Dimitry Pleisterwerken
Maaibilk 5
BruggeTrefwoorden: Pleisterwerken, Bepleistering, Algemene Gyprocwerken, Plakwerken, Bezettingen

Rubrieken: PlafonneerdersContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dimitry Pleisterwerken, Brugge

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw pleisterwerken in Brugge en omstreken? Dan bent u bij Dimitry Pleisterwerken aan het juiste adres! Wij verzorgen alles op dit vakgebied voor u zoals: bezettingen, plakwerken, plafondwerk, bepleistering, gyproc en algemene gyprocwerken. Voor de beste kwaliteit en voor mooiste afwerking, kiest u natuurlijk voor Dimitry Pleisterwerken uit Brugge!

Werkzaamheden Dimitry Pleisterwerken

  • Pleisterwerken: Dimitry Pleisterwerken uit Brugge is uw specialist voor al uw pleisterwerken. Wij zijn gespecialiseerd in : bezettingen, plakwerken, plafondwerk, bepleistering, gyproc en algemene gyprocwerken. Dimitry zorgt dat de opbouw van uw woning  van een ruwbouw naar een afgewerkt huis gaat, uiteraard met een perfect eindresultaat zoals u als klant dat mag verwachten.

  • Troeven: Een echte specialist voor al uw pleisterwerken in en rond Brugge, dat is Dimitry Pleisterwerken. De pleisterwerken die we opleveren zijn met uiterste precisie afgewerkt. Verder werken wij tegen scherpe prijzen en maken wij voor elk project een detailofferte van de te maken werken/diensten.

  • Waarom: Waarom nou kiezen voor pleisterwerken? Deze werkzaamheden behoren tot een renovatie of verbouwing. Bij het plaatsen van de betegeling bijvoorbeeld is het van belang dat de pleisterwerken door een echt vakman worden uitgevoerd. Daarom is het van groot belang om nauwkeurig te overwegen met wie u in zee gaat voordat u uw pleisterwerken laat verrichten. Vertrouw op Dimitry en zijn vakmanschap, het eindresultaat zal u doen verbazen!
Wenst u een afspraak te maken of zijn er nog vragen? Neem dan vandaag nog contact op!

Dimitry Pleisterwerken