Ata BVBA
Essenhoutstraat 27
Kapellen
Meer informatie
De Pleister Thuisverpleging
Kleine Bergstraat 9
Berlare
Meer informatie
Delrue
Predikherenlei 29
Ertvelde
Meer informatie
Goovaerts Ellen
Zandstraat 30
Koersel
Meer informatie
Bij Medicus uit Grimbergen vindt u de meest persoonlijke 24/7 thuisverpleging van Vlaams-Brabant Al vele jaren staat Medicus uit Grimbergen klaar om 24/7 thuisverpleging te bieden aan eenieder die dat nodig heeft. Bij ons staan klantvriendelijkheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel, en dat zult u merken. Wij kunnen onder andere ingeschakeld worden voor chemo aan- en afkoppelen aan huis, inspuitingen aan huis en het klaarzetten van medicatie aan huis. Maar ook voor palliatieve zorgen aan huis, complexe wondzorgen aan huis en stomazorgen aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. Voeg daar het opvolgen van diabetes patiënten en insulines toedienen bij diabetes patiënten aan huis aan toe, en u kunt zich voorstellen dat wij een heel breed dienstenaanbod hebben. Wat kunt u zoal van onze 24/7 thuisverpleging verwachten? In de provincie Brussel, met als werkgebied Jetten en Laken, kunt u Medicus uit Grimbergen inschakelen voor persoonlijke verzorging aan huis. Wij zijn van mening dat het belangrijk is om zo lang mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen, en daarom brengen we onze zorgen naar u toe. U kunt daarbij denken aan 24/7 thuisverpleging Chemo aan- en afkoppelen aan huis Inspuitingen aan huis Klaarzetten van medicatie aan huis Palliatieve zorgen aan huis Opvolgen van diabetes patiënten Insulines toedienen bij diabetes patiënten aan huis Complexe wondzorgen aan huis Stomazorgen aan huis               Gespecialiseerd in diabeteszorg in Grimbergen en omgeving Wanneer u diabetes heeft dan maakt uw lichaam te weinig of helemaal geen insuline aan, en daarnaast reageert het lichaam vaak ook niet goed meer op de insuline die wel aangemaakt wordt. Diabetes, ook wel suikerziekte genoemd, is een ziekte waarbij het lichaam moeite heeft om het bloedsuiker te reguleren. Het is een intensieve ziekte die steeds vaker voorkomt. Wanneer u in Grimbergen of omgeving woont, dan kan het team van Medicus u ondersteuning bieden bij de dagelijkse taken die bij het leven met diabetes komen kijken. De juiste hulp bij eenvoudige en complexe wondzorgen aan huis We hopen allemaal dat het ons niet overkomt, maar soms ontstaan er wonden, bijvoorbeeld door een ingreep, ongeval of aandoening, waarbij het noodzakelijk is om professionele hulp en verzorging te krijgen. U kunt hierbij denken aan eenvoudige wondverzorging als het verwijderen van draadjes of haakjes, maar ook aan meer complexe wondzorg als de verzorging van oncologische wonden, doorligwonden of brandwonden. Voor professionele verzorging van uw wonden, in combinatie met een persoonlijke aanpak, gaat u naar Medicus in Grimbergen. Heeft u vragen of wilt u onze zorg afnemen? Neem dan contact op met Medicus in Grimbergen. U kunt ook het contactformulier invullen.
