AM-Gevelwerken
Zandstraat 102
Eeklo
Meer informatie
Arv
Diestersteenweg 41/2
Kermt
Meer informatie
Daeco Dakwerken
Vierhoek 19
Meerbeke
Meer informatie
Bij Dakwerken de Lange in Berchem kunt u terecht als u op zoek bent naar de beste dakdekker van Antwerpen Wanneer u op zoek bent naar de beste dakdekker van Antwerpen, dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij hebben hem namelijk al gevonden, het is onze dakwerker van Dakwerken de Lange in Berchem. Samen met zijn team kan hij ingeschakeld worden voor allerhande klussen. Zo kunt u bij ons terecht voor het afwerken van gevels, het onderhoud van dakwerken, het afwerken van plafond en de renovatie van dakwerken. Ook hebben wij een erkend schilder in dienst, die u kan helpen met binnenschilderwerken, plamuurwerken en het herstellen van schilderwerken. Aangezien wij alleen maar met gecertificeerde professionals werken, weten wij elke klus tot een goed einde te brengen. Wat kunt u verwachten van de beste dakdekker van Berchem? Vakmanschap, klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel bij het team van Dakwerken de Lange in Berchem. Het is dan ook geen wonder dat vele tevreden klanten u reeds voor gingen in een samenwerking met ons. Een greep uit ons veelzijdige aanbod vindt u hier Beste dakdekker Binnenschilderwerken Erkend schilder Plamuurwerken Afwerken van plafond Herstellen van schilderwerken Renovatie van dakwerken Onderhoud van dakwerken Afwerken van gevels Ook voor binnenschilderwerken door onze schilder in Antwerpen Geef de binnenkant van uw woning de aandacht die deze verdient met de binnenschilderwerken van Dakwerken de Lange in Berchem. De sfeer in uw woning wordt voor een groot deel bepaald door de kleur van uw muren. Omdat wij al veel ervaring hebben met schilderwerken, weten we exact welke kleuren en technieken we moeten gebruiken om een bepaalde sfeer te creëren. Dit kan bijvoorbeeld een rustige sfeer zijn, een warme sfeer of een meer energieke sfeer. Onze medewerkers hebben verstand van zowel traditionele als meer moderne schildertechnieken, wij informeren u graag over ons aanbod. Geniet langer van uw dakwerken door regelmatig onderhoud Uw dak zorgt voor de veiligheid van uw woning, het is dan ook belangrijk dat deze altijd in topconditie is. Omdat uw dak op grote hoogte zit, kan het onderhouden van uw dak soms een ingewikkelde klus lijken. Gelukkig is daar het team van Dakwerken de Lange in Berchem, wij nemen deze klus graag voor u uit handen. Wij kunnen zowel voor periodiek als eenmalig onderhoud worden ingeschakeld. Wij beschikken steeds over de nieuwste machines waardoor het onderhoud aan uw dak een fluitje van een cent voor ons is. Zo zorgen wij er voor dat u veilig in uw woning kunt verblijven. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Dakwerken de Lange in Berchem. U kunt ook het contactformulier invullen.
Dakwerken de Lange
Daenenstraat 52/101
Berchem
Meer informatie
Dakwerken Nauwelaerts De Vos in Duffel, voor al uw dakwerken en gevelbekleding Wilt u uw woning een frisse uitstraling geven, maar weet u niet hoe? Wees welkom bij Dakwerken Nauwelaerts De Vos in Duffel. Als specialist in het bekleden van gevels,  kunnen zij de mogelijkheden met u bespreken voor het aanbrengen van gevelbekleding of een Velux dakraam aanbrengen. Ook alle vormen van dakwerken zijn mogelijk voor hellende daken en platte daken. Hierbij kunt u denken aan roofing, EPDM voor platte daken of het plaatsen van zink bijvoorbeeld. Wilt u weten in welke staat uw dak verkeert? Nodig Dakwerken Nauwelaerts De Vos dan uit voor een dakinspectie. Waarom een dakinspectie? Wanneer u regelmatig een dakinspectie laat uitvoeren, kunt u eventuele gebreken tijdig opsporen en voorkomen dat u voor onverwachte schade komt te staan. Tijdens een professionele dakinspectie door Dakwerken Nauwelaerts De Vos, controleert de vakman op deskundige wijze de staat van uw dak. Zo wordt er o.a. gekeken of uw dakpannen scheuren vertonen, de schoorsteen geen barsten heeft, uw hemelafvoer nog in goede staat verkeert en de draagconstructie in orde is. Voorkom lekkage en maak een afspraak voor een dakinspectie. Voordelen van gevelbekleding Het is duidelijk dat dankzij gevelbekleding uw woning er weer fris en stralend uitziet. U verandert immers het uiterlijk van de gevel. Maar wist u dat u dankzij gevelbekleding tot wel 20% op uw energierekening kunt besparen? Door gevelbekleding isoleert u de gevel waardoor er in de winter minder warmte verloren gaat en in de zomer minder warmte uw woning kan binnendringen. Wanneer u ook nog extra isolatiemateriaal laat aanbrengen, ontvangt u van de overheid een premie op de uitgevoerde werken. Dat is nog eens voordelig uw woning verduurzamen. Onze diensten op een rij Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Dakwerken Nauwelaerts De Vos, bent u verzekerd van een uitstekende service en kwaliteit. Wij voorzien u altijd van een passend advies en denken met u mee in mogelijkheden. