CNC Quality BVBA
Starrenhoflaan 39
KapellenTrefwoorden: Freeswerk, Laswerken, Metaalbedrijf, Metaalwerkzaamheden, Draaiwerk, Draaibank, Freesmachine, Hasteloy, Inceloy, Inconel

Rubrieken: Metaalbewerking en -verwerking

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Welkom gebouw CNC Quality CNC Quality BVBA is een metaalbedrijf dat werd opgericht in augustus 2006. Wij zijn gespecialiseerd in alle draai- en freeswerk, ook in combinatie met laswerken. Dit zowel voor kleine als voor grote series, alsook voor stukwerk. Wij doen bewerkingen van alle materialen, zowel hasteloy, inceloy en inconel. Voor stukken volgens model kan U ook bij ons terecht en indien U niet over een tekening beschikt, zal deze met plezier voor U worden opgemaakt, zodat de stukken correct kunnen afgeleverd worden. Deze service naar de klant toe is voor ons zeer belangrijk. Wij staan ook open voor werken op zeer korte termijn en dit alles in samenspraak met de klant. Er worden geen leveringsdata beloofd waarvan wij op voorhand weten dat deze niet kunnen gerealiseerd worden. Door deze service kunnen wij rekenen op een steeds groeiend klantenbestand en dit in heel Vlaanderen. Voor meer informatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren.