Vervaet Erwin
Steenweg Deinze 58
Nazareth
Meer informatie
Bacovo
Lerenveld 2A
Lint
Meer informatie
Blasting projects
Abrikozenstraat 10
Merelbeke
Meer informatie
Brouwers Algemene Buigwerken
Welvaartstraat 22 unit 1
Herentals
Meer informatie
Cadcamatic
Ringaertstraat 5
Torhout
Meer informatie
Welkom gebouw CNC Quality CNC Quality BVBA is een metaalbedrijf dat werd opgericht in augustus 2006. Wij zijn gespecialiseerd in alle draai- en freeswerk, ook in combinatie met laswerken. Dit zowel voor kleine als voor grote series, alsook voor stukwerk. Wij doen bewerkingen van alle materialen, zowel hasteloy, inceloy en inconel. Voor stukken volgens model kan U ook bij ons terecht en indien U niet over een tekening beschikt, zal deze met plezier voor U worden opgemaakt, zodat de stukken correct kunnen afgeleverd worden. Deze service naar de klant toe is voor ons zeer belangrijk. Wij staan ook open voor werken op zeer korte termijn en dit alles in samenspraak met de klant. Er worden geen leveringsdata beloofd waarvan wij op voorhand weten dat deze niet kunnen gerealiseerd worden. Door deze service kunnen wij rekenen op een steeds groeiend klantenbestand en dit in heel Vlaanderen. Voor meer informatie kan U ons steeds vrijblijvend contacteren.
CNC Quality BVBA
Starrenhoflaan 39
Kapellen
Meer informatie
Delvan Aanhangwagens
Koeweidestraat 60
Merchtem
Meer informatie
Al uw metaalwerken strak gelast en al uw metaal afwerkingen glimmend bewerkt door Isalas uit Nazareth Met oog voor detail en een luisterend oor voor uw wensen, staat metaalbedrijf Isalas graag voor u klaar. In Nazareth en omgeving staan hun metaalbewerkers klaar om onder andere prachtige metalen trappen met metalen leuningen voor u te maken. Zij lassen alles op een professionele manier aan elkaar. Bent u op zoek naar professionals die een balustrade voor bijvoorbeeld uw balkon kunnen maken, zoek dan niet verder. Door het gebruik van het juiste plaatwerk zorgen zij voor metaal afwerkingen om door een ringetje te halen. Met het gebruik van plooien, parelstralen en poederlakken maken zij uw project helemaal af. Isalas uit Nazareth smeedt het ijzer als het heet is Voor de beste service op het gebied van alles wat met metaal te maken heeft, moet u contact opnemen met de metaalbewerkers van Nazareth. Zij helpen u onder andere met Lassen Metaal afwerkingen Parelstralen Plooien Poederlakken Bescherm uw metaal tegen invloeden van buitenaf Om roest op metaal tegen te gaan maken de metaalbewerkers van Isalas uit Nazareth gebruik van poederlakken, ook wel poedercoaten genoemd. Met een spuitpistool wordt er poeder bestaande uit een bindmiddel, pigment, vulstof, verharder en additieven aangebracht op het metaal. Een goede poedercoating zorgt er voor dat water, zuurstof en weersinvloeden niet in contact komen met het metaal. Door het aanbrengen van poederlak wordt de levensduur van uw object aanzienlijk verlengd en zo kunt u dus langer van onder andere uw meubels, trappen of balustrades genieten. Lassen voor de meest strakke metaal afwerkingen Zonder dat u het door heeft, heeft u vast een meubelstuk of ander object in huis dat in elkaar is gelast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetstuk van een draaistoel, metalen tafelpoten of een metalen trap. Het voordeel van producten uit metaal is dat deze meestal gerepareerd kunnen worden als deze stuk gaan, u hoeft ze dus niet gelijk te vervangen. In Nazareth en omgeving kunnen de lassers van Isalas uw metalen producten zowel elektrisch lassen als gaslassen. De lassers staan u graag te woord om uit te leggen hoe beide methoden werken. Heeft u vragen over de diensten van Isalas uit Nazareth, neem dan contact met ze op. U kunt ook het contactformulier invullen.
