ADK voor allerlei karweiwerken in Sint-Amands Heeft u thuis of in uw kantoor nog verschillende karweiwerken die gedaan moeten worden? Wacht dan niet langer en vraag ADK voor allerlei karwei werken. Denk aan een badkamerrenovatie, rioleringswerken, sanitaire installaties, klinkerwerken, diverse elektriciteitswerken, werken voor platte daken, hellende daken en alles te doen met Velux dakramen. Stel deze en andere karwei werken niet langer uit en neem contact op met ADK in Sint-Amands. Het bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken en sanitaire installaties bevindt zich op het Larendries 46.  Dakwerken, klinkerwerken en rioleringswerken Diverse dakwerken, klinker werken en riolering werken zijn in goede handen bij ADK. Bij diverse dakwerken kunt u denken aan werken voor platte daken, werken op hellende daken en alles te maken met Velux dakramen. ADK in Sint-Amands biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een totaalservice wat betreft uiteenlopende karwei werken in huis.  De verschillende specialiteiten van het bedrijf Bij ADK in Sint-Amands kunt u terecht voor verschillende karwei werken. Van klinker werken tot riolering werken, ADK is uw oplossing. Naast de al genoemde specialiteiten kunt u ook terecht voor de volgende projecten bij ADK:  Badkamerrenovatie Rioleringswerken Sanitaire installaties Klinkerwerken Diverse elektriciteitswerken Plaatsen platte daken Allerlei karweiwerken Plaatsen hellende daken Alles te maken met Velux dakramen Ook voor andere klussen kunt u terecht bij ADK. Neem contact op met de zaakvoerder voor de mogelijkheden.  Van elektriciteitswerken tot sanitaire installaties ADK kunt u voorzien in uw verschillende behoeften. Van elektriciteitswerken tot sanitaire installaties, ADK is de oplossing. ADK is de expert in diverse karweiwerken van Sint-Amands. Als u meerdere karwei gedaan wilt hebben, kunt ADK u uitstekend van dienst zijn. Met het in dienst nemen van ADK voor bijvoorbeeld uw badkamer renovatie en verschillende elektriciteitswerken, hoeft u niet verschillende bedrijven in dienst te nemen, maar kunt u de karwei werken in een keer geklaard hebben met ADK. ADK is dan ook zeer efficiënt in al haar karweiwerken. Voor een vrijblijvende offerte, meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met de zaakvoerder gespecialiseerd in diverse karweiwerken van ADK.
ADK
Larendries 46/A000
Sint-Amands
Meer informatie
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken, voor al uw verbouwingswerken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is de juiste partner om in te schakelen voor totaal renovaties aan woningen en totale nieuwbouw projecten. De professionals helpen u in de beginfase van uw woning bij de ruwbouw laten zetten. Ze staan bij bouwprojecten in voor het uitvoeren van kleine en grote afbraakwerken. De aanleg van een riool is natuurlijk ook van belang; bij de vakmannen bent u ervan verzekerd dat het aanleggen van riolering correct wordt gedaan. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA helpt u graag met de herstellingen aan gevels om uw woning er prachtig uit te laten zien. Ook is metselwerk laten uitvoeren hier een mogelijkheid en kan in verschillende vormen worden gerealiseerd.  Diensten Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een professioneel bouwbedrijf die werkzaam is in de regio van Lanaken. U kunt hier altijd rekenen op de kennis en ervaring van het enthousiaste team. Hun jaren van ervaring zorgen ervoor dat de werkzaamheden altijd snel en efficiënt worden uitgevoerd. Ze blijven constant met u communiceren om er zeker van te zijn dat de projecten geheel naar uw wensen en verwachtingen worden uitgevoerd. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is u onder andere van dienst met het volgende: Metselwerken Ruwbouw Afbraakwerken Gevelrenovatie Totale nieuwbouw woning in Lanaken Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA is een ervaren bouwbedrijf die u graag helpt bij totale nieuwbouw projecten. Om ervoor te zorgen dat uw woning vanaf het begin helemaal uniek is schakelt u het professioneel bedrijf in. Nadat u aangeeft hoe u wilt dat uw droomwoning eruit komt te zien gaat het enthousiaste team aan de slag! Zo zijn ze u van dienst met het laten zetten van de ruwbouw van uw woning. Met de ruwbouw van de woning wordt onder andere de riolering, fundering en metselwerken bedoeld. Bij een nieuwbouw woning is het belangrijk dat vanaf het begin de riolering correct wordt aangelegd; hiermee worden lekkages, verstoppingen en andere problemen voorkomen.  