JEPA B.V.
Simpernelstraat 15 B/0.07
Hasselt
Meer informatie
AE Pleisterwerken BVBA
Europaplein(E) 4A/3
Maasmechelen
Meer informatie
ALB Projects
Vredestraat 58
Gentbrugge
Meer informatie
Algemene Bouwwerken Debergh
Barisdamstraat 17
Kortemark
Meer informatie
Algemene Bouwwerken Kenny Loose in Kortemark, gespecialiseerd voegbedrijf voor totaalrenovaties Bent u toe aan het updaten van uw woning? Ga dan eens het gesprek aan met Algemene Bouwwerken Kenny Lose in Kortemark. Als gespecialiseerd voegbedrijf, kunt u ons inzetten voor hoogwaardige kwaliteit ruwbouw en metselwerk laten uitvoeren. Bovendien verzorgen wij totaalrenovaties. U kunt door ons Gyprocwanden laten plaatsen, muren laten betegelen, binnenvloeren laten leggen in parket en binnenvloeren laten leggen in laminaat. Naast vloer-, tegel- en Gyprocwerken, kunt u door ons ook uw nieuwe buitenvloeren laten plaatsen. Ons team staat klaar om u van dienst te zijn. Ervaren voegbedrijf uit Kortemark Heeft u jaren de wens uw woning uit te breiden met een aanbouw? Bel ons gerust, dan gaan we samen om de tafel om uw wensen door te spreken. Wij verzorgen het gehele traject op maat en voorzien u van een deskundig advies. Naast ruwbouw en metselwerken, beschikken wij over de nodige kennis en kunde op het gebied van voegwerken. De ideale voeg, zorgt voor een bescherming van uw gebouw en completeert de reeds bestaande woning. Laat u informeren tijdens een persoonlijke kennismaking. Totaalrenovaties uit West-Vlaanderen Wilt u uw interieur veranderen maar weet u niet waar u moet beginnen? Denk dan eens na over een nieuwe vloer. Met een ander soort vloer, creëert u een complete metamorfose. U kunt ons inschakelen voor een nieuwe laminaatvloer of een parketvloer. Ook met Gyprocwerken creëren we spectaculaire resultaten voor u. Zo is Gyproc inzetbaar om nieuwe ruimtes te verwezenlijken, maar ook om uw muren en plafonds strak af te werken. We vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.  Ook voor betegelen van muren Wilt uw keuken of badkamer een nieuwe look geven? Dan helpen wij u graag bij het maken de de juiste materiaalkeuze. Nieuwe tegels doen wonderen voor het veranderen van de stijl van een bestaande ruimte. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Hoogwaardige kwaliteit ruwbouw Metselwerk laten uitvoeren Totaalrenovaties Binnenvloeren laten leggen in parket Binnenvloeren laten leggen in laminaat Buitenvloeren laten plaatsen Muren laten betegelen Voegbedrijf Gyprocwanden laten plaatsen Gyprocwerken Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Algemene Bouwwerken Kenny Loose
Torhoutstraat 15/Bus1
Kortemark
Meer informatie
All Services 4u
Cauwerburg 58
Temse
Meer informatie
Arias BVBA
Molenlei 85
Merksen
Meer informatie
Atlas Construct
Klauwaartslaan 2
Strombeek-Bever
Meer informatie
B&B Renovatie
Groeningestraat 47
Gentbrugge
Meer informatie
