Nurse Care at home
Heirweg 42
MoerbekeTrefwoorden: Wondzorg, Stomazorg, Diabeteseducator, Oncologische zorgen, TPN, Palliatieve zorg, Afkoppelen van chemo, Inspuitingen, Hygiënische zorgen, Klaarzetten van medicatie

Rubrieken: Thuisverpleging
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Nurse Care at Home voor kwalitatieve zorg aan huis

Heeft u, of uw familielid nood aan zorg aan huis? Zoek dan niet verder. Bij Nurse Care at Home kunt u rekenen op thuisverzorging met hart voor de patiënt. Zij bieden een breed scala aan diensten: van stomazorg tot het afkoppelen van chemo en inspuitingen. Of het nu gaat om kleinere zorgtaken zoals toiletzorg, of om hulp bij bredere palliatieve zorg: zij bieden gepaste hulp bij elke nood. Ongeacht de aard van de dienst, kernwaarden blijven: kwalitatieve zorg, persoonlijke aandacht, open communicatie en een flinke dosis passie.

Brede dienstverlening

Thuisverpleging kent veel details. Voor Nurse Care at Home zijn ze allemaal bekend. U kunt bij hen terecht voor een breed scala aan diensten voor uzelf of een familielid. Denk bijvoorbeeld aan wondzorg, stomazorg, diabetesucator, oncologische zorgen, TPN, het afkoppelen van chemo, inspuitingen, hygiënische zorgen en het klaarzetten van medicatie. Ook voor palliatieve zorg kunt u terecht. Hierbij is veel aandacht voor de kwaliteit van leven. Nurse Care at Home zorgt er voor dat u, of uw familielid, zo min mogelijk last heeft van klachten als pijn en benauwdheid. De zorg gaat verder dan alleen lichamelijke klachten: er wordt ook stilgestaan bij uw gevoelens en gedachten. U kunt rekenen op steun.

Altijd een persoonlijk behandelplan

Bij Nurse Care at Home kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak. De thuisverpleger is zeer betrokken en gaat goed met u in gesprek om tot een zorgplan te komen dat precies aansluit bij uw noden en verwachtingen. Thuiszorg is meer dan alleen het toedienen van medicatie. Bij Nurse Care at Home vindt u mentale steun, support en advies. Zo begeleiden zij u door uw ziekte- of herstelproces.

Prettig herstel in de eigen omgeving

Als u kiest voor de steun van Nurse Care at Home, kunt u rekenen op een empathische houding. Het team heeft liefde en passie voor de job- en dat merkt u. Een belangrijk voordeel van thuisverpleging is dat u minder lang in het ziekenhuis hoeft te blijven en kunt herstellen in het comfort van uw eigen huis. Ook zorgen zij er voor dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen om zo veel mogelijk van hun oude dag te genieten, waarbij de intrek in een rusthuis kan worden uitgesteld. Het is hierbij prioriteit dat u zich prettig voelt binnen uw eigen omgeving.

Neem gerust contact op voor meer informatie, of om een afspraak te maken.