Vervaet Erwin
Steenweg Deinze 58
Nazareth
Meer informatie
Bacovo
Lerenveld 2A
Lint
Meer informatie
Blasting projects
Abrikozenstraat 10
Merelbeke
Meer informatie
Brouwers Algemene Buigwerken
Welvaartstraat 22 unit 1
Herentals
Meer informatie
Welkom gebouw CNC Quality CNC Quality BVBA is een metaalbedrijf dat werd opgericht in augustus 2006. Wij zijn gespecialiseerd in alle draai- en freeswerk, ook in combinatie met laswerken. Dit zowel voor kleine als voor grote series, alsook voor stukwerk. Wij doen bewerkingen van alle materialen, zowel hasteloy, inceloy en inconel. Voor stukken volgens model kan U ook bij ons terecht en indien U niet over een tekening beschikt, zal deze met plezier voor U worden opgemaakt, zodat de stukken correct kunnen afgeleverd worden. Deze service naar de klant toe is voor ons zeer belangrijk. Wij staan ook open voor werken op zeer korte termijn en dit alles in samenspraak met de klant. Er worden geen leveringsdata beloofd waarvan wij op voorhand weten dat deze niet kunnen gerealiseerd worden. Door deze service kunnen wij rekenen op een steeds groeiend klantenbestand en dit in heel Vlaanderen. Voor meer informatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren.
CNC Quality BVBA
Starrenhoflaan 39
Kapellen
Meer informatie
Delvan Aanhangwagens
Koeweidestraat 60
Merchtem
Meer informatie
Al uw metaalwerken strak gelast en al uw metaal afwerkingen glimmend bewerkt door Isalas uit Nazareth Met oog voor detail en een luisterend oor voor uw wensen, staat metaalbedrijf Isalas graag voor u klaar. In Nazareth en omgeving staan hun metaalbewerkers klaar om onder andere prachtige metalen trappen met metalen leuningen voor u te maken. Zij lassen alles op een professionele manier aan elkaar. Bent u op zoek naar professionals die een balustrade voor bijvoorbeeld uw balkon kunnen maken, zoek dan niet verder. Door het gebruik van het juiste plaatwerk zorgen zij voor metaal afwerkingen om door een ringetje te halen. Met het gebruik van plooien, parelstralen en poederlakken maken zij uw project helemaal af. Isalas uit Nazareth smeedt het ijzer als het heet is Voor de beste service op het gebied van alles wat met metaal te maken heeft, moet u contact opnemen met de metaalbewerkers van Nazareth. Zij helpen u onder andere met Lassen Metaal afwerkingen Parelstralen Plooien Poederlakken Bescherm uw metaal tegen invloeden van buitenaf Om roest op metaal tegen te gaan maken de metaalbewerkers van Isalas uit Nazareth gebruik van poederlakken, ook wel poedercoaten genoemd. Met een spuitpistool wordt er poeder bestaande uit een bindmiddel, pigment, vulstof, verharder en additieven aangebracht op het metaal. Een goede poedercoating zorgt er voor dat water, zuurstof en weersinvloeden niet in contact komen met het metaal. Door het aanbrengen van poederlak wordt de levensduur van uw object aanzienlijk verlengd en zo kunt u dus langer van onder andere uw meubels, trappen of balustrades genieten. Lassen voor de meest strakke metaal afwerkingen Zonder dat u het door heeft, heeft u vast een meubelstuk of ander object in huis dat in elkaar is gelast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetstuk van een draaistoel, metalen tafelpoten of een metalen trap. Het voordeel van producten uit metaal is dat deze meestal gerepareerd kunnen worden als deze stuk gaan, u hoeft ze dus niet gelijk te vervangen. In Nazareth en omgeving kunnen de lassers van Isalas uw metalen producten zowel elektrisch lassen als gaslassen. De lassers staan u graag te woord om uit te leggen hoe beide methoden werken. Heeft u vragen over de diensten van Isalas uit Nazareth, neem dan contact met ze op. U kunt ook het contactformulier invullen.
Isalas
Venecoweg 4
Nazareth
Meer informatie
JL Polishing
Langenberg 36
Wortel (Hoogstraten)
Meer informatie
Kimpe Machinery
Klimoplaan 9
Zandvoorde
Meer informatie
Lascom
Oude Pastorijstraat 13/box b
Kooigem
Meer informatie
Lasertek
Jubellaan 76
Mechelen
Meer informatie
  Lometal BVBA is een jong en dynamisch bedrijf met meerdere jaren ervaring in de mataalsector en is gespecialiseerd in de toelevering voor diverse takken in de industrie. Wij beschikken over een modern machinepark op het gebied van verspaning en toelevering voor kunststofproducten en metalen onderdelen. Flexibiliteit, kwaltieit en korte leveringstijden zijn een aantal van onze sterke punten. Actief in heel de BENELUX. Voor meer product info klik hier.   Voor meer informatie mail: info@lemetal-bvba.be
Lometal BVBA
Lodewijk de Raetlaan 2
Overpelt
Meer informatie
M & H Millings
Weverijstraat 4
Ronse
Meer informatie
Maenhoudt Construct
Vannestenstraat 18
Pittem
Meer informatie
Metaalwerken Michiels
Koning Boudewijnlaan 4
Olen
Meer informatie
NWP BVBA
Grijpenlaan 20 Ind Zone
Tienen
Meer informatie
OM & T
Industrielaan 9
Brecht
Meer informatie
Secla BVBA
Nijverheidslaan 1596
Oudsbergen
Meer informatie
Signatekst
Pachtgoedstraat 9
Sint-Niklaas
Meer informatie
Tassaert & Zoon BVBA
Verrekijker 24
Wingene
Meer informatie
TiQo Coating BV
Klinkaardstraat 210 unit B002/2
Kapellen
Meer informatie
Veren Van Overberghe
Gulden Sporenstraat 79B
Eeklo
Meer informatie
ZINQ - Ieper
Rozendaalstraat 23
Ieper
Meer informatie