Eurofacade
Zandstraat 13
DiepenbeekTrefwoorden: Siliconenpleister, Mineraalpleister, Stucwerken, Binnen- en buitenbepleistering, Cementeringswerken, Isolatiewerken, Kaleien

Rubrieken: Plafonneerders, PleisterwerkenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Eurofacade

Eurofacade is uw specialist voor alle pleister- en isolatiewerken. Dankzij jarenlange ervaring in het vak zijn zij dé vakmannen die u zoekt om elk bepleisterings- of isolatieproject tot een goed einde te brengen.

U kan zowel voor renovaties als voor nieuwbouw een beroep doen op Eurofacade. Zelfwerkend patroon Cem Yucel is een echte 'krak' in zijn vak en komt steevast bij u langs met rasechte vakmannen die de ervaring in de vingers hebben zitten. Eurofacade kan zowel grote als kleine projecten aan, gaande van woningen tot appartementen en kantoren, en dit voor zowel particulieren als bedrijven.

Diensten

Eurofacade biedt de volgende diensten aan:

Eurofacade draagt uw wensen altijd hoog in het vaandel, zodat zij bij de start van de werken precies weten wat u wilt. Bovendien werken zij alleen met erkende kwaliteitsproducten, zoals Knauf.

Wil u meer weten over de precieze activiteiten van Eurofacade? Neem dan gerust contact op. U ontvangt een vrijblijvende offerte.