Schrijnwerken De Graeve
Korenbloemstraat 111b
TorhoutTrefwoorden: Plaatsen van binnendeuren, Plaatsen van keuken meubelen, Plaatsen van badkamer meubelen, Gyprocwerken, Plaatsen van valse wanden, Plaatsen van houten terrassen, Bekleden van gevels, Eiken bijgebouw ontwerpen, Houtskeletbouw laten plaatsen

Rubrieken: Badkamers, Keukens, Timmer en schrijnwerken, Terrassen, Gevelwerken


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Gyprocwerken, badkamerrenovaties of het plaatsen van houten terrassen: Schrijnwerken De Graeve in Torhout 

Voor alle binnen- en buitenschrijnwerken in Tornhout of omgeving moet u bij Schrijnwerken De Graeve zijn. De professional helpt u bij het plaatsen van keuken meubelen, bekleden van gevels, het plaatsen van valse wanden, en nog veel meer. Ook voor uw renovatieproject of uw nieuwbouwwoning rekent u op De Graeve. Houtskeletbouw laten plaatsen of hoogkwalitatieve ramen plaatsen? Wij van Schrijnwerken De Graeve doen het allemaal. Wilt u uw badkamer een nieuwe look geven? Laat het plaatsen van badkamer meubelen aan ons over. Bent u van plan een bijgebouw te plaatsen? Laat uw duurzame eiken bijgebouw ontwerpen door Schrijnwerken De Graeve, zo bent u verzekerd van een kwalitatief eindresultaat. Zowel het ontwerpen als het plaatsen voeren wij tot in de puntjes uit.

Schrijnwerken De Graeve, Torhout

Ramen en binnendeuren

Wij plaatsen uw op maat gemaakte ramen met precisie en nauwkeurigheid. Hetzelfde geldt voor het plaatsen van binnendeuren of op maat gemaakte bogen. Geef uw wensen door en wij maken een plan van aanpak. Ook uw tv-meubel, dressingkasten of badkamermeubel maken wij op maat. Schrijnwerken De Graeve werkt uitsluitend met hoogwaardige producten, en staan garant voor een perfecte afwerking. Ook bij de plaatsing van uw materialen is tot in de millimeter nauwkeurigheid vereist. Wij garanderen al onze klanten een compleet en succesvol eindresultaat.

Buitenschrijnwerken

Ook voor uw buitenschrijnwerken doet u er goed aan ons te contacteren. Wij renoveren uw gevelbekleding, of plaatsen het houtskelet. Ook als u graag een bijgebouw op uw grond wilt plaatsen contacteert u ons. Schrijnwerken De Graeve realiseert duurzame eiken bijgebouwen. Geheel naar wens van de klant ontwerpen wij deze, vervolgens plaatsen wij het gebouw en werken het project mooi af. Ook het plaatsen van houten terrassen laat u aan de vakmannen over.

Badkamer- of keukenrenovatie

Is uw badkamer toe aan een renovatie? Of wilt u graag een nieuwe stijl in uw keuken? Wij maken uw keuken- of badkamermeubelen geheel op maat. In elke gewenste stijl. Neem vrijblijvend contact op voor onder andere de volgende diensten:

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

IMG_5545.jpg - Schrijnwerken De Graeve, Torhout