AAB BVBA
Louis vervoortlaan 8
Schoten
Meer informatie
All Fix & Finish
Grensstraat 30
Hechtel-Eksel
Meer informatie
AM-Gevelwerken
Zandstraat 102
Eeklo
Meer informatie
Bezettingswerken Verbreuken Jeroen in Hoogstraten Voor vakkundig bezettingswerk schakelt u Jeroen Verbreuken in. Of u nu nood heeft aan pleisterwerken voor uw nieuwbouw woning, valse plafonds wilt plaatsen, of stucwerken op maat wenst: u kunt bij Jeroen Verbreuken terecht. Bezettingswerken zijn erg bepalend voor de uitstraling van uw huis. Professioneel stucwerk kan het hele aanzicht op positieve wijze veranderen. Met jarenlange ervaring op zak schiet Verbreuken Jeroen te hulp om uw huis compleet naar wens te maken. Hij biedt een zeer brede dienstverlening aan, zowel binnen- als buiten bezettingswerken. In nauw overleg wordt uw huis precies naar wens opgeknapt. Pleisterwerken voor nieuwbouw en renovatie Bij Verbreuken Jeroen kunt u terecht voor zowel binnenbepleistering als buitenbepleistering. Pleisterwerk maakt uw muur of plafond glad zodat het schilder klaar is. Gladde muren en plafonds geven uw woning een frisse en strakke uitstraling. Daarnaast creëert het ook visueel meer ruimte. Pleisterwerken voor nieuwbouw zijn relevant gezien de woningen vaak kaal worden opgeleverd en de muren en plafonds nog een afwerking nodig hebben. Pleisterwerken voor renovaties zorgen er voor dat beschadigingen, scheuren, of vlekken niet meer te zien zijn. Van valse plafonds tot scheidingswanden Ook kunt u rekenen op Verbreuken Jeroen om valse plafonds te plaatsen. Het kan zijn dat u een nieuw plafond nodig heeft omdat het huidige er verouderd uitziet of niet meer in goede staat is. Een goede en relatief goedkope oplossing is dan om een vals plafond te plaatsen. Dit geeft uw huis direct een frisse aanblik. Ook schiet Jeroen u graag te hulp wanneer u een verlaagd plafond wilt laten monteren om bijvoorbeeld imbouwspots aan te brengen, of om meer ruimte te creëren voor isolatie. Scheidingswanden plaatsen behoort ook tot de opties. Zo kunt u eenvoudig de indeling van de ruimte veranderen. Het voordeel van Gyprocwerken is hierbij dat scheidingswanden snel geplaatst kunnen worden en eenvoudig verwijderd. Voor al uw renovatiewerken en stucwerken Verbeuken Jeroen heeft jarenlange ervaring op zak waardoor hij advies op maat kan geven en uw wensen vertaalt naar een fraai eindresultaat. Gedrevenheid en ambitie zorgen er voor dat uw klussen snel en secuur worden uitgevoerd. Bij Jeroen kunt u rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u interesse? Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
Bezettingswerken Verbreuken Jeroen
Strijbeekseweg 39/B
Hoogstraten
Meer informatie
Boel Tony BVBA
Bredestraat 289
Aalst
Meer informatie
Coplatec
Bondgenotenstraat 302
Vorst
Meer informatie
De Beir Rudy
Motsenstraat 37
Merelbeke
Meer informatie
Dekindt Chris
Guido Gezellestraat 60
Geluwe (Wervik)
Meer informatie
Delrue Benny bvba
Schoorbakkestraat 43 A
Pervijze (Diksmuide)
Meer informatie
Dobbelaere G & B
Hof ter Wallenlaan 13
Merelbeke
Meer informatie
E.D.W. Pleisterwerken, Hofstade E.D.W. Pleisterwerken is een professionele stukadoor voor uw nieuwbouw- of renovatieproject in Oost-Vlaanderen. Het bedrijf heeft meer dan acht jaar ervaring in pleisterwerken waarbij E.D.W. Pleisterwerken is gespecialiseerd in sierpleister. Voor onze projecten werken wij alleen met kwalitatieve natuurpleister. Neem contact met ons op voor de volgende werkzaamheden: buitenpleisterwerken: Als het tijd is voor een nieuwe gevel of u wilt een modernere gevel hebben dan u nu heeft, staan wij graag voor u klaar. Bij bepleistering gebruiken wij twee technieken: op op basis van cementeren, een degelijke, goedkopere basistechniek, en in combinatie met isolatie. gevelisolatie: Bij het isoleren van uw gevels kunnen we deze ook direct opknappen. Wij bepleisteren hiervoor uw gevel met sierpleister op basis van siliconen. Dit is een duurzame oplossing die ook voordelig is voor uw portemennee op langere termijn. binnenpleisterwerken: goed pleisterwerk is een belangrijke basis voor het behangen of schilderen. Ook is het een eyecatcher die zorgt voor meerwaarde van uw woning. Wij werken alleen met de beste materialen zodat wij u de beste kwaliteit kunnen bieden. gyprocwerken: U kunt bij ons terecht voor alle mogelijke gyprocwerken uit. Denk aan het plaatsen van wanden, voorzetwanden, valse plafonds of het volledig afwerken van ruimtes. Bent u nog niet overtuigd? Bekijk dan onze realisaties . Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.  
