Ben Wilms
Duffelsesteenweg 145
Sint-Katelijne-Waver
Meer informatie
Bouwwerken EBOK b.v.b.a
Grote Markt 61/bus 35
Sint Niklaas
Meer informatie
Butalo & Zoon
Kappelekensweg 27
Wezemaal (Rotselaar)
Meer informatie
Dekavera
Provinciebaan 79
Ledegem
Meer informatie
Deneire Marc NV
Kleine Dries 29A
Diksmuide
Meer informatie
Dhauwe BV
Donkerputstraat 19/1
Waasmunster
Meer informatie
Grond- En Afbraakwerken Steurs Ivan
Vildersweg 25
Heist-op-den-Berg
Meer informatie
Grondwerken Bekaert uit Brakel voor kwalitatieve grond- en sloopwerken op maat Bent u op zoek naar een gedegen bedrijf voor al uw grond- en sloopwerken? Dan kunt u rekenen op Grondwerken Bekaert uit Brakel. Het professionele team heeft passie voor het vak, en staat elke dag klaar om hun klanten op snelle en secure wijze verder te helpen. U kunt het bedrijf onder andere inschakelen voor graafwerken, maar ook voor sloopwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en het plaatsen van regenwaterputten. Daarnaast kan Bekaert ook keermuren plaatsen. De vakmensen van Grondwerken Bekaert hebben jaren ervaring in het vak en de juiste scholing genoten. Zo kunnen zij u steeds van dienst zijn op verschillende vlakken. Neem gerust contact op om uw persoonlijke situatie voor te leggen. Dienstverlening Grondwerken Bekaert uit Brakel Grondwerken : Grondwerken Bekaert is breed gespecialiseerd en helpt u verder met grondwerken in de openlucht, maar gaat ook voor ondergrondse structuren voor u aan de slag.  Sloopwerken : U kunt op Grondwerken Bekaert rekenen voor het verwijderen en afbreken van muren en gebouwen. Op een veilige en technisch verantwoorde wijze gaat het vakkundige team voor u aan de slag.  Graafwerken : Met behulp van kwalitatieve graafmachines gaat Grondwerken Bekaert voor u aan de slag met al uw graafwerken. Denk bijvoorbeeld aan werken aan uw tuin, zoals het rooien van boomstronken, struiken en hagen.  Keermuren plaatsen : Ook voor het plaatsen van keermuren kunt u rekenen op Grondwerken Bekaert, het is een specialisatie van de vakmannen. Keerwanden kunnen dienst doen als grond- of waterkering: het vormt een stabiele barrière tussen oppervlakten met een hoogteverschil.  Plaatsen van regenwaterputten : Ga waterverspilling tegen en schakel Grondwerken Bekaert in voor het plaatsen van regenwaterputten. Regenwater is van nature zacht, zuiver en geurloos en kan goed worden gebruikt voor het doorspoelen van het toilet of het sproeien van uw tuin.  Rioleringswerken : Grondwerken Bekaert gaat ook voor u aan de slag met de infrastructuur van uw riool. U kunt terecht voor de aanleg van een nieuw riool, maar ook wanneer u een verstopping heeft of een ander probleem, staat het team voor u klaar.  Advies op maat Of het nu gaat om sloopwerken, of het plaatsen van regenwaterputten: Grondwerken Bekaert staat voor u klaar. Het team zorgt er voor dat elke klus tot een goed einde wordt gebracht. De zaakvoerder is steeds zelf aanwezig op de werf om te zorgen dat alles spoedig verloopt. Het team van Grondwerken Bekaert heeft oog voor detail en zorgt dat de werken tot in de puntjes zijn afgewerkt en goed zijn gecontroleerd. Daarnaast kunt u ook rekenen op een persoonlijke aanpak. De vakmensen beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van advies op maat. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 
Grondwerken Bekaert
Heyveld 6
Brakel
Meer informatie
Grondwerken Jeroen Doumen in Rotem (Dilsen-Stokkem), voor grond-, graaf- en sloopwerken Bij Grondwerken Jeroen Doumen Rotem (Dilsen-Stokkem) kunt u terecht voor de uitvoering van werkzaamheden op het gebied van grondwerken. Door middel van het uitvoeren van deze grondwerken voorzien zij in het bouwrijp maken van terreinen. Bij het doen van grondwerk kan veel afval en puin komen kijken. Bij dit bedrijf is dan ook de verhuur van container mogelijk om daarin dit afval en puin op te slaan en af te voeren. Ook kunnen zij u van dienst zijn sloopwerken, graafwerken en afbraakwerken. Ook is het mogelijk voor dit bedrijf om riolering werken uit te voeren. Daarnaast is het uitgraven van bouwputten en het plaatsen van septische putten mogelijk. Het plaatsen van regenwater putten kan ook door dit bedrijf worden gedaan.  