Rioleringswerken Ceulemans
Sterrenstraat 68
Lier


Trefwoorden: Riool ontstoppen met soda en heet water, Ontstoppingsdienst, Rioleringswerken, Vervangen van leidingen, Keuken verstoppingen verhelpen, Verstopping goten, Ruimen van septische putten, Herstellingen septische putten

Rubrieken: Rioleringswerken en rioolreiniging, Ontstoppen van afvoerleidingen, Rioleringswerken, Ontstoppingen


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Rioleringswerken Ceulemans in Lier, voor al uw rioolproblemen, 24-uurs ontstoppingsdienst en septische putten

Bij Rioleringswerken Ceulemans staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar met onze ontstoppingsdienst. Heeft u een verstopping in huis? U kunt dan natuurlijk altijd eerst zelf het riool ontstoppen met soda en heet water. Is dit niet afdoende? Dan helpen wij u graag. Indien gewenst, komt ons professionele team langs bij verstopping goten, keuken verstoppingen verhelpen, het vervangen van leidingen, en rioleringswerken. Ook voor het ruimen van septische putten en herstellingen septische putten, kunt u bij ons terecht. 

Waar kunnen wij u bij helpen?

Ons team rioolspecialisten, komt bij u thuis voor elk type rioolprobleem. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor bedrijven die gebruik maken van olieafscheiders en vetafscheiders. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld horecabedrijven en bedrijven in de vis- en vleesverwerkende industrie. Wij zetten een aantal van onze diensten voor u op een rij:

  • Rioolvliegjes: Rioolvliegjes zijn dol op een verstopt riool of ondergelopen kruipruimte. Deze onfrisse diertjes kunnen verholpen worden door het inschakelen van onze rioolexpert.
  • Rioollucht: Ruikt uw woning naar riool? Dan is een inspectie noodzakelijk om de oorzaak op te sporen. Na de inspectie, lossen wij dit probleem voor u op.
  • Rioolreparatie: Heeft u een breuk in uw rioolleiding, een lekkage of schade door ouderdom? Wij zijn er voor al uw reparaties.
  • Rioolaanleg: Gaat u verbouwen, bouwt u zelf een huis of bent u aan het renoveren? Huur onze specialisten in voor het aanleggen van een nieuw riool.

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een greep uit ons totale aanbod van diensten. Elk mankement in een riool kunnen wij voor u verhelpen. Twijfelt u, of uw specifieke probleem geschikt is voor ons team? Vraag dan gewoon eventjes naar de mogelijkheden. Wij komen langs voor elke klus, groot of klein.

Waarom Rioleringswerken Ceulemans?

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, paraat om uw rioolproblemen direct op te lossen. Geen lange wachttijden, maar snelle service door vakmensen. Naast een éénmalig bezoek, bieden wij ook een serviceovereenkomst. Met een serviceovereenkomst, zorgen we voor een regelmatige inspectie en reiniging van uw riool. Door frequent onderhoud voorkomt u verstoppingen in de toekomst en komt u niet meer voor onaangename verrassingen te staan.

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Bel ons gerust, of stuur een e-mailbericht. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

118119151_s.jpg - Rioleringswerken Ceulemans, Lier