Vakdierenarts Termont Philip
Kerkstraat 52
LievegemTrefwoorden: Radiologie voor dieren, Echografie voor dieren, Dieren operaties, Cytologie, Dierenarts voor kleine huisdieren, Dierenarts voor pluimvee, Dierenarts met weekenddienst

Rubrieken: DierenartsenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Vakdierenarts Philip Termont in Lievegem voor alle huisdieren, honden, katten, konijnen, knaagdieren en gevogelte

Zoekt u een vriendelijke dierenarts voor uw geliefde huisdier? Bij vakdierenarts Philip Termont en zijn collega dierenarts Sophie De Clercq in Waarschoot kunt u terecht voor een directe behandeling en ook professioneel advies inzake de verzorging van uw honden, katten, konijnen, knaagdieren en gevogelte. In de praktijk kunt u terecht voor algemene diergeneeskunde met speciale aandacht voor huidproblemen, cytologie, radiologie, echografie, chirurgie en hospitalisatie. Collega De Clercq heeft speciale interesse in inwendige ziekten en hematologie. Ook voor vaccinaties bent u aan het goede adres.

Vakdierenarts Termont Philip, Lievegem

Brede vakkennis binnen groep dierenartsen

Het professionele team van dierenartspraktijk Termont stelt zich graag aan u voor. Dierenarts Termont Philip is afgestudeerd aan de Universiteit Diergeneeskunde te Gent als vakdierenarts met speciale aandacht voor dermatologie, cytologie, radiologie, chirurgie, interne geneeskunde. Collega De Clercq Sophie studeerde eveneens af aan de Universiteit Diergeneeskunde te Gent. Nadien volgde zij cursussen met speciale aandacht voor echografie, inwendige ziektes, haematologie en knaagdieren. Dierenartsassistente Lampaert Stefanie is afgestudeerd aan de hogeschool Gent te Melle in 2016.

Samenwerking voor exotische diersoorten

Voor bijzondere diersoorten zoals reptielen, roofvogels en dergelijke wordt samengewerkt met gespecialiseerde collega dierenartsen. Mede daardoor is het verstandig om voor het maken van een afspraak tijdig te bellen. Dat kan best in de voormiddag. Dan krijgt u Stefanie aan de lijn. Indien nodig is er altijd een dierenarts aanwezig om u eventueel telefonisch raad te geven. U kunt natuurlijk ook op andere tijdstippen bellen voor het maken van een afspraak of indien u raad wenst. U belt altijd eerst op het vaste nummer.

Optimale bereikbaarheid voor noodgevallen

Voor dringende gevallen kunt u eventueel bellen naar GSM nummer 0475/73.53.43. Het is ook mogelijk om via mail een afspraak te maken (philip.termont@telenet.be). In de weekends en op feestdagen kunt u steeds beroep doen op de wachtdienst. Voor het afhalen van producten voor voeding, ontvlooien, ontworming en dergelijke kunt u zonder afspraak elke weekdag in de voormiddag terecht tussen 8u en 12u, op maandag- en dinsdagnamiddag tussen 13u30 en 17u30 en donderdagnamiddag van 13u00 tot 17u00.

Kom langs bij dierenartspraktijk Vakdierenarts Termont Philip aan de Kerkstraat 52 te Lievegem of maak een afspraak.

Vakdierenarts Termont Philip, Lievegem