Dakwerken D'hoop B.V.
Zuidstraat 14
Ingelmunster


Trefwoorden: Renovaties van daken, Nieuwe daken aanleggen, Koper en zinkwerken, Dakramen plaatsen, Isolatie van daken, Bekleden van gevels, EPDM daken, Roofing daken

Rubrieken: Dakbedekkingen, Dakenreparaties, Dak Isolatie, Dakbedekkingswerken, Dakdekker


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Dakwerken D'hoop B.V. in Ingelmunster plaatst de isolatie van daken of legt roofing daken aan

Moeten uw bakgoten opnieuw bekleed worden? Wilt u graag dat uw woning er weer piek fijn bij staat? Contacteer dan Dakwerker D’hoop B.V. uit Ingelmunster voor prachtige renovaties van daken. Ook voor allerlei klussen aan platte en EPDM daken kunt u terecht bij de vakkundige dakdekker. Ook het bekleden van gevels is een klus die u laat uitbesteden aan Dakwerken D’hoop. Nieuwe daken aanleggen, als het vernieuwen van koper en zinkwerken, laat u met een gerust hart over aan de firma D’hoop. Is het de hoogste tijd dat u uw woning goed isoleert? Een goede isolatie van daken is beter voor uw portemonnee én uw gezondheid. Kom gerust in contact voor alle soorten dakwerken in en rondom de omgeving van Ingelmunster. 

Dakwerken D'hoop B.V., Ingelmunster

EPDM daken

Platte daken worden afgewerkt en gedicht met EPDM. Dit is een kwalitatief middel dat tegen een stootje kan. Het gaat jarenlang mee en beschermt uw dak tegen allerlei agressieve weersomstandigheden. Contacteer Dakwerken D’hoop direct voor het plaatsen van roofing daken. Wilt u uw koper en zinkwerken ook laten bijwerken? Geen probleem! Als we toch bezig zijn, beter alles in één keer mooi mee te pakken. Zo geniet u binnen de kortste keren van een fraai dak.

Perfecte afwerking

Naast een klantvriendelijke houding waarin alle plannen helder worden gecommuniceerd, staat Dakwerken D’hoop ook voor kwalitatieve werken. Dit betekent dat het project van A tot Z in de puntjes afgewerkt wordt. En dat aan het einde van de dag de werf weer netjes achtergelaten wordt. Dakwerken D’hoop is tevens uw zakenpartner voor een keurige gevelbekleding.

Dakramen

Geef uw dak zowel van buiten als van binnen een face-lift; laat D'hoop uw dakramen plaatsen. Met moderne dakramen krijgt uw zolder een fijne hoeveelheid licht binnen, tegelijkertijd ziet het strakke model van de hedendaagse dakramen er prima uit vanaf de buitenkant. Wilt u uw zolder renoveren en de ruimte optimaal benutten, dan is een dakraam ook zeker aan te raden. Maar ook als u toeging wilt krijgen tot uw dak, kan een groot dakraam een oplossing bieden. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan voor uw dakwerken.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op!

168815159_270694177994941_3479361453561482066_n.jpg - Dakwerken D'hoop B.V., Ingelmunster