Sovalee
Pantserschipstraat 183
Gent


Vandaag 7:30 - 12:00 12:30 - 16:30
overige dagen


Trefwoorden: Materiaal bewerking, Conventioneel draaien en frezen, Stukwerk, Seriewerk, Reparatiewerk, Lagers, Lagerhuizen, Schroefdraad, Pompen, Motoren

Rubrieken: Metaalbedrijven, Metaaldraaierijen, Metaaldraaiwerk, Metaalbewerkingsmachines, FreeswerkenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Sovalee in Gent voor al uw CNC draai-, frees- en kotterwerken

Sovalee regelt diverse materiaal bewerking. Zo bewerkt het staal, inox, gietijzer, alu, kunststof en alle andere materialen met de grootste nauwkeurigheid. Voor het zeer precies conventioneel draaien en frezen kunt u vrijblijvend contact opnemen met het metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Gent. Heeft u reparatiewerk? Ook dan kunt u terecht bij Sovalee. Op zoek naar een professioneel bedrijf dat seriewerk voor u uitvoert? Dan bent u bij Sovalee aan het juiste adres! Ook voor zeer nauwkeurige uitwerking van stukwerk. Of het nu gaat om het bewerken van pompen of motoren, Sovalee weet er raad mee! Ook lagerhuizen, schroefdraad en lagers zijn te verkrijgen bij Sovalee in Gent. Het bedrijf beschikt over een groot machinepark dat hen in staat stelt de nieuwste technieken te incorporeren.

sovalee48_orig.jpg - Sovalee, Gent

Materiaalbewerking

Sovalee heeft circa 8 CNC draai- en freesbanken ter beschikking. Sommige machines zijn uitgevoerd met een stangenmagazijn als aanvoersysteem, zodat ook voor de serieproducties korte levertijden worden gegarandeerd. Nagenoeg alle CNC machines zijn uitgevoerd met aangedreven gereedschappen, complexe bewerkingen zijn hierdoor op een machine uit te voeren. Door de efficiënte machines en het hoge vakmanschap van de medewerkers werkzaam bij Sovalee kan er tegen zeer scherpe tarieven diverse materiaalbewerking geleverd worden.

Stukwerk

De keuze van Sovalee om zich te richten op de productie van maatwerk en speciale stukken is niet zomaar. De bedrijfsstructuur, organisatie en machines zijn volledig afgestemd op deze werking. Hierdoor worden de meest ingewikkelde stukken met de grootste details tot in de puntjes afgewerkt. Dit gebeurt indien nodig in continu overleg met de opdrachtgever. Wilt u profiteren van het vakmanschap in metaaldraaiwerk? Neem dan vandaag nog contact op om uw opdracht door te geven.

Diverse materiaalbewerkingen mogelijk

Of het nu gaat om schroefdraad of lagers, u kunt terecht bij Sovalee! Neem vrijblijvend contact op voor onder andere:

  • Materiaal bewerking
  • Conventioneel draaien en frezen
  • Stukwerk
  • Seriewerk
  • Reparatiewerk
  • Lagers
  • Lagerhuizen
  • Schroefdraad
  • Pompen
  • Motoren

Interesse in de diensten van Sovalee? Kom in contact.

Ook kunt u ons een bericht achter laten via het contactformulier.

sovalee10_orig.jpg - Sovalee, Gent