Bastiaansen J. in Zandhoven de specialist in grond nivelleren, egaliseren en bouwrijp maken Welkom bij Bastiaansen J. in Zandhoven , de specialist in het bouwrijp maken van gronden, egaliseren en nivelleren. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor maatwerk bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Doe onder meer een beroep op onze specialist voor nivelleringswerken op gps, uw grond laten egaliseren en het bouwrijp maken van terreinen. We zijn dé referentie voor grond nivelleren in Antwerpen en bieden u ook andere diensten aan, zoals een kelder uitgraven, een bijgebouw laten slopen, het uitgraven van opritten en het uitgraven van een vijver, want voor al uw grondwerken bent u bij Bastiaansen J. aan het juiste adres.  Over Bastiaansen J. in Zandhoven Bastiaansen J. in Zandhoven is een ervaren, gerespecteerde en dynamische onderneming. We bieden u grondige kennis van allerhande grondwerken en sloopwerken. Onder leiding van onze zaakvoerder Jan Bastiaansen dragen we zorg voor een perfecte uitvoering van ieder project. U kunt ons inzetten van a tot z of voor een deelopdracht in uw project. Met ons fantastische wagen- en machinepark is er geen klus te groot of te klein voor ons. Neem voor meer informatie over onze diensten en service en voor het verkrijgen van een maatwerk offerte daarom vandaag nog contact met ons op. Ons team helpt u graag verder met raad en daad.  Grond nivelleren, egaliseren en bouwrijp maken Vanuit ons specialisme in grond uitgraven en bouwrijp maken , hebben we ons ontwikkeld tot dé referentie in nivellering en egalisering. We voeren alle werken tot in perfectie voor u uit en bieden u vele mogelijkheden, passend bij uw visie, wensen en behoeften. We zetten dagelijks meer dan 20 jaar ervaring in om een perfecte realisatie voor onze klanten op te leveren. Maakt u zich bij het bouwrijp maken van gronden en onze uitgravingswerken ook geen zorgen over de afvoer van materialen. We bieden u een totaalpakket, waarbij u volledig ontzorgd wordt en wij alle werken voor u uit handen nemen.  Onze diensten en services in Antwerpen Het team van Bastiaanse J. werkt vanuit Zandhoven in de regio Antwerpen en omliggende regio's. We nodigen u van harte uit contact op te nemen voor meer informatie, advies en het maken van een afspraak voor onze diensten en services , waaronder: Nivelleringswerken op gps Grond laten egaliseren Egaliseren en nivelleren Bouwrijp maken van terreinen Grond nivelleren Kelder uitgraven Bijgebouw laten slopen Uitgraven van oprit Uitgraven van een vijver Grond bouwrijp maken Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Bastiaansen J.
Galgeweg 4
Zandhoven
Meer informatie
BD-Bouw Bvba
Achterlee 4
Lichtaart
Meer informatie
Benelux Auto's
Bredabaan 596
Brasschaat
Meer informatie
Bouw en Renovatiewerken De Chou Bjarne
Ganzestraat 70
Schendelbeke (Geraardsbergen)
Meer informatie
Bouwconstruct G.C.V.
Gullegemsestraat 20
Ledegem
Meer informatie
Bouwonderneming Reynaert
Aalbeeksestraat 81
Rollegem (Kortrijk)
Meer informatie
Bouwonderneming Sila
Oostmoerstraat 3
Houtem
Meer informatie
Bouwwerken Borry
Hagewindestraat 44
Menen
Meer informatie
Bouwwerken EBOK b.v.b.a
Grote Markt 61/bus 35
Sint Niklaas
Meer informatie
Bouwwerken Patrick Peeters
Hoekstraat 25 C
Booischot (Heist-op-den-Berg)
Meer informatie
Bouwwerken van Bockstael
Kolpaartstraat 7
Schorisse
Meer informatie
Coral Construct
Spiegellaan 60/12
Merchtem
Meer informatie
D-Bouwbedrijf
Turnhoutsebaan 49
Deurne
Meer informatie
Dakwerken DW
Heidestraat Zuid 189
Kapellen
Meer informatie
Degero - Woonprojects Bvba
Lippelostraat 55
Malderen
Meer informatie
Dennis Maes
Krekelstraat 11 Bus 3
Lokeren
