Apotheek Broechoven
Kerkstraat 14
Ternat


Vandaag 08:30 - 12:30 13:30 - 19:00
overige dagen


Trefwoorden: Medicijnen, Covid snelle antigeentest, Dieetproducten, Thuiszorg materialen, Huisapotheker, Rookstopbegeleiding, Professioneel gezondheidsadvies, Buurt apotheek, Afslankproducten

Rubrieken: Apotheken, Cosmetica, Geneesmidddelen, apothekers


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Apotheek Broechoven; uw buurt apotheek in Ternat, voor een gedegen advies en service op maat

Bent u op zoek naar een veelzijdige apotheek waar aandacht voor u, als persoon, voorop staat? Loop dan zeker eens binnen bij Apotheek Broechoven in Ternat. Als buurt apotheek bieden wij een breed assortiment geneesmiddelen en medicijnen aan onze klanten. Ook kunt u bij ons terecht voor thuiszorg materialen, een noodzakelijke vaccinatie en sneltesten. Voor een gezond lichaam en een stralende huid, beschikken wij over een breed scala aan cosmetica, voedingssupplementen, dieet- en afslankproducten. Ook aan uw huisdieren wordt gedacht met onze dieren producten. Woont u in ternat? Dan zorgen wij dat alles gratis bij u wordt thuisbezorgd. Kortom, voor een advies op maat, gaat u naar Apotheek Broechoven.

Uw huisapotheker in Ternat

Heeft u al eens gehoord van de term “huisapotheker”? Wanneer u lijdt aan een chronische aandoening, mag u ons aanmerken als huisapotheker. U ondertekent hiervoor een schriftelijke verklaring bij ons in de apotheek. Als huisapotheker ontvangt u van ons persoonlijke begeleiding afgestemd op uw specifieke noden. Wij voorzien u van een up-to-date medicatieschema, zodat u een goed overzicht behoudt op welke momenten u de medicatie dient in te nemen. Bovendien fungeren wij als aanspreekpunt voor uw behandelend arts en andere zorgverleners. Zo weet u zeker dat u de geneesmiddelen correct gebruikt en bewaken wij het overzicht.

Voedingssupplementen in Vlaams-Brabant

Wanneer u dagelijks gevarieerd eet en kiest voor onbewerkte voeding, houdt u uw lichaam gezond. Maar er zijn soms omstandigheden waarbij uw lichaam wel een extra steuntje kan gebruiken. Denk aan een zwangerschap, een herstel na een operatie; maar ook wanneer u op hoog niveau sport. In zulke gevallen bieden voedingssupplementen uitkomst. In een persoonlijk gesprek, bekijken we samen welke voedingssupplementen het beste passen bij uw huidige levensstijl en zorgen we dat u al uw benodigde dagelijkse vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Ook voor een stralende huid

Op het gebied van huidverzorging bieden wij tal van producten geschikt voor elk huidtype. Al onze cosmetica is veilig in gebruik en bevat geen schadelijke ingrediënten. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Medicijnen
  • Covid snelle antigeentest
  • Dieetproducten
  • Thuiszorg materialen
  • Huisapotheker
  • Rookstopbegeleiding
  • Profesioneel gezondheidsadvies
  • Buurt apotheek
  • Afslankproducten

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Buurt apotheek Ternat, Vlaams-Brabant