Totaal renovaties bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA Niet alleen voor nieuwbouw woningen, maar ook voor totaal renovaties bent u bij Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA aan het juiste adres! Bij renovatieprojecten is het soms noodzakelijk om kleine en grote afbraakwerken te laten uitvoeren bijvoorbeeld een bijgebouw van uw woning. De professionals zorgen ervoor dat dit altijd netjes gebeurt. Daarnaast schakelt u dit ervaren team ook in voor herstellingen aan gevels. Uw gevels zijn belangrijk voor hoe uw woning eruit ziet en om te beschermen tegen wisselende weersomstandigheden. Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA in Lanaken is een professioneel bedrijf die u inschakelt voor nieuwbouw en verbouwingswerken. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Bouwwerken Lathouwers Rudi BVBA
Ambachtsweg 3
Lanaken
Meer informatie
Constructiebedrijf CAS
Strijlandstraat 61 bus 1
Gooik
Meer informatie
De Backer Bjorn
Ganzestraat 102
Geraardsbergen
Meer informatie
De Corte
Vlierkouter 57
Hamme
Meer informatie
De Maere Antoni
Proosdijstraat 104
Hertsberge
Meer informatie
Decloedt Eddy
Padderijstraat 5
Koolskamp
Meer informatie
Depa-Appelmans Construct
Frankrijkstraat 47
Oetingen
Meer informatie
Grondwerken Misplon
Adamstraat 10
Dentergem
Meer informatie
J.V.B. Construct
Eeuwfeestlaan 201/2
Lier
Meer informatie
Klinkerwerken Leers
Mechelbaan 194
Begijnendijk
Meer informatie
KLS-Projects
Boterhoek 3
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Meer informatie
Algemene grondwerken door Pauwels Grondwerken BV in Wuustwezel Antwerpen Bent u op zoek naar een specialist in grondwerken voor de groot regio Antwerpen? Dan bent u bij Pauwels Grondwerken BV in Wuustwezel aan het juiste adres. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor al uw werken. We staan klaar voor het uitvoeren van algemene grondwerken, nivelleren van terreinen, plaatsen van opritten, plaatsen van terrassen, beplanting, aanleggen van gazon, aanleggen van sportvelden en zijn in bezit van een weegbrug. Zo ziet u, voor al uw wensen en behoeften staat Pauwels Grondwerken BV voor u klaar! Algemene grondwerken in Antwerpen en omstreken Pauwels Grondwerken BV is een klein familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar in het vak staat. Dit maakt dat we beschikken over ervaren mensen die dag in dag uit leven voor hun vak. We zijn met garantie uw expert in algemene grondwerken in de groot regio Antwerpen. Door onze kleinschaligheid kunnen we ons concentreren op wat echt belangrijk is, u als klant! Persoonlijk contact, kwaliteitsvolle service en scherpe prijzen zijn daarbij onze grote troeven. Onze diensten en services vanuit Wuustwezel Wij bieden een totaaloplossing voor alle uit te voeren werken voor zowel professionele bouwfirma's, landbouw- of hoveniersbedrijven en particuliere klanten. Ons werkterrein strekt zich uit over de (Noorder-)Kempen en de regio Antwerpen. Neem gerust een kijkje bij onze activiteiten en ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn met: Algemene grondwerken Nivelleren van terreinen Plaatsen van opritten Plaatsen van terrassen Beplanting Aanleggen van gazon Aanleggen van sportvelden Weegbrug Onze weegbrug is 24/7 beschikbaar voor u! Bij ons pand aan de Nijverheidsstraat 11 in Wuustwezel vindt u onze weegbrug . Deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om u verder te helpen! U ontvangt onmiddellijk weegresultaten. De maximale belasting is 60 ton. Voor particulier gebruik, zoals het wegen van auto's, mobilehomes, aanhangwagens en caravans en voor professioneel gebruik, zoals het wegen van vrachtwagens, opleggers en containers. Mogen we u hier eens meer over vertellen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Pauwels Grondwerken BV
Wouwerstraat 105
Wuustwezel
Meer informatie
Rioleringswerken Ceulemans in Lier, voor al uw rioolproblemen, 24-uurs ontstoppingsdienst en septische putten Bij Rioleringswerken Ceulemans staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar met onze ontstoppingsdienst. Heeft u een verstopping in huis? U kunt dan natuurlijk altijd eerst zelf het riool ontstoppen met soda en heet water. Is dit niet afdoende? Dan helpen wij u graag. Indien gewenst, komt ons professionele team langs bij verstopping goten, keuken verstoppingen verhelpen, het vervangen van leidingen, en rioleringswerken. Ook voor het ruimen van septische putten en herstellingen septische putten, kunt u bij ons terecht.  Waar kunnen wij u bij helpen? Ons team rioolspecialisten, komt bij u thuis voor elk type rioolprobleem. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor bedrijven die gebruik maken van olieafscheiders en vetafscheiders. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld horecabedrijven en bedrijven in de vis- en vleesverwerkende industrie. Wij zetten een aantal van onze diensten voor u op een rij: Rioolvliegjes : Rioolvliegjes zijn dol op een verstopt riool of ondergelopen kruipruimte. Deze onfrisse diertjes kunnen verholpen worden door het inschakelen van onze rioolexpert. Rioollucht : Ruikt uw woning naar riool? Dan is een inspectie noodzakelijk om de oorzaak op te sporen. Na de inspectie, lossen wij dit probleem voor u op. Rioolreparatie : Heeft u een breuk in uw rioolleiding, een lekkage of schade door ouderdom? Wij zijn er voor al uw reparaties. Rioolaanleg : Gaat u verbouwen, bouwt u zelf een huis of bent u aan het renoveren? Huur onze specialisten in voor het aanleggen van een nieuw riool. Bovenstaande voorbeelden zijn slechts een greep uit ons totale aanbod van diensten. Elk mankement in een riool kunnen wij voor u verhelpen. Twijfelt u, of uw specifieke probleem geschikt is voor ons team? Vraag dan gewoon eventjes naar de mogelijkheden. Wij komen langs voor elke klus, groot of klein. Waarom Rioleringswerken Ceulemans? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, paraat om uw rioolproblemen direct op te lossen. Geen lange wachttijden, maar snelle service door vakmensen. Naast een éénmalig bezoek, bieden wij ook een serviceovereenkomst. Met een serviceovereenkomst , zorgen we voor een regelmatige inspectie en reiniging van uw riool. Door frequent onderhoud voorkomt u verstoppingen in de toekomst en komt u niet meer voor onaangename verrassingen te staan. Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft. Bel ons gerust, of stuur een e-mailbericht. Na ontvangst van uw bericht, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 
Rioleringswerken Ceulemans
Sterrenstraat 68
Lier
Meer informatie
Tuin- en Grondwerken Garrez in Deinze, voor tuinaanleg, tuinonderhoud en grondwerken van kwaliteit en naar wens Bent u op zoek naar een specialist in tuin- en grondwerken? Dan bent u bij Tuin- en Grondwerken Garrez aan het juiste adres. Deze vakman is gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van tuinen. U kunt onder andere op het team reken voor grondwerken, terras aanleg, bestrating en automatisatie van poorten. Wilt u uw tuin afsluiten?  Het professionele team plaatst feilloos en met gemak omheiningen, hekwerk en een sierpoort. Daarnaast is Tuin- en Grondwerken Garrez expert in riolering, polybeton en uitgewassen beton. Neem gerust contact op. Tuinaanleg naar wens Tuin- en Grondwerken Garrez is gespecialiseerd in tuinaanleg en neemt deze klus graag voor u uit handen. Het gehele project heeft u een duidelijk aanspreekpunt, zodat u al uw vragen kwijt kunt en precies weet waar u aan toe bent. Deze vakman beschikt over jarenlange ervaring en de juiste vakkennis om samen met u het tuinontwerp van uw dromen te maken. Tijdens een eerste gesprek, waar u al uw wensen en ideeën kwijt kunt, maakt deze expert een eerste schets. Zo weet u meteen of uw wensen en ideeën goed worden begrepen. Na het eerste gesprek wordt een voorontwerp gemaakt waaruit, na uw eventuele bijstellingen, vervolgens het eindontwerp wordt gemaakt. Tuinonderhoud van kwaliteit Wanneer uw tuin er ligt, wilt u natuurlijk heel het jaar door genieten van uw tuin. Vertrouw daarom op Tuin- en Grondwerken Garrez. Deze expert neemt met plezier al het werk rondom tuinonderhoud voor u uit handen. Wanneer u deze vakman inschakelt, ligt uw tuin er het gehele jaar verzorgd bij. Het team steekt graag de handen uit de mouwen en gaat zorgvuldig te werk, zodat u bent verzekerd van een tuin naar wens. Ook kunt u reken op de beste kwaliteit. Het team beschikt over en een ruime expertise en weet precies hoe uw tuin het beste verzorgd kan worden. Deze vakman heeft oog voor detail en werkt alles tot in de puntjes of Diensten Tuin- en Grondwerken Garrez Bij Tuin- en Grondwerken Garrez kunt u rekenen op kwaliteit en professionaliteit. Deze vakman is gespecialiseerd in tuin- en grondwerken en heeft veel tevreden klanten blij mogen maken met een mooi eindresultaat . U kunt onder andere terecht voor: tuinaanleg tuinonderhoud tuinontwerp Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Tuin- en Grondwerken Garrez
Heirbaan 14
Deinze
Meer informatie
Tuinen NBJW
Bovendonkstraat 52
Buggenhout
Meer informatie
Uprising Projects
Assenedesteenweg 50/102
Zelzate
Meer informatie
Van Gestel Luc
Warandestraat 1/A/GV
Wuustwezel
Meer informatie