Medicus
Roostbaan 7
Grimbergen
Meer informatie
Meysman S. in Keerbergen, voor de passende zorg aan huis Bij Meysman S. in Keerbergen kunt u terecht voor verpleging aan huis en bent u verzekerd van een passende zorg aan huis. Dit bedrijf bestaat uit een team van gemotiveerde en kundige verpleegkundigen waardoor u hier altijd verzekerd bent van zorg geboden door een gediplomeerd verzorgster. Zij zijn onder andere in staat om de diabeteszorg en inspuitingen te verzorgen. Ook kan een wondzorg verpleegkundige u helpen met verzorgen van worden zodat uw wonden sneller helen en geen verdere complicaties opleveren. Ook de hulp bij het aantrekken van steunkousen is mogelijk. Daarnaast bieden zij palliatieve verzorging aan om mensen met een ongeneeslijke ziekte om ze zolang mogelijk comfort te bieden. De verpleegkundigen kunnen ook op een regelmatige basis patiënten sondevoeding toedienen en zij kunnen een Port-a-cath plaatsen. Diensten bij Meysman S.  Bij deze thuisverpleegkundigen praktijk is het hun missie om hun patiënten de beste mogelijke zorgen te bieden. Naast het bieden van zorg willen zij ook de patiënten leren kennen en proberen een vorm van steun te zijn voor patiënten en hun familie. Zij bieden verschillende diensten in de thuiszorg waaronder: Vroedkunde Ouderenzorg Diabeteszorg Palliatieve verzorging Sondevoeding toedienen Inspuitingen Port-a-cath plaatsen Steunkousen Medische zorgen en palliatieve zorg aan huis Bij dit bedrijf kunnen verschillende medische zorgen door deze professionals worden uitgevoerd. Waar nodig kunnen de verpleegkundigen inspuitingen toedienen. Soms kunnen deze door de patiënt zelf worden uitgevoerd, maar dit kan ook uit handen worden gegeven aan deze verpleegkundigen. Ook kunnen zij diabeteszorg bieden en kan een verpleegkundige u helpen uw ziekte te navigeren bijvoorbeeld hoe u uw levensstijl te verbeteren en hoe u met uw medicatie moet omgaan. Ook kunnen zij palliatieve zorg bieden voor mensen die een ongeneeslijke ziekte hebben en in hun laatste levensfase zijn. Zij willen de kwaliteit van leven behouden en waar nodig comfort bieden in een veilige omgeving.  Thuisverpleging in Keerbergen Als het niet meer mogelijk is voor uw lichaam om de nodige voedingsstoffen op te nemen door normale voeding dan kan er gebruik worden gemaakt van sondevoeding. De verpleegkundigen van dit bedrijf kunnen regelmatig langsgaan bij patiënten om hun sondevoeding toe te dienen en kunnen de poortkatheters van patiënten spoelen en verstoppingen en andere problemen met de poortkatheters verhelpen. Bij Meysman S. in Keerbergen kunt u terecht voor verpleegkundige diensten en bieden zij een totaalzorg aan voor hun patiënten. Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Meysman S.
Acaciadreef 6
Keerbergen
Meer informatie
Betrouwbare thuiszorg op maat door Thuisverpleegkundige Debby Heymans in Bornem Heeft u behoefte aan structurele thuiszorg of verpleging aan huis na een operatie of ongeval? Dan komt het team van Thuisverpleegkundige Debby Heymans in Bornem u graag ondersteunen. Reken op betrouwbare thuiszorg op maat met een warm hart voor zorgen voor uw palliatieve zorgen aan huis, wondzorgen aan huis, aan- en afkoppelen van chemo aan huis, dagelijkse hygienische zorgen, aan- en uittrekken steunkousen, het verzorgen van wonden, plaatsen van een inspuiting en stomazorgen aan huis. We vertellen u graag iets meer over ons en onze zorgdiensten. Thuisverpleegkundige Debby Heymans Thuisverpleegkundige Debby Heymans biedt u ervaren, professionele verpleegkundigen die u in uw thuisomgeving verzorgen. We kiezen voor een persoonlijke