Uiteenlopende diensten Bij Grondwerken Jeroen Doumen kunt u terecht voor het laten uitvoeren van een breed scala aan diensten. Het bedrijf beschikt over veel ervaring en weet hierdoor de benodigde diensten op een snelle en efficiënte manier uit te voeren. Die diensten waar deze professionals onder andere in kunnen voorzien zijn:  Sloopwerken Graafwerken Afbraakwerken Riolering werken Plaatsen van putten  De professionals van Grondwerken Jeroen Doumen kunnen voor u putten plaatsen. Het is bij dit bedrijf bijvoorbeeld mogelijk om een septische put te plaatsen. Door het plaatsen van een septische put kan al het afvalwater vanuit uw huis worden verzameld en maakt dit het afvalwater vloeibaar voordat het naar het riool wordt afgevoerd. Zij kunnen u van dienst zijn bij het uitgraven van septische put tot de uiteindelijke plaatsing ervan. Ook kan dit bedrijf regenwater putten plaatsen om regenwater te kunnen vangen zodat dit voor uw woning te gebruiken is. Door het regenwater te gebruiken bent u duurzamer bezig, dit regenwater is namelijk te gebruiken in uw woning voor bijvoorbeeld de wasmachine of het toilet.  Grondwerken Bij Grondwerken Jeroen Doumen Rotem (Dilsen-Stokkem) kunt u ook terecht voor graafwerken, sloopwerken en afbraakwerken. U kunt dit bedrijf hierbij inschakelen voor zowel kleine als grote werkzaamheden. Zij kunnen u bijvoorbeeld van dienst zijn bij de afbraak van woningen en garages. De professionals houden natuurlijk rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften, de veiligheid bij deze werkzaamheden staat natuurlijk voorop. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden is het huren van een container om puin en afval in op te slaan een goede oplossing. Dit is ook een makkelijke manier om afval in te kunnen afvoeren. Het plaatsen van een container kan een uitkomst bieden bij bijvoorbeeld een renovatieproject.  Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.     
Grondwerken Jeroen Doumen
Pastoorstraat 43
Rotem (Dilsen-Stokkem)
Meer informatie
Grondwerken Misplon
Adamstraat 10
Dentergem
Meer informatie
Grondwerken Robbe Popelier
Tieltstraat 158
Meulebeke
Meer informatie
Janssens Steve
Emiel Vermeulenstraat 159
Zoersel
Meer informatie
JJM BV
Mortelveldstraat 6
Elen (Dilsen-Stokkem)
Meer informatie
KLS-Projects
Boterhoek 3
Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Meer informatie
Landschap En Tuinarchitekt
Kasteelhoevestraat 1
Kanegem (Tielt)
Meer informatie
Lapere Patrick BVBA in Menen, voor al uw grondwerken Bij Lapere Patrick BVBA in Menen kunt u terecht voor al uw grondwerken en afbraakwerken. Zij hebben ruime ervaring in het uitvoeren van sloopwerken. Ook kunnen zij kleine en grote graafwerken zoals grondverzet uitvoeren bij nieuwbouwprojecten en renovatieprojecten. Daarnaast kunnen zij ook omgevingswerken verwezenlijken voor zowel particulieren als voor bedrijven. Ook is het mogelijk om rioleringswerken uit te voeren bij bijvoorbeeld een verstopt riool of als uw riool vervangen dient te worden. De aanleg van parkings naast uw huis is voor u als particulier ook een mogelijkheid. Bij dit bedrijf is de aanleg van paardenpisten voor professionals en voor recreatie ook een mogelijkheid. Bovendien is het bedrijf gespecialiseerd in verschillende takken van landbouw. Afbraakwerken Voor kleine en grote afbraakwerken kunt u bij Lapere Patrick BVBA terecht. Door de afbraakwerken aan deze professionals over te laten bent u verzekerd van vakwerk en een veilige en zorgvuldige afhandeling. U kunt hier onder andere terecht voor de volgende afbraakwerken: Fabrieken Woningen Oorlogsbunkers Ontmanteling van gebouwen Graafwerken en riolering werken Bij renovatieprojecten en nieuwbouw projecten kan het noodzakelijk zijn om graafwerken uit te voeren. Bij kleine graafwerken kan worden gedachten aan bijvoorbeeld het uitgraven van zwembaden of om een fundering te graven. Ook kunnen zij voorzien in het nodige grondverzet. Met grondverzet wordt bedoeld dat grond tijdens bijvoorbeeld een uitgraving kan worden verplaatst. Ook kunnen verschillende rioleringswerken door deze professionals worden uitgevoerd. Zij kunnen u van dienst zijn om riool verstoppingen te verhelpen, door ontstopping en reiniging. Als het noodzakelijk is kan een oude riolering worden vervangen om een goed werkend riool te garanderen. Echter is een vervanging niet altijd noodzakelijk en kunnen beschadigingen worden gerepareerd.  