ADK voor allerlei karweiwerken in Sint-Amands Heeft u thuis of in uw kantoor nog verschillende karweiwerken die gedaan moeten worden? Wacht dan niet langer en vraag ADK voor allerlei karwei werken. Denk aan een badkamerrenovatie, rioleringswerken, sanitaire installaties, klinkerwerken, diverse elektriciteitswerken, werken voor platte daken, hellende daken en alles te doen met Velux dakramen. Stel deze en andere karwei werken niet langer uit en neem contact op met ADK in Sint-Amands. Het bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken en sanitaire installaties bevindt zich op het Larendries 46.  Dakwerken, klinkerwerken en rioleringswerken Diverse dakwerken, klinker werken en riolering werken zijn in goede handen bij ADK. Bij diverse dakwerken kunt u denken aan werken voor platte daken, werken op hellende daken en alles te maken met Velux dakramen. ADK in Sint-Amands biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een totaalservice wat betreft uiteenlopende karwei werken in huis.  De verschillende specialiteiten van het bedrijf Bij ADK in Sint-Amands kunt u terecht voor verschillende karwei werken. Van klinker werken tot riolering werken, ADK is uw oplossing. Naast de al genoemde specialiteiten kunt u ook terecht voor de volgende projecten bij ADK:  Badkamerrenovatie Rioleringswerken Sanitaire installaties Klinkerwerken Diverse elektriciteitswerken Plaatsen platte daken Allerlei karweiwerken Plaatsen hellende daken Alles te maken met Velux dakramen Ook voor andere klussen kunt u terecht bij ADK. Neem contact op met de zaakvoerder voor de mogelijkheden.  Van elektriciteitswerken tot sanitaire installaties ADK kunt u voorzien in uw verschillende behoeften. Van elektriciteitswerken tot sanitaire installaties, ADK is de oplossing. ADK is de expert in diverse karweiwerken van Sint-Amands. Als u meerdere karwei gedaan wilt hebben, kunt ADK u uitstekend van dienst zijn. Met het in dienst nemen van ADK voor bijvoorbeeld uw badkamer renovatie en verschillende elektriciteitswerken, hoeft u niet verschillende bedrijven in dienst te nemen, maar kunt u de karwei werken in een keer geklaard hebben met ADK. ADK is dan ook zeer efficiënt in al haar karweiwerken. Voor een vrijblijvende offerte, meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de zaakvoerder gespecialiseerd in diverse karweiwerken van ADK.
ADK
Larendries 46/A000
Sint-Amands
Meer informatie
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken, voor al uw verbouwingswerken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is de juiste partner om in te schakelen voor totaal renovaties aan woningen en totale nieuwbouw projecten. De professionals helpen u in de beginfase van uw woning bij de ruwbouw laten zetten. Ze staan bij bouwprojecten in voor het uitvoeren van kleine en grote afbraakwerken. De aanleg van een riool is natuurlijk ook van belang; bij de vakmannen bent u ervan verzekerd dat het aanleggen van riolering correct wordt gedaan. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA helpt u graag met de herstellingen aan gevels om uw woning er prachtig uit te laten zien. Ook is metselwerk laten uitvoeren hier een mogelijkheid en kan in verschillende vormen worden gerealiseerd.  Diensten Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een professioneel bouwbedrijf die werkzaam is in de regio van Lanaken. U kunt hier altijd rekenen op de kennis en ervaring van het enthousiaste team. Hun jaren van ervaring zorgen ervoor dat de werkzaamheden altijd snel en efficiënt worden uitgevoerd. Ze blijven constant met u communiceren om er zeker van te zijn dat de projecten geheel naar uw wensen en verwachtingen worden uitgevoerd. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is u onder andere van dienst met het volgende: Metselwerken Ruwbouw Afbraakwerken Gevelrenovatie Totale nieuwbouw woning in Lanaken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een ervaren bouwbedrijf die u graag helpt bij totale nieuwbouw projecten. Om ervoor te zorgen dat uw woning vanaf het begin helemaal uniek is schakelt u het professioneel bedrijf in. Nadat u aangeeft hoe u wilt dat uw droomwoning eruit komt te zien gaat het enthousiaste team aan de slag! Zo zijn ze u van dienst met het laten zetten van de ruwbouw van uw woning. Met de ruwbouw van de woning wordt onder andere de riolering, fundering en metselwerken bedoeld. Bij een nieuwbouw woning is het belangrijk dat vanaf het begin de riolering correct wordt aangelegd; hiermee worden lekkages, verstoppingen en andere problemen voorkomen.  