aanpak waar een persoonlijke band centraal staat. Door het goed kennen van u, uw omgeving en uw zorgen kunnen we u van thuiszorg op maat voorzien. We zijn werkzaam in de regio Bornem en starten graag onze samenwerking met een persoonlijke kennismaking waarin we al uw wensen en noden met u en uw omgeving doornemen. Neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een kennismakingsafspraak. Betrouwbare thuiszorg op maat in Bornem Als u zorg ontvangt van Thuisverpleegkundige Debby Heymans ziet u telkens hetzelfde vertrouwde gezicht. Uw verpleegkundige kent u, uw omgeving en weet exact welke zorg u nodig heeft. Dit is belangrijk en wordt veelal als zeer fijn ervaren. Bij palliatieve zorgen kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week op ons rekenen. Voor alle thuiszorg en verpleging aan huis geldt dat u met ons team ervaring, professionaliteit en warme persoonlijkheden in huis haalt. We bieden u betrouwbare thuiszorg met een warm hart voor zorgen. Mogen we ook eens met u kennis maken? Onze zorgdiensten in Antwerpen Als zelfstandig zorgonderneming werkt Thuisverpleegkundige Debby Heymans met het derde-betalerssysteem. Dit houdt in dat we de financiële administratie direct met uw mutualiteit regelen, zodat we u ook op dit gebied zo volledig mogelijk te kunnen ontzorgen. We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor onze zorgdiensten, waaronder: Palliatieve zorgen aan huis Wondzorgen aan huis Aan- en afkoppelen van chemo aan huis Betrouwbare thuiszorg op maat Dagelijkse hygienische zorgen Aan- en uittrekken steunkousen Verzorgen van wonden Plaatsen van een inspuiting Stomazorgen aan huis Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een kennismakingsafspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleegkundige Debby Heymans
Koningin Astridlaan 175A
Bornem
Meer informatie
Thuisverpleging Annick
Staatsbaan 49
Kortemark
Meer informatie
Thuisverpleging Callewaert Kathy
Herdersstraat 107
Rumbeke (Roeselare)
Meer informatie
Thuisverpleging De Dapper Ingrid uit Zarlardinge (Geraardsbergen) voor wondzorg, palliatieve zorg, toiletzorg en meer Lukt het niet meer om door omstandigheden uzelf te voorzien van zorg en bent u daardoor op zoek naar thuishulp ? Met meer dan 35 jaar ervaring ben ik uw specialist op dit gebied. U kunt bij mij als verpleegkundige terecht voor onder andere: wondverzorging, hulp met voeding, parenterale/enterale toedieningen, inspuitingen, toilet schoonmaken, stomazorg, palliatieve zorg, medische zorg, wondzorg en nog heel veel meer. Heeft u 's avond of in het weekend hulp nodig? Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar. Mijn werkzaamheden voer ik uit in Geraardsbergen, Deftinge en Goeferdinge. Voor hulp op maat kunt u altijd contact met mij opnemen. Diensten Thuisverpleging De Dapper Ingrid Thuisverpleging : Iedereen verdient een goede zorg en daar draag ik van Thuisverpleging de Dapper Ingrid graag mijn steentje aan bij! Mijn hart staat altijd dicht bij mijn patiënten en daar waar ik kan doe ik altijd net even meer dan u van andere thuisverplegers bent gewend. Ik zal alles in het werk stellen om u een zo goed en vertrouwelijk mogelijk gevoel te geven. Steeds weer sta ik voor u klaar om u van dienst te zijn geheel gelang uw wensen. Alles om die glimlach weer op uw gezicht te toveren. Ik kan u verder helpen met wondzorg, inspuitingen, palliatieve zorg, diabetische zorg, stomazorg en toiletzorg. Wondzorg & Inspuitingen : Een wond kan zich bevinden in verschillende fases waardoor er professionele hulp gewenst is om de wond optimaal te laten genezen. Doordat wonden zich soms