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende diensten: Gevelbekleding Hellende daken Platte daken Roofing Dakinspectie Bekleden van gevels Plaatsen van zink EPDM platte daken Velux dakraam aanbrengen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken of een email bericht sturen. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Dakwerken Nauwelaerts - De Vos
Lintsesteenweg 67
Duffel
Meer informatie
Eurodak Dakwerken
Schorsemolenstraat 17
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
Hoet Gevelreno in Koekelare, deskundige gevelreiniger voor voegwerken, spuitkurk en meer Bent u op zoek naar een specialist in het reinigen van gevels en daken? Dan bent u bij Hoet Gevelreno in Koekelare aan het juiste adres. Als professionele gevelreiniger komen wij uw verouderde voegwerken wegwerken, zodat uw gevel er weer keurig netjes uitziet. Bovendien kunt u door onze buitenschilder kaleien laten plaatsen of spuitkurk door onze spuitkurk plaatser. Naast het reinigen en kaleien van gevels, kunt u onze dakreiniger inschakelen. Uw dak ontmossen wordt door ons uitgevoerd op deskundige wijze. Kortom, voor een stralend exterieur van uw woning, staat het team van Hoet Gevelreno klaar om u van dienst te zijn. Professionele gevelreiniger uit Koekelare Bij Hoet Gevelreno werken we met een team deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in gevelreiniging. Dankzij onze uitgebreide expertise, bieden wij een oplossing voor elke gevel. Omdat wij gebruikmaken van verschillende reinigingstechnieken, is het bij ons mogelijk om elk type steen te laten reinigen; van poreuze stenen tot hard natuursteen. Maakt u een afspraak, dan zijn wij snel ter plaatse, zonder lange wachttijden te hanteren. Wij garanderen de beste kwaliteit en bieden bovendien een garantie van maar liefst 10 jaar op het uitgevoerde werk. Belt u ons gerust voor een vrijblijvende offerte op maat. Spuitkurk en kaleien in West-Vlaanderen Wilt u uw gevel ook beschermen tegen weersinvloeden van buitenaf? Dan plaatsen wij op vakkundige wijze spuitkurk of kaleien tegen de gevel . Spuitkurk werkt bovendien isolerend en geluidswerend, waardoor u tevens bespaart op uw energierekening. Omdat kurk een ademend product is, geniet u wel van een waterdichte bescherming, maar voorkomt u schimmelvorming. Met kaleien creëert u een authentieke uitstraling op uw gevel. U ziet geen putjes, barsten en voegen meer, maar de gevel is wel uitstekend beschermd. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Bekijk onze website voor diverse voorbeelden Wilt u een goede indruk krijgen van onze werkzaamheden? Bekijk op onze website verschillende voorbeelden van tevreden klanten die u zijn voorgegaan. Wij zijn werkzaam in geheel West-Vlaanderen. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Spuitkurk plaatser Gevelreiniger Kaleien laten plaatsen Buitenschilder Verouderde voegwerken wegwerken Dak ontmossen Dakreiniger Kaleien van gevels Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Hoet Gevelreno
Pottebezemstraat 77
Koekelare
Meer informatie
Jim Wuyts
Merksplassesteenweg 102 bus 1
Rijkevorsel
Meer informatie
Kurt Berckvens bvba
Hoevestraat 19
Beerse
Meer informatie