Isalas
Venecoweg 4
Nazareth
Meer informatie
JL Polishing
Langenberg 36
Wortel (Hoogstraten)
Meer informatie
Kimpe Machinery
Klimoplaan 9
Zandvoorde
Meer informatie
Lascom
Oude Pastorijstraat 13/box b
Kooigem
Meer informatie
Lasertek
Jubellaan 76
Mechelen
Meer informatie
U kunt Laswerken Vissers Bv uit Kalmthout, Antwerpen, uw dak laten vernieuwen en uw laswerken uit laten voeren Iedereen die op zoek is naar een goede dakdekker in Antwerpen komt al snel uit bij Laswerken Vissers Bv in Kalmthout. Wij kunnen ingeschakeld worden voor dakreparatie na stormschade en dakrenovatie na stormschade. Tevens kunnen wij uw dak laten vernieuwen. Bovendien zijn wij de meest bekende lasser in de buurt. Wanneer er een lasser gezocht wordt, kunt u hem of haar naar die van ons doorverwijzen. Deze lasser maakt metaalconstructies, stallen bouw in bedrijfsgebouwen en stalen deuren op maat. Ook zorgen wij er voor dat elk ander soort metaal op maat gemaakt wordt. Maak kennis met ons ervaren team van vakmensen Al vele jaren staan de medewerkers van Laswerken Vissers Bv uit Kalmthout klaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Wij zijn serieus in ons vak, en gaan pas weg als onze klanten helemaal tevreden zijn. Een greep uit ons dienstenaanbod Dak laten vernieuwen Goede dakdekker Lasser in de buurt Metaal op maat gemaakt Lasser gezocht Metaalconstructies Dakrenovatie van plat dak Dakreparatie na stormschade Stalen deur op maat Stallen bouw in bedrijfsgebouwen Professioneel uw dak laten vernieuwen in Kalmthout Het team van Laswerken Vissers Bv in Kalmthout vindt het heel belangrijk dat iedereen zich veilig en vertrouwd kan voelen in zijn of haar woning. Dat is dan ook de reden dat we ons gespecialiseerd hebben in het uitvoeren van dakreparaties. Wij zijn zowel in te schakelen voor spoedklussen als voor reguliere klussen. Zo kunt u een beroep op ons doen voor periodiek onderhoud, maar ook voor acute schade na bijvoorbeeld een storm. Al onze medewerkers zijn voldoende gekwalificeerd en op de hoogte van de laatste wet- en regelgevingen. Zo weet u dat we enkel vakwerk leveren. Ook voor het verbinden van metaal in Antwerpen Bij Laswerken Vissers Bv in Kalmthout zijn we er trots op dat we een zeer kundige lasser in dienst hebben. Onze vakman heeft verstand van diverse lastechnieken en kan daarmee allerlei constructies van staal, aluminium en RVC voor u vervaardigen. Dankzij onze materialenkennis en onze geschikte apparatuur brengen wij elke klus, klein of groot, tot een goed einde. U bent van harte welkom om bij ons langs te komen, en voor grote taken kunnen onze vakmensen ook bij u langskomen. We bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u gratis een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Laswerken Vissers Bv in Kalmthout. U kunt ook het contactformulier invullen.