langzaam en moeizaam genezen is een behandeling nodig door een ervaren verpleegkundige noodzakelijk. Door de juiste verzorgingsproducten ervaart u minder pijn en ontstaan er minder littekens. Tevens kunt u bij mij terecht voor inspuitingen. Of dit nou dagelijks is om met enig regelmaat. Ik kom graag bij u langs om dit te verzorgen. Daarnaast kan ik u adviseren en begeleiden bij het zelf toedienen van uw inspuitingen zodat u straks zelfstandig uw inspuiting kunt verzorgen. Palliatieve zorg : Tevens kunt u bij mij terecht voor palliatieve zorg . Ik bied ondersteuning zodat de levenskwaliteit wordt behouden. Door regelmatig op bezoek te komen zorg ik ervoor dat ook familieleden even op adem kunnen komen. Mocht er de nodige emotionele ondersteuning nodig zijn dan kunt u bij mij daar ook op rekenen. Mijn palliatieve zorg is te verdelen in verschillende categorieën. Bij lichamelijk zorg bevorder ik het comfort met pijnbestrijding en andere comfort verhogende maatregelen. Bij psychologische zorg ondersteun ik bij het helpen met onder anderen het aanvaarden en daarnaast sta ik de omgeving bij tijdens dit zware proces van aanvaarding en rouw. Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier voor een professionele verpleegkundige. Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier, Thuisverpleging, Verpleegkundige Particulier, Thuisverpleging, Wondzorg, Inspuitingen, Palliatieve zorg, Diabetische zorg, Stomazorg, Toiletzorg en Verpleegkundige in Zarlardinge, Oost-Vlaanderen.
Thuisverpleging De Dapper Ingrid
Brouwierstraat 6A
Zarlardinge
Meer informatie
Thuisverpleging Groep H & S in Geraardsbergen voor wondzorg, thuiszorg en compressietherapie aan huis Heeft u behoefte aan thuiszorg of thuisverpleging na een ongeval, operatie of vanwege structurele zorgbehoeften? Dan bent u bij Thuisverpleging Groep H & S in Geraardsbergen in de beste, professionele en warme handen. Reken op onze ervaring, expertise en passie voor zorgen met een warm hart voor zorgen! Zo kunt u onder meer een beroep op ons doen voor wondzorgen aan huis, inspuitingen aan huis, drukverband aanbrengen, medicatie beheer aan huis, compressietherapie aan huis, port-a-cath spoeling, insuline spuiten bij diabetes, infuustherapie aan huis en voor palliatieve zorgen. We vertellen u graag iets meer over ons en onze persoonlijke aanpak.  Over Thuisverpleging Groep H & S in Geraardsbergen Thuisverpleging Groep H & S is een hechte groep zelfstandig verpleegkundigen. We staan voor ons vak en bieden zorg op maat. Dit start met een persoonlijke kennismaking en persoonlijk staat dan ook centraal in onze totale aanpak. We leren graag u en uw zorgen goed kennen, zo ook uw omgeving en uw geliefden. Dit tezamen zorgt dat we u van de beste zorg op maat kunnen voorzien. U zult vaak dezelfde verpleegkundige bij u thuis ontvangen. In onze ruime ervaring is dit de meest comfortabele en rustige situatie voor u en uw omgeving. Woont u in de regio Geraardsbergen en heeft u behoefte aan thuiszorg of verpleging aan huis? Neem dan eenvoudig contact met ons op voor het maken van een kennismakingsafspraak. We komen graag eens bij u langs. Compressietherapie aan huis Compressietherapie is essentieel en indien goed toegepast zeer effectief.  Als er sprake is van oedeem (vocht) zal uw behandeling bestaan uit onder meer zwachtelen en/of steunkousen. Door het aanbrengen van korte rek zwachtels of steunkousen wordt er druk uitgeoefend op het onderbeen. Hierdoor komt de doorbloeding beter op gang en verdwijnt het vocht. De frequentie van het zwachtelen is afhankelijk van uw specifieke noden. We komen dagelijks of de nodige malen per week om uw steunkousen of zwachtels rond uw been aan te brengen, zodat u een betere doorbloeding heeft en meer mobiel bent. Aarzel niet om ons in te zetten voor uw behoefte aan compressietherapie en thuiszorg. We staan dagelijks voor u klaar.  