Verpleging Pelt
Krienstraat 10
PeltTrefwoorden: Palliatieve zorgen, Wondzorgen, Stomazorg, Steunkousen, Hygiënische zorg, Inspuitingen, Thuisverpleging

Rubrieken: Verpleging aan huis, Verpleegkundigen, Verpleegkundige - particulier0473709125
0475377969
0468142028
0472854402

Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Verpleging Pelt in Overpelt en Neerpelt: thuisverpleegkundigen met een hart voor de zorg

Het team gemotiveerde en ervaren verpleegkundigen "Verpleging Pelt", actief in Pelt (Overpelt en Neerpelt), helpt u graag met alles dat bij thuisverpleging komt kijken. Denkt u aan hulp bij het dagelijks toilet, wondzorg, hulp bij het aan/uit doen van steunkousen, stomazorg, inspuitingen, spoelen port a cath of andere poort katheters, sondevoeding, klaarzetten medicatie, palliatieve zorg…Verpleging Pelt staat 24/24 en 7/7 voor u klaar ook op zon- en feestdagen. De verpleegkundige weten als geen ander hoe belangrijk persoonlijke zorg is. Naast dat zij een warm hart voor de thuisverpleging dragen is hun motto” de patiënten zolang mogelijk thuis te verzorgen in hun eigen vertrouwde omgeving”. Ook overlegt Verpleging Pelt samen met de familie, huisarts en eventueel het ziekenhuis hoe uw zorg aan huis zo aangenaam mogelijk kan gemaakt worden. U en uw familie kunnen rekenen op de ervaring van Sylvia, An, Saartje en Sabrina.

U kunt steeds terecht voor hygiënische zorgen zonder doktersvoorschrift:

Dit betekent dat u kan rekenen op Verpleging Pelt voor hulp bij het wassen, het aan en /of uitkleden van een maal per week tot dagelijks. Voor zorgen met doktersvoorschrift denken we aan wondzorg na een operatie, andere wondzorg ,aan/uit doen steunkousen, inspuitingen, klaarzetten medicatie, stomazorg, toedienen sonde voeding, toedienen parenterale voeding ,palliatieve verzorging. De betaling word rechtstreeks met het ziekenfonds geregeld zodat uzelf niets hoeft te betalen. Het enige wat u nodig heeft is een klevertje van het ziekenfonds en een identiteitskaart of bewijs.

Persoonlijke en warme zorg

Een ding is zeker, de verpleegsters van Verpleging Pelt dragen een warm hart voor de thuiszorg. Zij hebben  diverse opleidingen gevolgd om u het beste van dienst te kunnen zijn:

  • Referentie verpleegkunde diabetes
  • Referentie verpleegkunde wondzorg
  • Referentie verpleegkunde palliatieve zorg
  • Rouwverwerking
  • Referentie verpleegkunde pijn

Naast de best denkbare zorg gaat het bij Verpleging Pelt (Overpelt en Neerpelt) ook om de persoonlijke verbinding met de patiënten. U kunt er dan ook op rekenen dat er naar u geluisterd wordt en dat er ook tijd is om een praatje te maken.

Voor al uw zorgnoden

Of het nu gaat om inspuitingen of hygiënische zorg, u kunt rekenen op het Verpleging Pelt team! Wenst u graag meer informatie? Of wilt u een kennismakingsgesprek? Twijfel dan niet om contact op te nemen

U kunt ook in contact komen door een bericht voor ons achter te laten via het contactformulier. U kunt terecht voor thuisverpleging in Pelt, dus in Overpelt en Neerpelt.

team3.png - Verpleging Pelt, Hechtel-eksel