Kwaliteit en service Bij Lapere Patrick BVBA in Menen bent u verzekerd van grond- en sloopwerken van kwaliteit. Bij dit bedrijf kunt u ook terecht voor aanleg van paardenpisten voor recreatie en professionals. De pistes die zij creëren zijn paardvriendelijk, hebben een lange levensduur en vergen minder onderhoud dan anders. Ook kunnen zij parkings aanleggen naast bijvoorbeeld uw woning of bedrijf om uw voertuig veilig in te parkeren. Daarnaast is dit bedrijf gespecialiseerd in verschillende takken van de landbouw zoals de graanoogst en het zaaien van maïs. Neem gerust contact op als u nog vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.
Lapere Patrick BVBA
Murissonstraat 192
Menen
Meer informatie
Maeyaert Aannemingen BV
Sint Eloois Winkelsestraat 82
Roeselare
Meer informatie
Rotthier BV
Vossestraat 61
Hamme
Meer informatie
SB-Bouw
Permaliestraat 138/6
Wilskerke (Middelkerke)
Meer informatie
STD Grondwerken
Beekstraat 38
Zwevegem
Meer informatie
Grondwerken laten uitvoeren? Kies voor de specialisten van Steba in Lokeren Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een expert voor uw grondwerken, sloopwerken en graafwerken? Dan bent u bent bij Steba in Lokeren aan het juiste adres. Wij hebben de kennis, kunde en passie én een machine- en wagenpark in eigen beheer om al uw projecten uit te voeren. U hoeft niet verder te zoeken als u een betrouwbare en ervaren specialist nodig heeft om grondwerken laten uitvoeren. Voor al uw graafwerken, sloopwerken, afbraakwerken, het bouwrijp maken van terreinen, loonwerken, het uitgraven van zwembaden, het plaatsen van regenwaterputten tot aan uw grondverzet kunt u op ons rekenen. Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie, het doornemen van uw project en/of het ontvangen van een vrijblijvende offerte.  Grondwerken laten uitvoeren in Lokeren Steba is sinds jaren dé specialist op het gebied van grondwerken in de omgeving Lokeren. De focus ligt steeds op kwaliteit door ervaren vakmannen in combinatie met een uitstekende service. Wij verzorgen grondwerken voor particulieren en bedrijven. Er is geen opdracht die wij niet voor u uit kunnen voeren. Grondwerken zijn de start van alle bouwwerken en de basis van elk geslaagd project. Daarom is het noodzakelijk samen te werken met een ervaren partner en Steba heeft alle nodige knowhow en machines om uw project tot een kwalitatief resultaat te voltooien. Heeft u een project in grondwerken? Neem dan vandaag nog contact met ons op.  Afbraakwerken & sloopwerken Afbraak- en sloopwerken zijn werken die zorgvuldig uitgevoerd dienen te worden. Dit om de veiligheid te garanderen, maar ook met de nodige snelheid zodat er geen vertragingen oplopen. Steba ondersteunt u met een full-service aanpak. Zo kunnen we u een oplossing bieden van A tot Z, van afbraakwerken tot de afvoer en recyclage. Ook de nodige grondwerken ter voorbereiding van de verdere bouwplannen zijn onderdeel van onze specialiteiten. Door onze jarenlange ervaring hebben we al vele projecten op onze referentie lijst staan en weten we van aanpakken. Zo weten we in elk project onze weg en begeleiden we u in het volledige proces. Steba zorgt zelf voor de afvoer en recyclage van alle materialen. Zo bent u niet afhankelijk van andere externe partners. De verschillende afvalstromen worden selectief afgebroken en afgevoerd. Onze diensten en services in Oost-Vlaanderen Welkom bij Steba! Ons team professionals staat klaar om voor u aan de slag te gaan. We hebben alle nodige machines beschikbaar van een sorteergrijper voor precieze afbraak tot de breekhamer en crusher voor het zware werk. U kunt rekenen op ons vakmanschap en onze expertise voor uw project. Schakel ons in voor: Grondwerken laten uitvoeren Graafwerken Sloopwerken Afbraakwerken Bouwrijp maken van terreinen Loonwerken Uitgraven van zwembaden Plaatsen van regenwaterputten Grondverzet Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Steba