Onze zorgdiensten in Oost-Vlaanderen We bieden u in de regio Geraardsbergen een breed scala aan zorgdiensten aan. We doen dit met een warm hart voor zorgen. Onze ervaren, professionele en zeer gedreven team staat klaar om u te ontzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor onder meer: Wondzorgen aan huis Inspuitingen aan huis Drukverband aanbrengen Medicatie beheer aan huis Compressietherapie aan huis Port-a-cath spoeling Insuline spuiten bij diabetes Infuustherapie aan huis Palliatieve zorgen Ziet u uw specifieke zorg niet in bovenstaande opsomming? Maakt u zich geen zorgen, want we kunnen bijna alle medische thuiszorg en verpleging voor u uitvoeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een kennismakingsafspraak en voor het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Groep H & S
Hoge Buizemont 63
Geraardsbergen
Meer informatie
Thuisverpleging Imandt Muriel
Mevrouw Courtmanspark 143
Oudegem (Dendermonde)
Meer informatie
Thuisverpleging Luyckx Nancy
Koetestraat 14
Leut (Maasmechelen)
Meer informatie
Thuisverpleging M.V.B. BVBA
Bundersstraat 8
Westmeerbeek (Hulshout)
Meer informatie
Thuisverpleging New Care ken
Koningin Fabiolapark 558
Sint-Niklaas
Meer informatie
Palliatieve zorg en verpleging aan huis door Thuisverpleging Team Mariën in Hallaar Heist-op-den-Berg Bent u op zoek naar thuisverpleging met hart voor zorgen? Denk dan aan Thuisverpleging Team Mariën in Hallaar (Heist-op-den-Berg). Bij ons vindt u een team professionals die met hart en ziel hun werk uitvoeren en waar u en uw geliefden centraal staan. Wij staan klaar voor palliatieve zorg, inspuitingen, bloedafnames, diabetes zorg, toiletzorg, gehandicaptenzorg, wondzorg, sondevoeding voorbereiden en toedienen, oncologische zorg en zorg bij revalidatie. Heeft u behoefte aan thuiszorg of verpleging aan huis? Neem dan contact met ons op en plan een kennismakingsgesprek met ons in. Wij starten graag met een persoonlijk gesprek over uw behoeften, de mogelijkheden en vinden het belangrijk dat u een goede klik met ons heeft.  Palliatieve zorg: u staat er niet alleen voor Wat verstaan we nu eigenlijk onder palliatieve zorg ? Waar verpleegkundige zorgen voornamelijk gericht zijn op herstel en genezing, is het bij palliatieve zorg de bedoeling om verlichting te bieden en de levenskwaliteit van de patiënt te bevorderen. Toepassingen in verband met pijnbestrijding komen hierbij aan bod, maar ook emotionele begeleiding en ondersteuning behoren tot het pakket van de palliatieve zorgen. Thuisverplegingsteam Mariën komt bij u thuis langs voor palliatieve zorg in samenspraak met u en de behandelende arts. We willen daarbij benadrukken dat we ook het gezin en/of de familie betrekken bij deze zorg. Op deze manier trachten wij een totaalondersteuning te bieden voor u en uw naasten. Wij hebben hier veel ervaring mee en staan steeds voor u klaar. Onze belangrijkste verplegingsdiensten op een rij Thuisverpleging is vaak een alternatieve oplossing voor een opname in het ziekenhuis of in een woonzorgcentra. Door middel van verpleging aan huis door Thuisverpleging team Mariën kunt u optimaal herstellen of verzorgd worden in het comfort van uw eigen woning. Dit vormt dan ook de kern van onze aanpak. Wij staan klaar om u te helpen met: Palliatieve zorg Inspuitingen Bloedafnames Diabetes zorg Toiletzorg