Meer informatie
Doni-Project
Stationsberm 8 C
Tielt
Meer informatie
DRC
Vennestraat 79
Langdorp
Meer informatie
F & S Renovatie
Emile Verhaerenstraat 47
Puurs-Sint-Amands
Meer informatie
Fikst
Langestraat 64
Ternat
Meer informatie
Fm Bouw
Elektriciteitstraat 29 /1401
Mechelen
Meer informatie
Gebr K&S Van den Buys BVBA
Henxbroek 5
Sint-Lenaarts
Meer informatie
Georgiev Group
Mimosastraat 82
Gent
Meer informatie
Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen), voor al uw gyprocwerken en verbouwingswerken  Bij Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen) kunt u terecht voor verschillende gyprocwerken en verbouwingswerken. Zij kunnen u van dienst bij zowel nieuwbouwprojecten als totaal renovaties aan gebouwen. U kunt hier ook terecht voor de interieurinrichting voor een woning of winkel om dit compleet naar uw eigen wensen in te richten. Voor verdere inrichting voorzien zij in het plaatsen van raamdecoraties, plaatsen van klik laminaat vloeren en het plaatsen van binnen deuren. Als u gordijnen wilt vinden die perfect bij uw interieur passen kunt op gordijnen op maat laten maken. Het verzorgen van goede isolatie is van belang voor een comfortabele temperatuur in uw huis, zij kunnen dakisolatie en zolderisolatie verzorgen. Ook kunnen zij wanden en plafonds in gipsplaat plaatsen.  Specialisaties Bij Gyprocwerken Snyers kunt u terecht voor een ruim aanbod aan gyprocwerken, verbouwingswerken en interieurinrichting. Dit bedrijf heeft jaren van kennis en ervaring en u bent daarom gegarandeerd van werken die met een uiterste precisie worden uitgevoerd. U kunt hier onder andere terecht voor: Verlaagde plafonds Plaatsen van raamdecoraties Uitwerken van diverse isolatiewerken Scheidingswanden Gyprocwerken en isolatiewerken Gyprocwerken worden gebruikt om gebouwen af te werken, bij dit bedrijf kunt u terecht voor verschillende typen gyprocwerken en voor verschillende doeleinden. U kunt bijvoorbeeld met behulp van gyproc wanden een ruimte in uw woning compleet herindelen door het plaatsen van scheidingswanden. Ook kunnen gyproc plafonds worden naar uw wensen worden geplaatst. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld een verlaagd plafond plaatsen als u een ruimte in uw woning beter wilt isoleren. Verder is dit bedrijf in staat om meer algemene isolatiewerken te leveren. Zij kunnen voorzien in dakisolatie en zolderisolatie zodat minder warmte verloren gaat en u een aangenaam klimaat in uw woning kunt behouden. Ook helpen goede isolatiewerken met het besparen van energie. Passie voor interieur Dit bedrijf heeft een ware passie voor interieur en wilt met u er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw huis ook echt als thuis voelt. De eigen hand leggen aan uw woning kan hier zeker bij helpen. Zij helpen graag met de interieurinrichting voor een woning, maar ook een winkel. Hierin worden verschillende overwegingen gemaakt waarin u de keuze heeft uit bijvoorbeeld raamdecoraties, binnen deuren en gordijnen die op maat worden gemaakt. Bij Gyprocwerken Snyers in Beverlo (Beringen) kunt u terecht voor de interieurinrichting, verbouwingswerken en gyprocwerken voor zowel nieuwbouwprojecten als totaal renovaties aan gebouwen. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.   