E.D.W. Pleisterwerken
Hofmeers 12
Hofstade
Meer informatie
Eurofacade
Zandstraat 13
Diepenbeek
Meer informatie
Gerrits Rouffa BVBA
Donkelstraat 193 - B
Lou Tongeren
Meer informatie
Heyco
Onderwijslaan 11 Bus 2
Genk
Meer informatie
K&F-decor
Middelmolenlaan 175
Deurne
Meer informatie
N&S Bezettingswerken BVBA
Jozef Van Gorpstraat 65
Ravels
Meer informatie
Plakwerken Bosse
Pallieterweidestraat 36
Buizingen (Halle)
Meer informatie
Plakwerken Dirk Wouters B.V. : uw betrouwbare stukadoor in de omgeving van Halle Op zoek naar een betrouwbare stukadoor? Zoek dan niet verder, Plakwerken Dirk Wouters B.V. is uw zakenpartner! Hij staat vriendelijk voor u klaar in de omgeving van Halle (Vlaams-Brabant). Neem gerust contact op als u uw binnen en buiten bepleistering van uw woning professioneel aangepakt wilt hebben. Ook diverse isolatie werken, zoals buiten bepleistering op isolatie, worden door Dirk Wouters voltooid. Sierstucwerk in uw woning aanbrengen? Ook dan bent u bij Plakwerken Dirk Wouters B.V. aan het juiste adres! Allerlei renovatiewerken, zoals plaatsing en renovatie van plafonds, kunt u overlaten aan de ervaren stukadoor. Ook voor de plaatsing van gipsplaten in uw woning op bedrijfsruimte kunt u vertrouwen op de specialist. Buiten bepleistering Uw gevel laten bepleisteren is een zeer interessante optie wanneer deze aan renovatie toe is. Zo kunt u gelijk van de gelegenheid gebruik maken om de gevel door Dirk Wouters B.V. van buitenaf te laten isoleren. Uw woning wordt dan niet alleen gerenoveerd en opgeknapt, uw isolatie is ook gelijk tip-top en dit bespaard weer op de energierekening. Wilt u graag weten wat buitenbepleistering voor uw woning kan betekenen? Neem gerust contact op met Plakwerken Dirk Wouters B.V. uit Halle, hij zal u de mogelijkheden voorleggen. Plafond renovatie Of het nu het geval is dat uw plafond door ouderdom toe is aan een renovatie, of dat u last heeft gehad van waterschade, Plakwerken Dirk Wouters B.V. helpt u graag met allerlei plafond werken. Denkt u dan ook aan bijvoorbeeld sierstucwerken, zodat uw woonruimte helemaal de flair krijgt die het verdient. Wouters B.V. plaatst in een handomdraai nieuwe gipsplaten, uiteraard werkt hij met  kwaliteitsmerken die een lange levensduur garanderen. Sierstucwerk Waar pleisterwerk toepasselijker is voor grotere oneffenheden, zoals het geval bij buitenmuren, wordt voor de binnenmuren en plafonds stucgips gebuikt. Stucgips is dunner omdat het aangelengd is met meer water. Voor prachtig strak binnen stucwerk moet u bij Dirk Wouters uit Halle zijn. De vakman met jarenlange ervaring weet ook als geen ander sierstucwerk toe te passen in uw woning. Heeft u interesse in een prachtig ornement in het plafond van uw woon- of eetkamer? Geef extra flair aan uw woonruimte met sierstucwerk, contacteer Plakwerken Dirk Wouters B.V. voor meer informatie. Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen of om meer informatie op te vragen. Ook kunt u ons via het contactformulier een bericht sturen.
Plakwerken Dirk Wouters
Dodeweg 37
Halle
Meer informatie
Pleisterwerken Praet Alex
Doornzeelsestraat 28
Evergem
Meer informatie
Pleisterwerken Vernaeve
Kortrijkseweg 245
Waregem
Meer informatie
Stargyp
Hagenbroeksesteenweg 163
Lier
Meer informatie
Steijvers Kinrooi
Esserstraat 1 bus 3
Kinrooi
Meer informatie
Stukadoor Manu
Lareveenstraat 55
Zemst
Meer informatie
Stukadoor MO
Zandstraat 105
Sint-Pauwels
Meer informatie