Oosteindeken 34
Lokeren
Meer informatie
Stibegro
Grote Veldstraat 141 A
Staden
Meer informatie
Sven van Herck
Retiesebaan 163
Kasterlee
Meer informatie
Tom Gazon
Meulebeeksesteenweg 70
Tielt
Meer informatie
Tureluren BVBA, Lummen Op zoek naar een bedrijf voor zware grond- of afbraakwerken? Tureluren BVBA heeft meer dan 10 jaar ervaring en is een echt familiebedrijf. De twee nonkels gaan graag voor u aan de slag. Werkzaamheden: Grond- en afbraakwerken: Door ons uitgebreide wagenpark kunnen we uw grond-, riolerings- of betonwerken met tijdswinst en met zekerheid voor kwaliteit uitvoeren. Wij kunnen uitgravingen verzorgen, aanvullingen van bouwputten graven en terreinen bouwrijp maken. Daarnaast kunt u ons ook benaderen voor specifieke werken zoals funderings- en draineringswerk, grondverzet en nivelleringswerk, klinkerwerken, wegeniswerken en terrassen. Ook kunt u ons gerust benaderen voor algemene en industriële sloopwerken. Naast de sloopwerken kunnen we ook gebouwen ontmantelen. Klinkerwerken en terrassen : Wij kunnen terrassen en opritten volledig naar uw wens aanleggen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit klinkers, kasseien en natuursteen. Containerverhuur : Gaat u zelf aan de slag met slopen? Dan kunt u bij ons containers huren voor uw sloopafval. In onze containers kunt u bijvoorbeeld grond- of steenafval, houtafval, gemengd afval en groenafval kwijt. U heeft de keuze uit verschillende formaten van 10 tot 30 kubieke meter. Weet u niet precies welk formaat u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op.  
Tureluren BVBA
Lijsterstraat 10
Lummen
Meer informatie
Vadegro
Stationsstraat 147C
Zwevegem
Meer informatie
Van Rooy Betonvloeren BVBA
Sint Annekestraat 29
Westerlo
Meer informatie
Graafwerken, grondwerken en rioolwerken door Veryser Stijn in Vladslo Bij ons van Veryser Stijn in Vladslo kunt u terecht voor al u omgevingswerken en rioolwerken. Zin in een vernieuwde tuin? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met onze specialistische graafwerken zijn wij het aangewezen bedrijf om u tuin te transformeren. Veryser Stijn biedt een machinist met kraan aan zodat alle grondwerken soepel en professioneel verlopen. Zoekt u naar een bedrijf dat verstand heeft van grond nivellering? U bent bij ons steeds aan het juiste adres. Ook voor kraanverhuur kunt u ons vrijblijvend contacteren. Wij hebben kranen van 2, 15 of zelfs 30 ton ter beschikking. Zoekt u een kraanmachinist in de regio van Vladslo? Dan belt u Veryser Stijn natuurlijk! Machinepark met diverse kranen in de regio Vladslo Heeft u een kraan nodig voor een project? Bij Veryser Stijn krijgt u een opgeleide machinist bij de gewenste kraan zodat de klus altijd professioneel en proper uitgevoerd wordt. Klussen, zoals het plaatsen van putten of ander rioolwerken voert u uit met een van onze kranen. Maar ook het kraanverhuur van onze kleine kranen biedt u een helpende hand bij bijvoorbeeld een tuinverbouwing of kleine grondwerken. Grond nivellering in de omgeving West-Vlaanderen De machinist met kraan is in te huren voor onder andere het nivelleren van grond . Dit wordt uitgevoerd met een graafmachine. Grond nivellering wordt voornamelijk toegepast om desbetreffende grond bouwklaar te maken. Heeft u interesse in onze kranen, met of zonder machinist? Of wilt u graag dat wij graaf- of grondwerken voor u uitvoeren? Neem dan gerust contact op! Veryser Stijn is actief in de wijde omgeving van Vladslo. Omgevingswerken snel en proper De getrainde machinisten weten de klus snel en proper uit te voeren, ongeacht of het om rioolwerken of omgevingswerken gaat. Zoekt u een betrouwbare zakenpartner voor uw omgevingswerken? Kom in contact en wij zullen uw plannen in behandeling nemen. U kunt vrijblijvend bij ons terecht voor onder andere: Machinist met kraan Omgevingswerken Kraanverhuur Grondwerken Rioolwerken Graafwerken Grond nivellering Kraanmachinist in de regio van Vladslo Kraanmachinist in de regio van West-Vlaanderen Heeft u vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!
