Van Dijck Metaalwerken
Molenakkerstraat 21
LoenhoutTrefwoorden: Metaalwerken, Laswerken, Op maat gemaakte trappen, Balustrades, Licht metalen constructies, Aluminium brandladders, Metalen trappen, Automatiseren van poorten, Scheidingswanden, Scheidingswanden op terrassen

Rubrieken: Aluminium, Lasbedrijven, Metaalbedrijven, Trappen, Poorten

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Van Dijck Metaalwerken, Loenhout

Van Dijck Metaalwerken, LoenhoutMetaalwerken van Dijck is al sinds 1997 een begrip op het gebied van metalen trappen, poorten en balustrades. Eerlijkheid en transparantie staan bij hem voorop, daarnaast levert hij altijd maatwerk. Eddy van Dijck is werkzaam voor bedrijven en particulieren.

Diensten

Van Dijck is gespecialiseerd in metalen trappen, poorten en balustrades. Ook wanneer u een geautomatiseerde poort wilt kunt u gerust bellen, hiervoor werkt Van Dijck samen met een vaste partner. Natuurlijk heeft u ook bij de metalen trappen de keuze uit verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld met scheidingswanden, licht metalen constructies en brandladders in aluminium. Daarnaast kunt u het bedrijf inschakelen voor kleinere werken zoals het plaatsen van een rooster.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Van Dijck Metaalwerken, Loenhout