Grondwerken Bekaert
Heyveld 6
BrakelTrefwoorden: Graafwerken, Sloopwerken, Afbraakwerken, Rioleringswerken, Keermuren plaatsen, Plaatsen van regenwaterputten

Rubrieken: Betonwerken, Grond- en sloopwerken, Grondwerken, Grond en afbraakwerken, Grondverzet


Contact opnemen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.

Grondwerken Bekaert uit Brakel voor kwalitatieve grond- en sloopwerken op maat

Bent u op zoek naar een gedegen bedrijf voor al uw grond- en sloopwerken? Dan kunt u rekenen op Grondwerken Bekaert uit Brakel. Het professionele team heeft passie voor het vak, en staat elke dag klaar om hun klanten op snelle en secure wijze verder te helpen. U kunt het bedrijf onder andere inschakelen voor graafwerken, maar ook voor sloopwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en het plaatsen van regenwaterputten. Daarnaast kan Bekaert ook keermuren plaatsen. De vakmensen van Grondwerken Bekaert hebben jaren ervaring in het vak en de juiste scholing genoten. Zo kunnen zij u steeds van dienst zijn op verschillende vlakken. Neem gerust contact op om uw persoonlijke situatie voor te leggen.

Dienstverlening Grondwerken Bekaert uit Brakel

  • Grondwerken: Grondwerken Bekaert is breed gespecialiseerd en helpt u verder met grondwerken in de openlucht, maar gaat ook voor ondergrondse structuren voor u aan de slag. 
  • Sloopwerken: U kunt op Grondwerken Bekaert rekenen voor het verwijderen en afbreken van muren en gebouwen. Op een veilige en technisch verantwoorde wijze gaat het vakkundige team voor u aan de slag. 
  • Graafwerken: Met behulp van kwalitatieve graafmachines gaat Grondwerken Bekaert voor u aan de slag met al uw graafwerken. Denk bijvoorbeeld aan werken aan uw tuin, zoals het rooien van boomstronken, struiken en hagen. 
  • Keermuren plaatsen: Ook voor het plaatsen van keermuren kunt u rekenen op Grondwerken Bekaert, het is een specialisatie van de vakmannen. Keerwanden kunnen dienst doen als grond- of waterkering: het vormt een stabiele barrière tussen oppervlakten met een hoogteverschil. 
  • Plaatsen van regenwaterputten: Ga waterverspilling tegen en schakel Grondwerken Bekaert in voor het plaatsen van regenwaterputten. Regenwater is van nature zacht, zuiver en geurloos en kan goed worden gebruikt voor het doorspoelen van het toilet of het sproeien van uw tuin. 
  • Rioleringswerken: Grondwerken Bekaert gaat ook voor u aan de slag met de infrastructuur van uw riool. U kunt terecht voor de aanleg van een nieuw riool, maar ook wanneer u een verstopping heeft of een ander probleem, staat het team voor u klaar. 

Advies op maat

Of het nu gaat om sloopwerken, of het plaatsen van regenwaterputten: Grondwerken Bekaert staat voor u klaar. Het team zorgt er voor dat elke klus tot een goed einde wordt gebracht. De zaakvoerder is steeds zelf aanwezig op de werf om te zorgen dat alles spoedig verloopt. Het team van Grondwerken Bekaert heeft oog voor detail en zorgt dat de werken tot in de puntjes zijn afgewerkt en goed zijn gecontroleerd. Daarnaast kunt u ook rekenen op een persoonlijke aanpak. De vakmensen beantwoorden graag uw vragen en voorzien u van advies op maat.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

1610448104_82899592_s.jpg - Grondwerken Bekaert, Brakel