Gyprocwerken Snyers
Kroonstraat 113
Beverlo (Beringen)
Meer informatie
Hk2000
Nieuwedreef 42
Merksem
Meer informatie
Home Touch
Gaston Devoswijk 3
Grimbergen
Meer informatie
Hyong BV Bouwafwerking
De Villegasstraat 42
Berchem
Meer informatie
KC Bouw
Torenhofstraat 2 D010
De Haan
Meer informatie
Kenneth Vanwijnsberghe in Kruisem, voor totaalrenovaties op maat; van keukens tot dakwerken Is uw woning toe aan een verbouwing? Maak dan snel een afspraak met Kenneth Vanwijnsberghe uit Kruisem; uw specialist in totaalrenovaties. U kunt bij ons terecht voor elke verbouwing naar wens. Zo kunt u ons inschakelen voor een keukenrenovatie, een modernisering van uw badkamer, maar ook binnenvloeren leggen en buitenvloeren leggen behoort tot de mogelijkheden. Van nieuwbouwprojecten tot stenen vloeren laten plaatsen; wij zijn van alle markten thuis. Bovendien, kunt u door ons ook uw nieuwe dakconstructies laten plaatsen. Het team van Kenneth Vanwijnsberghe staat klaar om u van dienst te zijn. Totaalrenovaties op maat vanuit Kruisem Een verbouwing in huis kan u flink wat kopzorgen opleveren. Het uitkiezen van geschikte partijen, prijsonderhandelingen en de communicatie met verschillende aannemers kosten u veel tijd. Bij Kenneth Vanwijnsberghe, zorgen we voor een zorgvuldig geplande renovatie, waarbij we onze gemaakte afspraken stipt op tijd nakomen. Omdat wij een breed dienstenpakket aanbieden, heeft u slechts met één aanspreekpunt te maken. Bovendien garanderen wij kwaliteit tegen een eerlijke prijs.  Uw ervaren bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen Wilt u een professional die gedetailleerd werk levert? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij voeren al onze projecten uit met materialen van de beste kwaliteit en werken met hart en ziel aan een excellente afwerking van uw opdracht. Of het nu om het plaatsen van nieuw badkamermeubilair gaat, of een compleet nieuw dak; elke opdracht is bespreekbaar. Hierbij voorzien we u altijd van een deskundig advies en denken met u mee in oplossingen, passend bij uw wensen en ideeën. Wij gaan graag met u om de tafel om uw project verder te bespreken. Informeer naar een vrijblijvende offerte Is de ruwbouw gerealiseerd van uw nieuwbouwwoning of is uw keuken van uw bestaande woning aan vernieuwing toe? Voor elke opdracht staat onze ervaren vakmannen klaar om uw wensen te verwezenlijken. Vraagt u gerust vast een vrijblijvende offerte bij ons aan, zo krijgt u een goed idee van onze prijzen. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Totaalrenovaties Keukenrenovatie Nieuwbouwprojecten Binnenvloeren leggen Buitenvloeren leggen Stenen vloeren laten plaatsen Dakconstructies laten plaatsen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u extra informatie? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Kenneth Vanwijnsberghe
Duifhuisstraat 16
Kruisem
Meer informatie
Lecluse Eddy BVBA
Tuimelarestraat 16
Moorslede
Meer informatie
Ga naar Marcinmat in Deurne als u op zoek bent naar een professionele onderaannemer in Antwerpen Al jarenlang is Marcinmat uit Deurne een begrip in de aannemerswereld. Onze waarden als klanttevredenheid en punctualiteit maken ons een geliefde samenwerkingspartner. Wij kunnen ingeschakeld worden voor de ruwbouw en renovatie van woningen. Onze professionele onderaannemer heeft zich gespecialiseerd in onder andere de ruwbouw van huizen, de ruwbouw van appartementen en de ruwbouw voor nieuwbouw. Daarnaast is ons team ervaren met isolatiewerken als de isolatie voor nieuwbouw. Ten slotte bent u bij ons aan het juiste adres voor het uitvoeren van metselwerken en de renovatie gevelsteen. Diensten van onze professionele onderaannemer in