Laswerken Vissers Bv
Vossenstraat 20
Kalmthout
Meer informatie
  Lometal BVBA is een jong en dynamisch bedrijf met meerdere jaren ervaring in de mataalsector en is gespecialiseerd in de toelevering voor diverse takken in de industrie. Wij beschikken over een modern machinepark op het gebied van verspaning en toelevering voor kunststofproducten en metalen onderdelen. Flexibiliteit, kwaltieit en korte leveringstijden zijn een aantal van onze sterke punten. Actief in heel de BENELUX. Voor meer product info klik hier.   Voor meer informatie mail: info@lemetal-bvba.be
Lometal BVBA
Lodewijk de Raetlaan 2
Overpelt
Meer informatie
M & H Millings
Weverijstraat 4
Ronse
Meer informatie
Maenhoudt Construct
Vannestenstraat 18
Pittem
Meer informatie
Metaalwerken Johan Lannoo in Ruddervoorde (Oostkamp) de specialist in draai en freeswerk, interieur ontwerpen en maatwerk in aluminium, staal en RVS Zoekt u een maatwerkspecialist voor al uw ontwerpen en een expert in aluminium, staal en RVS? Lees dan snel verder over Metaalwerken Johan Lannoo in Ruddervoorde (Oostkamp) en reken op onze ervaring, technische kennis, gebruik van de beste technologie en onze passie voor perfectie. We zijn gespecialiseerd in draai en freeswerk, maatwerk in aluminium, staal en RVS, binnenschrijnwerk en in interieur ontwerpen.  Wilt u stalen binnendeuren laten maken, stalen leuningen op maat of de perfecte balustrades plaatsen voor industrie? Doe dan een beroep op ons. Ook voor CNC bewerking, plaatbewerking en metaal ontwerp kunt u rekenen op millimeter precisie.  Over Metaalwerken Johan Lannoo in Ruddervoorde Onze onderneming is een ervaren en dynamische, dat moet ook wel gezien ons werkgebied. Om puur vakmanschap te blijven leveren, zijn we op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van vernieuwde technologie en technieken. Met ons state of the art machinepark kunnen we al onze werkzaamheden millimeter exact uitvoeren, zodat u de garantie heeft van perfectie. Ons team bestaat uit erkende, gepassioneerde en zeer gemotiveerde vakmensen en graag helpen we u ook verder om uw maatwerkopdracht en ontwerp met de hoogste accuratesse en aandacht tot in detail perfect op te leveren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en het maken van een afspraak (op locatie). Interieur ontwerpen en binnenschrijnwerken Ook voor particulieren en industriële organisaties die behoefte hebben aan een interieurontwerp tot in detail op maat van uw wensen en verlangens, bent u bij Metaalwerken Johan Lannoo aan het juiste adres. Met onze ervaring, creativiteit en vakmanschap zorgen we telkens weer voor zeer tevreden klanten. We kunnen al uw wensen uitvoeren in verschillende materialen, zo staan we ook bekend als de binnenschrijnwerkers die werken volgens de regels van de kunst. Kies voor niets minder dan uw maatwerk droomrealisatie, uitgevoerd op een wijze waar iedereen van droomt! Onze diensten en services in West-Vlaanderen Heeft u een vraag, behoefte aan advies of wilt u direct een afspraak maken met onze experts? Aarzel niet, maar neem vandaag nog contact met ons op voor onze diensten, services en ons maatwerk in onder meer:  Draai en freeswerk Interieur ontwerpen Maatwerk in aluminium, staal en RVS Binnenschrijnwerk Stalen binnendeuren laten maken Stalen leuningen op maat Balustrades plaatsen voor industrie CNC bewerking Plaatbewerking Metaal ontwerp Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, voor het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Metaalwerken Johan Lannoo
De Leiteweg 23 I Bus 002
Ruddervoorde (Oostkamp)
Meer informatie
Metaalwerken Michiels
Koning Boudewijnlaan 4
Olen
Meer informatie
METAALWERKEN PAMO
Bosveld 2
Dendermonde
Meer informatie
NWP BVBA
Grijpenlaan 20 Ind Zone
Tienen
Meer informatie
OM & T
Industrielaan 9
Brecht
Meer informatie
Raes Konstructies
Woestijnstraat 35
Bornem
Meer informatie
Secla BVBA
Nijverheidslaan 1596
Oudsbergen
Meer informatie
Signatekst
Pachtgoedstraat 9
Sint-Niklaas
Meer informatie
So.Construct
Rozendaalstraat 69
Ieper
Meer informatie
Tassaert & Zoon BVBA
Verrekijker 24
Wingene
Meer informatie
TiQo Coating BV
Klinkaardstraat 210 unit B002/2
Kapellen
Meer informatie
Titaan Metaal Bv
Tenhovestraat 26
Tielt
Meer informatie
Veren Van Overberghe
Gulden Sporenstraat 79B
Eeklo
Meer informatie
ZINQ - Ieper
Rozendaalstraat 23
Ieper
Meer informatie