Totaal renovaties bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Niet alleen voor nieuwbouw woningen, maar ook voor totaal renovaties bent u bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA aan het juiste adres! Bij renovatieprojecten is het soms noodzakelijk om kleine en grote afbraakwerken te laten uitvoeren bijvoorbeeld een bijgebouw van uw woning. De professionals zorgen ervoor dat dit altijd netjes gebeurt. Daarnaast schakelt u dit ervaren team ook in voor herstellingen aan gevels. Uw gevels zijn belangrijk voor hoe uw woning eruit ziet en om te beschermen tegen wisselende weersomstandigheden. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is een professioneel bedrijf die u inschakelt voor nieuwbouw en verbouwingswerken. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA
Ambachtsweg 3
Lanaken
Meer informatie
Decloedt Eddy
Padderijstraat 5
Koolskamp
Meer informatie
Depa-Appelmans Construct
Frankrijkstraat 47
Oetingen
Meer informatie
J.V.B. Construct
Eeuwfeestlaan 201/2
Lier
Meer informatie
KLS-Projects
Boterhoek 3
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Meer informatie
Rioleringswerken Ceulemans in Lier, voor al uw rioolproblemen, 24-uurs ontstoppingsdienst en septische putten Bij Rioleringswerken Ceulemans staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar met onze ontstoppingsdienst. Heeft u een verstopping in huis? U kunt dan natuurlijk altijd eerst zelf het riool ontstoppen met soda en heet water. Is dit niet afdoende? Dan helpen wij u graag. Indien gewenst, komt ons professionele team langs bij verstopping goten, keuken verstoppingen verhelpen, het vervangen van leidingen, en rioleringswerken. Ook voor het ruimen van septische putten en herstellingen septische putten, kunt u bij ons terecht.  Waar kunnen wij u bij helpen? Ons team rioolspecialisten, komt bij u thuis voor elk type rioolprobleem. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor bedrijven die gebruik maken van olieafscheiders en vetafscheiders. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld horecabedrijven en bedrijven in de vis- en vleesverwerkende industrie. Wij zetten een aantal van onze diensten voor u op een rij: Rioolvliegjes : Rioolvliegjes zijn dol op een verstopt riool of ondergelopen kruipruimte. Deze onfrisse diertjes kunnen verholpen worden door het inschakelen van onze rioolexpert. Rioollucht : Ruikt uw woning naar riool? Dan is een inspectie noodzakelijk om de oorzaak op te sporen. Na de inspectie, lossen wij dit probleem voor u op. Rioolreparatie : Heeft u een breuk in uw rioolleiding, een lekkage of schade door ouderdom? Wij zijn er voor al uw reparaties. Rioolaanleg : Gaat u verbouwen, bouwt u zelf een huis of bent u aan het renoveren? Huur onze specialisten in voor het aanleggen van een nieuw riool. Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een greep uit ons totale aanbod van diensten. Elk mankement in een riool kunnen wij voor u verhelpen. Twijfelt u, of uw specifieke probleem geschikt is voor ons team? Vraag dan gewoon eventjes naar de mogelijkheden. Wij komen langs voor elke klus, groot of klein. Waarom Rioleringswerken Ceulemans? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, paraat om uw rioolproblemen direct op te lossen. Geen lange wachttijden, maar snelle service door vakmensen. Naast een éénmalig bezoek, bieden wij ook een serviceovereenkomst. Met een serviceovereenkomst , zorgen we voor een regelmatige inspectie en reiniging van uw riool. Door frequent onderhoud voorkomt u verstoppingen in de toekomst en komt u niet meer voor onaangename verrassingen te staan. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Bel ons gerust, of stuur een e-mailbericht. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
Rioleringswerken Ceulemans
Sterrenstraat 68
Lier
Meer informatie