Deurne Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij de vakmensen van Marcinmat uit Deurne. Met veel plezier nemen wij allerhande aannemersklussen voor u uit handen. Een greep uit ons aanbod Professionele onderaannemer Ruwbouw van huizen Ruwbouw van appartementen Ruwbouw voor nieuwbouw Isolatie voor nieuwbouw Renovatie van woningen Metselwerken Ruwbouw Renovatie gevelsteen Isolatiewerken Een aangenaam binnenklimaat in Antwerpen is nu mogelijk Dankzij de professionals van Marcinmat uit Deurne is een constant klimaat in uw woning dichter bij dan gedacht. Wij kunnen namelijk uw woning van top tot teen voor u isoleren . Zo blijft uw woning in de winter lekker warm, en in de zomer lekker koel. Dit heeft niet alleen effect op uw gemoed, ook uw portemonnee wordt er blij van. Het isoleren van uw woning zorgt namelijk voor lagere stookkosten in de winter, en in de zomer hoeft de airconditioning minder snel aan. Genoeg voordelen dus om gelijk contact met ons op te nemen en een afspraak in te plannen. Een stevige basis van uw woning begint bij de ruwbouw Als mensen houden we graag het einddoel voor ogen, waarbij we soms vergeten dat we voor een goed resultaat ook onze aandacht bij het begin moeten houden. Wanneer u al helemaal voor u ziet dat u in het huis of appartement van uw dromen woont, vergeet dan niet dat dit staat of valt met de kwaliteit van de ruwbouw van uw woning. Om tot een goed resultaat te komen, neemt het team van Marcinmat uit Deurne graag de ruwbouw van uw huizen, appartementen en nieuwbouw van u over. Wij zorgen voor een stevige basis, en u mag daarna gaan genieten van het eindresultaat. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met Marcinmat uit Deurne. U kunt ook het contactformulier invullen.
Marcinmat
Kerkeveldlaan 41 bus 23
Deurne
Meer informatie
Marnick Beernaert in Lichtervelde, expert in totaalrenovaties aan woningen en nieuwbouwprojecten Heeft u renovatieplannen of de bouw van uw nieuwbouwwoning in de planning? Neem dan snel contact op met Marnick Beernaert uit Lichtervelde. Wij zijn uw deskundige partner in totaalrenovaties aan woningen op maat. Van een eenmalige opdracht tot complete nieuwbouwprojecten, ons ervaren team realiseert uw gehele project van a tot z. Naast ruwbouw, kunt u ons ook inschakelen voor uw betonafsluitingen en beton herstellingen, het plaatsen van gevelbekleding, de isolatie van gevels of bijvoorbeeld het vernieuwen van gevels. Ook uw tuin pakken we gelijk mee; zo komen wij opritten aanleggen en terrassen aanleggen naar wens. Van stenen vloeren leggen, badkamers en keukens tot uw complete nieuwbouw; het team van Marnick Beernaert staat klaar om u van dienst te zijn. Totaalrenovaties aan woningen vanuit Lichtervelde Wanneer u gaat renoveren, kan dit best de nodige spanning met zich meebrengen. Bij Marnick Beernaert, doen we er alles aan om voor u een zorgeloze renovatie te realiseren. Van tevoren maken we heldere afspraken over uw wensen en het beschikbare budget. Tijdens de uitvoering, houden we ons stipt aan onze afspraken en zorgen we voor een tijdige oplevering. Onze ervaren vakmensen werken met passie aan uw project en zorgen voor een excellente afwerking. Door gebruikmaking van kwalitatieve materialen, zorgen wij voor een duurzaam resultaat, waar u weer jarenlang van geniet. Informeert u gerust vast naar onze marktconforme prijzen. Nieuwbouw specialist in West-Vlaanderen Beschikt u over een kavel en zijn de bouwtekeningen van de architect gereed? Dan gaan we graag voor u van start met de bouw van uw droomhuis. Als specialist in nieuwbouwprojecten , zorgen we voor een perfecte afronding van het totale traject. Vanaf de grondwerken, de aanleg van de riolering en fundering, tot en met de plaatsing van het dak; uw nieuwe woning wordt wind- en waterdicht opgeleverd. Is de ruwbouw eenmaal gerealiseerd? dan kunt u ons vervolgens inschakelen voor de afbouwfase binnenshuis. Wij vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Ook inzetbaar voor al uw losse karweien Heeft u een nieuw terras, oprit of bijvoorbeeld een betonafsluiting nodig?  