Veryser Stijn
Wijnendalestraat 205
Vladslo
Meer informatie
De landbouw- en maaiwerken van Wilmert De Winter in Sint-Martens-Leerne Deinze Oost-Vlaanderen Bent u op zoek naar een ervaringsdeskundige en specialist als het aankomt op kraanwerken, grond bouwrijp maken en alle soorten tractor werkzaamheden? Dan bent u bij Wilmert De Winter in Sint-Martens-Leerne Deinze aan het juiste adres. Reken op onze passie, ervaring, kennis en kunde voor al uw werken. Zo kunt u een beroep op ons doen voor kraanwerken, maaiwerken, onderhoud natuur, landbouwwerken, wegberm maaien, grond bouwrijp maken, groenbemesters, tractor werkzaamheden, grond nivelleren en het onderhoud van weiden. Heeft u een specifieke opdracht die we hier niet opgesomd hebben? Neem dan contact met ons op. Het team van Wilmert De Winter staat dagelijks voor u klaar en helpt u graag verder.  Uw landbouw- en maaiwerken in Oost-Vlaanderen  Bij Wilmert De Winter kennen we de klappen van de zweep van binnen en buiten! Zo is het binnenkort weer tijd om flink aan de slag te gaan. Alle landbouw werkzaamheden gaan dit seizoen weer terug van start en ook dit jaar staan we paraat voor al uw werken. Van het klepelmaaien van groenbemesters, graskanten, verwilderde terreinen en gewas resten aan toe! Heeft u interesse in onze werken ? Neem dan vrijblijvend contact op. Er is geen klus te groot en geen werk dat we niet voor u uit kunnen voeren.  Onze diensten vanuit Sint-Martens-Leerne Deinze Zoekt u een specialist voor het inzaaien van gras of andere vang gewassen? Zoekt u iemand die altijd klaar staat voor maaien van de randen van percelen, grachtkanten, verwilderde terreinen of het onderhoud van bouwgronden onder weide afsluiting? Dan kunt u bij ons terecht! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor onze werken: Kraanwerken Maaiwerken Onderhoud natuur Landbouwwerken Wegberm maaien Grond bouwrijp maken Groenbemesters Tractor werkzaamheden Grond nivelleren Onderhoud van weiden Onze specialiteiten in beeld! Neem direct een kijkje naar ons fotoalbum van uitgevoerde werkzaamheden. Geniet bij het zien hoe ons team en onze machines aan de slag gaan! Er is geen klus die we niet tot in totale tevredenheid voor u uitvoeren. Met ons machinepark kunnen we alle werken op alle locaties uitvoeren. We vertellen u hier graag meer over. Neem bijvoorbeeld onze specialisatie in kraanwerken . We zijn namelijk niet alleen actief in de landbouw! Wilt u uw grond genivelleerd hebben, of moeten er breekwerken plaatsvinden? Ook dan staat ons team voor u klaar! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, het maken van een afspraak en/of het verkrijgen van een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.
Wilmert De Winter
Damstraat 32/B
Sint-Martens-Leerne (Deinze)
Meer informatie