Net-Flex Elektriciteitswerken
Kolibriestraat 3
LeopoldsburgTrefwoorden: Plaatsen van zonnepanelen, Installatie van camerabewaking, Videofonie installaties, Toegangscontrole, Plaatsen van ventilatiesystemen, Elektrische installaties voor verbouwingen, Elektrische installaties voor nieuwbouw, Laad palen installeren, Binnen en buiten verlichting, Elektrische depannage

Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Zonnepanelen, Elektriciteitswerken, Laadpalen voor Elektrische wagens, Elekriciens


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Net-Flex Elektriciteitswerken in Leopoldsburg: staat voor u klaar voor al uw elektrische installaties

Van het leggen van elektrische installaties voor nieuwbouw tot het plaatsen van zonnepanelen, u bent bij Net-Flex Elektriciteitswerken aan het juiste adres! Daarnaast kunt u voor nog veel meer diensten terecht bij de ervaren elektriciens, zoals onder andere: installatie van camerabewaking, laad palen installeren, plaatsen van binnen en buiten verlichting, domotica, plaatsen van ventilatiesystemen, of videofonie installaties. Bent u bezig met uw nieuwbouwproject of verbouwing? Laat uw elektrische installaties voor verbouwingen over aan Net-Flex. Ook voor de beveiliging van uw huis door middel van een toegangscontrole kunt u vertrouwen op de ervaren monteurs. De firma is actief in de omgeving van Leopoldsburg. Net-Flex Elektriciteitswerken helpt ook particulieren en bedrijven bij elektrische depannage.

130703917_660822404566199_1715251567093637694_o.jpg - Net-Flex Elektriciteitswerken, Leopoldsburg

Domotica voor een volledige huisautomatisering

Bij installatie van domotica in uw woning of appartement kunt u zo ver gaan als u zelf wilt. Domotica is een systeem dat in uw huis geplaatst wordt om allerlei elektrische processen te automatiseren. Zo kunt u met een druk op de knop uw verwarming, verlichting en rolluiken op afstand bedienen of volgens een tijdsschema instellen. De investering verdient zich snel terug, want u verbruikt geen onnodige elektriciteit. U doet er goed aan zich bij het proces te laten begeleiden en te laten adviseren door Net-Flex. De firma beschikt over een brede kennis om huisautomatisatie op maat aan te bieden.

Gezonde lucht met ventilatiewerken

Om een gezonde leefruimte tot stand te brengen is een propere ventilatie nodig. Dit is gemakkelijk te bereiken met een ventilatiesysteem. Doe een beroep op Net-Flex uit Leopoldsburg voor de installatie van de juiste woningventilatie voor uw gebouw. De flexibele elektricien is uw expert voor het uitvoeren van ventilatiewerken in nieuwbouwprojecten of bij grote verbouwingen. Voor ieder type woning beschikt Net-Flex Elektriciteitswerken over een geschikt systeem. Neem gerust contact op voor een advies op maat.

Al uw elektriciteitswerken

Wilt u videofonie of parlofonie in uw woning of appartement laten installeren? Zodat u kunt zien en horen wie er aan de deur staat? Net-Flex heeft ruime ervaring in diverse modellen op het gebied van huisbeveiliging. Ook het plaatsen van camera’s kunt u overlaten aan de firma. Neem gerust contact op voor een van de vele diensten die Net-Flex aanbiedt:

 • Plaatsen van zonnepanelen
 • Installatie van camerabewaking
 • Videofonie installaties
 • Toegangscontrole
 • Plaatsen van ventilatiesystemen
 • Elektrische installaties voor verbouwingen
 • Elektrische installaties voor nieuwbouw
 • Laad palen installeren
 • Binnen en buiten verlichting
 • Elektrische depannage
 • Domotica

Meer informatie, of gelijk een afspraak inplannen? Neem direct contact op! U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.

119193227_600672967247810_9161384310631075291_n.jpg - Net-Flex Elektriciteitswerken, Leopoldsburg