en wilt u een gezonde maaltijd mee naar huis nemen? Dan kunt u ook een verse pasta bestellen of een salade bestellen. Uiteraard kunt u ook smaakvolle snacks kopen zoals verschillende soorten kroketten, curryworst, bouletten en meer. Ons team staat klaar om binnenkort ook voor u iets naar uw goesting te bereiden. Veelzijdige broodjeszaak in Hulshout Bij het Dilemma doen we onze naam eer aan. Met verve doen we er alles aan om het aanbod zo uitgebreid mogelijk te houden, zodat wij u een smaakvol gerecht voor elk moment van de dag kunnen bieden. Zes dagen per week, staat ons hartelijke team klaar om voor u een heerlijk ontbijt klaar te maken, een uitgebreide lunch of snelle snack. Neem plaats in de zaak en maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart. Wilt u liever op het werk samen met uw collega’s lekker genieten van een heerlijke lunch? Geef uw bestelling dan gemakkelijk telefonisch of per e-mailbericht aan ons door en wij bezorgen alles snel bij uw bedrijf. Heerlijke dagschotels in de regio Antwerpen Met ons drukke bestaan hebben we niet elke dag tijd om uitgebreid te koken. Een snelle snack is dan makkelijk gehaald. Om onze klanten een handje te helpen met een gezonde levensstijl, vindt u bij ons heerlijke dagschotels , die u alleen maar thuis eventjes hoeft op te warmen. Allemaal bereid met verse ingrediënten en hartstikke gezond. Probeer eens onze heerlijke spaghetti, lasagne of videe met groenten bijvoorbeeld. Of wat dacht u van onze rijkgevulde pastasalades? Lekker met een tas soep bijvoorbeeld. Neem gerust vast een kijkje op onze uitgebreide menukaart. Wij zijn zes dagen per week geopend U bent welkom op maandag t/m vrijdag vanaf 10.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur in de avond. Op zaterdag starten wij een uurtje later, te weten vanaf 11:00 uur en sluiten wij onze deuren om 15:00 uur. De zondagen pakken we een dagje rust om u op maandag weer hartelijk welkom te heten. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten en producten: Verse pasta bestellen Heerlijke dagschotels Belegde broodjes Snacks kopen Warme lunch Burgers Dagverse soep Desserten Salade bestellen Koude schotels Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Het Dilemma - Broodjes & Snacks
Hoogzand 48
Hulshout
Meer informatie
Kebab Store
Nieuwstraat 224
Diepenbeek
Meer informatie
Krokantje
Dokter Vanderhoeydonckstraat 19A
Lummen
Meer informatie
Ma Belle
Hoogstraatsebaan 18
Brecht
Meer informatie
Iedereen weet dat je voor de beste snackbar van Limburg naar Memo Kebab in Heusden-Zolder moet gaan Of u nu op zoek bent naar een snelle hap om mee te nemen of juist naar een gezellig Turks restaurant om te genieten van een heerlijke maaltijd, bij Memo Kebab in Heusden-Zolder vindt u waar u naar op zoek bent. In onze snackbar serveren wij onder andere onze speciale kebab en onze beroemde huisgemaakte durum. Daarnaast kunt u in onze frietzaak kiezen uit diverse schotels zoals onze kipschotel, donerschotel of één van onze vegetarische schotels. Alles wat wij serveren wordt ter plekke voor u bereidt, zodat wij u de juiste kwaliteit en de beste smaak kunnen garanderen. Wat kunnen wij in onze snackbar zoal voor u bereiden? Al vele jaren staat het team van Memo Kebab uit Heusden-Zolder klaar om u te voorzien van echt lekker eten. Onze professionals verwelkomen u graag in onze winkel, maar u kunt ook uw bestelling bij ons afhalen of deze laten bezorgen. Een greep uit ons aanbod Snackbar Vegetarische schotels Kipschotel Donerschotel Turks restaurant Speciale kebab Frietzaak Huisgemaakte durum Lahmacun Kom nu langs in Limburg en proef onze speciale kebab Kebab, u heeft de naam vast wel eens voorbij zien komen, maar wat is het nou eigenlijk precies? Kebab betekent letterlijk gebakken vlees, en oorspronkelijk was dit altijd gebakken lamsvlees. Tegenwoordig kan dit ook kippenvlees of kalfsvlees zijn. Bij Memo Kebab in Heusden-Zolder serveren wij diverse soorten kebab, zowel geserveerd met een broodje maar ook als onderdeel van een schotel. Wat onze kebab zo speciaal maakt, is dat we deze altijd vers voor u bereiden en dat we een speciale kruidenmix gebruiken.  Uitgebreid uit eten in ons restaurant in Heusden-Zolder Ook wanneer u grote trek heeft, bent u van harte welkom bij Memo Kebab in Heusden-Zolder. Wij serveren namelijk diverse schotels die standaard met friet of rijst en met groente geserveerd worden. Kies bijvoorbeeld voor een gemengde schotel met kip, kebab, köfte en saté of ga voor een vegetarische schotel. U kunt bij ons altijd kiezen voor extra’s als vlees, saus of kaas, en met een drankje vooraf en een ijsje er na heeft u een heerlijke maaltijd waardoor u zeker weer een aantal uren vooruit kunt. Heeft u vragen, wilt u een tafeltje reserveren of een bestelling doorgeven? Neem dan contact op met Memo Kebab in Heusden-Zolder. U kunt ook het contactformulier invullen.