Ook dan staat ons team klaar om voor u aan de slag te gaan. Voor grote en kleine projecten, particulieren en bedrijven, elke opdracht is bespreekbaar . Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Nieuwbouwprojecten Totaalrenovaties aan woningen Stenen vloeren leggen Opritten aanleggen Terrassen aanleggen Betonafsluitingen Gevelbekleding Isolatie van gevels Vernieuwen van gevels Beton herstellingen Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Marnick Beernaert
Weststraat 54a
Lichtervelde
Meer informatie
Peeters en Zoon
Het Smolder 49
Houthalen-Helchteren
Meer informatie
Plets Renovatieteam in Koekelare, professioneel renovatiebedrijf voor al uw verbouwingen naar wens Bent u op zoek naar een deskundig bouwbedrijf met een breed pakket aan renovatie diensten? Maak dan meteen een afspraak met Plets Renovatieteam uit Koekelare. Als professioneel renovatiebedrijf verzorgen wij al uw algemene bouwwerken op maat. Zo kunt u door ons de volledige ruwbouw van woningen laten uitvoeren, maar ook kleine verbouwingswerken zoals bijvoorbeeld uw bestrating laten leggen. Onze metselaar in de buurt, gevelbekleding specialist en professionele voeger, staan klaar om u van dienst te zijn met al uw renovatieprojecten. Professioneel renovatiebedrijf uit Koekelare Of u nu werkzaam bent als projectontwikkelaar of zelfstandig een woning bezit; zowel particulieren als bedrijven zijn welkom gebruik te maken van onze expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring, weten wij uw ruwbouw, bestrating en gevelbekleding tot in details voor u af te werken. Wij voeren elke opdracht uit met de uiterste nauwkeurigheid en maken gebruik van kwalitatieve materialen voor een duurzaam resultaat. Van tevoren bespreken we uw wensen uitvoerig met u door en voorzien u van een deskundig advies. Belt u ons gerust voor een vrijblijvende prijsopgave. Ruwbouw expert in de regio West-Vlaanderen Heeft u net een kavel gekocht voor het bouwen van uw woning? Dan kunt u van start met de bouwtekeningen voor uw huis. De ruwbouw vormt vervolgens het fundament van uw prachtige pand. De fundering, muren, vloeren en het dak worden door ons wind- en waterdicht opgeleverd, geheel volgens de tekeningen van de architect. Wij werken efficiënt en maken een heldere planning, waarbij we ons stipt aan onze afspraken houden. Zo weet u van tevoren goed waar u aan toe bent. Ook voor het vakkundig bekleden van gevels Met gevelbekleding kunt u een pak energie besparen. Bovendien ziet uw woning er direct mooi afgewerkt uit. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Professioneel renovatiebedrijf Renovatie diensten Algemene bouwwerken Metselaar in de buurt Gevelbekleding specialist Bestrating laten leggen Ruwbouw van woningen Kleine verbouwingswerken Professionele voeger Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Plets Renovatieteam
Zuidstraat 3
Koekelare
Meer informatie
Privabo NV
Alois Blommaertstraat 27
Wuustwezel
Meer informatie