Gehandicaptenzorg Wondzorg Sondevoeding Oncologische zorg Revalidatie Ons enthousiaste team verpleegkundigen  Het team van Thuisverpleging Team Mariën bestaat uit enthousiaste medewerkers met passie voor hun werk. Dagelijks gaan we op pad om de medemens in nood (thuis) te helpen met de dagelijkse handelingen. Voor ieder die deze niet meer zo gemakkelijk of helemaal niet meer kunt uitvoeren. Zowel de medische kant als het menselijk aspect staan bij onze teamleden hoog in het vaandel. We streven naar een persoonlijke en vriendschappelijke band met u (de patiënt), uw geliefden en uw omgeving. Ons werkgebied is regio Hallaar, Heist-op-den-Berg, Hulshout en de omliggende deelgemeenten. Thuisverpleging Team Mariën staat voor u klaar met een groot hart, een luisterend oor en bij ons staat u als patiënt centraal. Neem gerust contact op voor meer informatie en/of het maken van een eerste kennismakingsafspraak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Thuisverpleging Team Mariën
Smerderijstraat 9
Hallaar (Heist-op-den-Berg)
Meer informatie
Thuisverpleging Ullriche
Kleine Asstraat 37
Koekelare
Meer informatie
Thuisverpleging Viefke
Stoffelstraat 23
Moerbeke (Geraardsbergen)
Meer informatie
Thuisverpleging Virant in Kinrooi, voor het verlenen van zorg op maat Heeft u nood aan persoonlijke thuiszorg aan huis? Dan bent u van harte welkom bij Thuisverpleging Virant in Kinrooi, voor het verlenen van zorg op maat. Bij Thuisverpleging Vitant, kunt u terecht voor het geven van infuustherapie, toiletzorg, wondzorg en inspuitingen. Ook zijn wij inzetbaar voor een deskundige medische pedicure en het op professionele wijze verzorgen van ouderen. Wacht niet langer en informeer direct naar de mogelijkheden bij u thuis. Verlenen van zorg op maat We kunnen helaas allemaal in een situatie terechtkomen waarbij we tijdelijk, of permanent, zorg aan huis nodig hebben. Op dat moment weet u misschien niet direct waar u moet starten met zoeken. Gelukkig kunt u gebruikmaken van de professionele thuiszorgdiensten van Thuisverpleging Virant. Wij werken discreet en met respect voor onze patiënten. Een persoonlijke benadering staat bij ons altijd voorop, met een hulpverlening, toegespitst op uw wensen en behoeften. Wij zijn er voor u om u te ontlasten en te helpen. Zo zorgen wij bijvoorbeeld met onze medische pedicure dat u weer pijnvrij kunt bewegen of zorgen ervoor dat uw infuus op de juiste manier wordt toegediend. Hulp bij inspuitingen Wanneer u voor het eerst uzelf moet injecteren, is dat best een uitdaging. Als thuisverpleegkundige helpen we u structureel met inspuitingen of bieden we hulp bij het aanleren van het toedienen van injecties. Wij verzorgen zowel inspuitingen die rechtstreeks in het spierweefsel worden toegediend (intramusculair) als injecties die onderhuids worden geplaatst (subcutaan). Dit alles gebeurt uiteraard volgens het voorgeschreven schema van uw behandelend arts. Onze diensten voor u Wij zijn er om u te helpen op een deskundige en individuele manier. Elk mens is immers verschillend en voelt zich prettig bij een andere benadering. Bij Thuisverpleging Virant bent u in goede handen; wij weten wat zorg op maat betekent. U kunt bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten: Medische pedicure Geven van infuustherapie Toiletzorg Wondzorg Verzorgen van ouderen Inspuitingen Verlenen van zorg op maat Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.
Thuisverpleging Virant
Simpelstraat 25
Kinrooi
Meer informatie
Verpleging Pelt
Krienstraat 10
Pelt
Meer informatie
Versluys Geert BVBA
Truilingenstraat 30
Kerkom-Bij-Sint-Truiden
Meer informatie