Memo kebab
Beringersteenweg 9
Heusden-Zolder
Meer informatie
MG's Delicious
Brugsesteenweg 370
Gent
Meer informatie
Oriënt in Diest, laat de Italiaanse keuken of Turkse keuken gemakkelijk bij u thuisbezorgen Liefhebbers van de Italiaanse keuken hebben de weg naar Oriënt in Diest al lang gevonden. Bij ons gezellige afhaal- en bezorg halal restaurant, vindt u dan ook bijna vijftig verschillende soorten pizza’s en meerdere pasta’s om uit te kiezen. Daarnaast ziet u bij ons ook een keur aan Turkse gerechten terug op het menu. Van een klassieke shoarma schotel en rijkgevulde grill schotels, tot diverse vegetarische gerechten en verschillende desserts. Kom bij ons langs en geniet van onze heerlijke pizza’s of laat uw maaltijd thuisbezorgen door de beste Turkse keuken in de buurt. Heerlijke Italiaanse keuken in Diest De Italianen weten het al lang: een pizza gaat er altijd wel in. Als lunch, snack of als avondmaaltijd; pizza’s passen bij elk moment van de dag. Bij Oriënt kunt u zeven dagen per week terecht om uw bestelling te plaatsen voor uw favoriete pizza of pasta . Wat dacht u van een vegetaria, bomvol gezonde groenten zoals artisjok, paprika, olijf, ui en champignons? Of kiest u voor de meer mediterrane special, met scampi, zalm en tonijn? Vleesliefhebbers genieten van onze calzone bolognese, maar ook onze pasta archiduc met met kip, ui, champignons en roomsaus, is inmiddels een favoriet bij velen. Neem vast een kijkje op ons menu en geef snel uw keuze aan ons door. Turkse gerechten in Vlaams-Brabant Wie aan de Turkse keuken denkt, denkt direct aan shoarma en kebab. Wij weten, als geen ander, de beste smaken uit de Turkse keuken voor u te bereiden. Kebab en shoarma horen hier uiteraard bij, maar ook köfte bijvoorbeeld, de minder bekende smakelijke gekruide gehaktballetjes. Laten we ook onze malse lamskoteletten niet vergeten. Allemaal bij ons verkrijgbaar als complete schotel inclusief een drankje, friet of rijst. Voeg hier een frisse salade aan toe en uw gezonde maaltijd is compleet. Wij zijn zeven dagen per week geopend Met onze ruime openingstijden kunnen wij dagelijks tot 23:00 uur in de avond bij u thuisbezorgen. Enkel op zondagen stoppen wij een uurtje eerder, om 22:00 uur. Na het invoeren van uw bestelling, rekent u online af, waardoor betalen aan de deur niet meer nodig is. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Turkse keuken in de buurt Italiaanse keuken Verschillende soorten Pizza's Halal restaurant Desserts Shoarma schotel Vegetarische gerechten Turkse gerechten Grill schotels Heerlijke pizza's Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.  
Orient Diest
Delphine Alenuslaan 39
Diest
Meer informatie
Snack Istanbul Machelen
Cornelis Peetersstraat 12
Machelen
Meer informatie