Een nieuw dak aanleggen en diverse andere klussen zijn voor Legacy Construct uit Gent geen probleem Legacy Construct uit Gent staat bekend om het fantastische werk dat zij afleveren. Het maakt niet uit welke klus u aan ze uitbesteedt, een prachtig resultaat is gegarandeerd. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in daken: EPDM dakwerken, nieuw dak aanleggen, dak vervangen, dakgoot vervangen en ga zo maar door. Ook hebben zij veel ervaring met het werken met gyproc, voor het plaatsen gyproc tegen hellend dak en het plaatsen gyproc scheidingswanden kunt u prima bij ze terecht. Daarnaast belt u bij ze aan voor het aanleggen van opritten en het aanleggen van terrassen en tenslotte kunnen zij ingeschakeld worden voor het renoveren van badkamers. Ruim dienstenaanbod van Legacy Construct Het team van Legacy Construct in Gent is ervaren, enthousiast en staat altijd klaar om nieuwe klussen aan te pakken. Iedereen die op zoek is naar professioneel vakmanschap gaat naar ze toe. Dit kan voor onder andere Nieuw dak aanleggen EPDM dakwerken Dak vervangen Dakgoot vervangen Plaatsen gyproc tegen hellend dak  Plaatsen gyproc scheidingswanden Aanleggen van opritten Aanleggen van terrassen Renoveren van badkamers Gyproc-gipsplaten: veelzijdig en voordelig Wilt u verbouwen, maar weet u nog niet welk materiaal u daarvoor het beste kan gebruiken? Denk dan eens aan gyproc-gipsplaten. Het gebruik hiervan kent namelijk vele voordelen. Zo heeft het een lange levensduur, is het recyclebaar, snel en eenvoudig te plaatsen, geluiddempend en draagt het bij aan een gezond leefklimaat. Om dit mooie plaatje helemaal af te maken laat u de mensen van Legacy Construct uit Gent de gyproc voor u plaatsen, dan weet u zeker dat het goed gedaan wordt. Nieuw dak aanleggen in de regio Gent Het dak van uw woning beschermt u en uw huis tegen weersinvloeden van buitenaf. Het is daarom belangrijk dat u een sterk en stevig dak boven uw hoofd heeft. Er zijn verschillende redenen om een nieuw dak aan te laten leggen. Het kan zijn dat uw huidige dak flink beschadigd is door ouderdom, storm of brand, maar het kan ook zijn dat u bent uitgekeken op uw oude dak. Wat de reden ook is, Legacy Construct uit Gent kan uw nieuwe dak voor u plaatsen.  Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem dan contact op met Legacy Construct uit Gent. U kunt ook het contactformulier invullen.
Legacy Construct
Ottergemsesteenweg 71
Gent
Meer informatie
Robby Engelbert
Tweekerkenstraat 132
Zottegem
Meer informatie
Schrijnwerken De Graeve
Korenbloemstraat 111b
Torhout
Meer informatie
Dakwerken VKJ in Berlaar, voor al uw kwalitatief hoogwaardige dakwerken en persoonlijk advies op maat Is uw woning toe aan nieuwe dakbedekking? Bij Dakwerken VKJ bent u op het juiste adres. Of u nu op zoek bent naar een houten dakconstructie, een zinken dakbekleding of dakisolatie volgens de Vlaamse norm dakisolatie, wij verzorgen het allemaal. Ons team professionals staat voor u klaar om u te adviseren over dakwerken voor zowel platte daken als hellende daken. Uiteraard verzorgen wij ook de complete afwerking, inclusief na-service.  Onze diensten op een rij Dakwerken VKJ komt realiseert uw dakbedekking voor zowel renovatieprojecten als nieuwbouw. Wij adviseren u tijdens het gehele traject. Dat begint al bij de materiaalkeuze. Een duurzaam materiaal zorgt voor een lange levensduur van uw dak. Ook denken we mee over het type uitstraling waar uw voorkeur naar uitgaat. Zo oogt een natuurleien dakpan compleet anders dan een betonnen dakpan bijvoorbeeld. We zetten onze diensten voor u op een rij: Complete dakwerken voor hellende en platte daken Houten dakconstructies en houten dakpannen Zinkwerken Dakisolatie Voor onze houten dakconstructies gebruiken wij altijd het hardste hout. Oregon hout is goed behandeld tegen invloeden van buitenaf en ook verkrijgbaar in grotere lengtes dan andere houtsoorten. Voor voorbeelden van onze uiteenlopende dakwerken kunt u alvast een kijkje nemen in de portfolio op onze website. Wilt u meer licht op zolder? Dan kunnen wij ook Velux dakramen voor u plaatsen. Alles is bespreekbaar en we denken graag met u mee. Wat doet Dakwerken VKJ voor u? Van idee tot uitvoering, wij voorzien u van vakkundig advies tijdens het gehele proces. Ons deskundige team levert kwaliteit. Voorafgaand spreken we de opdracht uitvoerig met u door. Tijdens de werkzaamheden zorgen we voor een goede communicatie met u en de architect. Zo zijn we allemaal verzekerd van het perfecte eindresultaat. Uw wensen staan bij ons voorop en als geregistreerde aannemer, voldoen we aan alle wettelijke verplichtingen. Vraagt u gerust om een gratis, vrijblijvende, prijsofferte voor een indicatie. Wij nodigen u van harte uit contact op te nemen voor het doorspreken van de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken, per e-mailbericht of met het contactformulier op onze website. 
VKJ Dakwerken BV
Misstraat 3B
Berlaar
Meer informatie
Wolters Nico BV
Omloopstraat 12
Vlamertinge
Meer informatie