Fm Bouw
Elektriciteitstraat 29 /1401
Mechelen


Vandaag 08:00 - 18:00
overige dagen


Trefwoorden: Ramen en deuren van hoogwaardige kwaliteit, Ramen en deuren plaatsen in pvc, Ramen en deuren plaatsen in hout, Ramen en deuren plaatsen in aluminium, Waterdichte en kwaliteitsvolle daken van A tot Z, Nieuwe gevels, Gevelrenovaties, Tegelwerken, Vloerwerken, Totaalrenovaties

Rubrieken: Bouwbedrijven, Gevel en Dakwerken, Ramen & Deuren, Tegelwerken, Dakbedekking


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Fm Bouw in Mechelen, voor waterdichte en kwaliteitsvolle daken van A tot Z, gevelwerken en meer in regio Antwerpen

Bent u van plan uw woning te moderniseren? Maak dan eerst een afspraak met Fm Bouw uit Mechelen, uw partner in totaalrenovaties. Zo verzorgen wij waterdichte en kwaliteitsvolle daken van A tot Z, tegelwerken, vloerwerken en gevelrenovaties bijvoorbeeld. Maar ook voor ramen en deuren van hoogwaardige kwaliteit kunt u bij ons terecht. Wij komen uw ramen en deuren plaatsen in pvc, ramen en deuren plaatsen in hout of ramen en deuren plaatsen in aluminium. Voor een ervaren vakman in renovatiewerken gaat u naar Fm Bouw.

Daarom gaat u naar Fm Bouw uit Mechelen

Maakt u gebruik van de diensten van Fm Bouw, dan geniet u van ons uitgebreide dienstenpakket en een ervaren team vaklieden. Wij verzorgen op deskundige wijze zowel uw interieurafwerking als buitenafwerking op maat. Met onze 24/7 bereikbaarheid en persoonlijk advies, geniet u van een topservice en een stressvrije verbouwing. Wij komen onze afspraken stipt op tijd na en zorgen ervoor dat u slechts met één aanspreekpunt te maken heeft. Dat is nog eens ontzorgen!

Waterdichte en kwaliteitsvolle daken van A tot Z

Is uw dak aan vervanging toe, moet er een dakreparatie worden uitgevoerd of wilt u graag dakramen laten plaatsen? Wij zorgen voor solide en waterdichte dakwerken naar wens. Van het aanbrengen van roofing en EPDM voor platte daken, tot het vervangen van uw dakpannen, dakgoten en leien; elke opdracht is bespreekbaar. Onze werken worden altijd uitgevoerd met materialen van de hoogste kwaliteit voor een duurzaam resultaat. Zowel voor platte daken als schuine daken bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw renovatie specialist in de provincie Antwerpen

Voor een verbouwing waarbij u begeleiding en een deskundig advies ontvangt van professionals, renovatiewerken van de hoogste kwaliteit en een betrouwbare partner die van alle markten thuis is; zijn wij het aangewezen bedrijf. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een gratis offerte aanvragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar u van dienst te zijn.

Waterdichte en kwaliteitsvolle daken van A tot Z, Mechelen, Antwerpen