Dierenarts Nathalie Vermander
Kleine Ravestraat 2
MoorsledeTrefwoorden: Radiologie voor dieren, Oogheelkunde voor dieren, Consultaties voor dieren, Chirurgie voor dieren, Fertiliteit, Hydrotherapie, Dierenarts voor kleine huisdieren, Dierenarts voor honden en katten, Hospitalisatie, Zwembad voor honden

Rubrieken: DierenartsenContact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dierenarts Nathalie Vermander voor hoogstaande zorg voor uw kleine huisdier

Zoekt u een dierenarts voor kleine huisdieren? Bij Nathalie Vermander kunt u rekenen op de beste zorg voor uw honden en katten. Zij begrijpen dat het moeilijk is uw dier aan een ander toe te vertrouwen. Daarom doen zij er alles aan dit vertrouwen niet te beschamen. De dierenartspraktijk staat voor professionalisme, eerlijkheid en no-nonsense. U kunt onder andere terecht voor radiologie voor dieren, oogheelkunde voor dieren, consultaties voor dieren, hydrotherapie en hospitalisatie. Dierenartsen Nathalie Vermander, Justyna Karolewska, Gerlinde Janssen, Dries Goegebeur en assistente Kelsey zetten zich graag voor u in. De praktijk bevindt zich aan de kleine Ravestraat 2. 

Dierenarts Nathalie Vermander, Moorslede

Radiologie en chirurgie voor dieren

Een operatie is nooit een leuk moment. Voor zowel het baasje als het diertje kan dit spannend zijn. Bij Dierenarts Nathalie Vermander bent u zeker dat er met volle overgave voor uw huisdier wordt gezorgd. Om de operatie zo veilig mogelijk te laten verlopen verdoven zij met gasanesthesie. U kunt vertrouwen op de kennis en ervaring van de dierenarts voor honden en katten. Ook kunt u terecht voor RX en echo'Â’s bij Dierenarts Nathalie Vermander. Het digitale RX-toestel wordt jaarlijks gecontroleerd door het FANC. In alle veiligheid kan een foto genomen worden van uw huisdier. Met behulp van het echotoestel kunnen zij zonder stress voor uw huisdier de buik nader onderzoeken. De echobeelden van uw zwangere huisdier krijgt u mee naar huis. 

Tandheelkunde, oogheelkunde en hydrotherapie

Heeft uw hond of kat last van het gebit? Kom dan langs bij Dierenarts Nathalie Vermander. Met behulp van hun detartratietoestel krijgt uw huisdier weer een stralend en frisruikend gebit. Ook bieden zij hoogstaande oogheelkunde voor dieren aan. Voor uw diertje is het erg vervelend wanneer hij of zij last heeft van de ogen. Dr. Gerlinde Janssen komt op regalmatige basis langs voor officiële oogonderzoeken en de meer gespecialiseerde oogproblemen. Ook kunt u terecht voor hydrotherapie. Zo kan uw hond revalideren in het water waarbij het lichaam niet wordt belast met het dragen van het gewicht. Zo bouwt uw huisdier, in het zwembad voor honden, weer spieren op.

Ook voor fertiliteit van uw dier

Bij dierenartsen Nathalie Vermander en Justyna Karolewska kunt u ook terecht voor fertiliteit van uw huisdier. U kunt terecht voor sperma afname en onderzoek voor uw hond of kat. Ook geven zij advies over het optimale dekkingstijdstip: met behulp van progesteron en vaginale cytologie wordt het tijdstip van de ovulatie ingeschat. Dit is ook belangrijk voor de verdere opvolging van de dracht en de bevalling. U kunt ook terecht voor kunstmatige inseminatie. Daarnaast bieden zij ook de optie om sperma gekoeld te bewaren voor de toekomst. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Als uw kat of hond ernstig verwond is of dodelijk ziek, kunt u bellen naar het GSM nummer: 0477/ 80 22 35.