Installatie van ramen en deuren door de specialisten van Prohouse BV in Deurne Antwerpen Bent u op zoek naar een installatie specialist voor uw ramen en deuren? Dan bent u bij Prohouse BV in Deurne aan het juiste adres. Ons team is gespecialiseerd in alle vormen en maten ramen, deuren en toebehoren! Reken op ons voor de perfecte installatie van Pvc ramen, Pvc deuren, aluminium ramen, aluminium deuren, houten deuren, houten ramen, rolluiken, schuifdeuren tot vliegenramen aan toe. Kortom, zoekt u een ervaren en gepassioneerde vakman voor de installatie van ramen in de groot regio Antwerpen? Neem dan snel eens contact met ons op. Bij Prohouse BV helpen we u graag verder en staan we garant voor een droomresultaat. Installatie van ramen door de specialist in Deurne Prohouse staat voor kwaliteit in de bouwsector. Wij hebben een groot aanbod in deuren, ramen, rolluiken en poorten voor woningen en bedrijven. U kunt voor professionele installatie altijd een beroep op ons doen. Het installeren van de juiste ramen in uw woning of pand is een belangrijk onderdeel om uw wooncomfort te verhogen en uw woning of pand de juiste uitstraling te geven die u graag wenst. Al onze diensten zijn maatwerk en detailwerk. Of het gaat om een gebouw met vele appartementen of een klassieke boerderijwoning , u heeft ramen nodig die perfect passen. Onze specialisten komen graag bij u langs om uw wensen samen met u door te nemen en de nodige opmetingen te doen. Vervolgens brengen we u een offerte op maat uit en staat ons team klaar voor de perfecte installatie van de perfect passende ramen .  Onze diensten en services vanuit Antwerpen We nodigen u van harte uit een kijkje te nemen naar ons fotoalbum met realisaties. Geniet bij het zien van onze geleverde werken, doe inspiratie op en neem contact met ons op als we ook u verder mogen helpen met de installatie van:  Pvc ramen Pvc deuren Aluminium ramen Aluminium deuren Houten deuren Houten ramen Rolluiken Schuifdeuren Vliegenramen Installatie van ramen Met Prohouse kiest u voor kwaliteit en maatwerk Kiest u voor Prohouse BV dan kiest u voor kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid. Ons streven is uw volledige tevredenheid en onze garantie is onze ervaring en vakkennis. Neem bijvoorbeeld vliegenramen, muggenhorren en muggenramen, deze houden die vervelende beestjes buiten wanneer uw ramen en deuren open staan. Het plaatsen van deze ramen en horren is puur maatwerk! We zorgen ervoor dat onze vliegenramen en muggenhorren perfect passen op al uw reeds bestaande of nieuw te installeren ramen, deuren en schuifdeuren . Een specialistisch detailwerk, maar er is geen raam of deur die we niet van een perfect passend vliegenraam kunnen voorzien. Vraag eens naar onze ramen en horren, onze specialisten leggen u graag de verschillende types en mogelijkheden uit. Neem gerust contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of een vrijblijvende prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Prohouse BV
Jan Welterslaan 47a
Deurne
Meer informatie
Projecten Rob Wens
Wijngaardstraat 31
Westmalle (Malle)
Meer informatie
R&G Solutions
Franklin Rooseveltlaan 151
Vilvoorde
Meer informatie
Reno Lauwers
Larendries 48
Sint-Amands
Meer informatie
Renova Bouw
Wingerstraat 6
Sint-Joris-Winge
Meer informatie
RSK Technics
Vilain X-IIII Straat 5/13
Wetteren
Meer informatie
Savi Construct
Boekstraat 71
Wilrijk
Meer informatie
Siduruc Mihail
August Beernaertstraat 9
De Haan
Meer informatie
Simone Bouwbedrijf
Engelstraat 36
Sint-Amands-Berg
Meer informatie
SNC Koerier
Eikenlaan 7/5
Bilzen
Meer informatie
Snijers Bouwkranen bv
Kanaalweg 65
Tessenderlo
Meer informatie
Studio Boj
Kwadensteenweg 29
Sint-Truiden
Meer informatie
Team Taelman
Briel 104
Smeetlede
Meer informatie
Tempoo bv
Gravin Johannastraat 18
Gent
Meer informatie
Top Quality Renovations
Engelse Wandeling(Kor) 44
Kortrijk
Meer informatie
Van Houttave Constructions
Belzeelse Kerkweg 57
Evergem
Meer informatie
Westkust schilderwerken
Hoge Duinenlaan 9/1
De Panne
Meer informatie
YK Construct BV
Warmoesstraat 11
Mechelen
Meer informatie