EGS
Natterveld 52
KinrooiTrefwoorden: Domotica , Poortautomatisaties, Videofonie, Parlofonie, Telefonie, Elektriciteit, Verlichting, Brand en inbraakdetectie, Toegangscontrole, Netwerkbekabeling

Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken
Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

EGS, Kinrooi

EGS voor elk elektro project voor particulier en bedrijf in regio Limburg

In Limburg kunt u voor al uw grotere en kleinere elektro projecten terecht bij EGS Elektro uit Kinrooi. U krijgt een bekwame elektricien met ervaring op elk gebied: van een elektrisch plan tot de uiteindelijke wettelijk verplichte keuring. Het bedrijf is georganiseerd rond de thema’s elektriciteit, verlichting, brand- en inbraakdetectie en toegangscontrole, domotica. Binnen de projecten vallen kabelberekeningen, complete relightings, maar eveneens grootschalige bouw- en bedrijfsopdrachten. Ook kleinere elektrische installaties voor particulieren worden gedekt door vakmanschap van EGS Elektro uit Kinrooi. Met vakkundig advies wordt de opdrachtgever begeleid vanaf het maken van de eerste keuzes tot en met de keuringen.

Grootschalige projecten en ook huiselijke domotica

EGS Elektro bouwde jarenlange ervaring op in onder meer verlichting, brandbeveiliging, inbraakdetectie, toegangscontrole en domotica. Een kabelberekening of een complete relighting laten uitvoeren? Zowel grootschalige bouw- en bedrijfsprojecten als kleinere elektrische installaties voor particulieren, vallen binnen het vakmanschap van EGS Elektro. Een laagspanningsinstallatie laten aanleggen voor de elektriciteit binnen uw bedrijf? Een bekwame elektricien gezocht voor de kabelberekening of bekabeling in uw woning? Een lichtstudie laten uitvoeren in uw woning of kantoor of winkel? Dan gaat het ook om de kleurentemperatuur en de keuze van de lampen. EGS Elektro is uw expert.

Brand- en inbraakdetectie zijn wettelijk verplicht

Brand- en inbraakdetectie zijn wettelijke verplichtingen waaraan moet worden voldaan. EGS Elektro zorgt voor de aanleg van beveiligingssystemen, die passen bij uw gebouw. Sinds kort moeten alle woningen op elke verdieping zijn voorzien van rookmelders. Voor bedrijven worden de standaarden regelmatig aangescherpt. Dat geldt ook voor camera- en alarmsystemen voor bedrijven, inclusief professionele toegangsbewaking. Tenslotte zijn er de mogelijkheden van domotica. Behalve energiebesparing zijn er oplossingen voor een overzichtelijker beheer van de systemen en de elektrische infrastructuur. EGS Elektro is specialist in het installeren van dit soort controle systemen, die ook op afstand kunnen worden bediend.

Contacteer EGS Elektro voor advies en een offerte.